Tisdag

Första lediga dagen idag sen i torsdags. Har funkat bra att jobba, är så tacksam att Jesper hade möjlighet att ta Molly i helgen. Annars vet jag inte hur jag hade löst det. 
 
Igår efter jobbet var det världens finaste väder. 13 grader varmt och solen stekte på rejält. Först gick jag en långpromenad med Molly och sen åkte jag till Linda så gick vi en långpromenad med alla hundarna runt norrvikensjön. Så himla mysigt, Molly gick lös och jagade ankor haha.. Sen satt vi oss på bryggan och myste en stund i solen. Otroligt bra eftermiddag, Molly var riktigt trött efterråt. 
 
Idag har det regnat men på eftermiddagen kikade solen fram så då blev det en promenad på 45 min med Molly. 
 
Imorgon är jag också ledig så om det är fint väder blir det nog en långpromenad med Molly. Satsar nog på att ta promenaden på rosersbergs slott. Då kan Molly springa lös vilket hon älskar. 
 
Bilder från promenaden med Linda.
 
 
 
 

Påskafton

Jobbkvällen har varit super. När allt flyter på, när man kan svara på alla frågor föräldrarna ställer och när bebisarna sköter sig, då är det otroligt roligt att jobba. Så roligt att jag ser extra fram emot att jobba imorgon! Det jag inte ser fram emot är att klockan ska ställas fram inatt.. Så jag måste upp 04 redan fy bubblan.. Just när alarmet ringer är man spyfärdig men sen så brukar det funka bra när man väl är på jobbet. 
 
Nu ska jag mysa till lite serier tills Molly kommer hem. 
Världens finaste!
 

Ensam hemma

Igår åkte mamma och pappa till Finland i en vecka. Jag jobbade natten till idag så Jesper tog Molly på natten och tur nog är han ledig hela helgen t.o.m måndag. Jag blev diffad att jobba varje dag under påsken, inte alls kul eftersom jag gillar påsken och vi brukar fira den ganska mycket inom familjen. Men men nu är det så här, får tänka på extra pengarna istället. 
 
Idag är det också våffeldagen! Linda bjöd mig på våfflor ikväll, såååå gott! 
 
Jag har inget emot att vara ensam hemma, tycker det är väldigt skönt faktiskt men när jag ska gå ut och kissa med Molly på kvällen och hon börjar titta åt sidan och morra lite, då blir man lite rädd. Helt kolsvart på våran tomt så ser inget, Molly slutar inte heller, hon fortsätter att titta åt samma håll och morra lite lätt. även när vi kommer in tittar hon ut mot fönstret.. Så nu är det inte så roligt längre haha.. 
 
Imorgon jobbar jag kväll. Ser fram emot det. 
 
 

Tatuering

Internet pajade under helgen så har levt på våran padda så länge. Lite liten att titta på filmer på men det funkade ändå. Nu är internet igång igen så därav ingen bloggning. 
Nu ska jag äntligen visa min fina tatuering! Som sagt, den är väldigt svår att ta bild på. Måste be någon i familjen ta en riktig bild på den. 
 
Den här tatueringen tillägnar jag till Molly, min absoluta favorit som aldrig sviker, aldrig tänker på sig själv, alltid är glad och sprider sån glädje varje dag till mig och min familj. Molly har tagit mig med storm, vi har ett så starkt band till varandra redan, trots att jag inte har haft henne i ett år ännu. Vill aldrig vara utan henne, så fort jag inte är med henne tänker jag på henne och saknar ihjäl mig. Varje gång någon kommer hem är det glädjerus. Molly har aldrig varit en bjäbbare, hon skäller aldrig när någon kommer. Dessutom är hon "ett första klassigt tjuvlarm" har jag läst! Och det stämmer, när hon hör något springer hon dit direkt för att vakta, aldrig blyg och feg. 
Kan sitta flera timmar och skriva saker om Molly. Men ska visa bilder istället.
 
Tatueringen kändes nada! Blev så förvånad. Förväntade mig att det skulle kännas rejält när hon tatuerade vid benet på sidan av armen men icke! Det var snarare skönt haha! Lite farligt för nu vill jag ha massa flera! 
 
På dessa bilder var tatueringen helt färsk men plast blandat med lite blod osv! Inte så lätt att se vad det står.
Det står "Never walk alone" Tillsammans med en infinitysymbol och två små tassar uppe i hörnet. 
Eftersom jag jobbar har jag på ett material som heter Saniderm så inga bakterier kommer in i tatueringen. Har haft den i prick en vecka nu och läkningen går hur bra som helst! Nu planerar jag för nästa tattoo haha! Bättre bilder kommer när jag tar av mig saniderm plastfilmen. 
 
 
 
Så här ser tatueringen ut på jobbet för tillfället. Här kan man se lite bättre än föregående bilder också. 
 
 

Respirator

För första gången på 1.5 år har jag barn med respirator igen, lite scary men kanske dags att fräscha upp minnet lite. Tatueringen jag gjorde i måndags blev hur bra som helst, ska berätta mer och visa bilder. Så svårt att få till en bra bild, den sitter på ett så knepigt ställe. Är i alla fall supernöjd med den! Kändes nada faktiskt, blev förvånad. Just nu när jag jobbar har jag saniderm över så inga bakterier kommer in. Studion var fin och ren också, vilket är viktigt för mig. Jaja, ska berätta mer senare! 
Natten går sjukt segt, finns inget att göra. Har ingen rumpa kvar så mycket som jag har suttit. Nu vill jag bara hem till sängen. Pappa åker bort idag på förmiddagen så han kommer hem med Molly vid 12. Ska bli så mysigt att sova med henne, saknar henne massor! 



Världens finaste hund!

Finns ingen finare hund är Molly. Hela hon är så perfekt! Sådan skönhet att kolla på. Åh vad jag älskar henne!
 
 

Helgen

i helgen firade vi min pappa som fyllde år. Vi åt på Harrys i väsby som brukar ha god mat men varmrätten var inte alls god. Vi åt trerätters med skagentoast till förrätt som var otroligt god! Jag tog fish and chips till varmrätt men fiskens panering var seg och allt låg i ett tidningspapper så grönsakerna var sega och varma och såsen räckte typ till att doppa en pommes i haha.. Så nej, tummen ner på den. Men efterrätten som var vaniljpannacotta med passionssås över, var så god att jag hade kunnat äta en till. Så lite blandat var det, men en trevlig kväll i alla fall. 
Vi kom lagom hem till mello och myste till det. 
 
Det var så fint väder i helgen så jag tog med Molly till agilitybanan så hon fick springa lös. Och jäklar vad hon springer, hon njuter till fullo av att vara lös. Vi har börjat med apport med både boll och pinnar, båda funkar super förutom att hon är lite dålig på att komma tillbaka med grejerna haha. 
 
 
 
 

Dagen är här!

Så taggad! Sitter på tåget nu. Tänkte först ta bilen men sen kom jag på att det kostar 30kr dit och 30kr hem, inte värt det så åker kommunalt nu. Har precis börjat resan på 1,5 timme hoppas jag hittar..! Har med mig mallar som jag ritat, oömma och svarta kläder eftersom det kan skvätta bläck. Vill vara framme nuuuuuuuuu!! En ny grej är att det är en tjej som ska tatuera mig, men eftersom det är en lite tjejig tatuering så tror jag att det passar perfekt med en tjej. 
Hoppas jag inte svimmar bara, har gjort det hittills varje gång det handlar om nålar sen influensa tiden. 




Isolering

Om snart en timme är min andra natt över. Har varit isolerad inatt med en bebis på ett rum som har en bakterie. Så har varit ensam hela natten, syrran har hållt sig utanför rummet annars måste hon byta kläder varje gång hon går in. Har gått super att va själv förutom att det är lite tråkigt. Ett högt pysande ljud från cpapen som jag har lyssnat på i snart 11 timmar så är lite trött i skallen. Lär vara här natten som kommer igen så jag ska ladda med en bok som underhållning. 

Nu är det bara några ynka dagar kvar tills det är dags för tattoooo!!! Är redan nervös haha. 
Världens bästa hjälp när jag lagade mat igår. Satt så fint på filten och hjälpte mig. Min gos! Saknar ihjäl mig efter henne när jag jobbar natt. 

17,5 timmar

Om en ynka timme får jag gå hem efter ett 17.5 timmarspass på rad. Skulle bara jobba kväll men de slutade med att jag stannade kvar och jobbade natt också haha... Pappa kom till jobbet med mina kvällssprutor och hade med sig Molly i bilen. Fick gosa lite snabbt, saknar henne massa! 
Ska bli skönt att lägga sig i sängen, ser ut att bli en gråmulen dag. Perfekt att sova bort hela dagen! Jobbar 2 nätter till sen är jag ledig i 5 dagar. Fast är inte så trött, trodde jag skulle va tröttare. Kanske ska köra på fler 17.5 timmars pass? Haha.. 



Tatueringsdags!!

Om bara en vecka är det dags för en ny tatuering! Bokade tiden idag. ÄNTLIGEN säger jag bara, så många år som jag har väntat. Fast tatueringen på låret får vänta lite till, kanske gör den efter sommaren, börjar med den här i alla fall som jag föll pladask för. Grejen är att studion som jag gjorde min första hos, har bytt ägare, namn osv så blev lite osäker om jag skulle göra den där. Har kollat runt som satan och nu tror jag att jag har hittat en bra. De har 22.000 följare på instagram, bara sett bra recensioner och även hört bra om dem. 
Är så otroligt taggad men också nervös. Vet att det kommer kännas extra mycket den här gången eftersom jag ska ha den precis där benet sitter + inget fett som sitter där. Men jag är sååååå redo för en till! Kommer bli många fler, har så många jag vill göra haha.. Men ska ta det lugnt! Har ändå väntat snart 5 år på att göra en till! 
 
Så på måndag smäller det! Det ligger långt bort så måste upp tidigt för att hinna dit. Låt tiden gå fooort!! 
Mitt finaste hjärta som älskar att sova inlindad i täcket. 
 

Hejdå prövotid

Idag fyller mitt körkort 2 år! vilket betyder att prövotiden är slut woho! Kommer inte bli någon stor skillnad förutom att om det skulle hända något så ryker inte körkortet lika lätt. Det känns ju bra i alla fall! 
 
NU har jag jobbat klart mina 6 nätter på rad. Mina kollegor tycker jag är knäpp som gör detta och det tycker jag också faktiskt haha.. Men nu slipper jag jobba imorgon, jobbar endast söndag så det var värt det enligt mig. 
 
Äntligen kommer jag få sova med min favorit inatt! Efter att ha varit borta en hel vecka både på natten och hela dagen. Saknar Molly så mycket, mamma säger att hon krafsar på min dörr ibland när jag sover på dagen. Jag sover med öronproppar så hör nada. 
 
Imorgon blir det nog att åka till täby en sväng, har verkligen varit en händelselös vecka. Jobbar på natten, sover hela dagen, äter, gosar med Molly, åker till jobbet igen. Så har det sett ut i en vecka nu. Så saknar att komma ut och se lite annat.
 
 

Hejdå prövotid

Idag fyller mitt körkort 2 år! vilket betyder att prövotiden är slut woho! Kommer inte bli någon stor skillnad förutom att om det skulle hända något så ryker inte körkortet lika lätt. Det känns ju bra i alla fall! 
 
NU har jag jobbat klart mina 6 nätter på rad. Mina kollegor tycker jag är knäpp som gör detta och det tycker jag också faktiskt haha.. Men nu slipper jag jobba imorgon, jobbar endast söndag så det var värt det enligt mig. 
 
Äntligen kommer jag få sova med min favorit inatt! Efter att ha varit borta en hel vecka både på natten och hela dagen. Saknar Molly så mycket, mamma säger att hon krafsar på min dörr ibland när jag sover på dagen. Jag sover med öronproppar så hör nada. 
 
Imorgon blir det nog att åka till täby en sväng, har verkligen varit en händelselös vecka. Jobbar på natten, sover hela dagen, äter, gosar med Molly, åker till jobbet igen. Så har det sett ut i en vecka nu. Så saknar att komma ut och se lite annat. 
 
 

Extrapass

Inne på 5e natten på rad nu. Tog på mig extrapass inatt, alltid kul med extrapengar. Pigg som en lärka är jag också. Men de beror nog mest på att en ny tattoo är på g!! Vet exakt vart jag vill ha den och hur den ska se ut. Nu är det bara frågan om vilken storlek som är bäst. Har mailat en tatuerare så vi får se vad han svarar. Funkar allt så kommer jag boka en tid på fredag!! Så sjuuuukt taggad! Väntat så länge på en till tattoo. 

Jobbar även inatt igen så det blir hem och sova och sen köra 6e och sista natten på rad! Haha är lite väl galen ibland.. Inte många skulle orka 6 nätter på rad. 60 timmar på en vecka som ska innehålla hälften så många timmar haha.. 



RSS 2.0