Roliga grejen jag lovade att berätta ;)

Jag har ju planerat att skaffa gymkort på sats i över 3 månader nu men det har aldrig blivit av. Det har ju hänt en del som har gjort att jag har tappat motivationen, vill ju inte att gymkortet ska ligga på bordet och ruttna, vill minst träna 3 gånger i veckan och verkligen känna att jag vill fortsätta. Så jag pendlar lite i mellan ifall jag ska be pappa köpa sats kortet eller ifall jag ska vänta, men vänta känns så onödigt. Jag vill träna för att få fler muskler på kroppen och för att känna mig nöjd med min kropp.

Men iaf, nu till saken! Här om dagen fick jag ett otroligt bra erbjudande av en jättegullig och rar kille! Så här skrev han: Skaffa gymkort på sats och så blir jag din PT (personliga tränare). Vi kan träna tillsammans några gånger i veckan så kan jag visa dig övningar och sådana saker, hjälpa dig med träningen helt enkelt :D Jag har mitt prio träningspass på morgonen så kan träna med dig på kvällarna :) 

Asså hur snällt är inte det! Helt gratis också! :O Fick en massa motivation till att börja träna nu. Perfekt att han kan visa mig olika och bra övningar och även hjälpa mig med vissa maskiner som jag inte kan hantera xD 

Vilken tur att jag redan har laddat med ny vattenflaska då! :D Suuupercool! Man kan vända den upp och ner utan att den kommer vatten, man måste antingen trycka på flaskan eller "suga" för att det ska komma vatten, perfekt ju! ;) 79:- på  XXL.   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0