Hittade dessa bilder på min kamera, Jonatan!






Dagens höjdpunkt, Stephanies bananfobi! xD

Kom precis hem ifrån jobbet och herregud vad jag är trött.. Träffade Jossan på sollentuna station, kuligt.
Nåja, har inte fått göra så mycket idag. Har pratat en hel del med patienterna och gud så söta dem är! Man vill bara krama om dem :D
Kan bara säga att jag är superglad för att Stephanie jobbar på samma avdelning som mig, hade haft supertråkigt annars :o Vi käkade lunch ute i solen (nästan).
Haha shitt vad jag skrattade när Stephanie höll på med sin banan! xD Hon hatar bananer, ändå så åt hon en banan. Hon hatar att se bananskal ligga i papperskorgen så hon kollar ner i papperskorgen så det inte ligger något ska där xD Haha gud asså Dagens höjdpunkt, Stephanies bananfobi! xD

Det är mycket jobbigare att jobba kvällar.. Nu är jag ledig i helgen och jobbar dag på måndag igen. Skönt med lite ledigt.
Jag är så himla trött. Håller på att somna nu så jag måste börja fixa allt inför sängen och sen kolla på film och därefter sova.

Imorgon är det valborg och jag har fullt med planer! Så imorgon kommer det bli en superbra dag känner jag på mig! :)


Fick en till påskpresent idag :D TACK!


Min knasiga kvällshumor :D




Kvällspass på danderyd imorgon då :)

Haha imorgon gör nog inte Stephanie och jag misstaget och glömmer middag! Ska fixa lite ikväll :)

Idag var jag ju ledig, asskönt! Vaknade dock av min mobil som folk ringde till kl 9 på morgonen! Orkade inte ens kolla vem det var, stängde av mobilen och somnade om ^^
Vaknade vid 12 och fixade lunch till mig :) Sen kollade jag vem det var som ringde, det var Simon.. Aj aj dum jag är..
Nåja senare på dagen bakade jag äppelpaj med vaniljssås, fast vaniljsåsen var färdig :) Sen åt jag paj för fulla muggar :D Tjockis! Kollade på 5 avsnitt av unga mödrar och sen 5 avsnitt av projekt runway. Så det har varit en riktigt tjockis dag för mig ^^ Paj + film hela dagen.

Nu ikväll har mamma och jag rensat ut hela kylskåpet och torkat rent allt osv. Vilket slit säger jag bara!

Men imorgon ska jag jobba kväll :) 14:00 - 22:00. Sönt och få sova! Men inte skönt att jobba kväll på en fredag men men :) Ska inte klaga!
Och tydligen så får jag inte åka hem efter jobbet imorgon..! Pappa vill komma och hämta mig haha..

Nu ska jag göra chai te! :D och kolla på missade serier :) Ska bara ladda ner lite musik till mobilen så man har lite på resan dit imorgon :) Jag bjuder på kvällshumor snart också ;)


Nu slog de mig!

Min lingonvecka börjar imorgon.. Härligt! Märkte det när det började göra ont! Haha svårt att inte märka de liksom ;)
Haha jaja, det är väl inte hela världen :)

Nu ska jag stänga ner allt och kolla på film :) Skulle gjort det för ett tag sen men jag fastnar alltid på något sätt ^^ Men nu så!

Avslutar denna dag med en konversation mellan mig och Simon nyss haha! :D


LEDIG IMORGON!

Så jäkla skönt! Imorgon har jag planerat att ta en FET sovmorgon! Och när jag vaknar ska jag baka äppelpaj! :)

Resan hem från praktiken idag var ju hemsk.. Någon rysk överdriven människa åkte på motorvägen med en massa polisbilar runt om sig osv, så all trafik stoppades = inga tåg eller bussar gick.. Till sist kom bussen efter en ganska lång väntan och den blev snabb proppad med en massa dagisbarn och det fanns inte luft nånstans på bussen! Höll på att dö, SYRE TACK!
Väl i sollentuna så är tåget försenat och när tåget väl kommer så är det proppat med folk, vinglade omkring på tåget som ett fån, störiga människor skulle tvunget förbi... I de värmen så blev man irriterad på minsta lilla.. I alla fall jag..

När jag klev av tåget kände jag LUFT och FRIHET! Gick direkt hem, kastade av mig alla kläder och hoppade in i duschen ^^ Längesen jag kände mig så där ofräsh!

Nu på kvällen har jag varit i märsta med mamma och handlat :) Köpt allt till äppelpajen jag ska baka imorgon och lite annat :)

När vi kom hem är det fullt hus.. Jeppe sitter med 5 kompisar i köket och dunkar musik och... Jaa.. Behöver jag ens skriva vad han gör?! PÅ EN ONSDAG! Blev rikigt galen, är trött och sliten ifrån allt idag! Inte på humör alls! Tur är så har alla mupparna åkt till stan nu, äntligen lite lugn och ro!

Älska att jag är ledig imorgon! Men däremot jobbar jag kväll på fredag, inte så nice..

Nåja, nu ska jag kolla på film och mysa! :)

Bilder ifrån praktiken :) Första dagen!










Den farliga knappen! :)


Sliten? Åh ja.. Trött? Håller på att somna..

Vilken dag.. Är sliten, trött och ännu mer trött! Lite kort om dagen då.

Alarmet ringde 04:55.. Tog ett tåg 05:43. Trodde det skulle vara lite folk så här tidigt på morgonen men inte det, tåget var proppat och även bussen! Att hitta till min praktik var inte svårt alls, hittade rätt hus, rätt port, rätt väg, rätt dörr och rätt avdelning, stolt!
Jag bytte om när jag kom dit, klädern var ju megastora :o kunde inte ens ha XS i byxorna så fick dra åt som satan vid midjan ^^
Var med på ronden, se berättade min handledare typ allt om avdelningen och patienterna. Eftersom att varenda dörr är låst, ytterdörren och allt så fick jag nycklar till alla dörrar, mitt skåp osv. På bandet med alla nycklar satt det även en stor svart sak som jag frågade vad det var. Och den saken var en knapp som jag ska trycka på ifall jag blir överfallen av en patient, trycker jag på den knappen så kommer förstärkning ifrån andra avdelningar och ett alarm tjuter högt som satan. Läskigt ifall det skulle hända mig.. Men det tror jag inte! :) Haha, nu ska jag bara lyckas låta bli att trycka på den ^^ Eftersom att knappen sitter på bandet med alla nycklar + att allt ligger i min ficka så är det stor risk att jag råkar trycka och det vore ju hemskt.. Har klarat mig hitills i alla fall :D

En stund senare så ser jag Stephanie ifrån min klass en bit bort på min avdelning, snacka om att jag blev glad! Jag slipper vara ensam ^^ Stephanie och jag hade inte så mycket att göra idag, vi fick sluta tidigare. Haha, båda av oss hade glömt lunch så vi kollade i tidningar på eftermiddagen och dregglade efter mat som fanns i tidningarna.. Haha, sen började vi prata om vad vi skulle äta när vi kom hem ^^ Haha, sen fick vi en svår uppgift! Vi skulle bädda en ny spritad säng! Ursvårt ju.. Eller inte ;)
Haha men vi behövde tänka lite så det blev rätt ^^ Man får ju inte bädda hur som helst, man ska bädda som det är på sjukhusen. Det kom en och kollade när vi var klara och vi blev godkända :D

Sekretess lagen gäller ju så kan inte säga så mycket mer :P Specielt inte om patienterna. Det måste ni acceptera ;) Ni får bilder ifrån praktiken i nästa inlägg :)

Går till tåget nu..

Helt död, har inte kunnat sova inatt.. Har varit så sjukt nervös och det är inte bättre nu när jag ska börja åka.. Aja, får hoppas på att allt blir bra, att jag hittar rätt och inte virrar bort mig..

Vi hörs senare idag KANSKE!


STOR DISS!

Hade stora förväntningar på denna kaka! Usch, äckligaste kakan jag har smakat! franska macarons eller hur det nu stavas ^^ STOR DISS!


Jag hänger inte med alls längre..

Nationella hit.. Nationella dit.. Lektion dit.. Praktik hit.. Plugg dit.. GASH!

Allting kom fram nu på kvällen, allt plugg jag helt hade glömt bort, praktik grejer jag ska göra osv.. Har stängt av allt som har med skolan att göra under lovet (förutom en uppgift då). Och nu när praktiken börjar så kommer allt fram igen, blä..

Jag ska i alla fall fixa te nu och sen kolla på film. Ska ta ett tåg 05:43 imorgon, alltså måste jag gå upp 05:00 inte taggad på det!

Men vad ska man göra liksom! Tror det kommer bli sjukt intressant att praktisera där! Så alla tidiga mornar kanske inte blir så jobbiga trots allt :) Ska eventuellt få jobba med barn dessutom så jag ser ändå fram emot att jobba!
Är så nervös så det finns inte..!

Jaja, nu ska jag fixa te, kolla på film och prata med Simon :)


Haha Simon igår när vi satt i hans rum^^

Simon: Men hur långt bort bort du ifrån väsby?
Jag: Haha, jag bor i väsby :)
Simon: Bor inte du i upplands väsby?
Jag: Jo, upplands väsby och väsby är samma sak :)
Simon: Nej :o
Jag: Haha jo, man brukar korta av upplands väsby till väsby bara :)
Simon: Haha, jaha (a)


Åh, jag vill inte...

Måste ta ett tåg 05:43 imorgon! Kommer spy av att gå upp 05:00 imorgon direkt efter 10 dagars lov..

Jaja.. Just nu så käkar jag lunch och kollar på film, ska ta det lugnt hela dagen och försöka sova tidigt!

Nu säger lilla jag godnatt :D

Nu blir det massa bra filmer! Imorgon ska jag sova ut rejält! Och sedan ringa min praktik :) Det ryktas om att jag ska åka till norrtälje och besöka en patient där :o

Haha min knasiga kusin får stå för bilden till det här inlägg :D


Min nya bikini! :D


Mascara, godis, 500:- tack farmor! :D


Hemma från Simon nu :)

Vi tar allt från början :D
På dagen har jag varit hos min farmor och ätit påskmat. Fick även påskägg (bild kommer). Hahah förrätt, varmrätt, tårta, kakor, efterrätt, fruktsallad.. Haha kommer inte äta mat på år och dagar nu xD

Sen när vi kom hem så åkte mamma och jag till täby centrum för att panta mina småmynt, blev 420:- rikare :D Sjukt hur mycket mynt jag hade, men nu blev jag av med dem!

Som ni förstår så har inte jag ätit någon middag ^^ Får inte i mig något mer idag xD Eller jo, en chai latte fick jag i mig :) HEMMAGJORD! Mamma och jag hittade äkta chai te så nu kan jag dricka det hemma varje dag, den blev riktigt god också!

vid 8 tiden ville Simon att jag skulle komma och följa med honom till affären :) Hade precis tagit på mig mjukiskläder så det var bara att hoppa i tights och en tröja ^^ Åkte till häggvik så mötte Simon mig där vid kiosken :) Han var ju inte LITE brun efter resan! + superlång!
Vi gick till stinsen där han köpte mat till sig, sen gick vi hem till honom så jag fick se hur han bodde. Han bor i stundetlägenhet, han bodde verkligen fint :) Haha, sen visade han mig sina spikskor.
Snäll som han är så följer han med mig till stationen. "finns så skumma personer här" sa han, så snällt! :)
Han väntade även med mig på stationen, sen tog jag tåget hem och nu är jag hemma :)

Lyssnar på musik och pratar med fina människor :) Ska snart kolla på fim och mysa ner mig under täcket, så skönt att få sova i sin egen säng! Dessutom är jag ledig imorgon! :D

Ringde min praktik i torsdags och då hade min handledare gått på semester, så ska ringa dit imorgon och fråga om tider osv. Hade ingen aning om att jag ska ha en KILLE som handledare! :o Herregud.. Jag börjar redan bli nervös.. Nu är det extra viktigt att jag vet hur jag ska bemöta dessa människor, det kan bli så jäkla fel annars, får absolut inte skoja med dem eller le och skratta när dem pratar med mig, måste verkligen vara seriös nu så patienterna får ett bra intryck av mig, dem ska känna sig trygga, men det kommer nog gå bra :) Har läst en massa på internet hur man ska bemöta dem :)

Tack för en toppenkväll Simon! :)


Haha fail!

Jag stressar för att hinna till 20:58 tåget, kollar en snabbis på sl och ser att tåget går varje halvtimme xD Alltså går nästa tåg 21:13.. Haha, nu har jag stressat i onödan! ^^

Jaja, har mina converse på nu i alla fall så bara att börja gå till tåget om ca 10 min :)

Tar 20:58 tåget och träffar Simon :)

Så jag har massa att göra nu innan ja ska åka! Mina converse tar tid att knyta, har bytt skosnören så dem är extra sega att knyta nu ^^ Haha!
Hörs när jag kommer hem, vilket blir.. Ingen aning :D

Härlig dag i stan med Johanna :)

Blöö hinner aldrig blogga typ.. Har gjort grejer varje dag hitills denna vecka så hinner knappt skriva.. På kvällarna är jag så trött att jag inte orkar skriva heller, fast har gjort det ändå för att vara lite snäll!

Men idag har jag varit i stan med Johanna :) Superhärligt väder så brillorna åkte på och en trekvarts tröja. Först kollade vi runt lite i affärer, Johanna hittade en grymt snygg bikini + lite andra hemligheter ;)
Efter nån timme i stan så gick vi och fikade, alla uteserveringar var proppade ^^
Sen blev vi lite distraherade av två killar som skrek på en buss? och slog till bussen och jag vet inte vad :o jaja! 
Efter fikandet så hittade jag en bikini.. JAG VET! Jag får inte köpa fler! Men jag kunde verkligen inte låta bli.. (bild kommer imorgon).
Jag var lite rädd att visa den för mamma eftersom att jag redan har så måga bikinis (a). Men hon tyckte den var superfin! T.O.M PAPPA tyckte det! "snyggaste bikinin hitills" sa han :o
Haha då var det alltså inte något dåligt köp :D Jag är i alla fall supernöjd med mitt lilla köp :D
Trevligt sällskap, superfint väder, fina grejer, en superhärlig dag helt enkelt! :)

Dålig på att lägga in bilder.. Men uppdateringen + bilder kommer bli mycket bättre nu när praktiken börjar! Kan bjuda på en bild ifrån idag på förmiddagen :)

Chill i hängmattan :)


Stan :)

Nu har mina kusiner åkt hem, väldigt tråkigt... Men skönt att få tillbaka mitt rum igen, inatt kommer jag sova gott kan jag lova!
Mina päron jobbar ute i trädgården så jag ska åka till stan med Johanna :)
Kolla runt och bara njuta av det härliga vädret :) Vi hörs senare idag!

Så här långt har vi kommit med bygget av Jesper rum :) Väldigt långt på bara en vecka. Det var cement väggar + cement golv innan dessutom.


Här är min pantade kusin :)


BLIR TÅRÖGD..


Härlig kväll :)

Nu sitter jag i köket med min kusin Jonatan och dunkar musik. Jeppe är på fest (igen), pappa & Benny sitter ute på terassen och dunkar musik, mamma & min moster sitter uppe i vardagsrummet och pratar.

Vi hade beställt bord på restaurangen, supergod mat, bra service, trevlig personal :D Vi kom nyligen hem. Under dagen har jag ätit lunch ute med mamma, legat i hängmattan i solen + pluggat. Blev klar med en uppgift! Nu ska den bara skrivas på datorn och sen skickar jag in den, sköööönt!
Sista kvällen med mina kusiner, imorgon åker dem hem vid 11 tiden på förmidddagen, jättetråkigt.. Men det har varit superkul att ha dem här.

Min uppgift på 14 sidor xD


Med dessa bilder säger jag godnatt :)

Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på 27 dresses. Har sett den förut men det skadar inte att kolla på filmer en gång till :D
Jonatan gick precis upp så ska börja göra mig i ordning för sängen soffan.
Restaurang imorgon kväll + kanske stan på dagen :D

Nu säger jag godnatt! Detta mumsade jag på till talang + harry potter när det var reklam :D




MINA NYA FAVORITER!




KÄRLEK!









Escada parfym! KÄRLEK! 66:- ;D VILKET KÖP SÄGER JAG BARA ;D 395:- annars. VILKET KÖP :D
Träningslinne! KÄRLEK! 20:- ;D VILKET KÖP SÄGER JAG BARA ;D 380:- annars. VILKET KÖP :D

Sitter med min pantade kusin i köket!

Han håller på och svara på Philips sms, han skriver på danska så det kommer bli kul och se om Philip fattar xD
HAHA, hans svar blev "haha va?". Haha, jag har jätteroligt ju :D Förutom att svara på mina sms på danska så visar han mig sina danska kompisar, haha låter supertråkigt men vi skrattar sjukt mycket xD Helt plötsligt låter det ifrån badrummet så båda stannar upp me sedan börjar skratta xD

Hahah jag har pluggat hela kvällen så jag är trött och orkar icke skriva mer nu ^^ Det kommer bli bättre bloggning när jag är klar med allt plugg. Massa bilder osv! Men ska vara snäll och lägga in bilder ifrån mina köp idag :D Fast gör det i nästa inlägg.

Kansk t.o.m kan få Jonatan till att skriva ett inlägg! :D Lutar åt nej men jag har mina knep :D 

Haha, Jonatan kan säga "morot" på svenska i alla fall xD Fast det låter mer som "molot"..

Åh vilken härlig dag!

Har fått med mig 2 superfina saker hem idag! Ska visa allt senare ikväll.
Om en halvtimme börjar talang så det ska jag upp och kolla på. Mina kusiner är hos min mormor och äter middag så endast min familj är hemma nu.
Imorgon tror jag det kommer bli en superbra dag! Precis som idag :D Imorgon ska mina kusiner, min moster, mormor & morfar, och min familj äta ute på restaurang :D 

Men ikväll ska jag bara ta det lugnt :) Ska som sagt kolla på talang och efter det ska jag nog ner och plugga lite. Så jag blir klar med arbetet som försvann igår!
Det är endast jag som har varit duktig och ätit middag! Restenn av familjen har inte ätit, haha intressant :D

Nej men, nu börjar det gå överstyr xD Vi hörs senare ikväll med bilder på mina saker KÄRLEK! Och kanske bilder ifrån rösjönn :)


Vart ska jag börja..?

På förmiddagen åkte mamma, min moster och jag till ett nytt fik där vi köpte morotskaka och loka. Vi satt ute och fikade och jag brände mig! Min näsa svider nu! Haha :D
Sen åkte vi hem och hämtade min sovande kusin för att sedan bege oss till kista :) Vi kollade i affärer och åt lunch där. Och jag köpte två loka med nya smakerna krossad ananas och cocos! NI LÄSTE RÄTT, COCOS! Haha om det ens stavas så? xD Men den var i alla fall supergooooood! Det är min nya favorit!

Min kväll har varit superduper bra! Mina kusiner och min familj grillade kött och hemmagjorda hamburgare med egna pommes! + en stor fetaost sallad med dressing + 8 olika såser + jättegod dricka + trevligt sällskap!
Men sen... Efter maten pluggade jag, skrev 8 A4 och sen hände något så hela arbetet försvann... Det enda som var kvar var själva frågorna jag skulle svara på resten var borta.. Shitt vad ont det gjorde.. Men men, jag satt mig och skrev om allt fast på PAPPER! Tänker aldrig mer göra ett så stort arbete på datorn! Tänker skriva allt på vanligt PAPPER först! Sen KANSKE dator! Hatar datorer just nu.. Har inte ens kommit hälften..
Men men!

Aja, nu ska jag kolla på film sen sova. Vilken dag ^^ Har massa bilder att visa men jag är dötrött! Bloggade inte igår pågrund av att jag pluggade, så nu vet ni det! Tråkigt utan bilder men aa, det blir så ibland.
Imorgon ska jag åka iväg igen med mamma, min moster och morfar faktiskt :D Sköjigt!

Nu säger lilla jag godnatt :D


Har fått lite färg i ansiktet idag :D

Haha jag är inte värsta brun nu om man säger så xD men är lite röd + så börjar mina fräknar komma fram igen, vilket jag inte gillar.. Jag har inget emot fräknar men det passar verkligen inte på mig.
Åkte till rösjönn med Linda igen :) jag solade i tights och bh ^^ det var helt vindstilla också men sen började det blåsa och då blev det lite kallt. Men vad härlig vi hade de! Musik i högtalare åhh.. Kunde legat där hela dagen :D

Skulle jobbat ikväll men lillkillens mamma ringde och sa att han ha fått någon kli period då det kliar på honom så mycket att han blir ledsen och han bara grät sa hon så det var lika bra att hon stannade hemma med honom och det förstår jag, hoppas lillkillen kryar sig snart, saknar min skitunge ju..

Så ikväll har jag tagit det lugnt, ska strax kolla på missade serier och dricka lite te tror jag :) Har inte ätit middag heller, fy på mig.. Men jag orkar helt enkelt inte :o blev supergod mat men har ingen matlust.. Men men, en missad middag är inte hela världen :)

Men nu har jag icke mer att skriva, har laddat över 200 bilder från igår + idag men måste rensa alla först, kan inte spara alla så ni får bilderna en annan dag :) Inte hela världen de heller ;)


ÅRETS FÖRSTA MYGGA!

Helvete! Såg precis en mygga som flög runt i köket och jävlar vilken panik jag fick! Tog första bästa sak och smällde till den! Åhh... Trodde jag skulle få slippa myggorna en tag till i alla fall.. Jag hatar myggor, det är de värsta som finns med sommaren! Myggor, myggor, myggor och åter myggor! HATAR MYGGOR!


Fryser ihjäl!

Min dag har varit superbra! Den började bra och slutade bra, sånt gillar vi :D Tog moppen till infra city med Linda, köpte dricka + bulle. Sen åkte vi mot kairo men ångrade oss när vi var framme så vi åkte till rösjönn istället :D På vägen mot rösjönn så körde en bil om oss och vilka muppar säger jag bara! Körde om oss men bromsar konstant och kör sakta så t.o.m jag måste bromsa! Killarna tittade bak på oss hela tiden och drog ner rutan och ja vet inte vad.. Moget säger jag bara. Men iaf! På rösjönn var det hur varmt som helst, vi satt på bryggan lutandes mot ett berg och hade musik på i Lindas högtalare :D Sjukt kul! Det blev en del bilder kan ma säga xD
Vi åkte hem vid 5 tiden och åt, sen åkte vi till rösjönn igen haha! Men då hade solen gått ner och det var kallt. Hahah vi dansade för fullt på bryggan för att bli varma och det funkade faktiskt :D

Kom hem för en stund sen :) och jag fryser! Mina händer är helt stela och känner knappt av mina fötter xD Mamma försökte värma mina händer och det brändes! Usch, det gjorde ont :o så kall var jag ^^ Det är ruskigt kallt att åka moppe på kvällen ^^ Men så jäkla kul så det finns inte!

Nu tänker jag kolla på film och äta ett äpple :) Har lagt en TJOCK madrass på soffan så hoppas jag sover bättre inatt! Min rygg gjorde jätteont idag.. Jaja, min sladd till kameran ligger inne i mitt rum där mina kusiner sover just nu så ni får bilder imorgon :) hoppas jag!
Haha när jag tog fram min väska igår såg jag att lappen ifrån när vi flög satt kvar xD

Se där :)

Nu hinner jag t.o.m blogga på morgonen :D eller morgon är det ju inte länge men aa :D
Jag har verkligen sovit sämst inatt.. Trodde inte soffan var så hård men efter ett tag fick jag ont i kroppen och jag kunde inte sova.. Mamma väckte mig vid 7 tiden imorse och sa att jag skulle lägga mig uppe i pappas och hennes säng så jag tog med mig mitt täcke + kudde och la mig i deras säng, snacka om att jag bredde ut mig över hela sängen xD Hade svårt att somna för miin kropp gjorde ont men till slut somnade jag och vaknade för 30 min sen ungefär :)

Nu håller jag på att äta frukost, sen ska jag ut med moppen med Linda :D Kuligt värre. Det är endast två sovande killar och jag hemma nu, resten jobbar och de andra har åkt någonstans ^^
Ska börja fixa mig nu och sen gå ner och ladda moppen med lite bensin och olja :D Härligt väder ute! Det här kommer bli en bra dag känner jag på mig :


Hinner ju aldrig uppdatera nu för tiden!

Har jobbat i trädgården på dagen. Nu på kvällen åkte jag moppe med Emelie, vi käkade i stinsen. Sen har jag duschat och städat mitt rum, bärt ut mina grejer till köket, bäddat till mig i soffan. Min kusiner kom för 2 timmar sedan.
Haha just nu håller Jesper och jag på att fixa spotify till Jonatan ;) Haha, han visste inte ens vad spotify var för något.. xD
Haha jaja! Jag pratar för fullt med massor av folk :D Smsar gör jag också så har ganska mycket att göra nu ^^

Har tagit mig en timma att skriva det här inlägget xD Hinner knappt skriva här innan någon annan skriver ^^

Men nu ska fortsätta prata och smsa så hörs vi imorgon :D




LYCKA TILL PÅ SM I FRIIDROTT SIMON!

Kommer glömma det annars ^^ Lyck till Simon, ta hem det här nu :D Spring ädla springaren som jag brukar säga (a)

nu säger jag godnatt :)

Ska kolla på film sen sova :) I veckan har jag en del pers att träffa ^^ Ska träffa B på torsdag i sollentuna sen ska jag hinna med att träffa Daniel i väsby också :) Hinna umgås med mina kusin :) och tyvärr.. plugga..

Men nu ska jag hitta någon bra film att kolla på :D
Ni får en cool bild på Emelie och mig sm avslutning ;)



Haha Emelie och jag i torsdags :D




Video på när mupparna dansar efter alexandras danslektion :)


Sista natten..

Innan jag blir utkastad ifrån mitt rum.. Buhu! Nejdå, nu ska vi inte våra sånna :)
Mina kusiner kommer hit imorgon ifrån Danmark så ska låna ut mitt rum hela veckan. Inte så taggad på att sova ute i köket hela påsklovet..
MEN! Pappa har lovat att betala mina slingor så går på 1500:-, sen har han gett mig 1000:- för att jag är så snäll och lånar ut mitt rum :D
Så ikväll ska jag verkligen njuta av att sova i min säng (a) är helt gääälen i min säng! Kommer sakna den såååå!

Om dagen då :) Jag sov riktigt länge idag ^^ Sen har jag jobbat ute i vår trädgård hela dagen :) Tagit fram alla utemöbler och sen så har vi rensat ut ALLA saker som låg nere i källaren! Eftersom att Jesper ska få hela källaren för sig själv så ska vi renovera den med kakel och nya väggar och massa :) Lite avis kan jag säga.. Han får egen ytterdörr, egen eld-spis att elda i, egen toalett, och ett MEGA stort rum! Jag älskar mitt nya rum men.. Lite avis blir man ju..
Så under hela påsklovet ska min mosters man hjälpa pappa att renovera Jesper rum :) Han har hjälpt oss att bygga vår vedbod, kök och terass på bara EN VECKA, så det kommer gå undan nu i veckan :D

Ikväll hade mamma och jag tänkt att rensa alla grejer, vad vi ska spara eller slänga. Men det kom gäster från ingenstans så det gick inte så bra med det ^^ Men jag har kollat på tv hela kvällen och myst med godis :)

Imorgon på dagen vet jag inte vad som händer, det återstår att se :) Mina kusiner kommer vid 11 tiden på kvällen imorgon :) Ska packa en väska med grejer jag ska ha med mig ut i köket, kläder, dator osv. Buhu :(


PÅSKLOV!

SOM jag har längtat till det här lovet! Nu slipper jag skolan i HELA 5 veckor! Redovisning gick bättre än förväntat idag :) Skrev en sann berättelse om min kompis som opererades i USA och läste upp det på engelska.

Efter skolan stannade jag med Johanna i sollentuna i 2 timmar :) HAHA! Hon glodde jättemycket på två killar så tillsist höll jag för hennes ögon och kollade på killarna tills dem försvann runt hörnet. Men vafan!? Vad tänkte jag där?! Johanna får inte glo på killarna för mig, MEN JAG FÅR!?! hahaha det blev jäkligt mycket garv där! xD

Vid 5 tiden åkte jag hem. Till middag blev det grillade hamburgare med friterade pommes, mums! Har kollat på tv resten av kvällen, råkade somna till lite trött chey!
Nu pratar jag med fina människor, ska snart kolla på film :) Får endast sova i mitt rum 2 nätter till sen blir jag utkastad.. Buhu!
Min absoluta favorit kräm!

Sitter fortfarande och pluggar..

Kommer göra det tills jag är klar, för ska redovisa detta imorgon så det är viktigt att bli klar idag.

Min dag har annars varit superbra. Tog en FET sovmorgon, åt lunch + jordgubbar med glass och till det så kollade jag på en film, en väldigt bra start på dagen.
När filmen var slut så började jag läsa i min engelska bok, hittade dock inga citat men jag har i alla fall läst lite. Tog en paus och pratade lite med Simon. Vid 5 tiden var det fortfarande full sol och 17 grader varmt ute! Så jag tog moppen till Emelie, väntade hos henne medan hon hämta ut sin moppe. Sen åkte vi till stinsen, satan vad varmt det var att åka! Första gången i år då jag inte har handskar! Vi åt middag i stinsen, supermys. Sen kollade vi runt lite i affärer, köpte endast ett nagellack :)
På hemvägen var det rätt så kallt att åka men det funkade när man hade handskar :) Kom hem, ställde in moppen och sen märkte jag att mamma rensade ut ett av våra rum nere i källaren. Så mamma och jag har hållt på och rensat grejer i 2 timmar ^^ Hittade jättemycket om min barndomskompis Malin ^^ Hittade en bild på henne och mig när vi är på grönan och åker på en matta nerför lustiga huset :D Vi var endast 9-10 år där, så små! :D Sen hade jag skrivit om henne i varje bok minst ^^ Hade skrivit "Malin är en pusgurka den putefnasken" Hahaha! jag var superliten där, kunde inte ens stava då ^^ haha superkul iaf :D

Nu håller jag på att plugga engelska till min redovisning imorgon. Är nästan klar ska bara renskriva allt så jag kan läsa upp det imorgon ^^ om jag vågar d.v.s.. Hatar att läsa inför klassen och speciellt på engelska! Usch och fy!
Men jag måste fortsätta nu, tog roliga bilder med Emelie i stinsen idag men ni får bilderna imorgon för har inte tid att ladda över nu ^^
För att göra inlägget lite roligare så får ni bilder från i måndags då jag passa skitungen :) Kissekatten är helt gääälen i mig :D






Lugnt.

Har tagit det lugnt på morgonen, ätit lunch och strax ska jag äta de sista jodgubbarna med glass! Ska kolla klart på filmen jag kollar på, ca 30 min kvar sen ska jag plugga. Ska göra det jag kan om sjukdomarna sen ska jag ge mig på engelskan, yey.. Supervarmt och soligt väder ute och jag sitter inne och pluggar.. (snart).

Skulle gärna har tagit en sväng med moppen nu men nej... Sånt är livet!
ORKAR INTE!

Motivation till er som vill sluta röka!

- Rökning orsaker 7000 dödsfall per år. Hälften av dessa dör i tidig ålder.
- Tänderna och fingrarna blir missfärgade
- Hyntorkas ut vilket leder till att hyn åldras tidigare
- 15 gånger större risk att få lungcanser
- Orsakar dålig andedräkt



Är superglad att jag aldrig har testat att röka! Kommer inte testa det heller!


PANIK!

Jag är i total chock! Jag kallsvettas och skakar! Känns som att det är 30 grader i mitt rum! Allt blir bara värre! Tänker inte lägga ut något för det är taskigt mot personen men satan! Vad ska jag säga? Vad ska jag göra?
Åhhh!

Var i alla fall i skolan idag, stannade till 17:00 och pluggade i skolan. Har jättemycket kvar att göra men aa.. Inga lärare kunde hjälpa heller så det känns ju bra (Y) Och det känns ännu bättre att jag inte har fått nr eller några papper till min praktik! Ska fan praktisera veckan efter påsklovet och jag vet NADA, bra skola! bra lärare! bra system!
Har faktiskt ont i mitt arsle efter att ha fått två hårda sparkar där ifrån Leo! Den ungen..

Åt ost & skink paj till middag som mamma hade gjort, gott! Och snart ska jag kolla på missade serier och äta färska jordgubbar med glass! Studiedag imorgon, det ända som står på listan är plugg! Ska göra det jag kan om sjukdomarna, sen göra klart engelska citaten. Vad snackar jag om? Göra klart? Kommer inte ens komma halvvägs.. Min nya engelska lärare kräver så jäkla mycket av mig har jag märkt.. Så måste göra engelska uppgiften bra så jag åtminstone får G på den!

Men som sagt! Nu blir det jordgubbar med glass och till det blir det missade serier :) Ska ta en FET sovmorgon imorrn!


VART ÄR JOHANNA NÄR MAN BEHÖVER HENNE?!?!?!

Åh PANIK! VARFÖR!? VARFÖR DU!? VARFÖR JAG!?

Direkt när jag kommer till skolan på fredag så ska jag dra med mig Johanna! Det här är ett måste att säga till henne!

Ska jag skratta eller gråta? JAG VET INTE...! Vettefan hur jag ska ta mig ur det här heller. Jag har haft mina aningar och nu fick jag dem besvarade, har bildbevis dessutom! ÅHHH VARFÖR!?

Ska jag åka eller inte? Det är frågan..

Sitter med Johanna i skolan och pluggar som satan! Jag har fastnat och ingen lärare är tillgänglig, härligt (Y).

Jag har ångest! Ska jag åka på Rasmus fest eller inte?! Den är på fredag så måste bestämma mig! Han bor väldigt långt bort så måste verkligen bestämma mig nu!

När jag fyller 18, vilket är om 8 månader xD så har jag lite planer med Johanna ;) Absolut inget bestämt än! Men vi har pratat, vi fyller år väldigt nära varandra så varför inte ha något tillsammans :) Mer än så säger jag inte ;)

Men aa.. Nu måste jag fortsätta plugga. Studiedag imorgon = plugga sönder mig själv.

Jäklar vad hög statistik :D

Nu verkar mina läsare glada efter att jag har lagt ut bilderna på mina nya plagg :D Hehe.

Om idag då: Fick ett jäkla blodtrycksfall igen! Jag får det med jämna mellanrum och jag vettefan varför! Fick det på flygplatsen i köpenhamn! Fick det när jag praktiserade! Men framför allt så får jag det på morgonen när jag går upp ifrån sängen. Jag blir illamående, ser dubbelt, andningen blir cp. Det ända som hjälper är att ligga still i sängen. Så blev ingen skola för mig idag, suck!
Jag sov vidare och vankade vid 12 tiden, ringde löwet och fixade ett par saker. Sen kom brorsan hem med kebabtallrik, haha självklart så måste jag betala honom xD snål bror jag har!

Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt, kollat på film osv :) Nu lyssnar jag på musik och pratar med fina människor :) Har sovmorgon till 13:00 imorgon.
Ska snart ta en satsumas och kolla på en unge i minuten :)

P.S: ÄLSKA SATSUMAS! Tönt jag är.. xD

Glömde visa min nya tröja också :) Haha väldigt mycket nytt har jag märkt xD 


En närmare titt på bikinisarna :)




ÄNTLIGEN, MINA NYA GREJER ;D








Superfin vit överdel!
Min nya bikini KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
Likadan överdel fast i coral.
Min fina bikini jag beställde på internet (H.M). Finns ute i affären också men ingen hade bikinin i min storlek så :)
Alla dessa plagg är KÄRLEK för mig!
P.S: Jag är stolt över min kagge! :D

Min nya byxdress :)


Bättre bilder kommer :) Den går till knäna, kommer använda den super mycket i sommar, då kommer ni få se fler bilder :)

Ni får bilder på mina nya grejer strax :)

Ska bara resna bort lite onödiga bilder sen så lägger jag in bilder :) Har t.o.m tagit på mig plaggen och tagit kort, man ser bättre hur kläderna ser ut då :) Haha kläder och kläder.. Bikini hela bunten nästan ^^ Jaja, håll ut! :)

Bloggen har blivit ganska tråkig på sista tiden..

Jag har fullt upp i skolan.. Plugg så det knakar, sömnbrist, trötthet.. Blir ungefär ett inlägg varje dag.
Stannade kvar efter skolan och gjorde klart ett mattepapper.. Sen när jag skulle ta tåget så var det försenat pågrund av sjukdom stog det. Sen stannade tåget mitt i ingenstans pågrund av att nån hade hoppat framför tåget.. Så det tog 1.5 timme att komma hem ifrån skolan, istället för 10 min som det brukar att ta.

Nåja, väl i väsby så hämtar mamma mig på stationen så åker vi till märsta för att byta ett par grejer som vi köpte i helgen. Sen handlade vi. Kom hem, hann sätta mig ner i 15 min sen var jag tvungen att åka till jobbet. Kom hem för ett tag sedan och nu är jag så trött att mina ögon inte orkar hålla sig öppna. Snart påsklov, dessutom så har vi studiedag på torsdag!
Mamma kom precis in med en hemmagjord smoothie! Så ska lägga mig under täcket och mysa med det till de sista avsnittet av stockholm-båstad som jag missade igår.
Ni har säkert redan räknat ut att jag inte har hunnit ta kort på mina nya grejer, men det kommer!


Myyys!


Kom ihåg lista inför veckan!

  • Engelska boken + citaten på engelska.
  • Idrottsuppgiften, boken.
  • Uppgiften om sjukdomar.
  • Engelska redovisningen, skriva klart allt och göra en power grej av det.
  • American history X.

Allt det här ska vara klart innan fredag! Hur fan ska jag hinna!? Har inte ens kommit halvvägs med något arbete! Jag ligger rätt risigt till kan man säga..


Fan vad grym jag är!

Igår på kvällen bestämde Johanna och jag att vi skulle äta på subway till lunch idag. Så när vi var i trapphuset på väg ner till sollentuna centrum så sa jag till Johanna.

Jag: Undra vad det är för lunch i skolan, luktar som typ köttbullar och potatis.
Johanna: Nej, säg inte så, köttbullar är gott ju!

När vi är framme vid subway så provar vi en ny med tonfisk och vitlökssås och det var verkligen matorgasm! Johannas och min nya favorit! Men den var dyrast av alla + väldigt mättande ^^

När vi väl är tillbaka i skolan och går upp för trappan kommer några i 1an, då passar Johanna och jag på att fråga vad det var för lunch i skolan och vem hade rätt!!?!??!! JO JAG! Det var köttbullar och potatis till lunchi skolan! FAN VAD GRYM JAG ÄR! :D Haha.

Just nu har vi rast, har en lektion sen och det är matte sen slutar jag. Måste hem och vila lite sen ska jag jobba vid 18:45.
Hela förmiddagen har jag jobbat med en uppgift vi fick idag. Fattar inte hur jag ska hinna allt. Måste göra en kom ihåg lista!


Bara jag som har problem med statistiken?

Kan inte se gårdagens besökare och den har typ fastnat så kan inte se statistiken idag heller. Bara jag som har det så här? Nåja.
Tog som sagt moppen med Linda till stinsen, hittade 2 fina överdelar, vet inte vad det heter xD Men ska visa sen! Vi åkte hem sen, snacka om att det var skönt att kunna gasa i fullt ut den här gången :D
När jag kom hem så höll mamma på och laga pasta med köttfärssås, sov en stund och det läskigaste var att jag drömde att det var massa levande skaldjur i köttfärssåsen, vaknade hastigt när mamma sa att maten var klar. Haha, jag hade ingen matlust längre då xD Jag kollade faktiskt ifall det var något konstigt i köttfärssåsen.. xD Men jag åt gurka istället :D Det räckte gott och väl :)

Kom precis ut ur duschen och nu lyssnar jag på musik :) Kollade nyss igenom alla tusentals body lotion jag har och herregud.. Jag måste seriös använda slut alla! Haha kan visa er hur många jag har ^^
Jag har varit upptagen hela dagen så har inte hunnit ta kort på allt nytt, kör på det imorgon istället :) Har glömt att visa er en byxdress jag köpte för ett tag sen också så jag tar allt i en och samma smäll imorgon :) Ska försöka iaf! Ska jobba imorgon också, mycket nu..

Ren bäddad säng + ren Josefine = sova gott inatt :D

Kom precis hem och nu drar jag ut med moppen! :D

Har varit iväg med mamma igen. Vi åkte till steninge slott och kollade runt lite, sen åt vi lunch ute också :) Kom precis hem och nu ska jag ut med moppen :D Ska åka till stinsen med Linda :) Mamma och pappa är ute i trädgården och jobbar, klipper våra äppelträd osv.
Men nu ska jag fixa mig lite sen måste jag ner till garaget och tanka på moppen, både bensin och olja :D Pappa är så snäll, han har tagit hem en stor dunk med bensin till mig!

Men i alla fall! Så här såg det ut imorse utanför mitt fönster ^^


Stackare ^^

Mr är jäklig full just nu och han kommer ångra det han skrev till mig nyss xD När han får reda på det imorgon kommer han skämmas ^^ Ett minne för Mr som han bara vill glömma ;)
Det sista jag skrev var "sov nu innan du skämmer ut dig totalt" och hans svar blev "varför är min mobil vit?" Haha, vi hörs garanterat imorgon Mr ;)

Och Johanna, du ska få veta snart ;)

Toppen lördag!

Gud vilken härlig lördag jag har haft idag! Mamma väckte mig imorse och frågade ifall jag ville med ut en sväng med henne och mormor. Så jag klädde på mig sen åkte mamma, mormor och jag mot plantagen i märsta och köpte lite blommor :) sen åkte vi mot Ö&B som också ligger i märsta. Efter det skjutsade vi hem mormor och så åkte mamma och jag till donken och åt lunch :) Sen vidare mot stinsen där jag fick med mig SUPERFINA kläder! En supersöt rosa/vit randig tröja, ganska kort som är superfin att ha till en par shorts i sommar! Eller varför inte till jeans :) Sen köpte jag en till bikini. Haha jag hämtade ut en bikini igår och köper en till idag xD Men jag kunde inte låta bli! Är TOK kär! ska ta kort på allt nytt, båda bikinisarna + tröjan imorgon :)

Ikväll har jag ätit tacos med familjen :) Mysigt! och gott såklart!! Just nu lyssnar jag på musik och prata med lilla simon :) Ska skriva en novell till simon nu.. Haha komplicerat ni vet ;)


JAG SER RESULTAT!

Eftersom att jag inte kan bestämma mig ifall jag vill ha sats kort eller inte så kör jag en egen mini träning hemma, gör det nästan varje kväll och jag ser resultat! :D Har hållt på i ett par månader så glad att jag ser skillad! Mer muskler ;)
Våren är ändå på väg så då kan man gå ut och springa, känns onödigt att köpa sats kort nu :) Men vi får se hur jag gör ^^
Tog en bild för 3-4 månader sen och ikväll tog jag en ny bild.
Tagen för ca 2 timmar sen.


ÅRETS FÖRSTA GRILLNING! 8e april!

Skolan var helt okej idag :) Angående utvecklingssamtalet så hade jag inga IG, hade några G och mvg i svenska, idrott och engelska, woohooo! :D Vissa lärare hade inte ens fyllt i så vissa ämnen vet jag inte än, t.ex som matten, men tippar på G iaf.
Tog tåget hem med handikappade Olli :) Hoppas du slipper kryckorna snart! :) Nya planer på G inför nästa vecka, trevligt värre :)
Direkt när jag kom hem så åkte mamma, pappa och jag och hämtade ut mina pengar. Sen hämtade vi ut mitt paket :D Haha det är alltid en och samma kille som står i kassan och han är så sjukt snäll! :)
"det står att du ska betala här också" haha det är jag medveten om sa jag till honom, då svarade han "haha bra det tjejen" sen blinkade han åt mig haha xD Alltid lika trevlig, han har gått 2 klasser över mig i grundskolan så har pratat med honom en del :) Haha nog om han! ^^

Till middag blev det friterade pommes och grillat kött! Åh vad gott det var! Sen hade mamma gjort en supergod sallad med dresing och massa gott! Åh, en riktigt höjdar middag! Sen ägda jag pappa rätt så mycket vid bordet ;) Vi pratade om killar och där blev han riktigt ägd av mig :D

Vid 20:00 kom alla kompisar till Jesper, inklusiv "den snygga killen". Hälsade på honom sen gick jag upp til vardagsrummet och kollade på talang med mamma och pappa :) Hela övervåning vibrerade av all hög musik xD Dem skrek högt och spelade poker så de blev att man fick ha tvn på högsta ljud för att kunna höra något ^^ Haha Jeppe kom upp och sa att dem skulle åka till stan nu och visa "den snygga killen" stockholm lite. Brorsan var inte lite dragen heller ^^

Hehe, just nu lyssnar jag musik och.... pratar med fina vänner såklart! :D Men måste avsluta snart och kolla på film. Imorgon får vi se vad dagen bjuder på :)


Mina kläder! haha min bikini menar jag xD visar bikinin en annan dag :)

Just nu - Myyyyyyys!


Haha, ser ut som att jag gråter! xD

Mina kläder har kommit! :D

Idag kom ett sms från HM att mina kläder har kommit :D Ska hämta ut dem efter kl 17:00 idag :D Hoppas att allt passar bara så jag slipper skicka tillbaka det. Imorse hade jag utvecklingssamtal och det gick bra :)
Innan lunch hade vi sexualkunskap xD
Lunchen såg blä ut så vill inte äta, sitter nu på lunchrasten, har bara en kort lektion kvar sen slutar jag!
Mamma och pappa ska hämta ut min 1100 idag som ligger på banken och skräpar xD Ingen vet vart jag har fått dem pengarna ifrån det kom ett brev förut att jag hade pengar och det är inte ens min bank, haha men det gör inget :D
Ikväll ska jag mysa framför tvn. Min störda brorsa ska ha besök av en killkompis ifrån Jönköping, han ska komma till oss ikväll och det första min brorsa sa var "klä upp dig för det kommer en snygg kille ikväll, han ser sjukt bra ut, satsa nu syrran!" Haha min patetiska broder!


Dagens outfit :)


Tunikan är köpt ifrån december förra året ^^ på carlings :) 50:- men såklart fanns det bara M så den är lite stor men när jag hade skärp till så funkade den :) Första gången jag har på mig den.

Utvecklingssamtal imorgon..

Var borta på förmiddagen, kom till skolan efter lunch och pluggade till engelska redovisningen vi ska ha nästa fredag, kommer dö, ska läsa upp allt på engelska.. Jaja!
Hann även göra klart EU-frågeställningarna! Så nu har jag bara mattepappret kvar, sen är jag fri ifrån rester!
Johanna och jag var lite flummiga idag. Vi gnuggade våra kinder mot varandra och sa hur lena vi var, wtf? xD Sen blåste hon på halsen och gnuggade ansiktet emot där, höll på att dö av garv och vi var inne i klassrummet, svårt att hålla käften när Johanna är så där elak! Haha!

Efter skolan satt jag mig i sollentuna centrum och väntade på mamma som skulle komma. Hon hade presentkort på kicks, hon köpte en parfym där och sen så åkte vi och handlade :) Satan vilket stormväder det har varit idag! När jag skulle gå till skolan så gick det inte att gå upp för backen! var tvungen att sätta mig ner på huk för att inte blåsa omkull..

Har ätit en superduper god middag! Riktigt mys! Men jag åt för mycket.. och lök-lukten som sitter på mina fingrar gör ju inte saken bättre.. Hackade lök till maten och nu vägrar lukten försvinna, har skrubbat sönder händerna men det sitter ändå kvar så jag mår riktigt illa just nu.. Intressant för er haha! Så just nu dricker jag mängder av vatten, mår bättre då, dricker jag inte så mår jag bara mer illa och ja.. vill inte spy! Mysigt att veta..

Har skrivit med Oskar hela kvällen och gör det än, är supertrött så ska lägga mig ner i sängen och fortsätta skriva med honom :) Och så småningom sova.
Har utvecklingssamtal imorgon 08:30 med Elin.. Och jag som typ skällde ut henne förut.. Oj, vad bra det kommer gå.. Vet iaf att jag har bra betyg i svenska och idrott, resten vet jag inte ^^ engelskan hoppas jag fortfarande på att jag ligger på ett MVG som förut, men det får vi se!
Årets första broms! Det var både en härlig och obehaglig känsla när man hörde den surra bakom krukan imorse ^^


Vilken dag!

Vaknade av mitt alarm som ringde 11:00. Åt frukost och klädde på mig sen tog jag ett tåg 12:13. Vi hade som vanligt 40 min teori innan vi går mot idrottshallen. Alexandra skulle hålla i lektionen idag och hon skulle ha dans så vi fick se på lite dansnummer på tvn där hon var med och dansade, riktigt cool dans!
Min idrottslärare började började prata om någon konditionsuppgift så jag blev osäker ifall jag hade gjort den eller inte så jag gick direkt när vi slutade teori lektionen och frågade honom.

Jag: Andreas, har jag lämnat i konditionsuppgiften?
Andreas: Ja, det har du.
Jag: Kan jag få kompletera upp den till ett VG eller MVG?
Andreas: Nej det går inte, du ligger redan på MVG rakt igenom på den uppgiften.

Och gissa om jag blev glad! Passade på att fråga vad jag har för betyg i idrott och ifall min lektion blir bra (den jag ska hålla med Johanna efter praktiken) så får jag MVG! Ligger nästan på MVG i idrott just nu så det gäller att in lektion blir bra! :D
Haha när jag gick där ifrån så sa Andreas "vad glad du ser ut". Jag var SUPERGLAD! Hoppade ut ur rummet, runt i skolan, ställde mig en bit bortoch garvade mot Johanna så hon kom ut och frågade varför jag var så glad. Haha jag är lite knasig jag vet... :D

Dansen vi dansade var sjukt jobbig! Eller, det var uppvärmningen som var jobbig, höll på att dö ett tag. Sen när vi väl kom till dansen så blev det riktigt roligt och det gick så snabbt att jag bara stod där som ett frågetecken ^^
Stannade kvar efter idrotten och videofilmade några i klassen som gjorde hel dansen men kullerbyttor och massa :D den lägger jag nog ut på bloggen ifall jag får det för alla :)

När jag kom hem tog jag det bara lugnt, känns som att jag kommer ha träningsvärk imorgon ^^ Känner mig gymt svag i hela kroppen, sjukt jobbigt att gå upp från sängen, men det är väl ett bra tecken på att man ha kämpat lite i alla fall? ^^

Nej men, nu ska jag fortsätta prata med fina människor. Ska kolla på missade serier samtidigt och äta/dricka detta :D
Använde min nya tesil + mitt nya kärlekste som det heter :D

Sen så använder jag min nya bricka också :D

Praktik klar :)

Idag blev min praktik klar. Det fick bli på danderyds sjukhus, allmän psykiatrisk vård. Fick välja mellan allmän eller psykos avdelning, min lärare sa att allmäna avdelningen var mycket tuffare, det finns risk för en del aggresiva reaktioner och lite annat, jag valde allmänna avdelningen för att jag vill se hur det är, kanske blir tufft men jag överlever nog :)

Har sovmorgon till 13:00 imorgon, skööönt! Ska strax kolla på film och bara mysa med ett iskallt glas med vatten. Missade en unge i minuten igår så ska kolla på det på datorn strax :)
Tog två snabba bilder på jobbet på min outfit jag hade idag ^^



NYTT.


Hårband från glitter :)

bricka från cilli :)

skor ifrån stadium, fick dem gratis av en kompis ^^

tesil tror jag det heter :D

Tycker den är supersöt med en liten kopp som hänger utanför :D

Haha fick tillbaka mitt nationella prov i engelska..

Min tisdag har varit bra :) Dagen började med matte, gick lite segt men det funkade. Sen hade vi en föreläsning och sista lektionen var engelska. Haha och vi fick tillbaka proven från nationella xD Det var självklart bara ett test inför nationella men det var exakt som nationella fast på låtsas kan man säga ^^
Och jag dog när jag såg resultatet.. xD Först var det en skrivdel där vi skulle skriva om något musik minne eller något. Och där fick jag G+ sen stod det en kommentar "du skulle fått högre men du skrev inte tillräckligt långt". Haha, sedan kommer vi till hördelen där fick jag 7/10... haha och resten fick jag ungefär samma på. Så sammanlagt på hördelen fick jag över G. Haha, jag är sjukt chockad, jag liksom? G på engelska nationella? Det händer inte bara xD Hahah men det känns jättebra nu, känns som att jag kommer klara riktiga engelska nationella som är om en månad typ, haha ^^

Åkte hem och kollade på film, somnade som vanligt och vaknade lite innan jag skulle åka till jobbet. Var inte alls taggad på att jobba men han var så himla lugn idag, han sov nästan redan när jag kom så det var bara att vagga honom lite i famnen sen somnade han. La honom uppe i sängen sen gick jag ner och gosade med kissemissen och kollade på tv i 1.5 timme ^^
Nu är jag hemma och jag icke ätit middag än. Tänker skippa det för har ingen matlust. Dricka är okej men inte mat.
Nu har lata jag äntligen laddat över bilderna från mobilen :) Så ni får dem i nästa inlägg :)




Jobb

Inte alls taggad på att jobba nu.. Är sjukt trött, vill bara lägga mig ner i sängen och kolla på film hela kvällen. Är inte hungrig heller så äter inget nu innan jobbet, får se ifall jag gör det efter. Men måste åka nu så jag inte kommer försent.

Måndag.

Det har varit en väldigt seg dag i skolan. Hela förmiddagen kollade vi på film. Lunchen var blä, ville inte ens smaka så blev utan lunch. Kl 13:00 skulle psykiatri gruppen (min grupp) åka till danderyds sjukhus för lite info inför praktiken om 3 veckor. Jag är inte hundra på vart jag ska praktisera än. Hittar jag inget snart så praktiserar jag på danderyds.
Vi pratade och skrev ner viktig information, vi var väl där i ca 2 tim så man var rätt så trött efter att ha lyssnar så länge.
Hittade inte min buss jag skulle ta ^^ så tog tunnelbanan med Johanna och hoppade av vid t-centralen sen tog jag pendeln hem.
Just nu sitter jag i sängen och mumsar på lite plockgodis :) är sjukt trött så funderar på att fixa allt inför sängen och bara kolla på film och mysa ner mig i sängen, det låter väldigt lockande faktiskt..
Jag är väldigt lat, har inte laddat över bilderna från mobilen på mina nya grejer men vi får se, kanske orkar det lite senare ^^ här är filmen vi kollade på i skolan.


Söndag redan..

Helgerna går alldeles för fort.. Redan söndag och jag är inte alls taggad på att åka till skolan imorgon. Men men, bara två veckor kvar nu sen är det påsklov, och direkt efter påsklovet så är det 4 veckors praktik och efter det är det nästan sommarlov så jag ska försöka vara lite positiv nu :D Slipper skola i hela 5 veckor, självklart så skickar lärarna typ 30 uppgifter som vi ska göra men ändå :)

Idag så skulle min släkt komma och fira min broder som har fyllt år men inga kunde så vi tar det en annan dag istället :) Så idag har jag varit i väsby centrum med mami, sen åkte vi till barkarby och åt lunch sen kollade vi in på chilli där vi hittade massvis med saker. Har redan hittat en present till mamma ^^ Visar er imorgon vad jag fick med mig hem idag :)
Vi åt hemmagjord pizza till middag, gott! :)
Har duschat och nu ska jag lägga mig ner i sängen och kolla på film och tjocka mig med lite godis :D Somnade 03:00 igår så kommer inte kunna somna i tid idag.. Kommer vara helt död imorgon när alarmet ringer.

Men nu ska jag fixa det sista inför sängen :) Sen ska jag be mamma göra 4 flätor på mig som jag ska ha under natten :)
Juste.. Min digitalkamera är paj.. så kommer mest bli mobil bilder ett tag fram över, känns så onödigt att ta fram systemkameran bara för att ta bild på en grej liksom, mycket bök och stök.


Här är min braiga men gamla locktång xD Lite stor men den funkar superbra :) som ni ser så finns det olika järnplattor.

Här ser ni hur resultaten blir med de olika plattorna. jag har använt alla men använder mest den till höger, alltså den som det blir mest lockar av :)

-

Gjorde en liten spontan vägning på mig själv igår när sötungen hade somnat och detta blev resultatet. Hade hellre velat att det visade 50 kg men men.

Natten är lång :)

Kom hem från jobbet vid 22:00. Har varit jätteroligt faktiskt :D Amadeus mamma hade fixat choklad, läsk och chips till oss :D så sötungen och jag myste med det. Han fick visserligen inte dricka läsken eller äta chokladen men chipsen räckte till honom så det var bra :D
Han höll på att somna på golvet så jag tog upp honom och la mig ner i fotöljen med honom, han stoppade som vanligt in sin hand under min tröja vid armen sen somnade han på 5 sekunder. Efter ett tag gick jag upp med honom till sängen och då var kl 19:00 så resten av timmarna kollade jag på tv och hade det mys med kissekatten :D
Skulle tagit bussen hem men när jag kom till busshållsplatsen och skulle kolla tider när bussarna gick så stod det ett killgäng mitt framför tavlan är tiderna står, råkade putta till en kille lite så han lackade ur så kände att jag inte hade lust att ta samma buss som dom! Så ringde mamma.

Nu lyssnar jag på musik och pratar med fint folk :) Imorgon ska släkten komma och fira min broder som fyllde 21 den 20 mars :D Nu bjuder jag på lite bilder ifrån kvällen :)

sötnosen med sina russin i händerna och bolibompa på tvn :D

haha här kan ni se att han har handen innanför min tröjarm när han sover^^

sen ville kissekatten också mysa med mig :D

Jobbet i 4 timmar nu.

Nu måste jag åka till jobbet, mamma skjutsar mig sen får jag ta bussen hem, ingen aning hur bussarna går där men det återstår att se. Kommer hem sent ikväll. Slutar 22:00 ungefär, hörs ikväll :)

Jag tipsar!

Här är en kräm som mamma gav mig för en vecka sedan. Jag har använt den varje dag och jag ser redan skillnad! Krämen ger en len hud, och tar även bort och motvärkar finnar. Det känns som en ansiktsmask nästan, som att smeta ut lera i ansiktet, efter nån minut så stelnar det. Det ska sitta i 10 min sen ska man skölja av det med ljumet vatten. Vet inte vart man kan få tag på denna kräm, tror den är köpt från danmark men det går säkert att köpa den via internet eller något liknande :)
Haha ni kan själv se på mina fingrar, tog kortet precis efter att jag hade smetat ut det.

Min otroligt roliga men knasiga skoldag ^^

Imorse var jag väldigt nära på att stanna hemma igen, halsen gjorde svinont och jag kände mig riktigt svag i kroppen. Men jag åkte till skolan i alla fall, blev jag sämre så var det ju bara att åka hem. Första lektionen var matte och det behövde jag verkligen! Har missat så många lektioner så jag blev jätteglad! Innan matte lektionen började så kom vår rektor in i salen och berättade att det har skapats 3 terminer istället för 2. Vårt sommarlov skulle börja 22 juni och vi skulle börja skolan igen 1 augusti. Och jäklar vilka arga miner det var i klassen när vår rektor berättade det. Men de flesta trodde inte på det eftersom att det är 1 april ;) Lärarna kunde inte sätta handen på hjärtat ens så där blev dem avslöjade ;) Men det var hemsk att hörs, 6 veckors sommarlov är ju ingenting! xD Glad att det bara var ett skämt iaf ^^

Efter att rektorn hade lämnat rummet så kom Åsa in och kollade runt lite. Hon kollade på mig och frågade vad jag gjorde. Haha, jag förstod ingenting, jag satt bara vid bänken och väntade på att matte lektionen skulle börja. Sen frågar Åsa ifall jag kan vara som skriv hjälp till Felicia. Eftersom Felicia har gips på sin högra hand så kan hon inte skriva och hon skulle skriva matte C prov.

Jag behövde verkligen vara med på matte lektionen men jag sa ändå JA för att vara snäll. Så jag skrev allt Felicia bad mig att skriva, det blev hela 5 sidor xD Och jag fattade INGENTING! Det första Felicia sa till mig att skriva var LN 12. Men jag uppfattade fel och skrev ellen 12.. Åh vad jag skämdes där.. Haha fail! Herregud, jag kunde inte hjälpa henne ett dugg heller (får inte göra det eftersom att det var matte C prov) men iaf! Vafan betyder prim tecken? en filur dit, en filur ner haha.. 4x--x-+2-<6-+=29, ungefär sådär såg ett tal ut, jag fattar absolut ingenting haha.. Smart tjej (Y) förstår inte att Felicia kan sånt ^^ Hon tyckte synd om mig eftersom att det var så långa uträkningar, hon sa hela tiden "stackars dig, du får följa med mig till centrumet på rasten så köper jag en smoothie till dig" Men jag sa till henne att jag gjorde det här helt gratis :) 
När Felicia och jag sitter i Åsas rum så kommer helt plötsligt Patrik och Evelina in i rummet och jag ser på deras miner att det har något på gång. Alla i klassen skulle spela upp pjäser idag och Roza som var i deras grupp var tydligen sjuk så dem frågade ifall jag kunde tänka mig och vara med i deras grupp och spela läkare. Kunde jag svara nej ens? ^^ Nej men, jag svara ja på det också ^^ Också av vänlighet ;) Dessutom så slipper jag göra en hemuppgift nu, superbra ändå ju :) 
Jag hade 30 min på mig att lära mig alla repliker, det var inte så många men det var ändå lite klurigt. Haha patrik hade med sig låtsas blod som han smetade ut i ansiktet, blev en grym pjäs :D Östermalmsdialekter, amputerad hand osv, skojigt!  

Som ni ser så har jag haft en rolig men sjukt knasig morgon i skolan ^^ Efter lunchen började Leo kasta godis på mig. så jag hade en hand full med godis när jag slutade skolan.

Slutade 14:00, åkte hem och somnade dirr. Vaknade lite innan middagen. Det blev tacos, åh vad gott det var!

Men som sagt, är fortfarande ensam hemma, vågar inte gå ner (a) Men jag har dricka + annat gott här uppe + dator + tv så jag behöver egentligen inte gå ner. Men jag saknar min säng. Skulle vara mysigt att lägga sig ner i sängen och kolla på en bra film men men, hoppas på att mamma och pappa kommer hem snart så jag kan gå ner ^^ Haha vad larvig jag låter..
Har precis kollat på jag undkom döden, hemskt program.. En tjej som bli kidnappad av en idiot! Hon våldtas, hängs upp i en krok medan han piskar henne, han ger henne samtidigt elstötar och hon har kedjor överallt på sig.. Helt chanslös.. Runt benen, armarna och halsen. Man fick se allt, hur blodet sprutade, hur hon överlevde allt han gjorde mot henne under 3 dagar, hur hon till slut lyckades rymma. Hemskt.. Han blev dömd till 249 år i fängelset men han dog under mindre än ett år av en hjärtinfarkt, rätt åt gubben!

Långt inlägg men värt att minnas :D Lite av det iaf (a)

Fredagsmyyyyyyyys :D

Det har varit en sjuk dag idag! himla rolig + knasig! Kan berätta om skoldagen lite senare för just nu sitter jag uppe i vardagsrummet med datorn och kollar på unga läkare. Det är sjukt intressant, just nu handlar det om nyfödda bebisar som opereras av unga läkare. Så jag har inte så mycket tid att skriva just nu.

Mamma, pappa och Jesper har åkt till kompisar så jag är HELT ensam hemma just nu. Tycker det är skönt men ändå läskigt. Så jag hämtade upp min dator till övervåningen, så nu har jag både tv:n + datorn som kan underhålla mig. Där nere är det så tyst och man hör småljud ibland, det går inte att slappna av ^^ Men nu är tv:n på hög volym och datorn är igång där massa trevliga människor skriver till mig :)

Uppdaterar er senare när programet är slut :) Har även chips + mineralvatten här uppe. Riktigt mys har jag faktiskt :D

RSS 2.0