Bra fredag

Är sååå himla trött efter den här dagen. Efter all nervositet, gå upp 05 på morgonen och jobba och sedan gå till den här grejen. När allt var över, då kom tröttheten. Nu håller jag på att somna sittandes dessutom men vill ändå slänga iväg ett litet inlägg om den här braiga dagen! 
 
Det gick bättre än förväntat och det här är nog det bästa jag har gjort hitills! Gick med ett leende hela dagen efter det. Så nu är det bara att ladda om till en helt annan grej tills på tisdag. Är redan lite nervös men det kommer gå bra! 
 
Efter jobbet har jag umgåtts med Linda. Vi åkte till hennes killes restaurang. 
Facetime alltså... Helt plötsligt ringer min telefon och jag ser mig själv i mobilen, det står inget nummer utan en mailadress som jag absolut inte kände igen. Tryckte av men så ringer det igen och då svarar jag samtidigt som jag vrider bort telefonen från mig. 
Och då ser jag LEO på skärmen.. Alltså jag dog av garv....!!! Och lite lättad att det var Leo och ingen främling haha! Tycker inte alls om facetime haha.. 
Efter maten åkte vi hem och bakade blåbärspaj och åt med glass till en film. Myst med hundarna och pratat strunt hela kvällen.
 
Men nu måste jag sova! Imorgon är det lördag och jag ska jobba kväll. Guld värt att få sova ut imorgon i alla fall! 
Lite kortfattat, berättar mer efter helgen. 
Så här ser jag ut just nu. Jätteglad men jättetrött :) 
 
 

Det går så himla bra nu!

I veckan har jag sovit hos Linda. Varit med henne i stan igår där jag fick världens bästa samtal. Förstår verkligen inte, det händer så himla många bra saker just nu. Jag hoppas detta kommer att gå, OM det gör de så kommer jag ha uppfyllt en av mina största drömmar någonsin! Kommer gråta sönder i så fall! Då är och förblir jag världens lyckligaste tjej! 
 
Men måste sova typ nu! Så hinner inte berätta så mycket mera. 
Idag har jag jobbat kväll och imorgon sker ju grejen jag har väntat på!! Är så himla nervös, kommer inte kunna sova i natt.. Förutom det så jobbar jag dag så dags att "sova" ligga vaken hela natten och vara nervös!

Måndag

Helt sjukt varmt på nätterna. Snart blir det att ta upp min sänghimmel från källaren, hatar hatar hatar mygg alltså! Det är de värsta med sommaren! 
Idag är jag ledig, chefen ska höra av sig under dagen om fler jobbtider. 
Ska ta det lugnt nu på morgonen. Tänkte koppla in mitt USB till tvn och se på någon film. Ikväll ska jag hämta en klänning som jag har lagt undan. Ska vänta tills bilen är hemma, sjukt hur bortskämd man blir när man har körkort. Kommunalt finns inte längre liksom haha.. 
 
Nu ska jag gå upp till tvn. Undviker solen än så länge, har börjat flagna lite från senaste båtturen så att ge sig ut och sola är inte på fråga, även fast det skulle vara skönt. 
 
 

Förbättring

Vill ha en förbättring på bloggen nu. 
Min design är 10 år gammal och riktigt tråkig. Tänkte börja ändra på headern i alla fall, byta bild osv. 
Sen bli bättre på att blogga så klart. Så roligt att läsa allt som hänt i framtiden. Även om man kommer ihåg mycket, men här finns allt nästan. 
 
 

Helgen

I fredags var jag hemma hos Leo för grillning med vänner. En bra kväll med god mat, kubb och bra sällskap. 
Gjorde mina egna alkoholfria drinkar eftersom jag tog bilen. Kom hem i skaplig tid. 
 
I lördags så var jag med Linda i stan hela dagen. Allt var så lyckat och vi hade verkligen jätteroligt. Tog 4 timmar och sen blev det stress hem. Hade lovat att skjutsa mamma och pappa till en 60-års fest och det var på håret att jag hann det. Efter att jag hade skjutsat dem, bytte jag om och åkte och hämtade upp Linda igen och så åkte vi till hennes killes restaurang. Åt gratismat där och hade det mysigt i kvällssolen. 
Efter det for vi hemmåt till Linda för att mysa ner oss i soffan och ta det lugnt efter en hel dag ute på vift. 
Jag sa att jag skulle hämta mamma och pappa från festen sen så höll mig uppe till 02, hämtade folk från festen i 2 omgångar och tjänade lite taxipengar. 
Var hemma vid 4 igen och slocknade direkt. 
 
Idag har jag varit iväg med mamma en stund, märkte idag att jag endast har 1 knälång klänning i garderoben så kände att jag ville ha en till och byta av med.
Ikväll har jag varit i kista med Linda där jag hittade 3 klänningar! Så nu är jag nöjd igen.  
 
Nu tänkte jag ta det lugnt och kolla på missade serier, sen sova. Har inga fler tider att jobba så förhoppningsvis hör chefen av sig om nya tider imorgon. Börjar redan bli nervös inför fredagen, hoppas hoppas att det går min väg! 
 
 
 
 
 
 
 

Converse

Mitt 3e par converse. Dessa är lite högre i platån, kostar egentligen 1300kr men fick dessa för 650! 
 
 
 
 
 
 
 

Fullproppad helg

Igår jobbade jag dag, allt rullade på som vanligt, förutom att chefen hade glömt bort att skriva in mig i pärmen så folk blev förvånade över att jag var där på morgonen. Blev själv osäker på om jag hade tagit fel på dag men det hade jag inte tur nog. 
 
Idag skulle jag jobbat men blev att vara ledig och det var lite tur faktiskt. Det hände en sak som jag spänt har väntat på i ett antal veckor nu. Går det här min väg så kommer jag bli överlycklig. Det här är en stor möjlighet för mig men också svårt. Så nästa vecka på fredag, då gäller det! 
 
Imorgon är det fredag och på dagen ska jag iväg med mamma till banken, sen iväg och handla mat inför kvällen. Ska hem till Leo för grillning med ett par vänner.
 
På lördag ska jag upp tidigt. Ska till stan med Linda, hon bokade in oss på något liknande som jag var med Olli på för ett tag sen. Det skulle ta ca 4 timmar hela saken och sen ska vi hem, lämna grejer och ta med hennes hundar så åker vi till hennes killes nyöppnade restaurang och äter gratismat och sen blir det nog hem till Linda och mysa resten av lördagen. 
 
Har en del grejer den här helgen men det är kul. 
Nu tänkte jag mysa till en bra film med något gott till. 
 
 

Mysig måndag!

Idag har jag varit ledig och det var tur det. Hade varit jobbigt att jobba eftersom hela överkroppen bränner konstant. 
I helgen så upptäckte pappa och jag en helt underbar grej!  De senaste 6 månaderna har vi haft en 20 tum "stor" tv att kolla på eftersom vår gamla pajade bara så där. Så pappa kom hem med en sprillans ny 55 tum tv. Så nu är det nästan som att kolla på bio känns det som. T.o.m reklamen på tvn är rolig att se på nu haha.. 
Så i helgen upptäckte pappa och jag att man kunde koppla in sitt USB till tvn och se filmer.
 
Så idag, på min lediga dag har jag äntligen kollat på Hobbit 2 som jag velat se väldigt länge nu. Den var riktigt bra, den blev nog bättre när man kollade på 55 tum tv istället för sin lilla dator. Tog med mig kudde och täcke upp, cola zero och en glass. 
Nu ikväll har jag umgåtts med Linda. En riktigt skön och lugn måndag. 
Imorgon är jag än så länge ledig så funderar på vilken film jag ska se på tvn imorgon. Måste passa på när man är ensam hemma och har tvn för sig själv. 
Sen jobbar jag onsdag + torsdag dag. Hoppas på att brännan har lagt sig lite då. 
 
 

Helgen

I fredags tog jag det lugnt hemma eftersom jag skulle jobba heldag på lördagen. 
 
Så lördagen tillbringade jag på ortopeden. Det var en hård förmiddag men en ännnu hårdare kväll när en USK ringde sig sjuk. Jag var ensam och det var hårt. Det var tunga patienter och varje gång telefonen ringde, oroade man sig över att behöva ta emot en akut patient. Tur nog fick vi bara en under kvällen. 
Men men, när jag kom hem gjorde jag popcorn och kollade på film. Det slutade med att jag somnar med popcornskålen i sängen som var halvfull och filmen rullade. Var nog rätt slut tror jag? 
 
På söndagen blev det premiäråk med båten för min del. Precis när vi kommer fram till båten, visar det sig att vi har glömt båtnyckeln.. Så pappa fick åka hem och hämta den medan mamma och jag satt oss i båten och solade. Vi hade superkul. Kollade på folk som körde in i andra båtar och njöt av solen i en timma tills pappa var tillbaka. 
Därefter åkte vi till Grinda och tog en glass, strosade runt där innan vi lunkade lite sakta hem med båten. 
För min del blev det för mycket sol, som vanligt.. Märke ingenting när vi var ute. Men jäklar vad solen tar ute på vattnet. Skulle jag solat hemma hade jag behövt sola hela dagen för att bli lite röd, här räcker det med en timme så är man rätt solbränd..
 
På kvällen åkte jag till Linda en snabbis. Hennes lilla vovve var lite dålig så jag ville kolla hur det var med henne. Min favorit, mitt charmtroll. Hon la sig ovanför mitt bröst och lutade huvudet mot min hals. Sån underbar och charmig hund, hela 9 år är den och jag har kärat ner mig i den så himla mycket! 
 
 
 
 
 
 
 

Till något helt annat

Här är mina skidbyxor som jag inte har visat ännu. Fick ingen chans att inviga dessa i år men får vänta ett par månader tills snön kommer tillbaka. Nästa år VILL jag åka på skidresa, dessa kommer passa sååå bra till min skidjacka! 
 
 
 

Lite ensam

5.5 timme kvar av mitt 14.5 timmars pass. Förmiddagen har varit stressig, ingen av oss hann äta frukost och knappt lunch. Telefonen ringer stup i kvarten och ja... 
Ikväll är jag ensam USK på avdelningen, så jag har ansvar för alla, alla ringningar ska jag ta och allt som ska göras ikväll måste jag göra ensam. Hårt men när folk är sjuka finns inte så mycket att göra. 
Kvällen har bara börjat och vi har redan fått in en akut. Från USA dessutom så nu får man ta fram engelska kunskaperna. 
Kommer bli en hård kväll med tunga patienter, men på ett sätt gillar jag när det händer mycket.



14.5 timmars pass

Det är lördag, det ska bli över 20 grader varmt och jag jobbar heldag på Karolinska. Är trött som en åsna, har jobbat 6 pass den här veckan och nästan bara dagspass. 
Men detta ska nog gå. Mamma och pappa ska premiäråka med båten idag.. Vill också med.. 

Nej, nu ska jag njuta av att jobba och ta vara på min lediga dag imorgon! 

Bra dag!

Är så himla glad idag. Känns som att jag ska på ett roligt äventyr idag men jag ska ju bara till mitt lilla jobb på karolinska för att jobba kväll. Det sprudlar verkligen glädje om mig idag, vet inte vad det är. Kanske för att det är fredag imorgon? Eller att jag älskar mitt jobb så hiiiiiimla mycket? Jag tror båda delarna. 
 
Har ätit en supergod frukost med blåbärspaj med glass till efterrätt som mamma bakade igår. Städat lite smått och nu sista tiden innan jag ska börja gå till tåget, kollar jag på Talang som jag missade i måndags. 
 
Kvällen spenderar jag på karolinska.
Imorgon är det fredag och jag jobbar dag, sen blir det att åka hem till Linda på kvällen och umgås. Sen på lördag jobbar jag heldag! 

Tisdag

Det blev att jobba dag istället för kväll idag. 
Precis 5 min innan jag skulle gå till tåget imorse kom mamma ner och sa att hon skjutsar mig. Det var guld värt! Kunde sova 30 min extra och bara vila i bilen på väg in till karolinska. 
Dagen flög iväg och jag somnade på bussen hem. 
Väl hemma så somnar jag igen och baknar vid 18. Äter middag och sen somnar jag IGEN.. Vaknade vid 21. Fattar inte hur jag kunde sova så länge.. 
Imorgon är jag än så länge ledig och tur det, kommer inte kunna sova tidigt idag med tanke på hur länge jag sov på dagen. 
 
Ska njuta av min förhoppningsvis lediga dag imorgon. Kan hända att dem ringer om att jag ska jobba kväll.
För resten av veckan jobbar jag. Torsdag kväll, fredag dag, lördag heldag och det gör att jag är fri på söndag. Men det blir ändå som att jag jobbar hela helgen. Så skönt att ha massa tider, långtråkigt att vara hemma. En dag räcker sen vill jag jobba. 
 
Nu ska jag mysa ner mig till missade serier och försöka fixa mitt BS som är högt just nu. 

Mysvovve säger jag bara!

 

Snart slut på helgen

Och en ny vecka börjar. 
Min helg har varit bra förutom fredag som började bra men slutade dåligt. 
 
Alltså, i fredags åkte jag till sollentuna med Linda. När vi skulle hem till henne fanns det ingen parkeringsplats, då åkte jag och ställde mig vid ett köpcentrum (har stått där med bilen flera gånger förut när det inte har funnits plats vid Linda). Sen sprang jag ut i reklampausen för att se om någon parkering var ledig vid Linda och det var det, så springer och hämtar bilen men vad ser jag? Bommen är nere.. Förstår ingenting, fanns ingen annan utväg. Den där bommen har ALDRIG varit stängd förut. Och inte en endaste lapp fanns om att bommen skulle vara stängd en viss tid. Springer upp till Linda igen och vi båda börjar ringa runt till olika vaktbolag men hälften svarar inte och hälften hänvisar till andra och så fortsätter det i 3 timmar. Till slut orkar jag inte ringa flera, så jag ringer polisen som sista utväg. Hon försökte hjälpa mig men hittade inget vaktbolag som hörde till det där köpcentrumet. Med andra ord kunde hon inte hjälpa mig. Nehepp... Jag ville verkligen ha hem bilen, ville inte låta det stå över natten där. Speciellt eftersom att det inte är min bil, det är mammas bil och när jag lånar den har jag ansvaret för den. 
 
I alla fall. Linda och jag går tillsammans för att kolla än en gång ifall det sitter någon lapp. Men det gör de inte. Sen ser jag en bil stå lite längre bort med ett nummer. Ringer och frågar om möjligtvis han vet något om det här. Får ett nummer av honom och då kommer jag till ett vaktbolag. Han säger att, mellan 11-03 på natten kommer han och öppnar bommen, han skulle ringa mig när han hade fått ett samtal och när han var på väg. Han kunde komma direkt och släppa ut bilen men då skulle det kosta mig 600kr och det tänker inte jag betala. Ok om det fanns en skylt om att bommen skulle stänga en viss tid men nu fanns det inget, nada som sa det.
Så jag fick åka kommunalt hem för att ta sprutor och sen åka kommunalt tillbaka till Linda för att vänta på samtalet från honom. Klockan var då 01. 
03 håller jag mig uppe till för att verkligen inte missa samtalet. Men till slut lägger jag mig på soffan med mobilen vid örat. 
05 vaknar jag av att han ringer till mig, han sa att han var framme om 20 min ifall jag fortfarande ville bli utsläppt och det ville jag. Så vid 05.30 ca åker jag hem med bilen och somnar direkt, trött som åsna.. 
 
Fy fan säger jag bara. Vissa hade nog bara släppt det och hämtat bilen morgonen därpå, men inte jag. Lånar jag något av någon, tar jag hand om det också. Kvällen blev helt pajad. Hann inte se på lets dance eller mysa med vovvarna. Men men, nu vet jag. Tänker aldrig ställa mig där igen, inte ens på dagen. Never never again!! 
 
Lördagen var jag supertrött. Åkte till IKEA med Linda, på kvällen myste vi till eurovision.
Söndag, varit iväg med mamma en sväng. Vi rensade saker hela morgonen som vi sedan åkte och lämnade till stadsmisionen.
 
Nu hade jag tänkt gå ner och duscha och sedan bädda ner mig i sängen. Imorgon är det ny vecka igen och jag jobbar dag. 
Har fått vara ledig hela helgen, utan att någon från jobbet har ringt efter mig. Känns konstigt och nu saknar jag jobbet rejält haha! Så längtar efter att jobba imorgon :) 
Jobbar kväll på tisdag och sedan jobbar jag hela helgen som kommer. 
 

Skitfredag!!!!

Jag kokar och har gjort de i 4 timmar nu... Jag har ringt 30 olika personer och slutligen ringde jag polisen. Får ingen hjälp, jag blir frustrerad. Jag har gått flera km utan resultat. Jag är instängd och kommer inte ut! Och då menar jag att jag sitter fast med bilen! De sitter världens hänglås, jag har redan försökt bryta upp det.. 
 
Jag har inte gjort något fel och polisen kunde inte hjälpa mig. Så jag fick sköta det här själv. 
För tillfället sitter jag hemma hos Linda och väntar på att en främling ska ringa mig. Måste sitta här till 02-03 eller längre, tills han ringer mig och kommer och öppnar så jag kan åka hem med min bil!!!! 
Det har varit världens sämsta kväll och jag är så jäkla utmattad. Var tvungen att ta bussen hem för att ta mina sprutor och sedan åka tillbaka hit för att vänta och vänta och vänta.. 
 
Rörigt inlägg men hela jag är förvirrad och övertrött. Ska försöka hålla mig vaken och vänta på att främlingen ska ringa mig. 
Fy fan för det här.. Men jag SKA få med mig bilen hem! Fy fan säger jag bara........... 

Nykomlingar

 

Onsdag

Idag har jag jobbat kväll. Det har varit mycket att göra + för lite personal. Men jag hade härliga patienter som förgyllde min kväll. 
Imorgon jobbar jag också kväll, sen får vi se hur det blir i helgen. Hoppas på att få vara ledig, jobbat två helger i rad nu. 
I helgen är det lets dance final + eurovision final. Blir massa mys, om jag är ledig d.v.s! :) 
 
Nu ska jag mysa ner mig i sängen till en film. 
 
 

Valborg

Min valborg spenderades i Uppsala. Det var helt okej. Umgicks med vänner och träffade en hel del nya. Sen blev man vrålhungrig och det fanns inte ett enda ställe i Uppsala där kön inte gick ut ända till vägen.. Så vi letade runt och hittade en restaurang till slut. En dyr men vi var så hungriga att vi struntade i vad det kostade. Efter det så var det kväll och det började bli jäkligt kallt. Jag skulle jobba dagen efter och resten skulle hem till en kille, men det var en bit bort och jag kände inte för att följa med. Ville komma hem i skaplig tid och ville inte gå till ett ställe där jag inte visste hur jag skulle hitta till stationen sen. Så jag lämnade alla haha.. Och gick till stationen för att ta tåget hem. Missar såklart tåget för att jag var tvungen att köpa biljett. Väntade 30 min på nästa och när jag sätter mig på tåget kommer Gurra som vi letade efter i Uppsala utan resultat. Så jag fick sällskap hem. 
 
När det är ca 5 min kvar tills jag ska kliva av, börjar jag må riktigt dåligt. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen, hade 0 kraft i kroppen och visste inte om jag skulle klara av att gå av tåget. Men det gjorde jag men var tvungen att sätta mig ner på marken. Det värker som tusan och jag känner att jag måste lägga mig ner. Där ligger jag på marken, på perrongen på väsby station liksom och har ingen kraft att ta mig hem.. 
 
Ringer pappa i hopp om att han kunde komma och hämta mig. Tur nog så var han och mamma hemma och kunde hämta mig. Efter att ha legat ett tag på marken försöker jag stapla mig upp och gå till bilen, helt yr och ont. 
Direkt hem, lägga sig i sängen med alla kläder, skor och jackan på. 
Under kvällen blev det bättre. Tog med mig täcke och kudde upp och la mig i soffan och kollade på tv. Då mådde jag helt bra igen, allt var som bortblåst. 
 
Jag vet inte riktigt vad detta beror på. Men samma sak hände förut när jag var i danmark och skulle flyga hem. Det kom helt plötsligt när vi skulle checka in och jag behövde lägga mig ner på golvet pågrund av smärta och 0 kraft i kroppen. Det är som att jag får blodtrycksfall, ketoner + lågt blodsocker på en och samma gång. Det är riktigt obehagligt. 
 
Men den här gången drack jag ett par cider och fick mat i mig alldeles för sent. Det spelade nog in ganska mycket till att jag mådde som jag mådde. 
Men dagen efter kunde jag jobba, mådde prima och var som vanligt igen. Lite trött bara haha ;) 
 
 
 
 

Helgen

Ja, finns inte så mycket att skriva om min helg. Har jobbat hela helgen men det har varit skoj. Härliga kollegor och härliga patienter. Har fått sån härlig respons från damsalen i helgen. Det gör mycket! 
 
I dag är det måndag och ny vecka. Idag har jag varit med Linda i norrtälje för att följa med i bilen när hon körde. Hon kör med min gamla lärare och vilka minnen man fick. 
"vad glömde du att göra nu, hur ska du göra här, vad gäller här". Haha, kände igen mig så himla mycket. Saknar volvon jag körde i också, saknar allt. 
Vi åt gratis lunch på vårat favvo ställe. En härlig dag med andra ord. 
 
 

Hamnade här

Hamnade på Karolinska ikväll. Jobb hela helgen men det är kul.
Imorgon åker jag med Linda till Norrtälje för att följa med i bilen när hon har sin sista körlektion. Och efter det äter vi lunch på vårat favoritställe. Vi har en gratis lunch där dessutom. 

Trivs som fisken i vattnet här på jobbet. Så ska fortsätta njuta här och jobba!




Sämst på att blogga

Usch vad dålig jag är på att blogga. Typ en vecka sen jag skrev ett inlägg.. Måste bättra mig men jobbar väldigt mycket så har ingen ork. Orkar inte heller anstränga mig med bilder, blir enkla, tråkiga spegelbilder bara nästan. Men det kommer bli bättre. Är inne i en liten bloggsvacka bara ;)

Men men, imorgon ska jag jobba dag och på kvällen ska jag umgås med Linda och hjälpa henne med plugg till körkortet. 
Nu måste jag sova, upp om 5 timmar! 

RSS 2.0