"Josefine, fan vilken bra jävla kropp du styr över! den kroppen gör många män galna!"

Haha tack Alex men nej ;)

Till saken. Jag är hemma idag från skolan. Har jobbat hela natten med att försöka få ner min gifter i kroppen. Har tagit över 30 stick så mina fingrar är ganska så blåa just nu.. Jag har alltså inte sovit en blund. Drack över 10 flaskor med vatten igår men kroppen ville bara ha mer och mer. Tog ett sista gift prov imorse och då visade mätaren 0.2 så då kunde jag lugna mig lite. Berätta allt för mamma imorse och jag var faktiskt lite rädd att hon skulle bli arg på mig eftersom att det var väldigt allvarligt men hon blev inte arg, hon blev stolt att jag klarade av det själv, stolt över att jag försökte men hon hade gärna velat att jag väckte henne ändå men men.

Så imorse ringde mamma och sjukanmälde mig. Jag är fortfarande helt skakis i kroppen men nu kan jag i alla fall andas normalt. Har fått sova i 6 timmar så känner mig lite piggare. Kan inte sova bort hela dagen för då kommer jag inte kunna sova ikväll. Det blir i alla fall skolan imorgon, men först tandläkaren 08:30... Sen efter skolan blir det jobb.

Är sjukt chockad över att min kropp klarar av så här mycket smällar hela tiden. Hade mamma ringt till sjukhuset igår hade dem bett oss åka in omedelbart och så hade jag fått ligga på intensivvårdsavdelningen hela natten, där ligger man när man är riktigt sjuk och oftast när det gäller på liv eller död. Där låg jag sist när jag hade 4.4% gifter i kroppen. Igår hade jag 3.9% gifter men klarade av det själv, ganska stolt faktiskt. Men jaja, slutsnackat om sjukhus nu!
Nu ska jag kolla på film och äta jordgubbar med glass! Det har både min kropp och jag förtjänat efter den hemska natten! Självklart så måste jag fortsätta att hålla koll på min kropp under hela dagen, men det borde inte vara några problem för mig :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0