Dags att åka

Nu är det dags att möta allt folk, sen åka vidare. Trodde jag hade mycket packning men Leo och Olli har ju hela sin garderob med sig.

Kommer hem imorgon, sent på kvällen. Fan va kul detta ska bli!


Helgen och Ollis 20-års dag.

Min helg har som sagt varit hektisk, ingen vila på hela helgen. 
I torsdags åkte mamma och pappa ut med båten, jag blev då helt ensam hemma i två nätter. Hatar att vara ensam hemma. Jesper brukar vara hemma men han är i Prag så jag hade hela huset för mig själv.. Usch.. Låg uppe i vardagsrummet hela kvällen. Vågade inte gå ner. Hade alla lampor i hela huset tända, så fort jag hörde något skumt ljud utifrån kollade jag ut genom fönstret. Haha extremt rädd är jag! Men det gick faktiskt bra. 
 
I fredags då! Olli kom till mig redan vid 12 på dagen så tog vi bilen till Rimbo där vi käkade våran kebab och så träffade vi en kär vän från skolan! Bruden hade tagit körkort, blev chokad när jag såg henne åka själv i bilen, grymt duktigt av henne! Olli åkte självklart till systemet men jag väntade utanför, bäst så haha. Sen skjutsade Olli hem mig. Jag duschade och började koppla in datorn i högtalarna i köket. 5 min senare kom Olli. Vi förade lite lätt och eftersom att jag var ensam hemma hade vi musiken på högsta volym, hela golvet vibrerade. 
Vid 7 tiden gick vi mot stationen där vi mötte allt folk och så gick vi till Tiger och åt. God mat och trevligt sällskap. 
Efter det rörde vi oss mot stan och krogen. Vi hade med oss cider på vägen men Olli vågade inte hålla i påsen, fast hon då var 20 haha så hon gav den till mig en stund.. Jag är den enda i det sällskapet som inte är 20.. Bra val där ;)
Utgången var jättelyckad. Hela gänget fick napp, Olli gick på efterfest och resten av oss tog nattbussen hem. 
 
Dagen efter (lördag) vaknar jag upp och mår prima. Ingen bakis där inte haha. Ringer Olli och hon var riktigt bakis, var tydligen ingen höjdar efterfest så vi missade inget :) 
Olli hade bilen hos mig så vi bestämmer oss för att åka och äta "bakismat". Efter det åker vi till kista och kollar runt lite. Sen ringer Emma och vill ha med oss på restaurang. Så vi åker till Märsta och äter på en kina restaurang med Emma. Både Olli och jag tog cola. Det var meningen att vi skulle åka hem efter maten men istället går vi till Harrys i märsta och tar en cider. Och en cider blev en halv flaska vin, flera cider och en shot haha.. Vi fick även sällskap vid bordet under kvällen. Träffade även en gladiator från gladiatorerna. Hade ju sagt till mamma att jag skulle komma hem vid 7 tiden men så blev det ju icke. Men vid 12 bestämde jag mig för att det fick räcka. Roligt nog träffar jag två killkompisar på stationen så jag får sällskap hem på tåget. Alltid trevligt. 
Väl hemma är jag helt slut. Somnar direkt. 
 
Idag (söndag) var det Friends arena och finalen mellan Norge-Tyskland. Arenan var så himla häftig. Allr var så mycket bättre i verkligheten och vilket tryck i publiken! Det sämsta är bara att man inte vet vad som händer. När Norge gjorde mål så skrek jag gärnet men sen står det att Norge inte har gjort något mål. Ingen säger något. Får först veta när jag kommer hem att Norge var offside. Enda negativa resten var så jäkla häftigt. Precis ovanför Olli och mig sitter några sjukt irriterande människor med instrumpent som verkligen skääääääär in i öronen. Typ som marackas eller vad det heter. Skriker när inget händer, skakar instrumenten i våra öron och är något enormt störande. 
Nu är jag i alla fall hemma. När jag kom hade mamma bytt på min säng till mitt nya påslakan i jeanstyg! Så i natt kommer jag sova gott. Ska strax sätta på en film och mysa ner mig i min renbäddade säng, myyyyyys.
 
Nu ska jag ta det lugnt för på onsdag får Olli sin andra present som jag och några andra har gett henne. Hon har ingen aning vart hon ska. Det ända hon vet är att hon ska packa en väska för övernattning. Dags för party en 103892478 gång typ haha! Men som sagt. Sova kan jag göra i ett annat liv. 
 
 
 
      
 
 
      
 
Final outfit! Lite fel men SVERIGE! 
 
 
 
 
 
 
 
 

EM finalen på Friends arena!

Alltså den här helgen har minst sagt varit fulle rulle från morgon till kväll. Firade Olli i fredags och på lördagen dagen efter skulle vi ta det lugnt. Sa till mamma och pappa att jag skulle vara hemma vid 7 men var jag det? Nej.. kom hem vid 12 istället. Det skulle vara cola för mig på kvällen, men det blev istället alkohol.. Så allt blev tvärtemot vad jag hade sagt... 
 
Så nu är jag megamegatrött.. I både själ och kropp. Vill inte ens veta hur mycket pengar jag har bränt på den här helgen haha... Men bra har den varit! Ska berätta lite mer detaljerat om helgen och Ollis 20-årsdag när jag har mer tid. 
 
Nu ska jag äta frukost och ta det lite lugnt innan jag och Olli ska börja röra oss mot Friends arena och EM finalen mellan Norge och Tykland. Kommer heja på Norge men tror tyskarna tar det ändå. Men det ska bli häftigt, aldrig varit på Friends arena så det ska bli kul! 
Bara att ladda om igen! Sova kan jag göra i ett annat liv haha.. 

Ensam i Rimbo

Sitter på en parkbänk utanför systemet i Rimbo.. Olli är inne och handlar eftersom den jäkeln fyller 20 idag.. Jag får vänta i 4 månader till innan det är min tur.

Vi har i alla fall nyss käkat våran älskade kebab här i Rimbo och snart ska vi vidare för att köpa kläder till födelsedagsbarnet som hon ska ha ikväll. Vi har bokat bord på tiger ikväll där alla folk ska käka. Efter det kör vi en rejäl utgång! Kanske blir bakis för första gången imorgon? Vem vet?


Tisdag

Det går super med planerna just nu. Pratat med Leo i två timmar igår och en timme idag också, så nu flyter det på bra. På fredag fyller Olli 20 år, då blir det middag med flera stycken och sen kör vi en rejäl utgång på det! Hennes två presenter är redan klara. Den ena får hon på fredagen av mig och den andra på onsdag nästa vecka. 
 
Annars har jag varit iväg med mamma idag. Stinsen blev det, fick med mig en skjorta för 49kr. Ikväll har jag kollar på allsång och ätit räkmacka till middag. På somrarna blir man aldrig hungrig nästan. Sallader och kalla maträtter är det som gäller för mig på sommaren. 
 
Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. 
 
 

Bra söndag

Idag har jag jobbat, det var lugnt på jobbet idag. 
Efter jobbet kom pappa och hämtade mig. När jag kom hem åkte mamma, Jesper, jag och mormor till kista där vi kollade på presenter och sen bjöd mormor alla oss på middag. Det blev giros för allihopa, så sjukt gott. 
 
Ikväll har jag fortsatt att kolla på serien LOST, den är riktigt knäpp och man måste verkligen koncentrera sig annars förstår man ingenting. 
 
Nu ska jag fixa allt inför sängen, sen sova! 
 
 

Helg

Igår (fredag) var jag med mamma i stinsen på dagen. På kvällen åt jag och Olli middag på stationshuset. Sen åkte vi hem till mig och hade spelkväll med godis och massa gott. Vi spelade monopol hela kvällen, 3 omgångar hann vi med. Trevligt avslut på en fredagskväll. 
 
Idag har jag varit på IKEA med mamma och pappa. Sen åkte mamma och jag till täby och gick runt där. Ikväll har jag myst framför Sommarkrysset. 
Nu kollar jag på "Fast and furious 5" som går på Cmore kanalen. Den är rätt så ny och jag har faktiskt inte sett den. 
 
Imorgon är det söndag och jag ska iväg och jobba. Börjar kl 11 så får en ordentlig sovmorgon, får dessutom skjuts eftersom bussen och tåget inte går ihop på söndagar. 
 
Men nu ska jag fortsätta kolla på filmen. 
 
 

Tisdag

Klockan har slagit midnatt nu och jag är fortfarande uppe. 
Idag har jag som sagt jobbat. Det gick super, mycket att göra, precis som jag vill ha det :) 
Ikväll har jag ätit jordgubbar med glass och myst till serien LOST som jag håller på att kolla på. Har kommit till andra säsongen och det är så spännande att jag sprinnger upp till Jesper varannan sekund och frågar vad som kommer att hända. Orkar inte vänta, vill veta direkt. Men nu har jag frågat så mycket, nu vägrar han säga mer haha..  
 
Jaja, nu är det dags att krypa ner i sängen och sova. 
 
 

Vaxholm

Hade en fantastisk måndag med Olli!!
Kl 11 tog vi tåget till stan och därefter bussen till vaxholm. När vi kom fram till vaxholm gick vi runt för att hitta ett matställe som lät lockande. Vi märke direkt att det inte fanns mat under 100 lappen så vi tog ett ställe som lät intressant. Jag valde fish´n chips och en cider på det. Maten var gudomlig, vädret var toppen, vi satt på uteserveringen, nära vattnet osv. Hur skönt som helst. Det ända som var negativt var serveringen på restaurangen. Olli och jag hade beställt vitlöksbröd och då frågade servitrisen om vi ville ha de som förrätt och då sa vi Nej, vi ville ha brödet till maten. Men några minuter senare kommer en servitris med vårat bröd ändå.. Jaja, ingen big deal tänkte vi. Vi åt och njöt av solen. Men vi började bli väldigt törstiga. Det hade gått 15 minuter och ingen dricka hade vi fått om vi hade beställt. 10 min senare kommer vår mat men vart fan är drickan?? Vi ville inte börja käka utan drickan och till sist efter 30 minuter kommer tjejen med drickan äntligen.. Efter maten satt vi kvar och smälte maten lite, jag ber då om två glas vatten och tjejen går in direkt. Efter en stund kommer hon ut igen och står och glor och väntar på något att göra. Men vart är vårat vatten vi bad om? Det tog 15 min innan vi fick vårat vatten.. Två små glas vatten liksom.. Och det var inte så mycket folk, flera servitriser gjorde nada. Så nej, serveringen sög verkligen men maten var god. 
 
Jaja, efter maten går vi runt och kollar i de mysiga affärerna om ligger vid trånga och mysiga gator. Allt är så mysigt i vaxholm. Några timmar senare beställer vi glass och sätter oss vid kajen. Och då bestämmer vi oss för att skippa bussen hem, vi väljer att ta båten till stockholm istället. Vi står längst fram på båten och det blåste som tusan, ibland vinglade båten till och då stänkte det upp vatten på oss haha. Helt plötsligt så ser vi en kille halvligga på golvet och rikta mobilen på oss, vi undrade vad han höll på, han flyttade sig hela tiden, han gick upp en trappa och ställde sig på "balkongen" ovanför oss och riktade mobilen ner på oss, haha ingen aning vad det var för kille, sen försvann han bara? Hela båtresan tog 1.5 timme, vi stannade vid lidingö bland annat och tutade och vinkade på båtarna som åkte förbi. Hela resan med båten var rolig.
 
Hela dagen har varit superduper! Inget man gör i vanliga fall, då blir allt så mycket roligare. En toppendag men mycket skratt! Perfekt väder, sol och lagom varmt, inte så varmt att man svettades ihjäl men inte så kallt att man behöva en långtröja på sig, perfekt helt enkelt! :) Och inte nog med det, jag hittade en 100-lapp på marken också, min turdag kanske? :D 
 
 
 
 
 
 
     
     
 
 
Första stoppet. 
 
 
 
Näst sista stoppet, lidingö.
 
 
Sista stoppet innan Stockholm.
 
 
 
 
Och slutligen en bild på mina nya snygga Nike free skor! 
 

Work

Nu är jag på väg till jobbet. Blir jobb till 17 idag sen jobbar jag även på söndag. Längtar tills jag är framme, har saknat jobbet som tusan, alla goa patienter.

Imorse var mitt hår riktigt tovigt. Det är resultatet av gårdagens händelser. Mer om det när jag kommer hem från jobbet!


Ny bikini jag inte har visat.

 
 
 
 
 

Skärgården

Idag har jag varit ute i skärgården hela dagen. Vi åkte till Sandhamn men det gick absolut inte att få någon plats. Det stod 20 båtar på kö för att ens få en plats. Helt sjutk mycket folk. Vi såg en finsk båt där som vi aldrig har sett förut. 30-40 miljoner kostar den och jag kunde inte göra annat än att glo på den. Hade betalat för att få gå in och se hur den ser ut inuti haha.. I alla fall Lönlöst att stå i flera timmar för att få en plats. Så vi åte en bit bort där vi la till och åt lunch och hade det mys, tills det dök upp jättestora båtar som fraktade folk. Körde så jäkla fort att hela båten höll på att välta. 
 
Vi åkte sedan tillbaka närmare hamnen, åkte förbi Grinda och la oss vid klubbholmen en stund innan vi rörde oss hemmåt. En hel dag på sjön, hur härligt som helst. 19 grader i vattnet, hade hoppat i direkt men kände men kände mig inte helt hundra så ville inte riskera något. 
Ikväll har jag ätit räkmacka till middag. Och sen umgåtts med Jesper och Jesper. Min bror och hans kompis. Båda heter Jesper så vi kallar den ena för Jeppson. Fixade piggelindrinkar till pöjkarna. 
 
Nu är killarna på party, jag har kollat på fotbollen ikväll. Vilken utklassning Sverige gjorde. 
Mitt ansikte bränner lite men annars har jag inte bränt mig mig någon annanstans, duktigt gjort av mig. 
 
Ska strax kolla på film och mysa ner mig i sängen. Är riktigt seg efter den här veckan. Man blir så mör och stel där man har bränt sig. Imorgon skulle det regna så vi får se vad dagen bjuder på. 
 
 
 
Här är finska båten för 30-40 miljoner. 
 

Dessa jäkla skor!!

Alltså denna vecka har jag gjort så många saker att jag knappt minns allt. Ska försöka så gott som det går. 
 
I onsdags var jag i skärholmen med Olli hela dagen. Vi letade efter en speciell skjorta till Olli. Jag hittade däremot inte mycket, fick med mig ett par converse-flippflopp förr 99kr (annars 300kr). Vi kom till skärholmen vid 1 tiden, åt ching chon mat, gick runt i affärer och plötsligt blev klockan 6. Så vi fikade lite innan vi åkte hem. Kom hem vid 8, har alltså gått runt i 7 timmar utan att sitta ner, förutom när vi fikade och åt lunch. Helt sjukt, var redigt trött i fötterna när jag kom hem, men jag hade i alla fall bra skor på mig nu för en gångs skull. 
 
I torsdags åkte Olli och jag till barkarby outlet, har inte varit där på år och dar. Hittade nada där faktiskt.. Så vi knallade till stadium och IKEA. Vi blev kvar på stadium i ca 1 timme. Jag hittade ett par skor som jag ville ha.. Det var rea på dem t.o.m men det var ändå mycket pengar om man säger så. Tvekade och till slut la jag tillbaka skorna. Därefter gick vi igenom IKEA väldigt fort. Avslutade med att ta en mini pizza och dricka på IKEA. Därefter så åkte jag och Olli till Kista för jag hade fått för mig att det var ett par rosa skor på rean där, likadana som på stadium fast rosa. Så vi åkte till Kista för att kolla om jag hade rätt. Men jag hade fel, rosa skor fanns det men det var en annan sort + fullt pris, ingen rea. Så det var en besvikelse. Ångrade mig att jag inte köpte skorna på stadium då.. Men jag tänkte inte mer på det utan tänkte att jag åkte dagen efter och köper dem bara. 
Kom hem vid 9. Totalt 8 timmars gående i barkarby + kista. Hade bästa skorna på mig så inge ont i fötterna. Men jäklar vad trött jag var. 15 timmars gående på två dagar haha. 
 
I igår (fredag) åkte jag tillbaka till barkarby själv för att köpa skorna. Kommer fram och min storlek är borta och det var den sista som fanns. Då blev jag riktigt ledsen, förbannad att jag inte köpte skorna när jag hade dem i mina händer dagen innan.. Jag frågar om hon kan kolla om skorna finns någon annanstans. Hon säger stan/sergel. Tvekar inte, jag åker till sergel och går direkt in på stadium. Hittar ett par men i storlek 34, för små alltså. Fick faktiskt på mig skon men den var trång. Knäpp som jag är funderar jag ändå på att köpa skon. Förstår ni hur besatt jag var av dess skor om jag funderar på att köpa skorna i en för liten storlek?????? Fast det gör ont i hjärtat lägger jag tillbaka skorna och åker vidare. Åker mot skärholmen i ett sista försök att hitta skorna.
Och DÄR LÅG DEM!!! I MIN STORLEK!! Tar ett par andra skor för att jämföra storlek så jag inte köper fel storlek. Vad händer... De andra skorna jag provar sitter mycket bättre och är dessutom snyggare...!! Jag har åkt tåg + buss i flera timmar, gått till 3 olika ställen, varit nära på att köpa för små skor.. OCH SÅ HITTAR JAG ETT PAR ANDRA.. Jag blev nästan arg på mig själv där. Dessutom kostade dessa skor lika mycket så det gjorde inte saken bättre. 2 timmar var jag i affären. Provade båda skorna om och om igen. Kunde inte bestämma mig. Ville göra rätt val den här gången. 
Ska jag ta dessa skor som jag har åkte halva Sverige för? Eller ska jag ta dessa skor som jag själv tycker mer om? Kommer jag ångra mig om jag tar dem andra? Velade fram och tillbaka.
Till slut bestämde jag mig. Det fick bli dem andra skorna, inte de blåa som jag hade åkt runt för att hitta, det fick bli dem rosa/lila som jag spontant hittade bara så där.. 
 
Och nu känner jag mig sååå nöjd! Jag har gjort rätt val, dessa skor är mer mig, mycket bekvämare också. När det gäller träningsskor så är det huvudsaken att dem sitter bra, inte att dem är snygga. Men dessa var både snygga och bekväma till ett otroligt bra pris. 
Så om vi summerar den här veckan, den har i pincip handlat om ett par skor som jag ändå inte ville ha i slutändan! Men så kan det vara! 5 timmar jagade jag ett par skor som jag sedan la tillbaka i affären. 
 
 
        

Gårdagen och idag

Igår kom pappa hem från Norge. Halva frysen är full med fisk nu haha. Utöver det glodde jag på en serie i princip hela kvällen. Serien heter LOST och gick på tv för ganska många år sedan. Jag såg den serien men har glömt typ hela så nu börjar med första säsongen. Den är så sjukt spännande, man kan inte slita ögonen ifrån serien. 
 
Idag har det varit en aktiv dag. Vaknade 8 imorse, städade rummet och duschade, sen gick mamma och jag till ett fik och åt frukost där. Mysigt och gott. Sen gick vi vidare och fixade lite saker till mig innan vi gick hem. Därefter så lämnar vi lite saker och sen går vi till väsby centrum och kollar runt lite där. Sen gick vi hem och gick runt i barockparken ett par varv innan vi traskade hemåt och åt lunch. Både mamma och jag hade dåliga skor så hälarna värker rätt bra nu. Efter lunchen blev jag trött efter allt gående med dåliga skor så somnade i en timme. Därefter gjorde jag grejen som jag håller på med. Hela jag blir helt överlycklig när det går så bra, det har aldrig gått så bra som det gick idag. 
Sen åkte Olli och jag till kista. Nu är jag hemma och mina hälar gör så ont. Bara av att sitta i sängen med datorn på magen gör ont i hälarna. Måste bli bättre på att ta bekväma skor. Varför gå med plattskor när man har  3-4 sköna springskor att gå med. Skärpning på den fronten Jossan! 
 
Nu ligger jag i sängen och ska snart bädda ner mig till film och lösa lite korsord, bästa som finns. Köpte en ny tidning idag, om jag vill kan jag lösa ut en hel korsordstidning på en kväll men jag tvingar mig själv att sluta för att spara lite åt dagen efter haha.
 
        
 

Helgen

Har myst och haft en superbra helg.
I fredags gick mamma, mormor och jag till ching chong och åt buffen till lunch. Jag upptäckte att jag tycker om sushi! Åt massor av sushibitar, bland annat den med lax på. Hälften av min tallrik bestod av sushi, mums så gott det var. 
På kvällen myste jag med mamma till en drös med filmer som gick på tvn. 
 
I lördags tog jag det lugnt på dagen. Framåt kvällen åkte Olli och jag in till stan för att äta middag på någon restaurang som vi aldrig har ätit på förr. Vi gick igenom hela gamla stan, tog en timma innan vi hittade en restaurang som vi kände oss sugna på. Restaurangen låg vid slussen och maten var gudomlig!!! Dyrt men det var de värt! Jag åt laxplanka med grillad lax, grönsaker, potatismos och hovmästarsås. Allt smälte i min mun, jag verkligen njöt av maten. Olli tog rimmad lax och hon blev klar med sin mat på 10 min men jag satt i en timma med min mat haha. Det var så gott!! Vi var tvungna att prova om efterrätterna var lika god men dem var en besvikelse. Jag tog äppelpaj med vaniljsås. Pajen hade typ ost i sig och smakade lite marsipan, vaniljsåsen var lika tunn som vatten och smaklös. Och Ollis bananasplitt var nerkladdad med endast grädde. Så nej.. Vi kommer absolut komma tillbaka för att äta deras goda mat men då skippar vi efterrätten. 
 
Efter ett par timmar i restaurangen åkte vi hem till mig och fixade oss. Sen åkte vi tillbaka till stan där vi mötte upp Leo så gick vi till sommar. Underbar kväll och natt. Träffade så himla härligt folk, alla var så trevliga där. Fast att dansa gick typ inte, inomhus var det en bastu och utomhus var det så trångt att man knappt kunde komma förbi pågrund av allt folk. Men kul var det.
Leos brorsa kom och hämtade upp oss med bilen så vi slapp ta den äckliga nattbussen i timmar. Men när jag skulle gå hem från stationen där dem släppte av mig så springer jag hem, tycker det är så läskigt att gå hem själv mitt i natten vid skogen. Tar på mig jackan för att slippa släpa den, kommer hem och då upptäcker jag att luvan till min jacka är borta. Då var det bara att springa tillbaka till stationen där luvan låg på marken. Springa hem igen och SEN kunde jag äntligen gå och sova.. 
 
Dagen efter vaknar jag upp bra som vanligt. Inge bakis eller ont i huvudet, mår prima som alltid :) Mamma och jag åkte ut på dagen till stinsen och sollentuna. På kvällen lagade Jesper, jag och mamma tacos till middag. Mysig och lugn dag 
 
Bilder från helgen.
 
       
    
 
 
 
Ser god ut när man ser den men naaaaaj. 

Sötaste tjejen i världen

Kusin barn <3
 
      

Härlig morgon

Min morgon har inte varit världens bästa. Har varit skakig halva natten och hela morgonen. Fanns ingen energi till att gå upp och äta något mitt i natten så jag somnade vidare, vilket resulterade i att jag blev ännu skakigare på morgonen. Kunde max ta mig till soffan i köket och äta på en nektarin (det ända ätbara som fanns i närheten). Darrar så mycket att jag sedan somnar i 5 min och när jag vaknar upp har sockret gått upp lite. Så jag tar mig till sängen igen och väntar tills sockret har höjts lite mera. Sen går jag upp och gör en tonfisk och avocado sallad. 
 
Pågrund av detta så är jag helt seg i hela kroppen. Nu efter maten så känns det som om jag kan lägga mig ner och sova i ca 5 timmar. Så trött är jag. Så den här dagen kommer jag bara sega. Ska kolla på missade serier och vila bara. Ingen energi till något annat. 

New in

Allt detta har jag köpt på rean (förutom den färgglada toppen). 
 
 Bikiniöverdel
 
Supersöt topp.
 
 
Jeansskjorta.
 
 
Skjorta med paljetter och hål i ryggen.
 
 
 
Gullig kofta.
 
 

Tisdag

Imorse ringde min chef och bekräftade tiderna jag ska jobba i juli månad så nu har jag bättre koll.
Idag har jag varit i stinsen två gånger. Åkte först dit på dagen för att spontant ha något att göra, sen åkte jag dit med mamma senare på kvällen. Fick faktiskt med mig en supersöt kofta, jeansskjorta och en bikiniöverdel för bara 200 kr. Det var ett riktigt kap! 
 
Imorgon åker min pappa iväg till Norge för att fiska. Annars vet jag inte vad som händer imorgon. Kanske tar en segardag i sängen med en massa filmer, eller så städar jag badrummet som jag har sagt att jag ska göra nu ett tag, men aldrig blivit av eller så hittar jag på något annat.
 
Ska visa mina nya grejer också! 
 
 

Nytt till rummet

Nu har jag äntligen fått upp lite grejer på väggarna. Dessa grejer har legat i min garderob i flera månader men nu tog vi tag i saken. Men vilken himla jobb det var att få upp texten. Vi bara petade upp texten och det blev ju strålande resultat, texten blev rak utan att vi använde någonting. Det komiska var att ME som är det kortaste ordet, det var den svåraste att få upp haha.. Dessutom är texten i lite kursiv stil så man behövde sätta upp den lite snett. Men vilken resultaaaaaaat! Är superdupermeganöjd!! 
 
ALWAYS KISS ME GOODNIGHT <3
 
 
 
 
 
 
Lexington Company <3

1 Juli

Nu är det redan juli månad, tiden går läkigt fort. Om ett halvår är det julafton igen haha.. Dags att börja planera julklappar? 
 
Idag har jag varit i kista för att lämna tillbaka klänningen jag köpte i fredags. Hittade ett hål i klänningen på insidan och det var den sista i min storlek så det var lite synd. Men deppigheten varade inte länge. Har letat efter en speciell klänning huuuuur lääääänge som helst, kollat i varje butik på i princip alla ställen i stockholm och helt plötsligt när jag är på väg ut från en butik hänger skönheten där mitt framför mina ögon. Den satt som en smäck på också, bara några små ändringar uppe vid banden där den är lite för stor men sen så! Världens gulligaste topp fick också följa med mig hem, är otroligt nöjd med mina köp idag! 
 
Ikväll har jag och mamma fixat lite i mitt rum. Har äntligen fått upp min lexington stjärna och en text ovanför sängen. Ska visa bild på det sen. Otroligt fint blev det! 
 
 
 

RSS 2.0