Sista kvällen på ett tag :)

Varför jag inte var i skolan idag tänker jag icke säga. Så fort man säger något så får man skit för det när man kommer tillbaka, så bättre att låta bli ;)

På eftermiddagen hämtade vi bilden från verkstan, sen handlade vi lite mat på hemvägen. Jag känner mig duktig faktiskt! När vi hade handlat klart och skulle gå ut från affären så fastnar en gubbe i en sån här snurrgrej med sin rullator. Han var så gamal så han visste inte vad han skulle göra, han satt fast. Då gav jag matpåsarna till mamma och gick fram till gubben och hjälpte honom genom att kolla honom i ögonen och säga "ingen fara, styr lite till vänster så kommer det gå alldeles utmärkt" och han gjorde som jag sa och kom loss :) Han ville ge mig pengar för att jag hjälpa honom men det tillät jag verkligen inte, jag gjorde inte det för pengar, jag gjorde det för att vara snäll. Blir bara glad ifall jag kan vara till hjälp :)

Kvällen har varit hur bra om helst. Världens mysmiddag med familjen, massa skratt. Har kollat på lets dance och hjälp pappa med facebook ;) Haha, min lilla pappa visste inte ens hur man kollade på sin egna profil, haha naaw :D Visade honom typ allt ^^ Han kollade in min fb och när han såg att jag var vän med 470 vänner så blev han helt chockad xD Hahah lilla pappa! :D

Imorgon fyller min pappa HELA 50 ÅR! :D:D:D:D:D Grattis i förväg papi! :D:D Självklart ska det firas! Och jag har köpt 2 presenter till honom som jag vet att han har önskat sig länge. Eftersom att jag är 110% säker på att han inte läser min blogg så kan jag skriva ut en grej. Min pappa kan vara lite barnslig av sig ibland och han har alltid velat ha en radiostyrd helikopter :D Så jag har köpte en röd helikopter till honom :D Jäklar va dyr men den är han värd! Sen har jag köpt hans favvo solglasögon ;) 800:- för solglasögon... Äsch, man fyller bara 50 en gång i livet så priset spelar ingen roll för mig!

Nu lyssnar jag på musik och svarar på 51 olästa meddelanden, asså bläää hahaha xD Kan inte prata med Mr ikväll :( Han jobbar hela natten så :( och imorrn också, buhu.. Jag överlever :D

Åh jag är hyper! Jag det är 6 dagar kvar tills jag reser iväg ju! :D 11 timmars resa, hur ska jag orka sitta still så länge!? Det får vi se, får breda ut mig över Jesper (a)
Måste skynda mig att svara på alla 50 meddelanden innan alla människor blir sura på mig ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0