Bilder från kairo :)









Ledig :)

Idag var jag som sagt ledig från jobbet :) jag sov till kl 11 idag och sen gick jag upp och fixade mig, sen bar det av till väsby centrum för att möta Johanna :) hon skulle bara köpa startpaket till sin mobil :P efter det tog vi bussen till donken :) och sedan hem till Johanna. Haha när vi gick till busshållsplatsen vid Johanna, satt det två små fjortisar, kanske 12-13 år ungefär. Dom skrek massa saker till oss xD sen när bussen kom satt sig johanna och jag nästan längst fram, och dom bytte platser 3 gånger innan do satte sig precis framför oss.
- asså lär er smink er som fjortisar!
- hoppas dom inte ska av vid centrum, väsby centrum behöver inte fler fjortisar!
- vad glor ni på?
- vad skratar ni åt?
HAHAHAHAH det var lite av vad dom sa på bussen xD johanna och jag kunde inte hålla oss för garv!!! så jäkla synd om dom så det finns inte! haha vi garvade hela tiden, fast man blev ju lite sur på dom haha! om vi inte hade haft bråttom så hade vi hoppat av samma station som dom och slagit till dom asså! haha fast lite löst ;) innan dom gick puttade dom till johanna i sidan. vi fick sån jäkla addrenalin i kroppen, man ville bara slå till skitungarna, mest på skojs skull!
Haha nog om det. Min pms kom idag också, bajs! det förstör halva påsklovet.. på kvällen gick jag 7.7 km med Linda :) vi gick till kairo och tillbaka :)
Och nu är jag hemma :) dricker te just nu, och ska strax sätta på filmen jeppe hyrde till mig idag :)
Imorrn jobbar jag som vanligt.. och även på fredag! fast ska inte klaga, det var ändå jag som sa att jag ville jobba. måste få ihop mina timmar.
Men men :) godnatt :)


jahapp :)

ny blogg :) ny start :) för sista gången hoppas jag :P tog tid att bestämma bloggnamn, alla namn jag ville ha var upptagna så, hehe.


RSS 2.0