Make up rådgivning

 Var på make up rådgivning idag. Hur kul som helst, lärde mig massor om smink. Superbra service och fick produkterna hon använde på mig. supernöjd!
 
 
 
 
 

Mysig måndag

Haft en mysig måndag med mamma och Jespers tjej Anna. Vi åkte till miniullared, köpte en tunika. Efter det så åkte vi och åt lunch ute, hur mysigt som helst.
Sedan åkte vi vidare till stinsen en sväng. Fick med mig lite smycken på rean och även sminkborstar. 
 
Nöjd med dagen. 
Imorgon blir det stan för min del. Och senare på dagen har jag en bokad tid för make up rådgivning. Fick ett presentkort med det, ska bli intressant att lära sig lite mer. 
 
Nu ska jag mysa ner mig och titta på film
 

Båtlivet

 
 
 
 
 

Söndag

Haft en bra söndag med Linda. Varit iväg på olika ställen och sen hem till henne och fixa hennes uteplats. Stod och dansade hela tiden för alla jäkla myggor!
Efter det åkte vi till mataffären och handlade middag, så vid 21 åt vi en supergod middag lagad av oss. Lite gos med hundarna hann jag med också. 
 
Nu är jag hemma, väldigt trött. Ska slå på en film och sen lär jag somna. Imorgon blir det miniullared med mamma och Jespers tjej. 
På tisdag blir det stan för min del. Ska lämna tillbaka en grej och så ska jag hämta ut mina nya glajjor! 
 
 

Nya

 
 

Nike love

 

Semester på riktigt

Äntligen kan jag njuta av min semester lite. Morgnarna är hemska fortfarande, kan inte sova längre än till 07 pågrund av allt hostade. Sen under dagen går det hur bra som helst, på kvällen börjar det lite smått igen. Bara att ge det tid tyvärr.. 
 
I alla fall! Mamma och jag har varit ensamma i helgen, vi har haft så himla mysigt ihop. Igår var vi iväg i 9 timmar och bara kollade runt överallt, bara för att vi kunde och inte hade någon tid att passa! Fick med mig så himla fina saker. 4 par byxor, bikini, trosor och en ring bland annat. Så nöjd och allt på rean. 
 
Idag var vi iväg till IKEA och åt lunch. 
En grej jag har märkt är att jag har blivit mer intresserad av smink. Jag sminkar mig aldrig nästan, endast om jag ska iväg på något speciellt. Men idag när jag sminkade mig så tog jag mig verkligen tid och gjorde alla smågrejer man inte orkar annars och det var superkul haha. Från och med nu kommer jag sminka mig varje gång jag ska iväg under min semester. Vilken skillnad det blir på mig, känner mig nöjd och fin. Så det ska jag hålla! 
 
Imorgon ska jag iväg med Linda, ska åka till henne innan så ska vi fixa lite grejer. Sen på måndag ska jag till miniullared med mamma. Åh vad jag älskar semester! 
 
 
 

Sömnig av morfin

Har varit lite här och där idag. Provade en 36a i klänningen men 34an satt bättre så jag behöll den, skönt att ha provat i alla fall. Sen åkte jag till täby, såg att hm hade rea på sminkborstar, det kostade endast 20kr så köpte två stycken. Därefter åkte jag till vårdcentralen i väsby, fick en tid där idag för min hosta. Min morgon var hemsk, vaknade 08 av att jag hostade så mycket, tillslut gjorde det så ont i bröstet och även ryggen så ringde om en tid. Haha, och nu har jag fått en flaska med en stark smörja som innehåller morfin. Först blev jag pigg när jag tog den men nu håller jag på att somna. Lite läskigt att den är så stark men orkar inte med den här hostan längre. Dyr som satan var den också så hoppas den hjälper. 
 
Så nu hoppas jag på att bli frisk så jag kan njuta av "sommaren" och min semester! 
 
Fick också min lönespec idag. Högsta lönen jag någonsin fått! Varför läsa till syrra när jag tjänar mer än vad en syrra gör, shitt vad chockad jag blev när jag såg summan! Passar riktigt bra nu till sommaren också! Har 3 grejer jag skulle vilja göra i sommar, så fort jag blir frisk ska jag börja bocka av en av grejerna! 
 

På bättringsvägen

Så skönt att jag börjar bli frisk! Ingen feber, inget halsont, bara hostan kvar nu men det brukar sitta i ett tag så det räknar jag med. Blir så rastlös av att bara vara hemma. 
Idag har jag varit i täby en sväng, fick med mig lite på rean. Därefter åkte jag en sväng till stinsen där jag fick med mig 2 par skor för endast 150kr tillsammans. 2 för 1 + mitt presentkort som gjorde det så billigt. 
 
Imorgon ska jag iväg på jakt efter en klänning. Köpte världens snyggaste klänning idag, satt som en smäck på mig. Men det var storlek 34, satt inte tight nånstans men vill ändå prova en 36a bara för att se hur den sitter. Så måste på jakt imorgon. Jag som aldrig är fin i klänningar, har inte den rätta kroppen för klänningar tycker jag, men den här va så snygg att jag nästan ville köpa en till likadan haha.. 
 
Nu tänkte jag fixa lite färsk musik, kopplar in mobilen i bilen och jäklar vad bas det blir. Hela jag vibrerar, blir så glad av musik, taggad på allt haha! 
Sen ska jag se på missade serier, har ett PLL avsnitt att se på! Bästa serien, synd att det bara är ett avsnitt per vecka, så jobbigt att vänta! 
 
Ett av mina nya köp idag på rean. Brazilian style på byxan, satt som en smäck på min röv. 
 

Michael Kors

Glömt att visa min väska jag köpte för ett tag sedan. Älskar den, var faktiskt mamma som fick mig att köpa den. Deen finns i flera olika storlekar men jag valde den minsta som kom ut nån gång under det här året. Så nöjd! 
 
 
 
 

"tidigare semester"

Det här blev ju inte riktigt som planerat.. 
Egentligen skulle min semester starta på tisdag men istället så startar den nu. 
Var tvungen att åka hem inatt, blev plötsligt dålig, allt blev värre på bara en timme, så vid 05 var jag tvungen att åka hem. Bröjade frysa, halsen gjorde svinont, frossade och svag i hela kroppen. Det började när jag och syrran skulle sköta ett av barnen, orkade inte stå. Tur nog var vi bra bemannade så en kollega kunde ta över istället för mig. 
 
Att köra hem var obehagligt. Det var dimma, såg ingenting framför mig. Att sitta i bilen i 20 min var jobbigt, ville bara hem. 
 
Så ja, nu har jag feber och ont i halsen. Hade inte direkt planerat att börja min semester så här. Skulle jobbat inatt igen men nu går ju inte det, tråkigt.. Jag och min kollega hade så bra flow så såg fram emot att jobba min sista natt med henne. Men icke.. 
 
Hatar att vara sjuk, är redan rastlös haha.. Men om jag inte mår sämre imorgon och vädret är hyfsat bra så ska jag nog åka ut en sväng, få lite frisk luft. Hoppas att jag inte blir sämre än så här. 
 
Nu ska jag fortsätta kurera mig i sängen och titta på film. Lär bli många filmer under min sjukperiod. 
 

Midsommar på neo

Har sovit bort halva midsommar. Skjutsat päronen till kompisar på förmiddagen och efter det sov jag i två timmar till. Åt midsommarmat med mig själv haha och sen har jag bara tagit det lugnt hemma. Ätit äppelpaj och myst framför serier. Vädret var ju inte världens bästa. 
Nu sitter jag barnvakt på två tvillingar i en sal och det kommer jag fortsätta att göra ända fram till 07 imorgonbitti. Känns helt okej, tittar på tv utan ljud och ska strax ringa syrran så hon får lösa av mig. och med tanke på hur mycket OB man får så känns det bättre än okej :) 
Nu jobbar jag 3 nätter sen har jag semester!! 



Inte bränna sig var det va..

Har haft en så bra helg och start på min minisemester. 
Men.. I lördags brände jag mig när vi var ute i skärgården, har haft solsting hela helgen och behövt lägga mig på marken för att jag har blivit så snurrig och illamående. Har ont som satan, kan bara sova på ryggen och kan inte ha kläder på mig eller nå grejer som är högt upp.. Så ja.. Inte så värst kul.. Men om man bortser från det så har det varit en bra helg! 
 
Första båtturen var superhärlig! Vå åkte till clubholmen och la till, åt sallad och njöt. Efter det åkte vi en sväng till Grinda och slutligen Vaxholm. Man var helt mör i kroppen när man kom hem, åt mat och sen somnade jag vid 21 tiden. 
 
I söndags mådde jag dåligt, kunde inte gå upp ur sängen utan att bli snurrig och illamående, sov i princip hela söndagen. Handlade mat med mamma på kvällen bara för att komma ut lite. 
 
Idag har jag varit i täby med Linda. Försökt hitta present till mamma som fyller år på onsdag. Hade hittat ett par skor som hon blev helt kär i, men nu säljs dem inte längre. Så nu har jag noll koll på vad jag ska köpa.. Har en sista chans imorgon och hitta något, måste även till kista för att mina skor har kommit till butiken. Måste prova och se ifall dem passar. Sen när mamma kommer hem ska jag åka iväg med henne. Massor på schemat imorgon..! 
 
Nu ska jag försöka smörja in överkroppen lite. Så fort jag kommer åt axlarna så svider det. Har inte bränt mig så himla mycket egentligen, kroppen är nog inte van bara. 
 
 
 

Minisemester

Så skönt att vara ledig en hel vecka! Hoppas på att det blir så, skulle bli besviken ifall jag blir beordrad att jobba. Hann inte ens hem imorse innan dem frågade om jag kunde jobba en natt till. Sa nej, nån måtta får det vara. 
 
Min fredag har varit dunderbra. Blev grillat, potatis i ugn och hemmagjord tzatziki med grekiska kryddor, mumsfillibabba! 
 
Imorgon ska vi ut med båten! Premiärtur! Ska bli så otroligt skönt att få komma ut i skärgården igen! 
Nu är det sent men lilla jag är inte trött det minsta.. Det är nackdelen med att jobba natt, svårt att vända tillbaka dygnet, sov till 3 idag, vilket gör att jag inte är det minsta trött nu.. 
 
Men men, ska slå på en bra film nu. Båda mina favoritserier har premiär idag! Efter 1 års väntan på den ena och 6 månader på den andra, ska jag nu se första avsnittet på den nya säsongen! 
 
 
 

Sista passet

Snart går jag på mitt sista nattpass, sen är jag ledig en heeeel vecka! Men lär får sms och samtal från jobbet, lite kaos med personal, många sjuka och flera som vabbar. 
Natten som var, var vi tvungna att öppna upp en till sal, fast vi inte hade personal till det. Det kom en 24 veckors och en 25 veckors från förlossningen, alla var rejält stressade och två stycken blev beordrade att stanna kvar och jobba natt. 
Hoppas på en lugnare natt nu, jobbar med så härliga människor på neosidan, skrattar och äter gott. Natten som var hade en kollega med sig engelsk cheesecake med hallon. Godaste kakan jag ätit! 
 
Nu kör vi sista natten, riktigt taggad! 
Denna tårta ska jag mumsa på inatt. 3:3 dagar utan VRI, det är något att fira! 
 

work

Haft en über bra helg! Nu jobbar jag varje dag fram till fredag och sen... ÄR JAG LEDIG I 8 DAGAR! Helt sjukt att jag lyckades pricka in det utan att bli diffad! 8 dagars ledighet, sen jobbar jag 3 dagar och sen har jag semester! Så bara jag tar mig igenom den här veckan så kommer allt bli super! 
 
Köpt så många fina saker i helgen, har beställt ett par skor som kommer till butiken, snyggaste klackarna som endast fanns i 38 men såg att det fanns 36 på hemsidan så nån dag den här veckan kommer jag få ett sms att skorna har kommit, längtar! 
 
Imorgon jobbar jag natt, men innan dess ska jag till stan, måste använda upp mitt presentkort. Butiken fanns i täby men stängde så vill inte förlora mitt presentkort på 1000kr ifall butiken i stan också stänger. Vill inte behöva åka till Australien liksom ;) 
 
 

Hurtig

Har hunnit med massor av grejer idag. Det enda jag inte hann var att köpa en grej som det var extrapris på, men det tar jag imorgon istället. 
Lyckades sova länge idag. Bakade mitt egna knäckebröd som blev otroligt gott, kan föräta mig på det och dessutom bara nyttiga ingridienser, inget mjöl, bara frön och vatten. Det ska jag ta med mig till jobbet inatt! 
Sen gjorde jag även en nyttig tonfiskröra att ha på knäckebrödet men kapris och chili. Otroligt god! Och till sist ärtskott, gurka och tomat som tilltugg inatt + hemmagjord juice! Inget godis! 
 
Mamma och jag åt ute ikväll och så fyndade vi sminkprodukter som var nedsatta till 70%. 
Så en riktigt bra dag faktiskt! 
 
Nu ska jag packa ner all mat, väskan kommer väga bly haha.. Och sen åka till jobbet!

Bra helg

Oj vilken bra helg och ledighet jag har haft. Men imorgon är det dags för jobb igen, 3 nätter på rad, helt okej. 
Bra AW, införskaffat mig trevliga saker, umgåtts med vänner, myst hemma hos Linda och skrattat en hel massa. 
 
Imorgon har jag en del att göra innan jag går på nattpasset. Tänkte laga mitt hemmagjorda knäckebröd fullproppad med fibrer och frön. Känns inte bra att äta på natten men de måste man för att klara av nattens 10 timmar, så tänkte försöka äta lite nyttigare åtminstonde och försöka sluta äta sött på natten. Helt sjukt vad godissugen man är på natten, inte alls bra! Får se om jag lyckas.. 
 
Nu ska jag titta på serier och mysa ner min under täcket :) Bilder från helgen kommer upp så småningom. 
 
 

RSS 2.0