Långledighet

Den här ledigheten är så välkommen. Jobbar inte förrän på onsdag och endast två nätter på hela veckan, så skööönt! Och att vara ledig två helger i rad är riktig lyx! 
Har haft det så mysigt i helgen. Igår var jag i täby med mamsen och idag var vi en sväng till sollentuna. 
 
Imorgon kommer pappa till mig och fixar plattorna på balkongen och vi kanske t.o.m hinner bygga ihop utemöblerna. Sen på eftermiddagen ska jag möta mamma i stan. Vi ska kika på marc jacobs. Köpte en ny väska och nu är jag ute efter ett speciellt axelband till den som jag hoppas hitta där. 
 
Sen på kvällen blir det nog att gå ner och kika på en brasa. Känner inte alls för att festa i år, umgås hellre med familjen och Molly. Blir kanske en sväng till Linda senare och umgås lite. 
 
Men nu ska jag faktiskt äta middag. Har fixat egna vårrullar att mumsa på! Sen blir det filmmys hela kvällen. 
Utslagen hund efter bus och promenad <3 
 

Eko

Fullt upp, inte ens hunnit öppna datorn. Mycket jobb och sen planering med lägenheten. Håller just nu på med balkongen. Har köpt utemöbler och golvplattor i trä till balkongen än så länge. Sen är det bara småfix kvar. Mysiga lampor, blommor och en matta har jag planerat också. Allt tar sin lilla tid. 
 
Imorse gick jag av efter 1.5 veckas jobb i sträck utan en dag ledigt. Har hunnit med ett tandläkarbesök, läkarsamtal, köpa golvplattor till balkongen, handlat mat och gosat med Mollsan.
 
Nu är jag hemma själv.. utan Mollsan.. Och ska strax gå till sängs. För imorgon ska jag göra något som jag inte har gjort på över ett år.. Ska nämligen jobba DAG haha.. Så upp 05.30 imorgon och köra ett dagpass, skynda sig hem och sova lite och sen jobba natt på det. Aldrig provat den kombon så vi får se hur kroppen reagerar. Anledningen till detta är för att kunna vara ledig på valborg, så det kommer vara värt det. Ett dagpass och två nätter kvar sen checkar jag ut i 5 dagar! Då blir det fix med balkongen och massssor av gos med Molly! 
 

 

Natt 3/4

Då kör vi ytterligare en natt. De vill att jag jobbar inatt och vara ledig onsdag natt istället, vilket passar mig bättre. Hade en lugn natt men det trillade in en del barn och dessutom ligger det typ 10 mammor på antenatalen och väntar på att få födas. Så vi får se hur denna natt kommer att se ut. Hoppas på lite action, natten går så segt annars. 
 
Har precis ätit och nu ska jag chilla i soffan innan det är dags att åka till jobbet än en gång. 
Går inte att beskriva hur skönt det är med garage för min lilla pärla. Aldrig behöva skrapa bilen, alltid sätta sig i en varm bil och dessutom skyddad från människor som älskar att förstöra och bränna upp bilar nu för tiden.. 
 

Last night

Man ska alltid lita på sin magkänsla, den har nästan rätt alla gånger. Den här gången hade den rätt. Blev en rörig natt men den gick hur långsamt som helst. Det blev ett tråkigt avslut på nattpasset. Och snart ska jag tillbaka och få höra hur allt slutade. Känner mig lite låg efter inatt men hoppas på en bra sista natt nu. 
 
Saknar Molly himla mycket idag. Får bilder skickade från Finland, hon har det verkligen bra men saknar henne massor! Om 6 dagar kommer hon hem och det bästa är att jag är ledig den natten! Ska hämta hem henne och gosa hela kvällen! 
 
Nä, dags att åka mot work, är lite pepp ändå. 
Min fina tjej! <3
 

1a april

Har haft en soft natt och sovit väldigt bra idag äntligen. Inte drömt några knasiga drömmar heller, så skönt. 
Eftersom det är 1a april idag så kan man inte riktigt lita på allt och alla. Mina kollegor körde värsta aprilskämtet imorse kl 06, en timme innan vi skulle gå hem. De ringde och sa att det skulle födas en v. 23+4 och vi började direkt förbereda en plats och berätta för alla andra. 3 minuter senare så ringer dem och säger "april april". Haha vänta bara, dem ska få igen idag! Vi har planerat att lura dem ikväll när nattpasset börjar. 
 
Under natten var jag iväg ner till barnakuten stup i kvarten. Deniz låg där och var dålig så jag blev orolig. Fina kollegor som lät mig smita ner också. 
 
Hoppas på en till lugn natt. Men magkänslan säger att det blir lite full rulle. Vi får se! Nu ska jag röra mig mot mitt älskade jobb taggad!! 
 
 

RSS 2.0