Är det redan dags..

Fy vad jag är otaggad på jobb ikväll. Alltid lika hemskt att jobba första passet efter en lång ledighet men sen efter några pass så känns det bra igen. Vill verkligen inte jobba, har inte tid med det haha..! Vill ju pyssla i lägenheten hela kvällen och sen gå och lägga mig med min favorit. Hon har blivit så mammig nu när jag har varit ledig i två veckor så kommer bli jobbigt att sova utan henne. 
Den här veckan jobbar jag nästan varje dag. Så otaggad! 
 
Men men det går frammåt med lägenheten. Soffan, sängen, tv bänken och tvn är uppe. Nu ska bara wifi, tv boxen och tvn komma igång. Jag är nästan klar med köket och badrummet. Håller just nu på att vika kläder som ska in i garderoben. Vi får se hur mycket pyssel det blir i lägenheten den här veckan eftersom jag jobbar. Beror på hur pigg jag kommer va. På måndag kommer telia och installerad allt i lägenheten så känns inte som någon brådska att flytta in innan det är klart. Tv klarar jag mig utan men internet behöver jag för att överleva haha. 
 
Nu ska jag fortsätta att gosa med Molly och sen åka mot jobbet, trååkigt.... 
 
 

Vilken dag..!

Jag hade ju en del saker som jag skulle göra idag men jag hann inte allt för jag fick en dålig start. Redan på morgonen så hade inte min fot blivit bättre så ringde vårdcentralen och tur nog hade dem en tid kl 11. Så gulliga Linda skjutsade dit mig eftersom jag inte kunde köra bil. Läkaren anade att jag hade fått en fraktur i foten så hon skickade en akuttid till röntgen på löwet. Linda skjutsade dit mig och där satt jag i 2 timmar och väntade på att få komma in. Efter det så ringde min läkare mig och sa att jag inte hade någon fraktur. Så ska testa att inte överbelasta foten, ta alvedon om det gör ont och hålla ut lite. 
 
Allt det här tog hela förmiddagen så vi hann inte med allt. Men jag hann med det viktigaste. Jag fyndade äntligen ett surround ljud! Precis det som jag hade tittat på var nedsatt. Så jag är otroligt nöjd! 
 
Jag köpte en tv för två veckor sedan som var nedsatt idag och eftersom jag hade prisgaranti så fick jag 4000kr tillbaka, kändes inte helt fel. 
 
Så jag är ändå nöjd med dagen. Ingen fraktur, billigare tv och ett sprillans nytt surround ljud till lägenheten! 
 
Nu ska jag strax sova för imorgon är det dags att bygga ihop möblerna! Så jag så småningom kan flytta in på heltid.
Min sovkompis sover redan <3 
 

Olägligt

Alltså min fot blir inte bättre om man säger så. Den gör ondare nu än innan och börjar bli svullen. Att vi höll på i lägenheten i 4 timmar till gjorde säkert inte foten bättre. Så hoppas det blir bättre till imorgon, ska vila nu med foten i högläge. Är det inte bättre imorgon så får jag ringa till närakuten. 
 
Men! Shitt vad vi hann mycket i lägenheten. Allt är nästan klart nu. Haha inte riktigt men det är mest klädespåsar kvar bara och saker som ska ner till förrådet. Sen i helgen ska vi bygga ihop soffan + sängen och då får jag plats med saker under sängen i lådorna och sen kommer jag fram till garderoben och kan börja lägga in kläderna. Det blir bra det här! Bara min fot slutar larva sig, har inte tid att vara sängliggande nu. 
 
Men imorgon måste jag iväg och göra två saker. Har lagt fram kryckor.. Får väl använda dem ifall foten inte blivit bättre. 
 
 

Middagspaus

Har pysslat i lägenheten sen kl 2 idag. Nu åkte jag hem för att äta lite och sen ska mamma och jag tillbaka och pyssla ännu mera. Fick en hel del gjort faktiskt, russin till händer igen haha. Sen kom killarna med sängen också så nu är den på plats, bara att montera ihop den. 
 
Oturligt nog har det hänt något med min vänster fot. Känns som en muskelinflammation och det blir bara värre och värre. Men det är inte svullet och värmen i fötterna är samma. Så ska hålla ut lite och försöka att vila foten så mycket det går (haha lycka till med black friday imorgon och hela helgen när vi ska bygga ihop soffan och sängen).
 
Men men nu ska jag äta tunnbrödrulle med massor av röror. Sen tillbaka till lägenheten och pyssla. 
 
Min älskade hjälpreda. Hon hjälper alltid till med det lilla hon kan <3 
 

Första dagen i lägenheten

Vilken dag! 
Nu är lägenheten MIN!! Wiiee! Allt har gått smidigt till. Mötet med mäklaren gick bra, skrev på papper och fick alla nycklarna. Sen gick jag till min lägenhet och där mötte en man från JM upp mig och vi gick igenom besiktningspappret, allt var åtgärdat utom spegeln till garderoben men den var på väg. Sen gick han igenom hela lägenheten med mig och visade soprum, garaget, mitt förråd och även  "propprummet" om det skulle gå en propp i lägenheten. 
Efter detta så hann jag bara hem med bilen sen hämtade pappa och jag lastbilen och sen vidare till MIO och hämta soffan. Vidare hem och lasta in alla flyttlådor och IKEA påsar. Hela lastbilen blev full haha.. 
 
När klockan slog 15:00 och min hisstid började så bar vi upp allt till lägenheten. Sen kom mamma och vi började packa upp alla köksredskap. Vi höll på i 4 timmar, mina händer var riktiga russin efter att ha diskat ALLA redskap. Vi hann nästan klart med köksdelen. Men efter 4 timmar hade jag så ont i mina fötter så vi stoppade och åt mat på vägen hem. 
 
Så nu är jag hemma och håller på att somna. Ska sova strax, imorgon kommer sängen! Och sen ska jag fortsätta rensa och packa upp saker! 
 
 

11 timmar kvar

Jisses vad mycket det har varit de senaste dagarna. Inte hunnit kika in här alls. 
Så om ynka 11 timmar får jag nycklarna till min lägenhet! Heeeelt sjuuukt alltså! Så mycket som händer imorgon. 15.00-18.00 har jag min hisstid så det är då allt kommer ske. Har hyrt en mindre lastbil och förberett Mio vilken tid vi hämtar soffan. Sängen kommer inte förrän dagen efter och jag har heller inte packat alla saker. Det kommer ta tid innan jag helt kan flytta in i lägenheten. Räknar med minst en vecka sen får vi se. Jag vill ha sängen ihopmonterad och de flesta möblerna på plats. Sen alla köksgrejerna vill jag ha ordning på. Och framförallt måste jag handla alla basgrejer till köket. Kryddor, tvättmedel osv osv osv osv osv.. Så det kommer ta tid innan jag flyttar in helt. Är i alla fall ledig en vecka till så jag kan pyssla i lägenheten. Ska bli jätteroligt men är så nervös över allt. 
 
Ska sova strax eftersom jag ska upp tidigt imorgon och träffa mäklaren. Spännande! 
 
 

Min helg

Min helg har varit hur bra som helst. I fredags var jag ute med några vänner. Vi åt på Hillenberg, speciell meny men dem maträtterna jag tog var jättegoda. Och servicen ska vi inte prata om, aldrig varit med om så bra service på en restaurang. 
Till förrätt tog jag skaldjurstoast. Och till varmrätt tog jag viltköttbullar som var gjorda av dovhjort. Jäääättegoda faktiskt. 
 
Efter restaurangbesöket gick vi vidare och tog ett glas på ett annat ställe och sen gick vi vidare till boquerian och där var vi resten av kvällen. Dansade och hade det superkul. Vi alla stod upp på stolen och dansade och jag hade en svansande dansk efter mig hela kvällen haha. Jätterolig kväll verkligen! När det var dags att åka hem så följde en vakt från nattklubben med mig till tåget och där träffade han några killar som han kände som skulle åka till märsta och då placerade han mig med dem och sa "sitt med dem här grabbarna hela vägen tills du ska av så sitter du säkert". Så himla gulligt. En superkväll helt klart! 
 
I lördags var jag trött och seg men hade lovat min kollega att komma på hennes inflyttningsfest så det var bara att sminka om sig och åka iväg igen haha. Sen var det meningen att vi skulle ut men ingen av oss som var ute på fredagen orkade det. Så vi satt kvar hemma hos henne och minglade med alla människor och sabrerade flaska efter flaska haha. Jag vågade inte prova men såg sjukt häftigt ut. Och sen fick jag skjuts hem av en kollega. Det vart precis lagom. 
 
I söndags firade vi min födelsedag med släkten. Jag hade beställt mammas hemgjorda smörgåstårta. Fick en dammsugare, ritualsprodukter och sänglampor som jag hade önskat mig. Perfekt dag! 
 
En perfekt helg helt enkelt. Gav mig mycket energi inför flyttveckan!
 
 
 

Utgång

Nu sitter jag på tåget på väg till stan. Jag och några vänner ska ut och käka och sen dra vidare, var väldigt längesen jag var ute så det här ska bli sjukt kul. Första gången jag ska vistas i Östermalm hela kvällen också haha. 
Den här helgen kommer nog bli den bästa på länge. Imorgon blir det också att gå ut. Idag fira min födelsedag och imorgon inflyttningsfest. Grym helg på G! 

(null)


Lägg av vad gulliga kollegor jag har!

Idag är det tydligen min födelsedag haha. Hade helt glömt bort det faktiskt, mina tankar är på flytten som sker om en vecka. När jag står på min sal och sköter en bebis så kommer flera stycken och går in och ut från salen hela tiden och efter jag är klar med skötnigen så kommer alla in och ger mig den här underbart fina plakatet. jag höll på att gråta, först att jag helt hade glömt att jag fyller år och sen  vilka fina människor jag jobbar med! Glömde fota baksidan, ska göra det ikväll! Det här gjorde hela min födelsedag faktiskt. 
Nu är jag på väg till min diabetessjuksköterska för att kolla mitt Hba1c. Hoppas på 5,5 den här gången. Om jag lyckas så ska jag unna mig en väska jag tittat på hur länge som helst. 

Haha ja, tydligen så är jag 24 år idag! Nu stoppar vi tiden tycker jag. 
(null)


Nu är det nära!

Nu är det riktigt nära till inflytten. Imorgon är det exakt två veckor kvar! Helt sjukt hur fort den sista tiden har gått. Tänka sig att jag har väntat i 2 år på den här lägenheten! Och om två veckor är den min, som jag har längtat! Och det är också därför det har ekat på bloggen ett tag. Det är så himla mycket just nu. Jobbar i princip varje dag, suttit i samtal med banken, ska ner till banken på torsdag, ringt runt till försäkringsbolag, fixat 3 olika hemförsäkringar osv osv osv. Aldrig en lugn stund om man säger så. Och dessutom har jag en del kvar att packa. Har två stora skåp i källaren som jag måste rensa och packa och sen har jag lite kvar att köpa innan jag flyttar in. Vill hinna köpa tv-bänk och tv. Resten tar jag lite pö om pö. Men shitt vad kul det kommer bli. 
 
Är ledig inatt och sen jobbar jag igen. Så imorgon ska jag betala räkningar det första jag gör. Bland annat bilförsäkringen på 5600kr den är aldrig rolig att få men nödvändig. Sen måste jag åka till mio för jag fick ett sms att jag måste hämta min soffa så snart jag kan, fast jag har beställt soffan till 22 november när jag flyttar in. Så det måste jag kolla upp. Förutom det, ta en promenad med Mollsan. 
Så otroligt sköönt att ha henne hemma igen. Klarar mig verkligen inte utan henne, mitt liv är inte komplett annars. Under veckan som hon var i Finland så sov jag jättedåligt och allt kändes konstigt. Så inatt är det första gången jag får sova en hel natt med henne sen hon kom hem. Hon ligger redan och sover bredvid mig. Jag ska titta på serier och sen joina henne. 
<3
 

RSS 2.0