Sista dagen på året!

Känns lite sorgligt faktiskt. 2011 har varit ett både bra och dåligt år, i början sög det riktigt hårt och sen började det bli lite bättre men då den 22 juni kom slaget mot mig än en gång. Det värsta som kunde hända med mig just då hände.. Jag har fortfarande inte smällt det och det svider och värker om satan. Nu i slutet av året har det varit mycket bättre, skolan har gått bättre än nånsin för mig, jag har fått ytterliggare 2 jobb som jag stortrivs med! Jag har kommit närmare människor och tagit upp kontakten med en nära killkompis till mig och tagit tag i körkortet.

 Jag hoppas att 2012 blir ett mycket bättre år. Jag är nöjd med 2011 men det kunde ha varit bättre om man säger så! Nog om det! Igår var jag i stan med Olli, gick upp sjukt tidigt för att den ungen ville vara i stan innan alla affärer är öppna! ^^ Jag hittade som sagt en superfin jacka som jag är tokkär i, sen köpte jag även en tröja som jag faktiskt ska använda ikväll på nyår :) Vi åt lunch i stan sen träffade vi Ollis dejt ;) Gick väldigt bra för dem! Efter det så åkte så var jag tvungen att åka och jobba på ks! Olli åkte med mig ända dit snäll som hon är. Jobbet var lugnt i början sen dök det upp så mycket jobb att jag behövde hjälp! Men det gick superbra och jag hade saker att göra hela tiden, så det var bra! Efter jobbet mötte Olli mig vid ks så lämnade jag hennes nya busskort som vi hade fått. Sen kom pappa och hämtade oss så skjutsade vi Olli till tåget! Jag var verkligen VRÅLHUNGRIG när jag kom hem, åt tacos framför guldkompassen och blev väldans mätt. Så går det när man inte får någon rast på jobbet!

Mr. ringde och väckte mig imorse så jag är ganska trött just nu ^^ Har i alla fall precis duschat och ska snart packa väskan och klä på mig. Åker om en timma så har inte så mycket tid på mig! Men lovade ju att blogga ordentligt innan jag åkte och nu höll jag det äntligen! ^^ Sover som sagt över hos Censie så blir ingen bloggning på nån dag nu! Tar en buss vid 5-6 imorgon på morgonen för att jobba, hur orkar jag?

Gullig kiwi jag åt igår, liknar ett hjärta lite :)

Glad tjej!

Min dag har varit superbra! Orkar inte berätta om min dag nu men kan i alla fall säga att jag fick med mig världens finaste jacka hem!! Dock så var det inte rea på den.. Köpte även en tröja från stadium, visar allt nytt så småningom! Ollis dejt gick också bra, märkte att olli var nervös för hon babblade på som tusan ^^ haha söt min man är! :)

Ligger i sängen nu och kollar på beverly hills chihuahua filmen!
En nära killkompis ringde nyss till mig och ville ha med mig ut på krogen ^^ hade precis lagt mig under täcket och laddat med cola och massa gott till filmen. Krogen får bli en annan dag :)
Blev ingen krogen med olli ikväll eftersom hon jobbar imorrn.

Känner att Det här inlägget börjar bli rörigt just nu! Mobilbloggar dessutom. Jag bloggar ordentligt imorgon innan jag åker iväg till Censie och firar nyår! :)


Fullspäckad helg!

Kan ju säga att mina fötter är helt sönderslitna fortfarande. Känns som att alla mina tår är brutna och mina trampdynor under fötterna finns inte kvar typ! ^^ Att gå i stan i 5 timmar med högklackat.. Det var Johanna och jag i ett nötskal..!

Eftersom att min helt är helt fullspäckad så kommer inte jag hinna blogga, det kommer säkert dyka upp några mobilbloggningar men inte mer än så, därför berättar jag om min helg nu det jag vet än så länge!

Imorgon blir att att ta ett tåg 09:43 till stan med Olli. Jag har inte träffat den ungen på över en vecka så kommer krama ihjäl min man på tåget!!!! I stan ska vi kolla på mellandagsrean och jag tänker inte ta högklackat!!! Sen så ska vi även träffa Ollis dejt! ;) Tjejen som Olli gillar så mycket ska vi träffa, bäst att jag håller mig undan! Haha det kommer bli så kul att se Olli när dem träffas! :D
Sen vid 16:00 ska jag jobba på mitt älskade nya jobb! :D Blir att jobba till 20:00 sen hämtar pappa mig så skyndar vi oss hem. Jag stressar och byter om och därefter ska jag till stan IGEN med Olli! Vi ska ut på krogen, vart vet jag inte än men det fixar sig! :) Haha, dagen innan nyårsafton också xD

På lördag blir det att ta det lugnt på dagen. Sen på kvällen ska jag åka till Censie och fira nyår med henne, Olli och Jossan! Gjorde det förra året och vi hade så jäkla kul. Vi ska äta god mat, spela massa roliga spel,  myssdricka och massa annat kul! Alla sover även över där men tvekar på att det kommer bli någon sömn alls! ^^

På söndag.. Kan ju berätta att karolinska sjukhuset ringde mig igår och ville att jag skulle jobba 1/1 och 2/1 så jaa.. På söndag blir att det att åka från Censie vid 05:00 för att hinna till jobbet! Vet inte hur jag ens orkar.. Men jag tackade själv JA till jobbet så ska inte klaga! Kommer kännas bra när lönen kommer i alla fall!
Och då blir att jobba hela dagen, ända till 16:00. Ta sig hem och VILA därefter!

På måndag ska jag som sagt också jobba på barnsjukhuset! Jag ser faktiskt fram emot att jobba, all personal är så himla trevliga och jobbet är roligt nog helt underbart! :D Haha än en gång.. Jag är normal ^^

Här är en ny sak jag köpte i sollentuna för ett tag sen ifrån unga företagare. Det är som en högtalare fast som en, vet inte hur jag ska förklara. Den är i alla fall hur bra som helst, den är lätt att ta med, bra ljud osv! Dessutom kändes de bra att jag hjälpte boysen med deras nya företag! :)


Vi kör på en dagens också!




Fullspäckad vecka!

Har inte haft tid till att blogga i veckan, har mobilbloggat lite i alla fall!

I tisdags så gick jag upp supertidigt för att möta Johanna i stan. Tog mina nya skor på mig och likså hade Johanna också högklackat på sig, osmarta tjejer!!! Vi gick runt i stan och det gick hur bra som helst att gå i skorna. Det hände en liten olycka med Johanna så vi var tvungna att åka till hennes mammas jobb. Och efter det åkte vi tillbaka till stan för att fortsätta kolla runt på mellandagsrean! Efter ca 3 timmars gående i stan utan att ha fått sitta så var mina fötter helt sönderslitna ^^ Både Johanna och jag var väldigt nära på att köpa ett par platta dojor! Men det gjorde vi inte.. Vi fortsatte att gå runt fast våra fötter var på gränsen att gå i bitar. Vi måste ha sett väldigt fula ut när vi gick där med högklackat i stan. Efter 5 timmar i stan åkte vi hem, Olli ringde mig på tåget hem så fick lite sällskap! När jag kom hem kände jag inte av mina fötter, det gick knappt att gå! Det går inte att förklara hur det kändes i fötterna. Jag hittade i alla fall en tröja i stan som jag köpte.

Igår (onsdag) så gick jag också upp tidigt för att åka till kista med Linda! Haha, det hände en del roliga saker på tåget.. Inget jag ska ta upp här.. xD
Men jag hittade NADA i kista! Helt otroligt för att vara mig! Men det var på ett sätt bra, sparar mina pengar istället :)
Jag kollade mest efter hårfärg, min utväxt är hemsk så måste be Emelie komma och färga det! Men jag har ingen aning vilken färg jag vill ha.. Jag vill prova något nytt, har lust att färga mörkbrunt men har ingen aning om jag passar i det! Det är iofs min äkta hårfärg om man säger så, men om det skulle passa mig nu..? Nja! Vi får se hur jag gör med den saken!
Linda och jag missade precis väsby bussen hem så vi väntade i 20 min så vi kunde ta nästa, otroligt skönt att sitta på en buss ända hem och slippa byta till tåg osv.

Idag (torsdag) har jag varit iväg med mamma och Jeppe! Vi åt buffe-lunch på en kina restaurang! Så otroligt gott. Helt otroligt, jag åt massa sushi! Och jag som inte ens tycker om sushi..! Haha, men nu älskar jag det :D så bra att man får äta hur mycket man vill! Ja, jag är normal ^^
Sen åkte vi till kista och kollade runt där, vidare till täby där det brann tydligen?
Ikväll har jag varit iväg och hyrt film så ikväll blir det massa filmmys!

Kista centrum.

Sitter på 537 bussen från kista som går ända hem till Väsby! Superskönt att slippa byta till tåg sen.
Fast å andra sidan så tar den här bussen ca 50 min men jag har ju sällskap av Linda så :)
Jag har inte köpt något i kista, hittade ingenting tråkigt nog.
Linda och jag har köpt varsin kaffe som vi ska dricka bussresan hem, normalt det där lät ^^


Inte mysigt!!!


På tåget.

Sitter på tåget och blir smekt på knät av en kille framför! Asstörande! Har bytt plats flera gånger men grabben lämnar mig inte ifred! Just nu dansar han och håller på och gör olika grimaser i fönstret..
Vill bara ut ur tåget, funderar starkt på att hoppa av tåget och ta nästa!


Lugna dig Dagmar!

Nu tycker jag att stormen Dagmar får lugna sig lite! Det blåser och knakar utanför fönstret hela tiden, svårt att sova!
Mr. Underhåller mig istället, tur de :)

Borde egentligen sova för längesen eftersom att jag ska upp om några timmar och åka till stan med Johanna, men Dagmar håller mig vaken!


Annandag jul.

Idag har jag städat i rummet och på kvällen var jag hos min mormor och firade jul med henne. Fick pengar, läppglans och design till naglar!

Mer än så har jag inte gjort. Imorgon blir det att gå upp tidigt och åka till stan med Johanna för att gå på mellandagsrean. Man måste vara ute i bra tid för senare på dagen kommer man knappt in i någon butik pågrund av mellandagsrean! ^^
Ska inviga mina nya skor som finns på inlägget under! Nu är det torrt på marken så nu kan jag äntligen gå ute med dem utan att förstöra dem totalt.

Haha jag har bytt ut mitt gamla duntäcke mot det nya nu och snacka om att det är fluff! :D





Mina nya älsklingar! :)

Skorna ser väldigt små ut ^^ Dem i storleken 36, köpte sista paret och de passar prima! Så jäkla mycket finare irl.









Missade dagar.

I torsdags så jobbade jag som sagt min första jobbdag och dessutom helt själv! Och shitt vad bra det gick! Det behövdes bara 10 min sen satt allt och allt flöt på så sjukt bra! I slutet blev det lite krongel med en patient men jag ordnade det, behövde prata engelska och det gick också super. Fick sluta vid 20:00 klart man blir lite sliten när man jobbar konstant och aldrig får sitta ner ^^ Man måste jobba minst 5 timmar för att få tillgång till rast så ingen rast för min del, var rätt så hungrig när jag kom hem kan man säga! När jag precis har gått ner till källaren för att lämna mina arbetskläder, går jag upp för att gå ut och vänta på att pappa ska hämta mig. Men då slår det mig.. GLÖMDE CHECKA UT! Så det var bara att springa in igen och göra de, attans! ^^ Skönt att få skjuts hem i alla fall :) 

Har även beställt kläder under veckan som har kommit, tyvärr så var allt förstort.. Men ett plagg passade så resten måste jag tyvärr skicka tillbaka.

Men men, idag har jag endast legat i sängen och kollat på film. Väldigt mysigt!
Nu ska jag även stänga av musiken och kolla på ännu en film :) Det får bli saltkråkan! :D Typ världens bästa film! Nej men, tycker om den väldans mycket :)


Fortsättning!


Godismaskinen som jag köpte till pappa. Direkt när vi kom hem fyllde vi på godis och lekte med den, sjukt rolig! Den låter och man måste stoppa i pengar för att få en godis ;) Så man måste förtjäna sin godis! När tiden börjar gå ut så går musiken jättefort och man blir väldigt stressad ^^



Dessa julklappar är vad min familj har köpt och när jag tog kortet så fanns det 3 fulla IKEA kassar vid sidan om! ^^

Det som är väldigt komiskt är att klänningen jag har på mig köpte mamma till mig när jag var 11 år! Och jag kan fortfarande ha den! Och den vita koftan jag har över köpte mamma till mig när jag var 5 år! Den är i barnstorlek 134/140! Så sjukt att jag fortfarande kan ha dessa plagg..!


Glassmaskinen jag köpt till pappa! Imorgon ska vi testa och göra massa glass! Jag har valt kiwi och ananas glass ifrån receptet man fick med!

Imorgon blir det fler julklappar! :)

Julklappar 2011 :)


duntäcke!

parfym!

veckotavla, väldigt behövande i mitt liv!

smink!

presentkort på kicks 200:-

Presentkort på hollister 1000:-!!!!!!! :D

3000:-

chokladfondue!

Nagellack + borttagningsmedel :)

Halsband!

Sköldpadda i brons!

Pandora armband!!!!!



Julafton!!

Dålig uppdatering, har haft så mycket att göra innan julen och på självaste julafton kan man ju inte blogga :) Då har man fullt upp med mat, julklappsöppning och massa mys!

Min jul spenderades hos min farmor, hon gör den godaste maten ever! Finns inget/ingen som slår hennes mat. Älskar hennes fyllda ägg! Och ego som jag är så åt jag upp all mango hon dukade fram haha.. Det var den godaste mangon jag har ätit, jag kunde verkligen inte sluta äta! Men ingen annan ville ändå ha så det gjorde inget att jag åt upp alla :D
Kollade självklart på kalle anka! Det är något jag absolut inte får missa, det kommer ju en ny film varje år så :D Efter maten bjöd min underbara farmor på fruktsallad med litchi, granatäpple, passionsfrukt, äpple, päron, apelsin, mango, ananas och massa annan frukt i, sjuuuuuukt gott!

Efter efterrätten är det julklappsöppning! Jag är den s.k tomten som alltid delar ut julklapparna :D Iår önskade jag mig inget eftersom jag redan har allt :) Så räknade inte med att få så många klappar, men där hade jag fel. Haha, min bror blev lite avundsjuk när jag fick så många klappar ;) Blir som ett barn på julafton!
Jag fick massa fint! Fast jag inte hade önskat mig något, ska visa de jag fick sen! :) Eller en sak önskade jag mig som jag även fick! Och det var ett nytt duntäcke :) Har ju två täcken i min stora säng och de andra börjar bli så tunt och slitet så fick ett nytt, glaad! :D

Iår hade jag köpt speciellt många julklappar till pappa. Han har varit så snäll och gett mig en iphone i present och betalat mitt sl + kort! Tyckte han förtjänade massa klappar iår så köpte en glassmaskin till honom som han blev överlycklig över. Fast han blev ännu gladare över pizzaskäraren som jag köpte. Den liknade ett riktigt verktyg, alla skrattade åt de. Tror pappa kommer använda den flitigt under åren :D
Sen köpte jag ett par skinstövlar till min mami :D Men dumma affären hade inte tagit bort prislappen under ena skon så mamma såg priset.. Hon blev chockad över priset som var 2200:- fast nu går hon runt i skorna hela tiden, även inne ^^ Så kul när ens föräldrar blir glada över vad man har köpt! :)

Efter alla julklappar är det fika (jag var helt proppmätt men känner mig dum om jag hoppar över det när hon har ansträngt sig så). Efter fikat kändes jag 10 kg tyngre!
Varje jul har vi en tradition har mäta Jeppe och mig om vi har växt :) Jag har tyvärr inte växt.. Står fortfarande på 164 men jag är nöjd ändå :)

Min jul har varit jättemysig och bra! Men den är inte över än, imorgon ska jag till min mormor och fira jul med henne :)
bilder får ni i nästa inlägg!

På väg till jobbet.

Sitter på bussen, juste nu är vi fast i trafiken och jag börjar om 25 min så hoppas jag hinner! Slipper ta bussen hem sent ikväll, pappa kommer och hämtar mig istället :)
Är lite nervös för att jobba helt själv.. Äsch det kommer gå bra! :D


Första arbetsdagen på Astrid Lindgrens barnsjukhus idag!

Det är väldigt sent och jag är dö trött.. Kom hem från jobbet för ca 1 timme sedan. Efter jobbet åt jag en "farväl-middag" med Olli. Hon åker till gotland imorgon i en HEL vecka så vi åt god mat i kista och kollade även runt där.

Jobbet idag gick sjukt bra! Hade sällskap av Bella som också jobbar där. Det var mycket roligare än vad jag trodde och inte alls jobbigt. Fast det ska jag inte säga nu, kommer nog bli jobbigare med tiden men jag är i alla fall sjukt nöjd och trivs superbra! Snäll personal, fin avdelningen med bra arbetsuppgifter! :D
Jag ska redan jobba imorgon och det blir min första riktiga jobbdag kan man säga. Idag jobbade jag tillsammans med en annan tjej som också var ny där, det var lättare när man var två. Men imorgon jobbar jag ensam men det kommer säkert gå bra!

Julavslutningen imorgon också, så himla skönt!!! Fast kommer sakna väldigt många, direkt efter jullovet går vi ut på praktik i 5 veckor så kommer inte träffa fina klassen på ca 8 veckor!

Uppdateringen kommer att bli bättre nu när jag äntligen jullov! Men nu ska jag sova!

Dags att sova nu.

Lika trött idag, sov inte så värst bra inatt så skjuter upp bloggningen om festen tills imorrn. Jag ska börja fixa allt inför sängen och sen kolla på film och smsa med trevliga människor.
Bloggningen kommer bli såååå mycket bättre när jag har fått jullov på torsdag! Det kan jag faktiskt lova!

Sjukt trött..

Min kväll igår var så sjukt rolig! Bästa festen ever enligt mig ^^
Jag har inte fått sova nånting på natten, somnade vid 7 på morgonen och var sedan tvungen att gå upp för att åka iväg till min farmor.
Jag orkar inte blogga om gårdagen ikväll utan jag ska lägga mig i sängen nu och mysa till någon film. Orkar knappt dricka juice ens! Ligger i sängen just nu och dricker juice med ett sugrör!? Haha..

Så imorgon blir det en fet uppdatering om festen och min härligt trötta men roliga söndag! Tur att jag har en liten sovmorgon imorgon i alla fall! Orättvist att vissa redan har fått jullov och vissa får på tisdag men min skola ger oss jullov först på torsdag!! Och tydligen så ska vi ha vanliga lektioner då vad jag har hört..

Sliten tjej som dricker juice med ett sugrör!


<3


Sjukt rolig kväll!

Skolan gick fort.
Efter skolan åkte jag hem och bytte om sedan åkte jag till stuvsta med Censie där vi mötte Alex och pratade lite. Efter det mötte vi Olli i stan så gick vi och käkade supergooood maaat!! Efter det så gick vi runt i stan lite. Till sist så tar Olli upp en lapp med hennes nr på och eftersom Olli är sjukt kär i en tjej som jobbar i stan så tog jag lappen och gick in i affären. Det så sjukt pinsamt, att ge en lapp med nr på är typ som "får jag chans på dig" så jag skämdes sjukt mycket xD Men Censie följde med mig och vi filmade hela grejen. Men problemet var att hon var så jäkla svårfångad!! :o
Antingen hjälpte hon en kund eller så hade hon händerna fulla med kläder. Hon sprang även ifrån oss hela tiden och varje gång hon såg oss så log hon så Censie och jag skämdes ännu mer.. Vi följde liksom efter henne och väntade på bästa tillfälle, gömde oss bland kläder och skrattade ihjäl oss.
Försökte ungefär 7 gånger men lyckades aldrig pricka in ett tillfälle! Och ute i kylan står Olli medans Censie och jag är inne i affären och försöker få tag på Ollis kärlek haha!
Men till slut så kommer det ett tillfälle då hon är ensam och endast har kläder i ena handen så jag tog chansen och gick fram till henne medans Censie filmade. Tyckte det var så jäkla pinsamt så jag kläcker ur mig "Här får du en present från min vän Olivia Dahl, hon brukar umgås i vårat sällskap" Haha åh herregud... Hon svarar då "Jahaja, tack" och så log hon hela tiden och skrattade.
Kan säga att det var sista gången jag gick in i den affären!! Vi var inne i affären i hela 35 min!! När vi kommer ut till Olli så skojar vi med henne och säger att tjejen vill att Olli kommer in. Då blir Olli helt röd i ansiktet och vet inte vart hon ska ta vägen, hon börjar fixa med håret och allt. Haha, så roligt att se sin vän kär :D Hoppas bara på att tjejen hör av sig till Olli haha.. Slår vad om att Olli ligger vaken och håller stenkoll på mobilen ;)

Haha, det var så sjukt kul! Vi fick ca 7 filmer som vi ska klippa ihop och lägga upp på fb ;) kan lägga ut filmen här också när vi har klippt klart!

Nu ligger jag i sängen och pratar med Mr. i mobilen :) Jag måste strax sova för imorrn är det mega party hos Evelina! 18 års fest med ca 40 pers. Jag möter Censie innan så åker vi tillsammans dit, allt är fixat förutom klädsel! ^^ Om det inte var så jäkla lerigt och slaskigt ute så skulle jag ta mina nya skor, men inte det..!

Åh herregud, igår köpte jag världens KNÄPPASTE plagg!!! Tyvärr så kommer jag absolut inte att visa det i bloggen! Haha, var bara tvungen att skriva det! ^^
Imorrn åker även päronen iväg till sandhamn och sover över där, avundsjuk! Massa spa, bad och härligheter får dem..!
Men nu ska jag avsluta samtalet med Mr och sedan kolla på film! :)

 

Nu får förkylningen ge sig!

Kunde inte gå till skolan idag heller! Hostade hela natten och min röst var helt paj på morgonen så det blev till att stanna hemma..
Det var ett under att Ida och Oskar kunde höra vad jag sa i mobilen, lät som en kråka.

Men imorgon ska jag i alla fall gå! Just nu mår jag prima, hoppas det håller i sig. Orkar inte va sjuk längre! Så tråkigt att gå hemma hela dagarna.

Och en ännu sorgligare sak är att det var min sista jobbdag med sötungen igår.. Myste med oboy och pepparkakor med sötungen, hade ingen aning om att det var sista jobbdagen för i år..
Men i slutet när hans mamma kom hem så busade sötungen och jag lite. Sen slog han huvudet i bordet och då kom mamman för att trösta honom men det första han gjorde var att springa till mig! :o Jag blev helt chockad! Och inte nog med det, när jag skulle gå så började han gråta och han ville absolut inte upp i sin mammas famn, han ville busa med mig :o Saknar honom redan!  
Men innan jag skulle gå fick jag en julklapp av dem, hur gulligt!?! Har faktiskt redan öppnat det och det var en jättefint armband från albrekts guld! Usch kommer sakna dem så jäkla mycket! Fast det dröjer ju inte så länge tills vi ses igen :D Börjar jobba igen i januari, inte så långt tills dess!
Älskar mitt underbara jobb! Nu när han har blivit så stor och pratar jämt och ska busa hela tiden åhh!! :D

Sötungen för ca 2 år sen! Tiden bara flyger iväg!


Fick den här texten av en främling nyss på fb, sånna här texter är bara för roliga att få :D Tyckte den var allmänt rolig :)

Hej just nu letar jag efter min nyckel glömde jag den på din press?

Nja kanske jag inte gjorde men jag lämna den där med flit så du skulle gå in på min sida för att se vem jag är och jag hoppas jag fall dig i smaken för det gjorde du för mig. kram

Jag fick jobbet!! :D

Glad tjej!! :D
Igår åkte jag till ks på jobbintervju. Vi pratade inne i ett rum där hon ställde lite olika slags frågor. Sen visade hon runt mig på avdelningen, hon visade vart jag skulle arbeta, hur och vart grejerna låg som jag kommer behöva :)
Sen sa hon den roliga meningen man ofta får höra "vi ringer dig". Tänkte att dem skulle ringa nån gång nästa år MEN! Imorse fick jag ett samtal på mobilen "dolt". Jag svarar aldrig på dolt nummer egentligen men av någon konstig anledning anade jag att det var viktigt. Och det var det! Det var en sjuksköterska som ringde mig från avdelningen och sa att jag ska börja jobba nästa onsdag alltså 21/12 :D Då ska jag jobba ihop med en annan tjej som också är ny där, hur bra!? Hon sa att det blir till att jobba några timmar.
Fan vad glad jag är! :D
Så nu har jag sammanlagt 3 jobb + skola ^^ Jag har sötungen som jag passar ett antal gånger i veckan, sen fick jag ytterliggare ett nytt jobb förra lördagen (den gången jag jobbade natt) och nu fick jag detta jobbet på astrid lindgrens barnsjukhus i solna! :D Känner mig sjukt duktig (a)
Dessutom har jag körkortet som jag håller på för fullt med ;)

Men aa :) Har inte så mycket mer att berätta. Har varit sjuk hela förra veckan, helgen och först nu börjar det ge sig. Så hoppas på att kunna gå till skolan imorgon och ha teckenspråksprov MUNTLIGT! Som jag fick reda på i lördags, kan säga att jag är ganska körd..
Nåja, smsade en person och frågade vad provet ska innehålla men hon svarar inte så det är ju great! Ida är min ängel, ska ringa henna nu så ska hon berätta lite, så förhoppningsvis blir jag lite klarare i skallen efter det!


Anställningsintervju imorgon!!!!

Hade det väldans skoj hos Johanna igår, trevliga människor med mycket skratt för min del! :) Kom hem nångång vid 1 och somnade nån timme senare. Var fortfarande fökyld igår så var jätteseg på kvällen, så det blev inte så sent igår :) Men kul hade jag!
Roliga människor som apploderar när jag hade druckit upp min andra cider ^^ haha..

Nåja, idag har jag varit iväg med mamma och julhandlat. Jag är i och för sig snart klar med julklapparna redan, har bara Jesper kvar att köpa till :)

Men nu hinner jag icke skriva mer, måste fixa allt inför sängen sen kolla lite på film och så småningom sova! Blir ingen skola för mig imorgon, jag anar att jag har fått öroninflammation så ska ringa vårdcentralen imorgon och förhoppningsvis få en tid direkt! Sen kl 13:00 ska jag på anställningsintervju på astrid lindgrens barnsjukhus i solna!!!! KS med andra ord ;) Är otroligt taggad på det! Bara att hoppas på att man får jobbet också. Men jag har en liten extra grej som ökar mina chanser att få jobbet ;) Så jag ser väldigt positivt på detta nu!

Mina snygga vänner få stå för bilden ikväll!


Nästa fest - Johanna.

Min röst är lite halvt paj.. Är ganska hes pågrun av att jag skrek så mycket igår på globen xD Just nu så håller jag på att fixa mig, har varit iväg och köpt en lite grej till Johanna eftersom hon har sen födelsedagsfest ikväll :)
Så ska fortsätta fixa mig sen åka lite tidigare och möta Censie i sollentuna så åker vi tillsammans till Johannis :) Hoppas min röst håller bara ^^

Blir nog inge mer bloggning idag tyvärr, kanske nått enstaka mobilbloggning om vi haar tur :D

GLOBEN - IDOL!

Faan vad grymt det var i globen igår! Världens ös och även min invigning i globen, första gången jag var där faktiskt! ^^ Olli och jag satt på riskettan i 3 timmar sen stressade vi in till stan för att käka snabbt sen stressade vi till tunnelbanan som skulle komma om 9 min.. Kändes ganska onödigt att äta så fort så halsen höll på att spricka! Men men, bättre för tidigt än försent! Väl framme i globen fick vi mössor och idol grejer. Vi fick en sån grymt bra plats! Vi satt rakt framför scenen på läktaren, man såg allt som hände. Under pauserna sjöng idolerna som hade åkt ut, Moa var klart bäst!! Sen hade vi 45 min paus då nyheter och allt är i mellan innan röstningen. Under den tiden mötte vi Censie och Jossan som också var i globen. Kan säga att helt fel person vann!! Skrikapan skulle inte ha vunnit! Men jag får se det på den ljusa sidan, ettan hörs aldrig men tvåan hörs hela tiden både på radio och tv. Fast helst skulle Moa ha tagit hem det! Men men hade sjukt kul! Olli och jag åkte hem med Censie och Jossan. Vi stannade till vid donken på hemvägen, Olli var hungrig ;) När vi kom ut därifrån så kom det en gubbe som ville att vi skulle åka hans bil. Haha, jag spelade in hela samtalet. Han gav sig inte, han ville verkligen att vi skulle åka med honom. Han sa "4 stopp, 320 kr" Haha, tillslut gick vi därifrån och tog näst sista tåget som gick från stan. Var hemma vid 2 nångång, somnade ganska snabbt! Ni får bilder imorgon!

Riskettan.

Sitter på riskettan med Olli. Två timmar kvar på kursen sen blir det stress in till stan och slänga i sig mat sen stressa vidare till Globen och idol!


bild på tatueringen!

image description

image description

image description

image description



Ollis hand är den röda utan nagellack, inte så svårt att se kanske ;)





Den ser lite kluddrig ut och det är för att jag tog bilden efter några timmar, skorporna måste läka först innan man ser det riktiga resultatet :) Den läker så fint, den blir finare och finare för varje dag som går! Tatueringen är på min högra handled :)
Orkade inte fixa så att bilderna blev i samma storlek så det får bli lite halvfult ^^


På tåget..

Imorse hade jag superont i halsen så blev hemma från skolan. Ringde körskolan och sa att jag ville ändra min körlektion som jag har idag. Men då säger tanten "det går inte, du måste ha ett läkarintyg på att du är sjuk annars försvinner din körlektion" så jag sitter på tåget nu på väg till Sollentuna för att ha körlektionen.. Jag ska på idol finalen imorgon + riskettan. Får knarka Alvedon..


Tatuering!!!

Där har ni min hemlis ;) såg på statistiken igår att det var besöksrekord! många som var nyfikna :D det började med att jag mötte min man Olli vid Väsby station så gick vi till Teds där jag fick skriva mitt namn på ett papper, sen fixade han texten åt mig. Jag var sjukt nervös och Olli bara skrattade åt mig.. ^^ sen fick jag gå in och sätta mig. Det bästa var att jag hade en tv framför mig som jag kunde koncentrera mig på! Det var självaste Ted som tatuerade mig! När jag såg apparaten han höll i blev jag rädd, en lång nål med massa sladdar i kopplade osv.. Så innan han började tog jag ett hårt tag om Ollis hand! Han klistrade på mallen först och kletade på någon smet. Sen när han började så gjorde det inte alls ont som vissa hade skrämt upp mig med! Fick också veta att jag skulle äta massa mat och socker innan så tryckte i mig mackor och en glass innan! Men de behövdes ju inte, var inte i närheten av att svimma ^^ det gick så sjukt snabbt, 5 min sen var han klar! Ollis hand var rätt så röd efteråt ^^ efter tatueringen åkte Olli och jag till stan med hennes syster. Jag gick med armen som om jag hade brutit den.. xD vi åt lunch i stan och så shoppade vi :) och jag har bestämt en sak! Varje gång Olli och jag åker till stan och shoppar så ska hennes syster vara med! Hade så sjukt kul i stan, massa skratt och roligheter!

Vid 3 behövde jag åka till sollentuna för att ha min körlektion. Idag körde jag i ett villa område med trånga utrymmen, växla upp och ner osv. Det gick jättebra! I slutet sa han att jag skulle köra tillbaka till Sollentuna igen!! Det ville jag absolut inte göra men han tvingade mig och det gick super! Massa röljus, cirkulationsplatser osv! Och sen fick jag t.o.m köra in på parkeringen och parkera bilen!! Sjukt stolt att jag klarade de! :D nästa gång sa han att jag ska köra hela tiden, från start till avslut. Annars brukar han köra till platserna och sen kör jag resten men här går det undan! Sjukt roligt, älskar att köra :D

I måndags hade jag för övrigt prov i massage, jag failade på musklerna.. Jäkla latissimus dorsi, erector spinae blää!! Men resten gick bra.

Bloggar från min iPhone nu så börjar
Bli ganska trött i fingrarna ^^ ska smörja in min tatuering och sedan kolla på film :) jag är så sjukt nöjd med den! Finns inga ord på hur nöjd jag är!!
Ni får bilder i nästa inlägg! :)


20 min kvar!!!

Nu börjar jag bli nervös!!! Otroligt nervös! Mr. Skrämde mig igår så nu känner jag mig lugnare...


Årets första snö!

5 december, snön har kommit! Förra året kom snön i mitten av oktober, extrem skillnad i år :) Kände att det var värt att skriva ett litet inlägg om de ;)


Gullig kisse :)


Imorgon smäller det!!!!!!!!!

Jag börjar bli liiite nervös men absolut inte så mycket som jag trodde jag skulle vara :o Så jäkla skönt att jag fann en kompis som kan följa med mig! Kommer kräva att han följer med ända in till *** :D

Har så sjukt mycket att göra i december så vet inte hur bloggningen kommer att se ut tyvärr.. Men några inlägg i vecka bör jag hinna med :) Har dessutom min iphone som jag kan blogga med.

Kan bjuda på denna härliga bild som jag tog igår på min mat. Sjukt gott och väldigt mättande!

Det är vaniljfil med melonbitar, mango, ispäron, blåbär och papaya (stavning?)

Äntligen hemma!

Är hur trött som helst, har jobbat i 12 timmar. Att jobba kväll + natt är jobbigare än vad man tror! Nu ska jag sova!!!!!


5 timmar kvar tills jag slutar.

Har slitit som ett djur men det har varit jätteroligt också :) börjar bli trött men måste orka sista 5 timmarna som återstår. Har rast just nu så ligger i soffan och vilar mig lite. Bloggar inte mer idag, taxin kommer och hämtar mig vid 4 tiden inatt/morgon sen kommer jag somna direkt när jag kommer hem ^^


5 timmar kvar tills jag slutar.

Har slitit som ett djur men det har varit jätteroligt också :) börjar bli trött men måste orka sista 5 timmarna som återstår. Har rast just nu så ligger i soffan och vilar mig lite. Bloggar inte mer idag, taxin kommer och hämtar mig vid 4 tiden inatt/morgon sen kommer jag somna direkt när jag kommer hem ^^


Jobb hela natta!

Om ca en timme blir jag upphämtad, ska jobba kväll + natt. Blir att ta taxi hem alldeles ensam inatt vid 4 tiden ^^ Eller det kanske är mer morgontid förresten!
Så jag ska slänga i mig nått att äta sen börja packa lite.

Har förövrigt varit i täby och sollentuna med mamma idag. Har fått världens gulligaste skor med mig hem! Och en till liten ljuslykta :D
Sen så övningskörde jag halvvägs hem, det går bättre och bättre nu :D

Men nu måste jag skynda mig! Har med mig min iphone så kan blogga mer ifrån den när jag väl är på jobbet :)

-

Ibland måste man vara ifrån varandra för att förstå att man hör ihop.


Massage.

Några i klassen har engelsk B just nu, skönt att jag inte valde det sista året! Så just nu pluggar jag på massage, har skriftligt prov i massage på måndag, på en del muskler, massagens historia, uttryck och ord (såsom lateralt, sinister, abduktion) osv..
Hann inte blogga igår. Var på Saco mässan på dagen, efter det föreläsning i skolan och sist men inte minst, körlektion. Det gick verkligen superbra att köra igår! Höll på att dö när han sa " istället för att vända här så kör du rakt ut i trafiken" och så tvingade han mig att växla till 4an.. Läskigt ju! Men det roligaste var att när jag körde på 4an så kunde jag vila båda mina fötter :o haha, och jag blev inte stressad när jag hamnade i kö heller :) grymt!
Min körskolärare blev jättearg när en bil körde om mig och hade en "övningskör" skylt bak på bilen xD han tog tag och började blinka med hellyset på bilen haha..
Nåja, skönt att det är fredag idag! Blir mysmat och idol ikväll :) 4 dagar kvar tills det som jag har väntat på i över ett år!


Sitter på tåget med olli mot Älvsjö.

Vi stannar just nu i Sollentuna. Orkade knappt upp imorse, får se ifall jag kommer till skolan imorgon ens.. Såg att jag har körlektion idag.. Kommer inte orka de! Men men, försent att avboka nu.


RSS 2.0