2018

Då är snart det här året slut! Ser mycket fram emot 2019! 
Det här året har varit ett bra år! Lägenheten fyllde 1 år, jösses så bra jag trivs här hemma! Tror aldrig jag kommer flytta här ifrån haha. Sen har jag haft det så roligt på mitt jobb som jag älskar att vara på. Så underbara människor. 
Hade medarbetarsamtal där min chef berättade att några från nattpersonalen hade kommit till henne och sagt hur duktig jag är, hur mycket jag har utvecklats och hur uppskattat det är att jobba med mig. Jag började faktiskt gråta lite då, hade absolut inte förväntat mig det! 
Var för första gången på summerburst som var hur häftigt som helst! Dessutom gjorde jag min 5e tatuering, mandala fjärilen <3 
 
Kan skriva hur mycket som helst men nu ser jag fram emot 2019! Och det börjar ju med skola och sjuksköterskeprogrammet! Är sååå nervös men också spänd och förväntansfull. Det lär inte bli lätt, det har jag redan märkt på alla papper jag har fått haha. Men jag ska prova i alla fall. Och neo släpper jag aldrig! Jobbar under tiden jag går i skolan och förhoppningsvis kommer jag tillbaka 100% som sjuksköterska på neo! 
Sen har vi ju den lilla detaljen som jag inte har berättat om än. Ni får vänta lite till med den! Men om det går vägen så lär 2019 bli årets år. Jag har ätit en otroligt god nyårsmiddag med underbara människor och nu är jag hemma och förbereder mig lite. Kvällen är absolut inte slut än <3 
 
 

Förkylningen har slagit till

Men tur nog så är det en lätt förkylning. Ingen feber eller halsont än..! Jag var nära på att gå hem imorse men det var inte bara jag som mådde dåligt, 2 st andra gick hem så jag valde att stanna. Dessutom kaos natten som kommer personalmässigt så jag har inte mage att sjuka mig. Jag testar att jobba inatt så får vi se hur det går. Jobbar ju passande 4 nätter nu. 
 
Förutom det så har mina föräldrar åkt till Finland idag och tagit med sig Molly.. Hemskt.. Men förhoppningsvis så får någon annan mig att inte tänka på Molly. Passar väldigt bra att jobba då i alla fall. 
 
Kunde inte sova så bra idag men känner mig ändå pigg och taggad på jobb. Hoppas det håller i sig. Inatt satt jag och höll på med 50 st olika papper till skolan. Mina kollegor blev chockade hur mycket jag måste göra innan starten haha. Men jag känner mig mer och mer taggad! 
 
Nu ska jag strax börja fixa mig inför work! 
 
 

Juldagen

Vilken fin jul jag har haft! Har som varje år varit hemma hos min farmor med familj. Ätit otroligt god julmat, fått så fina julklappar och umgåtts med familjen. Fick bland annat skor, finbestick och pengar till skolböcker. 
 
Idag har jag städat på morgonen. Älskar att städa <3 Sen har jag bara tagit det lugnt. Ska snart till mina päron och hämta Molly sen vidare hem till Jesper där hans tjej ska frisera Molly. Hennes hår växer som ogräs haha. Sen ska jag lämna Molly till päronen och sen åka vidare. Är aldrig hemma nu för tiden haha. Det är något annat som tar upp mina kvällar nu för tiden haha. Jösses alltså! 
 
 

2019 årets år!

Jösses vad mycket som har hänt sen jag skrev sist. Jag är så överlycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. 2019 kommer nog bli årets år som det känns just nu. I januari säger jag hejdå till neonatalen efter 4.5 år och det har även hänt en annan grej som jag inte vågat berätta ännu haha.. Jag är som ett barn, går runt och ler jämt och kollegorna undrar varför jag är så extraglad just nu. Vågar inte ens berätta för dom, har endast berättat för 2 stycken. Alltså jag är så glad! Det går inte att förklara känslan! Ni ska få veta inom kort, när jag väl vågar berätta haha! 
 
Men! En grej kan jag berätta i alla fall! Anledningen att jag slutar på neonatalen är för att jag.....
SKA PLUGGA TILL SJUKSKÖTERSKA! Heeeeelt sjukt! Jag har kommit in på sjuksköterskelinjen på Ersta Diakoni i stockholm! Jag är så himla glad! När jag äntligen bestämde mig för att plugga till sjuksköterska och efter allt tjat från mina kollegor så kom jag in på första försöket! Så därför säger jag hejdå till neo..! Men inte helt! Jag tar tjänstledigt från neo men kommer jobba ca 40% och sen plugga 100%. Hoppas det kommer gå bra! Jag vill ju tillbaka till neo sen som sjuksköterska! 
Jag är så nervös över detta! Nytt kapitel i livet! Har redan fått brev hem om allt jag måste göra innan skolstart. 21 januari börjar jag shitt alltså!! 
 
Den andra stora grejen vågar jag inte berätta än. Har sjukt mycket fjärilar i magen över allt och vet inte vart jag ska börja. Så lycklig <3 
 
 

Extrapass

Jaha dags att jobba igen då och vi startar med ett extrapass ikväll. Så istället för 3 nätter så blir det 4 nätter på rad och totalt 6 nätter den här veckan. Så jag kommer bo på jobbet hela veckan. Men det känns ändå bra förutom att jag redan är trött och skulle nog behöva en nap nu men sånt hinns inte med haha. Nu ska det lagas pannkakor och sen duscha innan jobbet. 
 
Har haft en sån bra helg. Massa gos med Molly och njutit av god mat. 
Nä, dags att laga pannkakor nu! Lär ju vara ännu tröttare efter maten haha.. 
 
Kaos på nya karolinska. Vi har fått nya omklädningsrum som vi ska ha i 2 månader tills våra gamla är klara. De nya rummet ligger i ett helt annat hus, tar 15 min att gå från rummet till avdelningen.. Helt sjukt faktiskt och detta gör vi gratis. Man får inget betalt för den tiden. Bilden nedan är 1/3 av vägen. Man ser inte ens avdelningen som ligger läääängst bort i korridoren. 
Funderar på att köpa en sparkcykel, lär ju ta häften av tiden då haha! 
 

RSS 2.0