Hejdå till 24 frågorna om cellen och nervsystemet!

 

Nästa omtenta!

Igår var jag ute på stan med en kär vän. Vi tog ett glas på hotell anglais och pratade om allt som händer just nu och sen gick vi vidare och åt middag ute. Så trevlig kväll! Spontant och lugnt. 
 
Idag har jag varit med Linda på shopping-night i sollentuna centrum. Fyndade ett par skor och så vann jag en stor munskölj haha. Sen var det gratis att tråda ögonbrynen, aldrig testat den metoden innan och fy vad ont det gjorde haha. Tårarna bara rann när hon var klar haha.. Men det blev fint i alla fall!
 
På lördag är det dags för nästa omtenta på historian som var den första tentan på sjuksköterskeprogrammet. Hoppas verkligen jag klarar den! Det var 53% som inte klarade den tentan, den var verkligen svår också.  
 
Imorgon är det skola igen, en 3 timmars föreläsning. På kvällen ska jag hem till Linda och umgås.
 
 
 

Grand hotell saltsjöbaden

Under påsken har min danska släkt varit här. 
Under en hel dag åkte vi alla till Grand hotell i saltsjöbaden och myste. Finaste stället jag varit på! Vädret var helt makalöst bra och jag mådde så bra när jag var där. Vi åt lunch där, satt ute i det fina vädret och gick en tipsrunda som jag vann på! Hundarna var också med hela dagen. Min kusin har två yorkshireterrier också, så vovvarna myste och busade med varandra. 
Smakade för första gången på en champagne som kostade 1,300kr som inte var så god faktiskt haha! 
Ville inte åka därifrån! Jag kommer absolut åka tillbaka dit igen! Vilket hotell alltså, ett riktigt slott! Maten var helt gudomlig också! Att få umgås med min danska släkt var precis vad jag behövde, har saknat dom så mycket! Och min kusins bil är ju helt amazing.. Wow alltså.. Den vill jag ha! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dags att vända blad!

3 veckor av tystnad från min sida, finns anledning till det såklart. Så mycket som har hänt, både tråkiga och roliga saker. 
Den tråkiga saken är att jag inte längre träffar honom längre, han ville avsluta det. Trots att vi inte träffats så länge så har det tagit hårt på mig, skolan har blivit lidande och även min kropp. Andra gången jag blir "bränd" på samma sätt, utan en riktig anledning. 
Så skolan går inte så bra, MEN jag klarade den muntliga omtentan på de 24 frågorna! Så jäkla skönt att jag klarade den trots detta! 
Min kropp vill inte alls sammarbeta, får inte behålla så mycket och det har resulterat i en viktnedgång på 2 kg på två veckor. Äter jag mer än ett mål om dagen så får jag inte behålla maten. Men ska träffa min nya diabetesläkare nästa vecka och då får jag svar på proverna också.
 
Så nu är det dags att vända blad! Kommer ta tid innan allt känns bra igen men jag ger inte upp. Har världens finaste vänner och familj, skulle aldrig klara mig utan någon av dom! 

Fullspäckad vecka

Praktisk tenta i måndags som jag blev godkänd på, check på den! Och sen hörde jobbet av sig och frågade om jag kunde jobba natten. Så det gjorde jag, en lugn natt där jag kunde göra klart en hemtenta såå skönt! 
 
I onsdags började den nya kursen "vårdande och miljö" den verkade spännande! En skriftlig salstenta, resten muntliga och resterande hemtentor. Jag är faktiskt mest orolig för hemtentorna. Varje vecka står det på skolans hemsida att elever har blivit avstänga från skolan pga fusk, disciplinnämnden är hård! 
Efter skoldagen stressade jag till jobbet för ett möte och sen blev jag kvar där och jobbade kväll. 
 
Idag åkte jag till karolinska och hämtade ut mitt nya e-tjänstekort, personalen där är alltid så trevliga "varför har du förlovningsringen på örat" fick jag som kommentar haha! Blev på väldigt bra humör efter besöket där. Sen vidare till skolan där jag hade en muntlig tenta som jag blev godkänd på, check! 
Åkte sen och handlade mat och vidare hem till mina föräldrar och hämta Molly! 
Ikväll har jag lagat en god middag och gosat med Mollsan! Hon är verkligen min trygghet, var alldeles för längesen jag hade henne en heeel kväll och natt! Längtar tills vi ska sova, saknat henne så himla mycket! Min kärlek, mitt hjärta, mitt allt! 
Nu ska jag ut med henne en sista gång sen ska jag kolla på netflix innan vi ska sova. 
 
 

RSS 2.0