2a veckan

Har verkligen märkt hur skönt det är att vara vaken dagtid och komma hem sen och ha kvällen hemma. Inte alls så sliten, går inte att jämföra med nattjobb. Nu märker jag skillnaden på dag och nattjobb, stoooor skillnad! 
Men sen är det slitigt att komma hem och aldrig vara ledig, alltid något plugg som måste göras. 
 
Idag hade jag bara en lektion, presenterade 3 uppgifter och det gick bra. Men nu har jag 5 uppgifter till nästa gång + att jag måste börja plugga till tentan som är i februari. 
Därav att jag fortfarande är vaken, har pluggat i 7 timmar och tänkte sitta lite till men tog en liten paus nu. Imorgon har jag ingen skola men ska fortsätta plugga hela dagen och om jag hinner så ska jag hinna förbi neo och se om jag kan ta några extrapass. Saknar mina kollegor supermycket! Behöver träffa alla igen och få prata lite. 
 
Men nu har jag tagit 10 minuters paus, dags att återgå till plugget igen! 
 
 

Freeedag

Kvällen igår går inte att beskriva, den var så bra att jag inte har ord. Wow säger jag!
Idag var jag ledig från skolan men har suttit i 6 timmar och pluggat. Har 3 uppgifter till måndag som jag ska presentera framför en grupp. Väldigt konstiga och komplicerade frågor. 
Men nu kommer mitt favoritsällskap snart, blir att laga en sen middag och sen umgås resten av kvällen. Imorgon ska jag till Barkarby och köpa ljus, älskar Ikeas ljus! Sen måste jag nog plugga på kvällen igen, fick ganska mycket gjort idag men har en del kvar. Men nu ska jag njuta av kvällen. 
(null)


Finbesök

Första skolveckan över! Imorgon är jag ledig, kör igång igen på måndag. Men tills dess har jag 3 uppgifter jag måste göra. Så tänkte sätta mig ner imorgon på dagen och bocka av lite saker. För ikväll får jag finbesök! Har precis gjort den största städningen av lägenheten så nu är den presentabel för personen som är på väg. Inte för att det var stökigt innan, hatar stök! Så nu sitter jag i soffan och väntar på att gå ner och möta upp mitt finbesök.! 
(null)


Skoldag nr 2

Igår var det massa information, kändes som huvudet skulle sprängas! Och idag går jag i skolan till 18 ikväll. Haha sjukt lång dag och efter skolan ska jag hem och hämta bilen och sen åka till Hässelby och därefter hem och tvätta. Kommer va död ikväll haha.. dessutom ska jag upp tidigt dagen efter och åka till ett nytt ställe med skolan. Fullt upp med andra ord! 
(null)


Jag är redo!

Nu är jag såååå redo för upprop och skolstart imorgon! Skolväskan är packad och kläder är framplockade. Är så spänd och förväntansfull, nytt kapitel som startar! Sen är det mycket annat som händer utöver skolan, men det har jag tjatat om tidigare haha. Längtar tills torsdag, då kommer en speciell person på besök hem till mig, shitt vad jag kommer städa fram tills den dagen! 
Svårt att fokusera på en grej just nu haha! Utekvällen var otroligt grym igår, har så fina vänner! 

Men nu fokus på skolan och dags att vända tillbaka dygnet och börja lära sig att gilla dagtid haha! 
(null)


Sista lediga helgen på 3 år

Åh vad jag ska njuta av den här helgen. Sista lediga helgen, för sen när skolan börjar blir man aldrig ledig. Men jag är taggad, nervös och spänd! Kommer sakna neo så himla mycket men kommer ta några ströpass under skoltiden också! Och på sommaren går jag tillbaka dit 100% och jobbar. Men annars ska jag verkligen satsa på skolan och inte jobba ihjäl mig så det går ut över studierna. 
 
Imorse gick jag av mitt sista nattpass på ett bra tag! Jobbade med så roliga människor, inte skrattat så mycket på länge! Så idag har jag sovit ut och på kvällen handlade jag lite mat och dricka inför imorgon. Och nu ligger jag i soffan med Molly och njuter av min ledighet. 
 
Imorgon ska jag iväg med mamsen på dagen. Och på kvällen blir det utgång med älskade vänner! Fira att jag kommit in på skolan och umgås ordentligt innan skolan börjar. Tror kvällen kommer vara den bästa någonsin! Ser sååå mycket fram emot den! 
 
Annars så är jag otroligt glad just nu. Så mycket utöver skolan som händer just nu. Så mycket fjärilar i magen, orkar snart inte mer haha. Känns verkligen som att jag har fått känna på riktig lycka nu. Aldrig känt så här förut. När tiden är kommen ska ni får veta mera haha, men just nu håller jag det för mig själv även fast det är sjukt svårt! 
 
 

4 dagar kvar

Sen börjar skolan! Och än är det inte bestämt vilken skola! Sitter just nu på tåget på väg till Röda Korsets högskola i Huddinge! Ska dit på upprop och innan jag lämnar byggnaden måste jag ge svar på vart jag vill börja. Lite stressigt idag för ikväll jobbar jag mitt sista nattpass på neo som 100% anställd. Efter det blir jag 100% tjänstledig. Så tråkigt men också spännande med något nytt i livet! 
Drack en powersmoothie nyss för att orka med den här dagen med många viktiga beslut. 
(null)

 

Dags för registrering!

Nu är jag på väg till skolan för att registrera mig. Är lite nervös faktiskt men också spänd över att träffa alla som jag ska umgås med i 3 år. Har i alla fall lyckats fixa alla 50 papper som jag ska ha med mig idag! Tagit foto och skrivit under. Men! Det har hänt lite andra grejer också! Men det berättar jag om senare, kör 65 timmars vecka så sista natten efter skolan ikväll. Är så himla trött, ska bli skönt med en förändring snart även om det är dagtid haha..



Ersta

Då är jag på väg till stan för ett diabetesbesök på ersta. Helt sjukt att jag snart kommer spendera mina dagar på ersta högskola som ligger precis bredvid. Det börjar närma sig nu! 

Igår hände en liten olycka. Skulle hem sent från Linda, det hade snöat och på väg till bilen så halkar jag på isen och slår i svanskotan och bakhuvudet. Det gjorde väldigt ont men smärtan idag går inte att jämföra! Varenda muskel i halsen och nacken värker och svanskotan lite mildare. Så kunde inte sova på hela natten. Idag mår jag illa och har ont, inte precis så man vill spendera sin lediga dag på.. 

(null)


RSS 2.0