Helg

Då var mina 4 nätter över. Har varit väldigt bra nätter, har varit pigg hela natten och t.o.m svårt att somna på morgonen efter nattpasset. 
 
Nu är jag ledig hela helgen + måndag. Ska bli väldigt skönt. 
Molly och jag har lekt med Tom och Erica varje dag hela veckan. Vi har gått promenader på 2 timmar och hundarna har sprungit lösa och busat i gräset. Så otroligt kul att Molly har träffat en kompis hon verkligen gillar och trivs med. Trots att Tom bara är 4 månader så lär han Molly bra grejer. Molly är väldigt blyg för nya människor och hundar medans Tom springer fram till alla och det har gjort att Molly också går fram till nya människor lite försiktigt. Och Molly lär Tom att komma på inkallning. Är så otroligt glad att vi träffades på den spontana promenaden. Molly är helt slut på kvällarna nu. 
 
I helgen har jag lite planer. Hade helt glömt bort att det är valborg imorgon. Har inga fasta planer, eventuellt ska vi träffa Tom och Erica på kvällen. Annars blir det nog lugnt hemma. Tycker valborg är lite överskattat. 
 
Nu ska jag äta jordgubbar med glass och titta på serier. Molly sover själv uppe i vardagsrummet, vilket aldrig händer så hon måste vara helt slut. 
 
 

Prommis

Både igår och idag har jag och Molly träffat Tom och Erica. Vi har gått promenad på två timmar. Dem har sprungit lösa på gräset och i skogen. Otränade jag har träningsvärk i benen efter dessa dagar. Men shitt vad hundarna myser och busar med varandra. Vi ska ses imorgon också och på torsdag ska Molly och jag följa med till deras land. Molly är helt överlycklig över allt det här och jah också!! Så glad att jag har träffat dem! 




Nya kompisar

Den här helgen har varit en sovhelg. Har tagit lång sovmorgon och varit hemma hela dagen. Kollat på film, tagit långpromenader med Molly och bara segat hemma. Lite tråkigt men välbehövligt! 
 
Ikväll gick jag min vanliga runda med Molly. Vi träffar på en dvärgschnauzer som endast var 4 månader. Liten men ändå större än Molly. 
Molly är ganska rädd för nya hundar så hon vågade absolut inte gå fram till hunden. Men sen fick Molly smaka lite gottis och då blev allt mycket roligare. Då hoppade hon på hunden och sprang som en tok och lekte. Så roligt att se. De blev bästa kompisar på en gång. Så vi bestämde oss för att gå en promenad tillsammans med hundarna. Har nog aldrig sett Molly vara så glad och leka med en annan hund. 
Vi ska redan ses i veckan och gå en promenad tillsammans. Ser fram emot det! 
Och världen är bra liten. Tjejen som ägde hunden var också undersköterska, hade träffat några av mina kollegor från neo och bor i princip granne med mig haha.. Känner på mig att det kommer bli många lekstunder i sommar med dvärgschnauzern. 
 
Nu ska jag byta om till myskläder, hade inte planerat att gå en promenad på 2 timmar så hade lite för lite kläder på mig. Men fryser på ett skönt sätt, känns att man har rört på sig rejält för en gångs skull haha.. 
 
inte bara jag som är däckad efter promenaden. Molly kommer sova gott inatt efter allt lekande och skuttande!
 

Molly 10 månader!

Idag blir Molly hela 10 månader! Känns som att jag alltid har haft henne. Bästa köpet någonsinnnnnn! 
 
Idag går jag på 5e natten på rad. Jobbade 2 extrapass så det blir 6 nätter på rad den här veckan. Känns lite tungt att jag har 2 nätter kvar, dessutom är det möte på jobbet ikväll så måste in 1 tim tidigare. Så inatt blir det 11 timmars pass istället för 10. Hejohå.. 
 
Nu ska jag gosa med Molly sista 10 minutrarna innan jag måste åka. 
 
 

Extrapass

Inatt kör jag ett extrapass. Funderar på att fråga om dem behöver folk imorgon natt också. I så fall blir det 6 nätter på rad, går av på fredag i så fall. Arbetsnarkoman? Eller så älskar jag bara mitt jobb! :) 
 
Har haft hand om utebarnen dessa 2 nätter, barnen har en bakterieinfektion så jag får endast ha dessa barn, får inte röra något/någon annan om jag inte byter om. Pågrund av överbeläggningar har jag behövt byta om ett X antal gånger men det har funkat bra ändå faktiskt. Avlöste föräldrarna på natten så dem fick sova en hel natt. Tog matningarna och blöjbytningarna. Så otroligt mysigt, ville stanna på rummet och gosa hela natten med bebisarna. 
 
Inatt har jag hand om samma barn, längtar! 
 
 

Fredag

Då var mina dagpass över, väldigt skönt att jobba dag ibland också. Därför jag inte vill gå över till natt helt, skönt att varva lite och så mycket bättre pengar än om jag bara skulle jobba natt. 
När jag skulle kolla mitt schema idag hade jobbet lagt in semester på mig V.26. Men jag ska inte ha semester då så jag gick till min chef och sa till om de. Hon blev så glad och chokad att jag sa till henne om de, de flesta hade låtit det va eftersom det är svårt att ta extra semesterveckor under sommaren pga bemanningen. Haha, men jag vill ju jobba, vill inte ha semester då haha..! 
 
Haha jaja! Nu jobbar jag natt resten av helgen. Tog på mig ett extrapass på måndag också så jag jobbar 3 nätter istället för 2. Tycker 2 är så fjompigt att jobba man hinner precis vända på dygnet och bli pigg på natten men så ska man vända tillbaka det igen. 
 
Angående den stora grejen jag pratade om i bloggen för typ 2 månader sen nu håller fortfarande på. Men det börjar närma sig nu så förhoppningsvis kan jag berätta för er om det snart. Men det kan också bli så att det kan ta flera månader till. Hoppas inte, är sååå sugen på att berätta! 
 
Nu ska jag strax sova, hinner i alla fall göra något kul på dagen imorgon innan nattpasset.
 
Kvällens middag satt fint kan jag lova! Ser inte så gott ut men det var gudomligt! 

Underbart väder

Så himla varmt idag, skulle valt en annan dag för däckbyte.. men men! Nu är sommardäcken på och bilen tvättad. Pappa har sitt företag precis nere vid vattnet så så jag tog med Molly på en sväng så hon fick springa runt lite. Det var helt vindstilla och solen stekte på rejält. Hade önskat att få sitta på bryggan en stund i solen men det hanns inte med. Efter detta åkte jag hem och bytte om sen åkte jag och Molly till bromma zoo. Blev lite gottis till Molly. Tittade på en flytväst också eftersom Molly kommer åka med oss på båten i sommar. Dyra och väldigt hårda så kolla lite till innan jag köper. 
När jag kom hem var det matdags och sen var dagen slut typ. 
 
Men imorgon ser det ut att bli soligt väder också så då ska jag ta med Molly till vaxholm och knalla lite. Underbart att gå omkring där, sätta sig på stenkanten och kolla ut bland alla båtarna, gå omkring på de små gatorna och butikerna, nästan som gamla stan. Så det ser jag fram emot.
 
 

Söndag

Helgen är slut men min ledighet fortsätter. Är ledig 3 dagar till ska bli så skönt. 
Imoorgon ska jag till pappas jobb och tvätta bilen och byta till sommardäck. Väldigt sent med däcken men har jobbat så mycket så inte funnits tid. Sen ska jag till bromma zoo med Molly och kika lite. 
 
Förresten! Molly började löpa för första gången i onsdags och än så länge går det bra. Hon är väldigt trött bara och vill inte leka så mycket, mest ligga på soffan. Men det är normalt vad jag har hört. Molly har små trosor på sig men bara på nätterna, vill att hon ska gå fri på dagarna. Har inte märkt av något på hennes beteende, hon är som vanligt. Inte kaxig eller olydig det minsta. Skäller inte på folk heller. Men det sägs att efter 2 veckor kommer hon bli "snuskig" och vika bort svansen när det kommer hundar.. 
 
Dessutom hittade jag världens största fästing på Molly i helgen. Den satt på sidan av ansiktet och var sjuuuuukt stor. ALDRIG sett så stor fästing förut. Man såg benen, ansiktet och kroppen var helt orange. Så sjukt äckligt.. Vi fick bort hela fästingen stackars Molly! 
 
Är fortfarande helt slut efter mina 58 timmars arbetstid den här veckan. Så tur att jag är ledig i 3 dagar till. 
 
Min absoluta bästa vän i vått och torrt! 
 

Slut på helgen

Då var min helg slut. Idag går jag på ett 18 timmars pass. Med andra ord, kväll + natt. Känner mig utvilad och taggad på att jobba! Efter detta så jobbar jag 3 nätter till, sen är jag ledig i en hel vecka! Sjukt att jag lyckades få in det i schemat. Ska bli sååå skönt. Hoppas på bra väder så jag kan ta rejäla promenader med Molly. Tänkte bland annat åka till vaxholm och knalla om det blir fint väder. 
 
Nu ska jag äta lunch lite snabbt innan det är dags att börja åka. 
 
 

RSS 2.0