Mysigaste dagen på länge!

Det har verkligen varit en toppen dag idag! Vaknade vid 10 tiden och åt frukost, sen kollade jag på en film. Två timmar senare lagade jag lunch till mig själv eftersom brorsan fortfarande låg och sov! Och efter lunchen var jag med Linda! Vi gick till centrum och kollade lite, jag skulle kolla priset på en parfym. Hittade världens snyggaste byxdress! Som jag köpte på direkten! Eller.. Jag funderade en stund men när jag provade den så var det verkligen WOOOOW, priset på den var kanske inte lite trevligt men jag kunde inte låta bli! ^^

Efter det gick vi hem till mig och lämnade lite påsar sen gick vi till hemköp och köpte lite smått och gått sen gick vi hem igen ^^ Och sen gick vi ut och tog lite kort i solen :) Superhärlig dag! Och vilket toppenväder det har varit!

Middagen lagade jag också och diskade även efter mig, känner mig ganska duktig faktiskt (a). Var ute med Linda för en stund sen igen, det blev en mini promenad men det var så satans kallt ute så vi gick inte så långt.

Nu hade jag tänkt att laga en paj ^^ Lite sent att göra det nu kanske men jag ska ha den tills imorrn :) Fullt schema imorrn också, men det är roligt :) Men innan jag påbörjar pajen så ska jag duscha! Annars blir det också för sent att göra ^^ Ni får bilder från dagen lite senare ikväll för just nu håller dem på att ladda :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0