Jaja Johanna, jag ska skriva..!

Johanna tjatar på mig att jag måste blogga mer.
Jag var helt död imorse, efter ett långt sommarlov + en vecka hemma med lunginflamation så är jag rent ut sagt död på morgonen när alarmet ringer.. Men men, sista året nu! 
Jag sitter i skolan nu i alla fall och har datakunskap, väldigt tråkigt eftersom att vi har suttit här i en timme och vi har inte kommit igång än.. Alla måste ha internet, alla måste ha inloggning osv.. Innan vi kan börja lektionen.
Men men! Har rast om 20 min efter det har vi datakunskap igen och sen lunch. Sista lektionen är tema, ganska onödig dag i skolan enligt mig.
Efter skolan ska jag hem och sen åka till täby med mamma och jeppe för att växla svenska pengar till Hong kong dollar som Jeppe ska ha med sig när han åker om ca 13 dagar..

På bättringsväg.

Nu börjar lunginflamationen ge sig lite. Hostan har blivit betydligt bättre, febern är borta och jag börjar få tillbaka lite kraft. Ska ta pencilin hela helgen sen ska jag vara helt frisk. Smittar inte längre heller så kan vara ute med familjen lite ^^
Har inte bloggat i veckan för att det ända jag har gjort är att kolla på film i sängen, nätterna har varit värst. Har inte funnits något att skriva om då.

Idag har jag storhandlat med mamma, vi ska grilla och fritera egna pommes gott! Sen ikväll ska jag kolla på Mr. Beans semester som går på 3an kl 20:00!
Fick nyss smaka ett vin av mamma, (jag hatar vin) men det här vinet var riktigt gott faktiskt :o så drack två klunkar sen vågade jag inte dricka mer haha..

Imorgon så måste jag åka in till stan och fixa en superviktig sak! Ska försöka få med mig någon så jag slipper åka själv.
Köpte även hur många lingon finns det i världen idag på dvd! Grymt bra film som jag kan se om och om igen!
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten!
Juste! Såg dig Censie inne på ica maxi idag, bara så du vet ;)

Lunginflamation

Jag blev jättedålig igår. Hade 39,1 i feber, konstant hosta, tung andning. Jag mådde verkligen sämst, mamma var så snäll och lagade mat till mig, kom in med dricka, satt nere i köket hela kvällen ifall jag skulle behöva henne. Så söt mamma! Jag somnade vid 9 av att jag var så utmattad, hostan gjorde så att ryggen började ta stryk.

Idag gick jag upp kl 8 på morgonen, har sovit hur dåligt som helst.. Vilket täcke jag än hade, hur jag än låg och vilken kudde jag än sov på så gjorde allt så himla ont! Alla täcken och kuddar ändes som hårt papper och jag vaknade hela tiden av hostan, HEMSKT!
Ringde i alla fall till vårdcentralen för att få veta vad jag hade för något skit. Fick en tid kl 11, somnade om i två timmar sen kom pappa och hämtade mig. Fick gå in till en sjuksköterska som ville lyssna på mina lungor, tog av mig tröjan och då kände jag hur hela jag rann av svett.. Sjuksköterskan sa "men lilla vännen, du är iskall och så svettas du" Hon blev orolig och sa genast att jag skulle ta en nummer lapp och vänta på att få ta en massa prover. Gick in nästa rum där en tjej tog streptokocker prov, temp och stick i fingret. Jag sa klart och tydligt att jag inte hade ont i halsen men ändå så tog dom streptokocker prov.. Hatar när dem tar en lång tops och sticker långt ner i strupen och så vill dem att man ska säga " aaaa" men det går ju inte.. Usch..
Väl klar så fick jag komma in till sjuksköterskan igen som sa att jag hade lunginflamation jahapp.. Hon ville att jag skulle komma på ett återbesök om två veckor för att säkerhetsställa att allt är bra. Fick recept på pencilin och hostmedicin. Ringde pappa så kom han och skjutsade mig till centrum så jag kunde hämta ut allt.

Tjejen på apoteket sa klart och tydligt "du har inte körkort än va? för du får absolut inte köra bil eller MOPPE när du tar tabletterna, eftersom att tabletterna är så starka så man blir väldigt trött av dem och så innehåller dem morfin" Asså va? Morfin? Haha, så jag kommer förmodligen bli en knäppjök under tiden jag tar tabletterna haha..
Nåja.. När jag kom hem så la jag mig och sov i 3 timmar. Hon på apoteket hade rätt, man blir astrött av tabletterna och jag börjar känna mig lite löjlig, skrattar lite hit och dit utan anledning.
Aja, de blir ingen skola för mig imorgon och inget internat heller för den delen. Blir att vara hemma och ligga i sängen hela dagarna.. Tog precis hostmedicinen, har för mig att den ska vara god? Men fy faaaan! BARA socker och det bränder i flera minuter medans grejset åkte ner i kroppen, bröstet gjorde ondast..
Men nu ska jag fixa jordgubbar med glass! Har hört att det är bra med glass när man är sjuk!


The voice.

Har inte bloggat på hela helgen, jag har mina små anledningar. I lördags så var jag i stinsen med mamma, köpte ett par superfina jeans + ett linne. På kvällen så åkte jag in till stan med Olli, vi tänkte äta i kungshallen men det var kö ända ut för att ens komma in där så det fick bli donken än en gång! Inne på donken så mötte vi Vanessa och jag mötte David, jättekul att få se honom igen :) Han jobbade för fullt så vi hann inte prata.
När Olli och jag satt och åt så slog vi vad om 50 (spänn) när donken stängde, vi såg ju tiderna lite smått fast dem var bakåtvända och man såg knappt vad det stod. Men jag var så bombsäker på att jag hade rätt, hade inga tvivel alls, såg klart och tydligt att det stängde vid just den tiden jag gissade på. Men sen.. Självklart hade jag fel, jag har fortfarande inte smällt det.. Hur jag kunde se just dem sifforna. Men Olli förstod precis när jag förklarade, men hon har inte fått sina 50 (spänn) ännu, det ska hon få på måndag!

Nåja, efter det gick vi till kungsan och kollade på the voice. Vi fick en otroligt bra plats trots att vi kom när hälften av tiden hade gått, vi stod på en trappmur kan man säga, vi såg både scenen och tv-skärmen. Man var tvungen att skrika för att höra varandra, sen så sjöng Olli och jag så mycket att min röst försvann typ. Men det var faktiskt roligt, Chris medina kom dit och sjöng! Spelade t.o.m in de, han är så sjukt bra enligt mig! Sen så kom ju också Sean banan dit och visade röven inför alla..! Haha, där fick man säg ett gott skratt.
Olli och jag tog lite nattmat sen åkte vi hem, var hemma vid halv 1 ungefär.


Så fint! Måste nog varit några som har gift sig som har suttit i den :)





Det flög en helikpter i luften hela kvällen som hade en banderoll som det stod en massa grejer på!

NYTT.





Två stycken otroligt otroligt otroligt magiska krämer! Eller aa.. En body lotion och en body mist. Både luktar så himla gott! Har fått ont i näsan för att jag aldrig kan sluta lukta på dem! Antingen så köpte man en produkt för 110:- eller så fick man två produkter för 168:- klart man slår till då!
Sen ett armband!


Fredag.

Idag har jag också legat i sängen hela dagen.. Det här måste få ett slut, allvarligt.. Jag vågar inte heller riktigt gå ut, vill ju inte direkt falla ihop på marken. Det är skakigt att gå här hemma jag blir så anfådd. Börjar tro att tabletterna gör mig svagare istället för starkare.

Ikväll har jag i alla fall myst hemma, mamma lagade caesar sallad älskart! Min nya favvo rätt helt klart! Sen skulle mamma pappa iväg till kompisar och Jeppe skulle ut och äta med kompisar. Så jag blev ensam hemma, gick upp till tvn med mineralvatten och filt. Kollade på en jättespännande film, typiskt mig att inte komma ihåg vad filmen heter.. Efter en timme kommer Jeppe hem med tusen pers.. Det var bara att bita ihop och hålla sig där uppe. Men Jeppe var så snäll, han kom upp varje halvtimme och kollade till mig ^^ Jag låg under täcket i bara underkläder och en lång tröja och tillslut så blev det så jäkla varmt med täcket så sparkade av mig de (inga kommer ändå upp utom Jeppe). Haha men så se jag i ögonvrån en kille med vit tröja som säger "hej jossan, vart är toan" Haha, shitt vad jag skämdes där...! Sen sa han "är du jeppes syrra? visste inte att han hade en syrra, intressant" sen blinkade han med ögat. Haha och där låg jag i underkläder och tröja..
Tillsist så ropar Jeppe nedanför trappan att han och alla ska gå nu och en stund senare så ropar alla hans kompisar "hejdå jossan, jossi, josefine, jeppes syrra" i kör.. xD

Jag har precis kommit ner till rummet mitt :) Kollade mobilen och då hade jag 14 missade sms och ett missat samtal..!!! Någon som känner sig skyldig till detta? LINDA KANSKE!? Haha galna tjej! :D
Usch, nu rycker någon i handtaget, måste se efter vem det är.. :(


Just nu.

Sliten och trött tjej..


Blodigel!

Min knäppa bror kom hem med en äcklig blodigel idag! Usch, förstår inte att han kan tycka om sånna äckliga små kryp.. Han blir jättearg ifall man dödar en fluga bara..



Trött på det här nu.

Har legat i sängen i två dagar nu. I början var det inte jobbigt men nu orkar jag inte ligga i sängen mer. Har kollat klart på första säsongen av andra avenyn, har börjat på andra säsongen nu. Så här kan det inte fortsätta!
Mina värden har varit piss hela dagen men jag själv mår bättre idag än igår. Om det fortsätter så här så måste jag kontakta min läkare och fråga vad felet är. Om det är tabletterna jag tar mot svaghet eller om det är något fel på min kropp eftersom kroppen inte tar emot mitt insulin. Kan inte riskera att ta för mycket heller, vill inte att det ska slå till att jag hamnar i koma pågrund av ett felsteg, åh nej! Sen så kom min period också, allt på en och samma gång woho..!  

Aja.. Hoppas på att må bättre imorgon. Idag har jag ätit tomater och varma koppen, inte mycket men det är nånting i alla fall. Gräddade våfflor till familjen, glada blev dem :)
En positiv sak med den här dagen är att det har varit mysväder. Ösregn, åska och blixtrar supermysigt!  
Har inte gjort något idag så har inte så mycket att skriva, ni får bilder istället!











Sliten tjej..

Min food idag!


Kommentar.

Anonym:
Om du inte sov någonting hur kunde du då gå i sömnen ?

Svar: Vi kan ju börja så här.. Om du skriver ditt namn istället för att vara anonym så kan jag svara på din fråga sen.

Usch, vilken seg dag..

Har legat i sängen heeeela långa dagen.. Mår dåligt men kan fortfarande inte sätta fingret på varför jag mår så här. Mitt blodsocker har varit högt hela dagen, har haft ketoner i en timme sen försvann dem, tappade synen i ca 5 sekunder. Vet inte varför jag mår som jag gör..? Känns som att min kropp inte tar emot mitt insulin längre. Det känns jättekonstigt när jag tar sprutan, det går jättetrögt att trycka in insulinet och det gör svinont efteråt.
Usch, det är verkligen inte min dag idag..

Jag har i alla fall druckit över 10 liter känns det som. Två megastora glas med saft, 6 megastora glas med vatten, 2 glas mjölk och 1 glas med fil. Det är det ända jag har ätit idag. Eller, har ju inte direkt ätit saft och mjölk. Druckit har jag gjort men ätit nej.. Har inte fått i mig något.

Men nu ska jag ta alla dessa tabletter och sedan fortsätta kolla på andra avenyn.

Dumma tabletter..

Har inte sovit en blund i natt.. Dumma tabletter säger jag bara.. Jag har tydligen gått i sömnen också, när jag vaknade så hade jag en outfit på sängen, byxor, tröja och strumpor.
Aja, känner mig väldigt konstig, kan inte sätta fingret på varför jag känner så här.

Men nu släpper vi de! Nu ska jag gå upp ur sängen och laga stuvade makaroner och köttbullar, mums! Sen ska jag spendera hela min dag i sängen med tusentals avsnitt av andra avenyn.


Eftersom sommaren ändå lider mot sitt slut.

Gjorde du något i sommar som du aldrig gjort förr? Ja några saker.
Dog någon som stod dig nära? Ja..
Vilket datum från sommaren 2011 kommer du alltid att minnas? 22 juni..
Vilka länder besökte du? Danmark.
Är det något du saknar sommaren 2011 som du vill ha sommaren 2012? En pytteliten sak ja..
Största misstaget? Hm..
Har du varit sjuk eller skadat dig? Sjuk har jag inte varit men skadat mig har jag gjort två gånger. Ena gången var det inte mitt fel.. Och andra gången började i slutet av Danmarksresan och tar fortfarande tabletter mot det för att få tillbaka lite av den jag var. 
Bästa köpet? Svårt.. Alla mina älskade bikinis.
Vad spenderade du mest pengar på? Skoj!
Gjorde någonting dig riktigt glad? Flera underbara människor!
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om sommaren 2011? Finns några stycken men Fest hos mange är ju en självklar haha.
Favoritprogram på tv? Andra avenyn (fast det går inte på tv nu haha..)
Bästa boken du läste i sommar? Tusen gånger starkare.
Största musikaliska upptäckten? Hmm svårt, har nog inte gjort nån vidare stor upptäckt tror jag
Något du önskade och fick? Yes.
Vad gjorde du första dagen på sommarlovet? Jag var med vänner vid rösjön, grillade åt och umgicks!
Finns det något som skulle gjort din sommar bättre? JA, bättre väder! Och alla skadligheter i början av sommaren.
Hur skulle du beskriva din stil sommaren 2011? Typ ganska jättevanlig haha.
Vad fick dig att må bra? Alla mina vänner, min familj, och hela sommaren i sig att man är ledig från skolan, äta glass, sola och bada och sånt där, haha.
Vem saknade du? En del.
De bästa nya människorna du träffade? "S" och "J" :) Dem ända nya som jag har träffat!
Sommarens hetaste? Självklart jag, no doubt about it. Känn ironin
Sommarens besvikelse? Att vädret har sugit litegrann.
Sommarens bästa? Alla underbara dagar med Linda, resan till göteborg med Johanna, alla dagar med Olli osv osv osv. Går inte att välja mellan dessa tre!

Kvällshumor hahah!

  

 


Haha, knasig killkompis man har!

J säger:
skönhet som du ska inte vara fri i stan :O

Lilljossan säger:
Haha, varför inte? :o

J säger:
Du har skönhet! :O din kropp!
Slår vad om att killar dreglar över att få dig som flickvän!

Lilljossan säger:
Haha du är riktigt knasig du!

J säger:
jag ljuger aldrig! kom till min skola som det bara är killar i och se hur många som kollar på dig!

Saknar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




Något skumt på gång.

Jag kom precis hem, min dag har varit superbra. på dagen har jag tagit det lugnt, kollat på flertal avsnitt av andra avenyn och gjort en god lunch.
Ikväll har jag varit med Olli. Vi tog ett tåg 18:43 till centralen, sen mötte vi en av killarna där så åkte vi vidare till den andra killens lägenhet. Vi satt ute och drack och åt killens hemgjorda salsasås, väldigt trevligt kan jag säga er! :) Vi pratade om allt, sen blev det lite kallt så vi gick in till lägenheten och så fortsatte vi att prata där, satt på lite musik och hade på mysbelysning :) Haha, nu låter det som värsta dejten men det var det inte! xD Ni som känner Olli vet ju vad hon är så ;) Haha, killarna frågade konstant varför Olli kallar mig "älskling". Haha en av dem fråga "alltså, är ni typ.. ihop eller asså.." Haha!  
Vi gick vid halv 11 ungefär, vi missade tåget så vi fick vänta 30 min på nästa.
Nu är jag i alla fall hemma. Hatar att gå hem när det är så här sent. Den vägen jag går är helt utan belysning, så det är verkligen kolsvart, inte roligt alltså..

Nu ska jag kolla runt lite på bloggar sen sätta på ett till avsnitt avandra avenyn, kommer gråta blod när jag har kollat klart på hela serien.. Är på avsnitt 73 nu.. Så snart har jag kollat klart på första säsongen, buhu..
Juste, det är något skumt på gång här utanför mig. Ett flertal poliser åker runt här konstant och en polis helikopter åker precis ovanför mitt hus.   
Usch..



Mina nya älsklingar!






Shoppingen från Danmark.


Mitt favorit märke på te, finns endast i Danmark! Det är magiskt gott!

Saft i stora lass, alla sockerfria!



Flippflopp som är magiska! Hur sköna och mjuka som helst. Paret till vänster har jag använt i Danmark.





Muggar, man kan aldrig få för många!

Min absoluta favoritmugg! Kostade 499 DANSKA pengar = 550 svenska kronor. Varför den var så dyr kan ni fundera lite på ;)







Bilder från båten.
























Jag gav aldrig upp dig när du försvann.

Båten i torsdags med mamma var hur mysig som helst. Drack min första riktiga drink! Alkoholfri såklart ;) Sen var mamma och jag med i en musik tävling, smarta som vi är går vi till tax free och missar om vi vann eller inte! xD Men det gjorde inget, hittade en del på tax free som jag köpte :) Hur billigt som helst!
Sen åt vi skärgårdsmat, vi satt bredvid en mamma och hennes son, hur snälla som helst :D Vi började prata jättemycket, killen kanske var i 20 års åldern? Ingen aning faktiskt, men supersnälla var dem! :)
När vi är på väg ut från båten så är det en jättelång gång man måste gå igenom. Det gick två killar som såg ut att vara 13 år? Och dem höll två lådor med öl, stackars killarna orkade inte bära lådorna länge. Till sist drar den ena killen lådorna på räcket och tappar sedan lådan med öl i golvet, tyckte jättesynd om dem, alla öl rullade ut.
Nåja, vi satt längst fram i bussen. Innan den skulle åka iväg så skulle tullen komma och kolla. Och stackars killarna som gick framför mig åkte fast.. Dem kom tomhänta och åkte hem tomhänta..

Igår var jag med mamma och pantade mina mynt, rakt in på kontot! :D supersmart faktiskt. Sen såg vi en klädesaffär som var som ett hus? Alltså.. Den butiken var inne i ett köpcentrum och den hade tak och träd utanför :o Såg helt knasigt ut så mamma och jag var bara tvungen att gå in där. När vi kommer in så är det kolsvart, endast några få golvlampor som lyser. Vi går in i affären och då står det en kille vid ingången och säger "hey, whats up" Jag tyckte det var riktigt läskigt.. Man såg ingenting, man fick känna sig fram. Jag lyckas i alla fall hitta ett par shorts jag vill prova, jag följer efter mamma, vågade inte gå ensam där inne.. För vart man än gick så kom det fram en kille som sa "hey, whats up".
När jag kommer fram till provrummet så följer en tjej med mig och LÅSER UPP provrummet och så säger hon "om du vill komma ut sen så måste du knacka tre gånger, annars släpper jag inte ut dig" (på engelska då såklart, ingen kunde svenska?). Jag ser absolut ingenting, ser en spegel med en pytteliten lampa, försöker se men jag ser ingenting. Jag kände att det var meningslöst att prova shortsen så jag rycker i handtaget och det är låst. (trodde hon skojade bara) Till sist knackar jag tre gånger på dörren och då kommer hon och låser upp, fy vad äckligt det var.. Säger till mamma att jag vill gå ut och på utvägen står samma kille vid utgången och säger till oss "hey whats up" USCH! Den där affären tänker jag aldrig gå in i igen! Hur fan ska man kunna köpa kläder när det är helt svart i affären. Det var som en labyrint.. Små gångar och man tappade bort sig hela tiden. Inga skyltar och musiken var så hög att man fick skrika för att höra varandra..
Helt vanlig affär ju? Aldrig igen..
På kvällen var jag med Linda i rösjön. Vi lyssnade på musik och var publik till en kille som hoppade från hopptornet. Den kvällen var riktigt spårad. Det var så satans kallt, på hemvägen med moppen var hemsk.. Svinkallt och mörkt. Vi tog en genväg genom skogen och jag hatar alla jävla bilförare som inte stänger av hellyset (om det nu heter så?) Jag får verkligen damp då! Jag ser ingenting när dem lyser rakt in i en!
Nu får ni bilder istället.

























Eckerö linjen!

Innan jag börjar fixa jordgubbar med glass så kan jag berätta att det inte kommer bli någon uppdatering imorgon. Mamma och jag har nämligen beställd en dags kryssning imorgon till oss två! :D Eckerö linjen heter den båten, den går till åland, stannar där en stund sen åker den tillbaka igen, vi ska äta skärgårds buffe på båten. Mamma har ätit där förut och hon sa att det är supergod mat där. Och så finns det ju tax free :D
Vi ska ta en buss från sollentuna station imorgon, bussresa till båten tar ca 1.5 timme. Kommer komma hem sent på kvällen, blir borta hela dagen :) 
Hoppas det är bra väder imorgon så jag kan använda mina nya skor!


Nytt från i veckan.










Tycker det är knasigt att jag kan ha barnskor med storleken 34 och barnkläder med storleken 160 xD


Toppen dag.

Idag har jag haft det så himla bra!
Mamma väckte mig och frågade ifall vi skulle gå till stationshuset och äta lunch buffe där.
Jag tog massor av mat, jag är otroligt stolt över att jag vågade testa på sushi! Och nu kan jag säga att sushi inte är min grej! Tycker det är för stora bitar och om man delar på sushi så blir maten förstörd så nej! Sushi är inte min grej! Sen åt jag också friterad bläckfisk, första gången jag provade det faktiskt! Och det var gott :D Men inget slog dem friterade mini-kycklingbitarna åhhhhhh! Allt var så gott! Och man får ta hur mycket mat man vill + dricka för bara 80 kr! Grymt bra, där kommer det bli många luncher för min del, haha!

Efter lunchen så åkte mamma och jag till sollentuna, vi hann komma dit och sen så ringde Jesper och kronglade! Så vi åkte hem och hämtade honom och körde honom till infra city där han skulle ta en spruta. (han åker till Hong Kong i 3 veckor den 12 september) Inte alls avundsjuk.. Haha det tog 30 min innan han var klar så mamma och jag trodde att han hade svimmat xD
Haha jaja! Efter det åkte vi till sollentuna centrum igen och jag fick ett par skor av mamma :D Har velat ha dessa skor hur länge som helst men dem kostade 499:- då och det är ganska dyrt för mig som inte behöver fler skor än vad jag redan har hehe... Men nu var dem på rean, endast 200 kr :D (visar sen).
Och helt plötsligt när vi alla är på väg till bilen för att åka hem så säger mamma "äsch, vi åker till kista och käkar middag där". Så Jeppe, mamma och jag åkte till kista där jag åt från texas tror jag det heter? Haha, helt sjukt att det fanns 450g hamburgare! Jag orkade inte ens en 150g, knas! Men det var gott.
Efter det åkte vi hem :) Har haft det så mysigt idag, kanske inte låter som de men.. Det var supermyigt kan jag lova er!
Nu ska jag gå och göra i ordning jordgubbar med glass, år och dar sen jag åt det! Sen ska jag fortsätta kolla på andra avenyn som jag har kollat på i ca 2 timmar nu ^^ Beroende? OHJA!


TOG 2 TIMMAR ATT LADDA UPP BILDERNA OCH SKRIVA OM RESAN! NU BLIR DET ETT AVSNITT AV ANDRA AVENYN!

Shitt vad jobbigt det är att blogga ibland ^^ Men det kommer vara så värt det när det har gått ett par år. Orkar inte ladda upp fler bilder nu! Ska visa er vad jag har köpt i Danmark! + det med Olli i stan. Herre min geeeeet!  NU ska jag kolla på ett avsnitt av andra andra avenyn, sen sova i min nybäddade säng!
Mamma var så snäll och städade mitt rum och bytte rent på min säng. Nu kommer jag sova som en prinsessa i sängen :D
MYS PÅ HÖG NIVÅ!


Forts!




Min moster har så otroligt fina fåglar!

SÖTUNGE!

Coco i sin säng :)

Krabba!

Min kusin skjuter!



Mamma och sille!

Jag och sille!



Vill bara äta upp henne!



Danmarks mat, mumms!!!





Roligt namn på en affär.

Mitt sovsällskap!





När cocos leksak ligger i ens säng så vet man att hon har varit här :)


Bildbomb från danmark!




I göteborg i väntan på båten.























Min moster smörjer mina sönder-manetade-ben!



Mitt sovsällskap!


Resan till Danmark!

Nu ska jag äntligen berätta om min underbara men också sorliga resa!
Vaknade 05:00 av alarmet, stressade iväg till jobbet och jobbade i 2 timmar. Hem och packa det sista sen åkte vi iväg. Vi bilade ner till göteborg 6 timmar, tog båten över till danmark 3.5 timme och sedan åkte vi till mina kusiner 2 timmar. Har inte varit hos mina kusiner på över 5 år så det var jätteroligt att äntligen få vara där! (Förra gången jag var i danmark var jag hos min äldsta kusin som har flyttat hemifrån).
Jag har gjort så himla mycket roligt! Mamma och jag har åkt på lite äventyr i stan där, har köpt en massa grejer med mig hem, badat i havet, åkte till mina kusiners sommarstuga och massa annat kul! Går inte att beskriva hur mycket jag har njutit av att vara i danmark, jag känner mig så himla hemma där! Träffade min killkompis där också som jag inte har sett på flera flera år! Haha vi kramades i flera timmar kändes det som, han kan dessutom svenska så det är ju super för mig som inte kan prata så mycket danska ^^
 
När alla var i sommarstugan så bestämde vi oss för att gå ner och bada i havet. Det var dubbelt så varmt som hemma i sverige! Kunde springa i utan att det var kallt. MEN jag var väldigt försiktig eftersom att det kryllar av brännmaneter där och det är farligt ifall man bränner sig på dem, och ONT gör det kan jag lova er! Kollade hela tiden var jag gick i vattnet, jag höll i en krabba också! :D STOLT! Den hade bara en klo, tyckte jättesynd om den
:( Och när man badar i havet så är det grunt i början sen blir det djupare, sen blir det grunt igen och så fortsätter det så. Väldigt konstigt, man måste gå ut flera meter innan det börjar bli riktigt djupt och så smakar det SALT xD  
Jag är precis på väg att gå upp, stänker vatten på min kusin EEEENNNN gång och sen (BOM) så blir jag helt mållös. Jag får panik, kan inte röra mina ben, det gör ont, väldigt ont! Känns som att någon skär en kniv rakt igenom mina ben och det slutar inte. Min kusin kollar i vattnet och ser en brännmanet.. Det var det.. Jag springer som en galning upp ur vattnet, förbi alla som sitter på stranden, genom skogen (utan skor), upp till sommarstugan och ber om hjälp. Jag kliade hela tiden på mina ben så nu börjar mina händer också svida. Min moster som var i sommarhuset går in med mig och tar sedan en rakhyvel. Rakar mina ben som skakar. Hon rakar runt hela mina ben, på mina handleder och händer. Jag fortsätter att skaka, det gör så ont att jag inte kunde stå, mina ben slutade fungera totalt. Hela mina ben var fulla av manetens tentakler. Efter att hon har rakat så tar hon ett medel som svider lika mycket som att hälla sprit i ett öppet sår.. Jag bara sitter där helt nerdrogad och det rinner tårar utan att jag märker det. Tänker bara på smärtan hela tiden.. Efter ett tag börjar jag få ungefär som ett anfall.. Hela jag skakar helt okontrolerat och jag kan inte styra min kropp. Det håller på i ungefär 2 min sen slutar det. Min moster smörjer mig med 5 olika krämer mot maneter. Efter 3 timmar börjar smärtan avta lite. Mina ben är helt förstörda av manetens tentakler! Satan vad arg jag var! Kan varken sitta en något med benen och mina handleder är fulla av märken..
Nåja.. Nu har jag fått känna på en manets "krafter".. Och den som tycker det här låter larvigt har absolut inte känt på den här smärtan! Det finns olika smärtor när det gäller maneter. Jag fick en manet på benet men skakade av mig den. Sen kan man också bränna sig på manetens tentakler (manetens tentakler kan sträcka sig 10m ifrån maneten). Det gör inte lika ont men fortfarande ont.
Utom den där skiten så har mina dagar varit super nere i danmark.
Dagen innan vi skulle åka hem så var det dags för det hemska. Jag börjar må sådär dåligt igen.. Det kändes inte bra alls det vi gjorde.. Men ändå så kändes det bra på ett sätt.. Vi går inte in på mer detaljer än det!¨
Sista kvällen innan vi skulle åka hem så kommer min äldsta kusin och äter middag med oss alla. Och jag får äntligen träffa min lilla 8 månaders älskling! :D Hon är verkligen världens sötaste flicka som finns! :D Jag åt för första gången krabba den kvällen! Det var riktigt gott faktiskt.
Jag har haft sovsällskap varje natt. Coco delade säng med mig varje natt. Hon kom upp och la sig vid mig och sov, gullenutte! Coco är en liten vove så ni vet ;)
Med andra ord har min resa varit otroligt underbar! Jag ville verkligen inte åka hem! Danmark är mitt blivande land i framtiden! Nej men, jag älskar verkligen det landet! Och en bra sak med danmark är att dem har en regel som lyder att man får böter ifall man pratar i mobilen när man kör! OTROLIGT bra regel enligt mig!
Allt har varit superbra, förutom slutet.
Jag vet att mina inlägg blir lika långa som noveller.. Men det kommer bli så roligt att kolla tillbaka och läsa allt det här. Hur roligt är det att kolla tillbaka och läsa 3-5 meningar i varje inlägg? URtråkigt enligt min mening! jag kommer nog skratta åt det här inlägget med tanke på manet-händelsen, haha..
Ni får bilder i nästa inlägg! Känns skönt att ha det här klart nu, haha!

Vilken dag!

Kan väl börja berätta om min dag! Jag vaknade och åt frukost, solen sken och det var varmt ute. Helt plötsligt när jag öppnar garagedörren för att ta ut moppen så börjar det spöregna. Linda komer gåendes helt blöt, vi blir osäkra på att åka först men sen säger vi till varandra "äsch vi kör, det är bara vatten" Så vi snabbar oss att ta ut moppen, starta den och sedan åka iväg. Linda och jag hinner bara till stationen innan våra kläder är helt genomblöta.. Vi bara garvar och struntar i det. Jag kör försiktigt eftersom att det kan vara halt att åka på vägen när det regnade så mycket som det gjorde.
När vi är i rotebro så slutar det att regna, så resten av vägen till rösjön hinner Linda och jag torka. Vi sätter oss vid hopptornet och väntar på "S" och "J". När det har gått 30 min smsar vi och frågar hur långt dem har kommit. Och då smsar dem tillbaka och säger "haha, vi har gått lite vilse. Vi tog åt höger när vi klev av bussen, och nu är vi långt ute i skogen" Hahahahha, stackars småpojkarna xD Tillsist lyckas dem hitta rätt!
Alla sitter uppe på hopptornet och snackar och äter picknik ^^ Jordgubbar, rosé, baguette, mjukost osv :) Linda och jag dricker självklart inte! Vi mumsar i oss jordgubbarna istället ^^ Sen vill dem prova min moppe, men jag tvekar. Tillsist drar "S" upp mig och drar mig ner för trapporna xD Men jag lyckas slingra mig ur.
Vi gjorde faktiskt inte så mycket mer, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Väldigt mysigt, alla skrattar hela tiden och det vart aldrig tyst. Linda är flummig som vanligt ;) När "J" flörtade med Linda så dissade hon honom hela tiden xD
Hahah vi hade det riktigt roligt i alla fall, och det hade dem också eftersom att "S" smsade mig för en stund sen och sa att dem hade det trevligt med oss :) Synd bara att det inte var något badväder.

Nåja, vi var hemma vid 6 tiden. Skyndade mig in och bytte om, sen tog jag 18:13 tåget. Mötte Olli på tåget, vi åkte till kista och åt mat där. Kollade i affärer och jag köpte en superbra grej! :D Ska visa sen när jag har provat den ;) Roligare då, så ni får vänta ett par dagar tills jag har testat den ;) Linda vet vad det är i alla fall! Hon och jag ska inviga den i veckan hoppas jag!
Men nu ska jag avsluta detta inlägg och börja skriva om resan som jag aldrig har haft tid att skriva om!

Provade skor inne i kista, kostade endast 60 kr. Men när jag såg storleken blev jag chockad!  



34!?!?!?! WHAT!!!! Ofta jag kan ha skor med storleken 34!!!! hahah illa..


Andra avenyn.

Har kommit till avsnitt 17 och det finns 103 avsnitt på första säsongen så jag har en del kvar att kolla på, sen har jag ju säsong 2 o 3 att kolla på också ^^ Men det har iaf jag sysslat med ikväll!
Idag har jag varit med mamma i stinsen, fick med mig ett linne och en jaa? vet inte vad det heter.. Det är som en jeansjacka fast den är kortärmad, haha vet inte vad det heter xD Ska visa sen när jag har tagit kort på det! Den ligger i tvätten just nu så får visa den en annan dag. 

Jag duschen nyss och nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn. Imorgon åker Linda och jag och träffar boysen, hoppas på bra väder så att man kan bada!


Stan.

Idag har jag som sagt varit i stan med min man, olli såklart! Vi gick runt i affärer istället för att åka till pride. Hittade en del som fick följa med mig hem, är mycket nöjd med mina köp. Det spöregnade så Olli och jag fick springa mellan olika affärer, men det gick bra!
Ikväll har jag endast kollat på film! Har laddat ner en serie, andra avenyn. Ganska gammal serie som jag har sett över 3 gånger men jag får aldrig nog, älskar den serien! Har ca 200 avsnitt kvar att kolla på hehe..

Imorgon ska jag vara med mamma hela dagen! Både pappa och Jeppe börjar jobba imorgon så hela veckan kommer mamma och jag få vara för oss själva, känns riktigt bra faktiskt!
Skolan börjar om 2 veckor också.. Gick upp tidigt idag och jag kände direkt att jag INTE är redo för skolan än! Skulle behöva 1-2 månader till. Men men, får hoppas på att 3an går fort!

Nu ska jag fortsätta kolla på andra avenyn och sedan sova. Visar det jag köpte imorgon!


Upp tidigt imorgon.

Jag har inte hunnit skriva något idag. Skulle sovit för längesen, men jag är ensam hemma så vågar inte somna.. Får vänta tills nån kommer hem först..
Jag ska upp tidigt imorgon, ska äntligen få träffa min älskling! Vi ska in till stan och kika lite på pride.

Sen på tisdag ska Linda och jag träffa boysen ifrån rösjön, mycket trevligt :)
Men nu måste jag stänga ner internet och kolla på film, vågar verkligen inte somna.. Får försöka hålla mig vaken..


Har haft fullt upp ikväll.

Har kontaktat jobbet, rensat bilder ifrån resan och så tog det ca 30 min att ladda upp bilderna nedan. Så jag har inte hunnit skriva så mycket..

Idag vaknade Linda och jag vid 12, vi käkade frukost ute på terassen sen fixade vi oss och åkte till rösjön. När vi är framme och ska parkera så ser vi småungarna från igår komma gåendes!
En av ungarna kommer fram och säger "do you remember me? I push you into the water hehe..." Hahah jag kollade surt på honom sen gick vi.
Vi solar vid "våran" plats och har musik i Lindas högtalare som vi kopplar till min mobil.

Ikväll har jag som sagt kontaktat jobbet, ska lämna nycklar eftersom att jag har jobbat klart min vecka där :) Sen har jag rensat bilder från resan i ca 2 timmar.. Tog ganska många onödiga bilder märkte jag hehe..

Har smsat lite med killarna från rösjön :) Dem vill träffa Linda och mig nästa vecka, så vi ska åka och bada :D Lite roliga åldrar ^^ Linda 14, jag 17, killarna 20 o 21.
Haha, men nu ska jag stänga av musiken och sova :) Men först måste jag ta min tablett för svaghet, lång historia!
Bilder från idag.





Här puttade skitungen i mig.


Kvällen/natten med Linda igår!


















Hahah sista bilden bjuder jag på.. Kommer ångra mig sen haha..

Hemma från resan nu.

Kom hem igår på natten, ska berätta mer om resan när jag har mer tid! Nu måste jag faktiskt berätta om min otroligt sjuka dag idag!

Åkte till rösjön med Linda, vi la oss som vanligt på bryggan och solade. Efter en stund kommer det 2 killar och sätter sig bredvid oss på bryggar och kollar på oss med jämna mellanrum. En stund senare springer det 3 ungar fram och tillbaka vid oss hela tiden. Tillsist skvätter dem vatten på oss, vi brydde oss inte direkt. Men en stund senare så kommer dem tillbaka med stora vattenpistoler och skjuter på oss, då blev vi arga eftersom våra mobilen + kameror låg framme på våra handdukar. Dem fortsätter och vi säger till dem, sen hör vi att dem inte talar svenska ens? Utan de pratar engelska, inte konstigt att dem inte fattade vad vi sa? haha..
Linda och jag börjar prata engelska och skriker åt dem att sluta. Den ena killen skriker då "i know you want me, fuck me, comon bitch osv osv osv" alltså? en unge på 5-7 år som säger så?
Dem lyssnar inte på oss utan bara fortsätter, Linda springer iväg på stranden som en galning medans en av ungarna jagar henne, jag står kvar och får all vatten över mig. Vattenpistolens stråle var så jäkla stark så det gjorde riktigt ont när dem skjöt på oss. Jag vände ryggen för att slippa få vatten i ansiktet och då, helt plötsligt kommer en av skitungarna och puttar ner mig i vattnet. Efter det kommer en av killarna som satt bredvid oss på bryggan och hjälper mig upp. Jag går efter skitungen och skrämmer iväg honom. Han tappar sin vattenpistol och jag tar genast upp den. Då tar en av ungarna en främmandes sko och börjar hota mig med att kasta den på mig om jag inte ger tillbaka hans vattenpistol, jag var tvungen att lämna tillbaka den eftersom att jag inte ville att han skulle göra något med främlingens sko. Och så fortsätter det igen.. Killarna som satt bredvid oss på bryggan säger till ungarna "men lägg av, vad har tjejerna gjort er, ni är jäkligt irriterande". Och DÅ slutar dem äntligen! Linda och jag är helt stelfrusna och våra grejer är helt blöta.. Killarna på bryggan börjar snacka med oss, vi pratar om allt mellan himmel och jord. När dem fick redan på våra åldrar så trodde dem att vi var syskon xD Killarna var 20 och 21 år Och så sa dem "vi har våra grejer en bit bort och vi såg er med era hjälmar och tyckte att ni såg stora och farliga ut, och t.o.m äldre än oss"
Haha, dem har alltså suttit och kollat på oss en stund xD Dem tyckte vi var duktiga som hade hjälmar + inte drack hehe.. Sen ville dem visa oss ett grymt ställe man kan bada på i kungsholmen. Tillsist kollar en av killarna ner i bryggan och säger "Men.. Har ni något nummer så vi kan höra av oss till er". Haha, gulligt ^^
Efter de går killarna och säger hejdå till oss. Linda och jag börjar röra oss mot moppen för att åka hem. Vi vinkar till killarna som går förbi oss och sedan åker vi hem.

Det var min otroligt sjuka dag! Otroligt snälla och gulliga killar.
Nu sitter jag i rummet med Linda och väntar på att jackass 3D ska ladda klart, sen ska vi fixa fruit cocktail (stavning?) med glass.
Vi var precis ute med moppen en sväng, vi blev förföljda av två killar på en moppe som började runka helt plötsligt? Haha..
Jaja, nu har filmen strax laddat klart. Linda ska sova hos mig inatt, mamma och pappa är ute med båten i 2 dagar och jag vågar inte sova själv xD Tur att man har Linda här! Jag skriver om min resa imorrn förhoppningsvis :)

Haha btw, killarna skickade nyss ett sms till oss och då blev Linda helt till sig, började hoppa i sängen som en kanin xD Haha, bilder från idag kommer nån dag, nu ska jag vara lite social mot Linda! Hej svejs!

RSS 2.0