Muntlig tenta check!

Då kan jag än en gång checka av en godkänd muntlig tenta! Den här gången var det stress. Så skönt att kunna bocka av skolsaker och fokusera på allt det andra. 
Efter tentan åkte jag till pappas jobb och tvättade bilen i 3 timmar. Gjorde allt ordentligt både inuti och utanpå. Nu kommer den vara ren i några dagar sen blir den skitig igen haha..! 
 
Imorgon kör vi nästa muntlig tenta! Den är jag lite nervös över! Ska stå framför alla och prata om magsäcken utan anteckningar och dessutom rita på tavlan haha. Men jag känner mig sååååå redo! För imorgon är det fredag äntligen och det betyder att jag får träffa honom igen <3 Sån enorm glädje! 
 
Men fokus på tentan nu haha..! Ska läsa igenom anteckningarna igen sen sova. Läääängtar <3 
 
 

Lång dag

Idag har det varit en lång skoldag 8-17. Det är sjukt mycket i skolan nu, hann inte ens äta lunch idag. Istället pluggade jag på lunchrasten och fick en hel del gjort. Men har fortfarande så sjukt mycket kvar. Idag gick vi igenom nästkommande muntliga tenta och även nästa examination som redan är om två veckor..! Sen får jag inte glömma bort den stora skriftliga tentan på anatomin som är om 3 veckor. Jösses alltså, så just nu är det bara stress. 
 
Kom hem sent, lagade mat och sen har jag pluggat än en gång. Gjorde klart måndagens uppgifter men känner mig inte mer lättad för det. 
 
Men men, imorgon kör vi muntlig tenta! Efter den ska jag till pappas jobb och tvätta bilen. Längtar till fredag och helgen <3 
 
Ny leverans av böcker!
 
 

Årets bästa väder!

Så varmt och skönt ute! Jag kollade inte alls på temperaturen innan jag gick ut idag. Tog ju en alldeles för varm jacka, hade räckt med en tjocktröja bara! 
Och jag som bara skulle sitta hemma och plugga men det gick ju inte! Tog en sväng till sigtuna och gick runt där. Sen en sväng till bromma och handla lite. 
Efter det åkte jag direkt hem och började plugga. Med några pauser för att laga mat. Har pluggat tills nu, blev precis klar med den första muntliga tentan som är på torsdag! Den andra som är på fredag är jag inte riktigt klar med, men den fortsätter jag med imorgon. För jag måste typ sova NU haha. Ska upp 05.30 och åka mot tyresö för massor av föreläsningar som håller på ända till 17. Så upp tidigt och komma hem sent. Men det blir nog intressant! 
 
Så nu ska jag snart sova. Så svårt att varva ner efter flera timmars pluggande. Man vill bara fortsätta när man har ett sådant bra flow. 
 
 

Ny vecka, nya tentor!

Då var måndagen avklarad. Fokuserades mycket på den stora muntliga tentan på fredag. Då ska jag både stå framför alla och prata om magsäcken och även rita på whiteboard tavlan och jag som är så kass på att rita haha. Får träna på det tills fredag! 
 
När jag kom hem från skolan så satte jag igång att rensa kläder, fick ihop 3 stora påsar så nu känns det mycket bättre. Sen handlade jag lite mat, träffade Linda i affären så vi hann umgås lite. Vidare hem till föräldrarna och hälsa på Molly som jag inte sett på 4 dagar. 
 
Ikväll har jag lagat köttfärsås och pasta till middag. Sen har jag bara pluggat tills nu. 
Imorgon är jag ledig från skolan men ska ändå bara sitta hemma och plugga. Har både muntlig tenta på torsdag och fredag så det behövs mycket förberedelse. 
 
 

Då kör vi 3 muntliga tentor!

Har alltså 3 muntliga tentor nästa vecka. Den första startar imorgon! Så taggad! Är inte så orolig över den, känner mig ganska lugn än så länge! 
 
Efter den här helgen har jag en helt annan energi i kroppen. Nu känns det som att jag vill ut och springa en mil, så glad är jag! Haha, men det ska jag inte. Ska istället kolla på film och mysa ner mig i soffan en stund och sen sova så jag är pigg till imorgon. Svårt att sova nu när man är så glad. Tankarna bara snurrar och käkarna gör ont efter alla skratt. Men jag är såååå glad! 
 
Haha, nu ska jag sluta tjata om min glädje för en stund. 
 
Haha, så här ser mitt finger ut efter allt skrivande under tentan. 
 

Att gråta av lycka <3

Den här helgen.. Vart ska jag börja.. Vad ska jag skriva..! Så här överraskad har jag aldrig någonsin blivit. Överraskning efter överraskning. Höll på att gråta när jag upptäckte sista överraskningen som han hade planerat.  
 
Okej! Vi börjar med lördagen! Hade ju den stora tentan på dagen och helt ärligt så tror jag att det blir fail för min del. Vissa grejer kunde jag enkelt men vissa frågor var så konstigt formulerade att man inte förstod vad de menade. Och det jag hade pluggat på, det kom på en fråga, resten av frågorna var saker som man knappt hade pluggat på. Hade gjort exakt så som lärarna hade sagt men nä.. Pratade med några andra efteråt och jag var inte ensam om att känna så. Så det blir nog fail för min del men jag hänger inte läpp för det. Vet inte ens utgången än, och om det nu blir omtenta så vet jag mer hur frågorna läggs upp. Får svaret om 3 veckor så jag har släppt det och fokuserar nu på anatomin och de två muntliga tentorna nästa vecka istället! 
 
Men.. Nu till kidnappningen.. Efter tentan åkte jag hem och packade det sista och sen stod han utanför med bilen. Hade ingen aning vart vi skulle. Men första stoppet blev Mall of scandinavia där vi åt buffé till middag. Så otroligt god mat och bästa sällskapet. 
Därefter så bar det av mot stan och nästa överraskning som blev Ballbreaker! Typ en nattklubb med musik, dricka, bowling och massor av olika spel. Har aldrig varit där tidigare. 
Han hade bokat en egen hörna med olika spel med luftgevär. Vi tävlade mot varandra, har aldrig skrattat så mycket som jag gjorde under den timmen vi spelade. Båda är riktigt dåliga förlorare så vi tog det på största allvar att vinna haha! Jag vann 3 omgångar av typ 30 så jag förlorade ganska hårt om man säger så! Men det tog inte slut där, efter det hade han bokat biljardbord. Jättelängesen jag spelade det. Men såååå roligt! Och där vann jag faktiskt! Så himla roligt! Men det tog inte slut där...!! 
Sista överraskningen, han vägrade avslöja men när vi närmade oss så började jag ana hans överraskning. Och mycket riktigt.. Hotellnatt! Ett jättefint rum på 22a våningen. Där höll jag på att gråta en skvätt faktiskt.. Blev så överraskad, inte alls van att bli så här bortskämd. 
 
Idag vaknade jag tidigt, hann vända mig om kolla på honom i några minuter sen vaknade han, han är så lättväckt! Vaknade en gång under natten av en konstig dröm, att då plötsligt vakna och ha hans armar runt omkring mig, sån trygghet! Att få vara med honom och samtidigt titta på utsikten från 22a våningen, jag njöt av varje sekund där! Efter en långdragen morgon så gick vi ner och åt hotellfrukost, också supergod mat! Sen tillbaka till rummet och fixa oss och sedan ut på äventyr till olika ställen och kolla inredning. Han skjutsade hem mig på eftermiddagen sen. 
 
Wow! Finner inga ord för den här helgen! Den bästa helgen någonsin! Kommer aldrig glömma den här helgen så länge jag lever! Har verkligen njutit av varje sekund med honom! Han ger mig sån enorm glädje. Den lyckan jag känner är magisk, så glad! Har jag sagt att jag är glad? Haha, wow alltså <3 
 
Ikväll åkte jag till Linda en sväng. Vågar inte ens skriva ut vad som hände i bilen på väg till henne. Det kom så plötsligt, mitt från ingenstans! Inte hänt på flera år, men när det hände så kändes allt verkligen äkta. Haha det förblir hemligt! 
 
 
 
 
 
 
 

Nu är jag redo!

Nu får tentan gå som den vill, jag har gjort allt jag kunnat för att nöta in allt i huvudet. Idag satt jag och min kompis på Espresso House i 5 timmar. Kändes så bra efter det! Hoppas hoppas hoppas jag klarar tentan nu. Har förberett och plockat fram allt inför imorgon. Har även packat väskan inför kidnappningen. Jag är såååå redo för en strålande lördag imorgon!
Om jag får drömma så går jag ut ur salen imorgon och känner mig FETT nöjd med min insats och kommer ha världens bästa lördagskväll på ett mystiskt ställe med personen som får mig så nervös och pirrig i magen <3 Är det ens möjligt att vara så här glad? Trots att man har världens största tenta imorgon? Ja.. Tydligen <3 
Den här helgen kommer bli magisk! 
 
Nu ska jag njuta av kvällen, lyssna på musik och bara småfixa saker inför imorgon. Direkt efter tentan åker jag hem och 30 minuter senare blir jag upphämtad, pirrig! 
Självklart ska jag kolla igenom anteckningarna än en gång :) 
 
 

Bra dag!

6 timmar var vi på Espresso House idag och det gick bra! Lite trögt att få in allt bara men det funkar såååå bra att sitta där tillsammans och bara fokusera på plugget, inget annat som kan störa en då. Vi gick igenom alla årtalen man måste kunna, tror det var 18 olika med tillhörande text. Nu sitter dom i alla fall haha! Så det känns lite bättre nu men fortfarande mycket kvar. 
 
Åkte hem efter det och hämtade bilen och handlade lite saker till kidnappningen på lördag efter tentan. Eftersom jag inte vet vart jag ska eller vad vi ska göra så behövs lite alternativ kläder. Om jag tar på mig klänning så kanske han har förberett värsta fyspasset haha.. Vad vet jag? Nada, så behöver lite alternativ att byta om till hahha.. 
Hälsade på en snabbis hos päronen, saknar ihjäl mig efter Molly. Jesper och hans tjej var även där. Kändes som gamla tider när alla bodde hemma. 
 
Annars har jag bara pluggat. Det rullar på faktiskt! Hoppas det sitter nu och inte försvinner innan lördag. 
 
Imorgon ska jag plugga med min kompis igen, vi hade så bra flyt så vi kör vidare där vi stoppade idag. Efter det ska jag hämta bilen och åka vidare! Skön fredag! 
 
Men nu ska jag kolla igenom anteckningarna en sista gång sen får det räcka för idag. 
 
 

3 dagar kvar

Ynka 3 dagar kvar tills tentan är, är så himla nervös! 
Idag har jag varit i skolan till 17, då sa dom lite andra saker som kan komma på tentan, när tar det stopp!? Nu måste jag ta reda på mer saker och proppa hjärnan med ännu mer information, jösses alltså. Och det är de jag har gjort hela kvällen. Hämtade ut paket med 8 nya böcker till nästa kurs sen har jag bara pluggat hela kvällen. 
 
Men nu tänkte jag fixa mig inför sängen. Kunde inte sova natten som var, tänkte hela tiden på tentan. Så nu håller jag på att somna, lika bra att gå och lägga sig då. 
 
Imorgon ska jag upp tidigt och åka till östermalm för att sätta mig med en kompis och plugga. Nöta in alla hundra papper inför tentan och dela erfarenheter med varandra. Det gjorde vi innan dom muntliga tentorna och vi klarade båda två så vi kör samma nu och hoppas på att klara den stora tentan också! 
 
 

Kidnappad

Det gick super i skolan igår, lönesamtalet gick också bra. Hann även hem och vila innan jag åkte till honom och lämnade hans present en snabbis innan jag sen åkte till jobbet. Det var så härligt att träffa honom en stund innan jobbet. Mina kollegor såg ju direkt på mig att jag hade gjort något speciellt. Kan verkligen inte dölja när jag är så här glad  "det lyser om dig " säger dom. 
 
Nattpasset gick bra, så härligt att få träffa alla igen, saknar ihjäl mig efter bara en vecka haha. 
 
Nu till rubriken..! 
När träffade honom igår så berättade han att vi ska iväg på lördag efter min tenta. Det är de ända jag vet haha! Att jag ska packa för två dagar och att någon kommer och hämtar upp mig vid skolan efter tentan. Jag vet inte vem som hämtar upp mig? Eller vart vi ska? Eller vad för kläder jag ska ta med mig? Ska vi vara ute eller inne? JAG VET NADA! Inte alls van vid sådana överraskningar så jag är lite nervös faktiskt. Har ingen aning vad jag ska packa, får improvisera haha. Enligt honom så kan jag aldrig lista ut vad det är så jag spekulerar inte längre haha. 
Så på lördag blir jag kidnappad, kommer inte kunna tänka på något annat nu! Och jag måste verkligen fokusera på stora tentan haha, omöjligt att göra det nu! 
 
Imorgon ska jag till skolan men vi ska vara ute vid sköndal, så typ tyresö. tar hundra år för mig att åka dit haha.. Skolan slutar 17 så efter det hem och plugga. Har inga fler jobbpass bokade, lika bra att fokusera på skolan just nu. Imorgon börjar anatomin! Sjukt att man ska kunna fokusera på det innan stora tentan är gjord. Men men! Så nu ska jag bara mysa och läsa igenom alla hundra anteckningar än en gång. 
 
längtar så mycket till lördag nu! Och inte till tentan dåra ;) 
 
 

Ännu en wow helg!

Att jag klarade båda muntliga tentorna i fredags gjorde mig överlycklig men att jag kunde bli ännu gladare, wow alltså. 
 
I lördags var jag iväg med mamma på dagen och på kvällen hade jag mellomys med Linda. Sen blev det helt spontant att jag fick sovsällskap senare på kvällen. Inte mycket som klår att slippa sova själv. 
 
Idag! Wow alltså.. En heldag med honom..! Att få vakna upp tillsammans, vi segade länge i sängen innan vi begav oss mot ikea för lunch och shopping. Vi träffade även Linda där, världen är liten ibland! Sen åkte vi vidare och handlade middag. Vi lagade något jag aldrig smakat tidigare, pulled turkey tacos så sjuuukt gott! Det kommer jag verkligen laga igen! 
 
Sen har vi bara segat och umgåtts. Och ja, ni har säkert redan listat ut att jag har träffat någon haha... Så svårt att dölja när man är så glad. 
 
Imorgon är det skola och en inlämningsuppgift som redan är klar, efter skolan måste jag skynda till jobbet för att ha lönesamtal med min chef och förhoppningsvis hinner jag även hem och vila lite innan jag måste åka till honom och därefter tillbaka till jobbet för ett nattpass. Han fyller nämligen år imorgon så innan mitt nattpass svänger jag förbi honom och lämnar en liten present. 
 
Så ännu en wow helg <3 Nu har jag massor med påfylld energi att klara av skolveckan och stora skriftliga tentan på lördag! Hejja hejja! 
 
<3
 

Ska jag väcka?

Min tröttmössa ligger fortfarande och sover, vet inte om jag ska väcka? Känns så elakt, sista dagen på veckan att sova ut på liksom. Tror jag stannar här en stund till sen väcker jag haha. Om jag får liv i tröttmössan snart så blir det Ikea, alltid roligt att åka dit! 

(null)


I made it!

Jag klarade båda tentorna! Sååååå skönt att ha det avklarat!! Men nu är fokuset på den stora skriftliga tentan nästa lördag! Den kommer bli svår tror jag, om jag klarar den också, då ska jag ut och fira! 
 
Så nu ska jag ha en pluggfri helg! Om jag nu klarar av det haha.. Hade ett så bra pluggflow igår så gjorde även klart uppgiften till måndag så nu har jag "bara" den skriftliga tentan att fokusera på. Det räcker gott och väl tycker jag haha! 
 
Men imorgon ska jag iväg med mamsen och på kvällen ska jag hem till Linda för mellomys. På måndag jobbar jag ett nattpass igen, saknar ihjäl mig efter mina kollegor! Men innan jobbet så ska jag förbi med presenten jag köpte i veckan. Längtar <3 
 
Nu ska jag mysa med Molly som ligger tätt intill mig <3 
 
 

Min födelsedagspresent

Har ju helt glömt bort att visa min födelsedagspresent! En Ipad! Som kommer till väldigt stor användning nu när jag går i skolan och även är hemma. Så tacksam! <3 
 
 
 

Effektiv alla hjärtans dag!

Uppe tidigt idag, mötte upp en kompis från skolan sen gick vi till Espresso House och där satt vi och pluggade i 4 timmar. Väldigt effektivt, det blev inget larv utan vi pluggade konstant under den tiden. Så nu har vi båda koll på muntliga tentorna imorgon men det spelar ingen roll hur mycket jag pluggar, är ändå lika nervös, vill verkligen klara båda två! Sen är det svårt att plugga till en tenta som inte berättar i förväg hur den kommer gå till. Åhh vad jag vill ha det här avklarat! 
 
Sen åkte jag hem för att städa och fortsätta plugga. 
Ikväll har jag umgåtts med Linda, vi åt middag tillsammans och umgicks som vi gör varje år på alla hjärtans dag. Sen var jag tvungen att åka hem ganska tidigt för att fortsätta plugga. 
 
Men allt som allt så har det varit en jättebra dag! Känns så bra när man får så mycket gjort och kan bolla tankar med en annan som sitter i samma sitts. 
Har dessutom fått en speciell hälsning från en speciell person <3 Och även en present från mamma <3
Så jag är sååå nöjd!
NU ska jag bara klara av tentorna imorgon! Om jag gör det så kommer jag springa hem till upplands väsby, kanske haha..! 
 
Nu ska jag bara kolla igenom alla anteckningar än en gång och sen försöka sova. 
 
 

2 dagar kvar

Sen är det tentadags, såå himla nervös! 
Idag har jag varit i skolan, gått igenom hur ena tentan kommer gå till på fredag, den andra får vi inte veta hur den går till. Fy vad jobbigt. 
 
Vädret idag var ju underbart! Så efter skolan gick jag och en kompis från söder till centralen, tog väl 30 min så otroligt skönt! Åkte hem och hämtade bilen sen åkte jag på jakt efter en present och otroligt nog så hittade jag en! Var väldigt svårt men med bra service i butiken så lyckades jag. Vågar inte skriva ut vad jag köpte, personen som ska få den är typ synsk så vet inte om han läser det här haha! Men så skönt att ha det avklarat! 
 
Imorgon är det ingen skola men sista dagen att förbereda sig inför fredag. Så jag ska upp tidigt och åka till stan för att sätta mig ner på ett café med en kompis från skolan och bara nöta igenom allt hundra gånger så det sitter! Sen är det ju alla hjärtans dag imorgon och den ska firas med min kära vän Linda, tradition att vi alltid firar den tillsammans sen 5 år tillbaka. 
 
Och slutligen hem och nöta igenom allt än en gång! Vill bara ha det här överstökat så man kan fokusera på den stora skriftliga tentan veckan efter..! 
 
Nu ska jag göra det jag alltid gör på kvällarna, plugga! Har ju inte bara en skriftlig och två muntliga tentor att plugga till, måste ju göra ett arbete utöver det också haha! Har dessutom beställt hem 6 nya böcker eftersom nästa kurs börjar på måndag redan. Jösses alltså haha! Men det är roligt också, på måndag börjar anatomi den blir nog sjukt intressant! 
 
 

Så mycket kärlek till mina kollegor

Finner inga ord, mina kollegor är så fantastiska! Jag fick inte jobba, blev beordrad att plugga hela natten. Så fort jag gjorde något annat än att plugga så puttade dom bort mig haha! Och vilken otrolig hjälp jag fick! Blev klar med ena muntliga tentan, tog 6 timmar att få klart den och det hade jag aldrig klarat utan mina duktiga sjuksköterskekollegor! Om jag klarar tentorna på fredag så ska jag bjuda alla på fika på jobbet! 
 
Imorgon är det en fullspäckad dag! Ska till skolan på dagen och efter det ska jag hem och hämta bilen och sen åka och köpa en present, så nervös! Vissa presenter är så himla svåra, både storlek och vad man ska köpa för något. Men jag vet i alla fall vad jag ska köpa men storlek blir svårt! 
 
Plugget har gått segt idag, vissa dagar är det omöjligt att plugga och idag är en sådan dag. Spelar ingen roll vad man gör, finner liksom ingen ro att plugga och inget fastnar. 
 
Så tror att jag gör mig redo för sängen och sen försöker sova så jag orkar med hela skoldagen imorgon. 
 
 

Allvarlig vecka på gång!

Har njutit av en ledig helg men nu börjar allvaret. Den här veckan har jag två muntliga tentor med 15 minuters mellanrum! Jösses, om jag klarar detta så ska jag ut och fira! Så imorgon blir det plugg hela dagen! Och sen på kvällen ska jag jobba ett nattpass på jobbet, längtar! Och resten av veckan består av endast plugg och föreläsningar. 
På fredag är båda tentorna, shitt alltså.. 
 
Men helgen då! Det var varit en riktig "mor och dotter helg". Har umgåtts med mamsen hela helgen. Vi har ätit lunch ute båda dagarna och åkt omkring till olika ställen, balsam för själen! Har hittat så himla fina grejer! kläder jag inte alls är van att köpa, som är helt nytt för mig men som kommer bli så roligt att få visa upp. Förut köpte man bekväma kläder, nu är det lite annorlunda haha! Nu måste man helt plötsligt tänka till lite. 
 
Ikväll har jag ätit en sen men god middag. Det var ett samtal som höll mig sysselsatt i två timmar <3 Och efter det har jag pluggat och det ska jag fortsätta med snart. Förvånade? haha.. 
 
 

Helg <3

Igår var jag med jobbet på HLR, gör riktigt ont i händerna idag haha, dockorna är så hårda och att göra HLR i 4 min slet på händerna! Men otroligt viktig utbildning! Efteråt så gick jag och en kollega ut och åt. Det blev en italiensk restaurang. God mat och trevlig person som bjöd på cava direkt i dörren. 
Det var en rätt i menyn som lät så intressant så var tvungen att prova den. Det var risotto med jordgubbar och blommor haha. Den var sjukt god! 
 
Idag har jag varit i skolan hela dagen. Haft föreläsning med disciplinnämnden bland annat. Får alltid ångest efter en föreläsning haha.. Efter föreläsningen räknade jag ut att på 5 veckor i skolan kommer jag ha haft 5 tentor.. Lite (mycket) ångest! Men jag har ändå disciplin att plugga när jag är hemma, annars hade det aldrig funkat. Jag är snart klar med alla sakerna till den skriftliga tentan och efter det måste jag skynda mig att börja på muntliga tentorna som är på fredag. Jösses alltså! 
 
Så efter det här ska jag fortsätta plugga, Molly är bredvid mig men hon är lite konstig. Hon äter knappt och så har det varit i en vecka nu. Hon är låg och vill mest ligga still. Men resten funkar bra så hoppas verkligen inte att det är något med henne. 
 
Imorgon tar jag en paus från pluggandet! Blir Mos på dagen och sen mellomys med Linda på kvällen.
Men nu ska jag mysa med Molly och plugga! 
 
 
Sparrisrisotto med jordgubbar och blommor. Sjukt god och annorlunda kombination
 
Kniven man fick till pizzan var inte att leka med, gigantisk haha! 
 

Fullproppad vecka

Nu har jag jobbat 2 extrapass på jobbet. Körde en singelnatt igår, shitt vad jag har saknat alla. Riktig kärlek till mina fina kollegor! Men nu märkte jag verkligen hur nattjobb sliter på kroppen, har varit så trött hela dagen idag. Men att få träffa nattgänget igen var sååå värt det! 
Men innan nattpasset var jag i skolan, tog 4 timmar att ta sig till stan. Tror ingen missade kollektivkaoset i måndags. Inga bussar i stan gick så från centralen fram till skolan var jag tvungen att gå, tog typ 35 min i 
-15 grader, såå kallt.. Men jag hade inget val, hade jag inte åkt till skolan hade jag fått ogiltig frånvaro. 
 
Men nu så! Nu har jag inte skola förrän på fredag igen men under dessa dagar kommer jag vara hemma och plugga. Om bara en vecka har jag två muntliga tentor som är på samma dag.. Är så stressad över dom. Har suttit i 7 timmar nu och bara pluggat och jag kommer sitta ett par timmar till. 
 
På torsdag tar jag en liten paus från pluggandet. Då ska jag till jobbet och gå på HLR utbildning. Och efter den så går jag och en kollega vidare och äter ute. Så det ser jag fram emot. 
 
Men nu ska jag fortsätta plugga ett par timmar till. 
 

Wow på den här helgen

Helgen är ju inte slut än men jösses vilken bra helg. Precis vad jag behövde inför en ny skolvecka. Veckan har innehållit en del föreläsningar, så mycket information. Vilket är bra men hur mycket får plats i huvudet liksom? Känns som att det börjar ta lite stopp nu. Frågorna till måndag är jag i alla fall klar med, nu ska dom bara presenteras. Har kommit en bra bit på plugget inför tentan också men fastnat på en fråga så går lite segt just nu. Sen måste jag även plugga inför seminariumet som är snart, ett muntligt förhör som man måste få godkänt på för att få fortsätta + måndag kommer 5 nya frågor att besvara. Jösses alltså haha.. 
 
Helgen då! Inget slår min fredag, den var så bra, går inte att beskriva riktigt, den var helt enkelt bäst. Och att vakna upp idag helt glad och lycklig, wow på den känslan alltså! 
Skjutsade hem min favorit sen åkte mamsen och jag till täby en sväng och ikväll har jag varit hemma och haft mellomys. 
 
imorgon ska jag äntligen till jobbet för mitt första extrapass sen skolan började. Kunde hålla mig borta 2 veckor sen gick det inte längre haha. Så imorgon blir det ett kvällspass, som jag längtar! Och dessutom får jag träffa nattgänget innan jag går hem! 
 
Wow på den här helgen alltså <3 
 
 

RSS 2.0