Torsdag

Idag var jag som sagt på möte, det var faktiskt lite intressant. Men det var inte direkt mitt sista möte.. Innan den 2 november ska jag ha hunnit boka in två möten, den 16 oktober har jag ännu ett möte inbokat. Möte, möte, möte. Men men, så länge det är intressant så :)

Imorgon blir det att gå upp tidigt igen. Ska till en sportbutik som har 90% rea på allt i butiken!! Vissa saker kommer ju typ vara gratis! Så måste va där i god tid innan köerna börjar!


Det blir en liten operation.

Sjukhuset igår gick bra. Hade inte varit på SÖS förut så var lite orolig att jag skulle virra bort mig på vägen dit eller inne i sjukhuset men det gjorde jag inte och det resulterade i att jag kom 40 min för tidigt haha.. Men hellre det än att komma försent och få en räkning hem.
Sitter och väntar utanför i väntrummet med några äldre gummor när hela sjukhuset släcks ner. Då börjar gummorna och skratta och säga "åhh, vad skönt" haha, söta. Det var tydligen en rutinkontroll som sjukhuset gör var tredje månad.
 
Väl inne så blir det en del babbel, läkaren förklarar hur den här operationen kommer att gå till osv. Jag är inte rädd för själva operationen utan, jag är mer rädd för själva bedövningen haha.. Direkt när jag kom in till läkaren kände jag mig trygg. Han var hyfsat ung och han visste vad han höll på med. Det är trots allt han som ska operera mig så det är viktigt med trygghet. Ett par andra läkare kom också in för att ställa frågor och känna litegranna. Ena läkaren var var väldigt gammal och hans händer var lika stora som tre stycken av mina händer haha.. Han var lite hårdhänt måste jag säga men det var bara att bita ihop. Jag är inte den som skriker AJ bara sådär ^^
 
Åkte direkt hem efter sjukhusbesöket för att vila lite. Resten av dagen bestod av att sitta i telefon ungefär. Det var 2 olika avdelningar som skulle ringa mig under dagen och då ville jag vara hemma och va säker på att jag verkligen svarar och inte missar samtalen.
 
Så nu blir det en liten operation. Vet inte datum än, det får jag se när jag får brevet :)
 
 

Idag sjukhus - imorgon möte

Känns riktigt roligt allt det här. Möten är verkligen inte min grej.. Men det är bara att stå ut.

Måste upp tidigt imorrn så nu blir det att nanna kudden!


Nu gäller det..


Sjukan imorgon - nervös!

Imorgon får jag reda på om de blir något kirurgiskt ingrepp. Det som är bra är att jag inte är spruträdd så det kommer inte vara något problem i alla fall.
 
Jaja, vi får se hur allt slutar imorgon. Blir att gå upp kl 06.00 imorgon så det blir tidig sänggång idag. Så nu blir det inge mer fibblande med bloggen, tar tag i det imorgon istället :)
 
Tyckte den här gurkan var så snygg så var bara tvungen att köpa den. Och god var den också!

Råkade klicka på fel knapp igår..

Vilket resulterade i att HELA min design försvann. Varje liten smula.. Blev otroligt frustrerad och ledsen men sen slog det mig att det var dags för en helt ny design. Har haft samma design i ett antal år nu och endast ändrat header och inget annat. Så det förde med sig något bra i alla fall.
 
Så idag har jag suttit framför datorn i 5 timmar och fibblat med margin, padding, stilmallen, kodmallen osv.. Det är ju assvårt haha.. Jag kan verkligen nada så har verkligen kämpat för att få bloggen att se någerlunda okej ut. Har en del småfix kvar att göra. Så headern blir lidande ett tag till.

Ny header.

Nu är det på tiden att jag ändrar min header. Håller på med en ny header nu. Så om det inte dyker upp något nytt idag så sker det imorgon.
 

Min helg.

Superbra helg.
 
I lördags var jag på grönan med Olli och hennes gottlänningar, vi hade superkul. Att få äta fish n chips än en gång i år var asgott. 
De som känner Olli vet att hon är sjukt höjdrädd, hon åker inget som går 1 cm upp från marken. Jag vill tänja lite på hennes gränser så jag mutade henne med att ge 3 drinkar på kvällen när vi skulle ut. Jag trodde aldrig att hon skulle gå med på det men det gjorde hon! Jag bestämde då att hon skulle åka Insane. Har aldrig sett henne så rädd, var rädd att hon skulle ge upp innan vi ens hade kommit fram. Men hon åkte den och hon överlevde! Med lite skrik och skakningar så klarade hon de galant :D Så stolt över henne! Det var de absolut roligaste under hela dagen. Jag vann även en stor plopp som jag stolt bar på vägen hem haha..
 
På kvällen var det dags att visa gottlänningarna staden. Vi hade skrivit upp oss på listan för att komma in men när vi väl är i stan så hittar vi inte till krogen haha.. Leo, Gurra och Henning fick komma och möta oss. Kvällen var rolig, så sjukt mycket folk att det knappt gick att förflytta sig nånstans. Men det roliga var att jag träffade Andreas, Axel och Linus! Tusen år sen jag träffade Andreas så slängde mig i hans armar, vart så himla glad. Så det gjorde min kväll.
 
Fick vänta på nattbussen i 40 min, hade bara en kavaj på mig, ingen jacka så jag frös som en dåre. När bussen äntligen kom ville jag bara in till värmen men fanns det någon värme? Nej! Bussen hade AC på hela vägen hem! Så där satt jag i 2 timmar på en iskall buss med AC på mig hela vägen. Kan säga att jag aldrig har frusit så mycket någonsin. Kände inte av mina fötter, händerna var som sten, orkade inte ens bära min urlätta kuvertväska. Jag sprang allt vad jag hade hem, kastade av mig kläderna och la mig under 4 filtar. Då börjar min kropp att krampa och det gjorde ont, riktigt ont. Försökte sträcka ut kroppen så mycket som möjligt men det gick inte. Så där låg jag och krampade i 10 min men det gick så småningom bort. Kom hem vid 5 på natten så jag somnade dirr efter krampanfallet eller vad man nu ska kalla det!
 
Min söndag då.. Vaknade vid 11 redan och var iskall. Filtarna var lika kalla dem, räckte tydligen inte för att få upp värmen. Jag hade träningsvärk i hela kroppen, kunde inte ens gäspa så ont det gjorde. Jeppe och jag tog i alla fall bilen till Jocke och hälsar på. Efter det blev det kina mat, det satt riktigt bra i magen! Senare på dagen åkte jag ut med mami till stinsen för att hitta en present till Leo som fyllde 20 år (höll på att skriva 10 år där haha..) i lördags! Efter 1 timmes letande ittade den perfekta presenten. Tycker det är sjukt svårt att hitta presenter till killar haha.. Men denna grej slår allt, han lär få sig ett rejält skratt och så kommer han nog hata mig lite ^^
 
Så såg min helg ut. Har knappt några bilder men några har jag skrapat fram.
 
 
 

Utgång senare ikväll.

Har nyss duschat och nu sitter jag och värmer mig under 4 filtar. Kallt som satan utomhus så försöker få upp värmen lite innan jag måste börja fixa mig inför utgång.
 
Grönan idag var superkul. Lärde känna två härliga tjejer och vi hade så bra där. Vart lite kallt eftersom man åkte så många karuseller och så regnade det dessutom så nu är man väldigt frysig i hela kroppen.
Det bästa var när jag fick upp Olli i Insane! Bästa som har hänt på länge men jag var tvungen att muta henne för att få upp henne dit. Så ikväll kommer notan bli dyr men sååå värt det. Ska berätta mer om grönan imorgon.
 
Nu måste jag hoppa ur sängen och börja fixa mig trots att jag är så frysig. Får se till och klä mig lite varmare i detta kalla och regniga väder!
 
 

Dags att sova - Grönan imorgon

Har 6 st gratisbiljetter till grönan imorgon så jag och 5 till ska dit. Ollis gotlänningar är i stockholm den här helgen så på kvällen ska vi visa dem runt i stan. Vi har skrivit in oss på en krog så vi blir inte kvar så länge på grönan.
Dessutom så fyller Leo 20 år imorgon så det blir en fullspäckad dag :)
 
Nej, nu blir det att nanna kudden.
 

Nya ballerinaskor med fluff inuti!!

Aldrig sett några liknande skor förut. Ballerina med fluff i, hur coolt är inte det?! :D Huuur sköna som helst och dessutom så värmer dem så man kan använda dem nu under hösten när det börjar bli lite kallare. Sköna är dem också. Skorna kommer från England och är i storleken 35 :) De sitter som smäck på mina fötter! 
 
 
 
 

Nytt.

 
 
 
 
  • Gosiga vantar och halsduk
  • Två neonfärgade linnen (ännu mer neon i verkligheten)
  • Träningsbyxor
  • Axelväska

Min första rabarberpaj!

 
Pajen blev verkligen supegod. De roliga var när jag bakade den, det dök upp en rosa smörja, precis samma färg som pajformen så trodde först att fomen hade färgat av sig men iscke. Det var bara rabarben som dregglade över lite. Lite roligt var det att färgen på smörjan var exakt samma färg som pajformen :D

Måndag.

Tänkte städa ute på tomten idag, plocka bort utemöblerna osv inför vintern som snart är här men vädret var lite osäkert. Ena stunden regnade det och andra stunden var det sol så kände inte för att göra det just idag. Tog istället moppen med Emelie till stinsen och kollade runt lite. Är ute efter ett par kängor men så svårt att hitta några i min stil, vet exakt hur jag vill att dem ska se ut, problemet är bara hur och var jag ska hitta dem.
 

Annorlunda converse.




Utvilad inför nästa vecka.

Veckan som varit och helgen har varit lugna för min del. Har så sjukt många sjukhusbesök den här månaden så har tagit det hyfsat lugnt.
 
I måndags var jag på sjukan igen. Det blev ett snabbt möte och tyvärr fick jag inte veta så mycket mer information om vad som kommer att ske med hela alltet.
 
I tisdags var jag på ett möte, allt var helt nytt för mig men det gick jättebra.
 
I onsdags var jag i stan med Olli, senare under dagen bilade vi till norrtälje för att fixa lite småting. Sen när vi är i norrtälje så glömmer vi bort tiden och Olli måste åka vidare och där stod jag mitt i norrtälje och har ingen aning hur jag ska komma till norrtälje busstation ^^ Så jag går en stund och chansar hejvilt vart jag ska så efter att ha varit vilse i 30 min så hittar jag busstationen och då slår det mig.. GPS:en på iphonen kunde jag ju ha använt.. Korkat haha.. Men jag hittade i alla fall tur nog :) Och tydligen har dem ändrat till dubbeldäckade bussar så det var superskönt att sitta på en buss som "vaggar" en i 1 timme.
 
I fredags var jag iväg med mamma och mormor. Vi åkte lite överallt, märsta, stinsen osv. På kvällen åt jag grillat med potatisgratäng mums. Och så myste jag ner mig i soffan till fångarna på fortet. En riktigt mysig kväll.
 
I lördags (igår) var jag i stan med mamma och pappa. Hjälpte mamma att hitta nya glasögon, det är svårare än vad man tror och det finns ju så sjukt många att välja på så det gör inte saken lättare ^^ Sen gick vi runt i stan och käkade lunch på ett mysigt ställe. På hemvägen var vi förbi båten för att kolla till den, blev inte många båtturer det här året.. Och endast ETT dopp i havet.. Tråkigt tråkigt..
Senare på dagen var mamma och jag i sollentuna där jag fann mig en ny väska, min blåa håller på att paja totalt.. Så det var en behövlig sak.
På kvällen kom Olli och hämtade mig med bilen så köpte vi lite gott på vägen innan vi åkte hem till henne för att ha filmkväll. Olli fick börja att välja film och dem som känner Olli vet vilka filmer hon väljer.. Så det var bara att härda ut.. Haha nejdå, filmen var okej faktiskt :) Sen blev det en klassiker Hur många lingon finns det i världen! Efter dessa två filmer var det dags att röra sig hemmåt så Olli skjutsa hem mig, vi tog en omväg med bilen för att hinna umgås lite extra. Helt plötsligt är vi vilse på en grusväg där det inte finns några hus utan bara skog.. Det kom skyltar som visade att vi var vid "ista" och vart tusan är det?! Haha men när vi äntligen hittar ut på en normal väg igen så hittade vi rätt! Bilresan tog en timme istället för 15 min haha, men det var roligt :) Kom hem vid 2 tiden och somnade direkt.
 
Idag (söndag) städade mamma och jag hela huset. Konstigt nog tycker jag det är kul att städa haha.. Packade ner en del sommarkläder för det finns nog ingen chans för sol och 25 grader varmt mer det här året.
Ikväll har mamma och jag myst extra mycket. Jag tog våra egna rabarber på tomten och gjorde en rabarberpaj i min nya hjärtform. Aldrig gjort egen rabarberpaj förut så det var kul. Mamma lagade samtidigt ost och skink paj som vi skulle äta till middag. Det var endast mamma och jag hemma så vi gjorde i ordning en sallad, tog ost och skink paj och satt oss uppe vid tvn och kollade på x factor. Till efterrätt blev det min rabarberpaj och den blev supergod. Lagom syrlig och allt, sjukt god. Riktigt mysig söndag!
 
Skön och lung vecka men nu nästa vecka väntar massor av sjukhusbesök och möten. Blä inga roliga saker men imorgon ska jag vara med Emelie. Ett tag sen jag träffade henne så det ska bli kul :)
 
Den 26 september får jag troligen veta om det blir ett kirurgiskt ingrepp! Med andra ord - operation.
Nu får ni blandade bilder från veckan.
 
Norrtälje
Filmkvällen i lördags.
Bakning
Blev visst inte så många bilder hehe.. Men ska visa det jag har köpt den senaste tiden nån dag här.

Bilder från krogen förra helgen.

 
 

Ute och bilar mitt i natten


Fredag!!


Norrtälje

Sitter vid centralen just nu och väntar på tåget. Sedan ska jag bila till Norrtälje och fixa lite småting!


Övertaggad

Imorgon händer det grejer förhoppningsvis. Är otroligt taggad!

Nu kör vi!


Veckan som varit.

Min vecka har varit väldigt lugn. Har varit på sjukan varje dag, eller nej men i tisdags, onsdags och i fredags var jag där. Det är mycket sjukhus just nu, ska berätta mer om det senare, vill inte prata om nått som inte är helt säkert än. Men det pratas om ett kirurgiskt ingrepp men mer än så vill jag inte säga.
 
I fredags blev jag erbjuden att åka till krogen men jag var så trött efter alla dessa sjukhusbesök så jag kände för en hemmakväll. Myste ner mig i soffan med ett glas rose.
 
I lördags åkte jag med Olli och hennes familj till almunge för att gå till "mini ullared" Massor av grejer till låga priser. Hittade två linnen, vantar, sockor, halsduk och en tröja. Mycket nöjd med mina köp. Efter det så bjöd Olli mig på lunch så det var en rolig liten resa.
 
På kvällen blev det trots allt krogen fast jag var så trött. Fick min favoritdrink av Leo, när den var slut så tog jag en isbit ur glaset och la på Gurras byxor. Haha, första gången märkte han det så då fick jag stå mitt kast och bli blöt av överallt på armarna av en isbit. Men andra gången lyckades jag riktigt bra. Gurra märkte inte isbiten förrän det började bli lite kallt på benet haha, det var roligt faktiskt.. Det blev lite mycket dricka för min del och jag som sa att jag inte skulle dricka så mycket. Men så blir det ibland.
Vi käkade på donken innan vi tog sista tåget hem.
 
Idag är det söndag och jag har varit iväg med mamma till barkarby outlet och kollat runt lite. Fick med mig lite saker hem. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar. Det blir potatisgratäng, grillat kött, smörstekta kantareller och sås! Gott på en söndag!
 
Imorgon ska jag till stan med Olli. Hon har lite ärenden som hon vill att jag följer med på. Sen ska jag till sjukan igen. Tur att jag har frikort annars hade det blivit dyrt med alla dessa sjukhusbesök. Hoppas jag får klara besked imorgon så jag slipper undra vad som ska hända hela tiden. Vill slippa äta 7 tabletter om dagen också, börjar bli jobbigt att passa tider och släpa med sig hela medicinlådan hela tiden blä..
 
Bilder från krogen kommer att komma upp på bloggen så fort Leo skickar dem till mig. Det kommer även dyka upp en video från igår hehe..
  
 

Min älskling har tagit körkort!!!!!!!!!!

Så glad för hennes skull!! Hon kirrade allt på första försöket och jag är så grymt stolt över henne! Var så himla nervös när jag stog vid centralen och väntade på att hon skulle komma. Grattis älskling!!!!!
 

Den här fina tårtan har hennes syster gjort.

Fler bilder från krogen förra helgen.

 



Förra helgen.

Har inte kunnat blogga pågrund av att internet har varit knas.
Min förra helg var i alla fall super som vanligt.
På fredagen var jag på sjukan på morgonen och jag minns inte så mycket från det besöket eftersom jag svimmade tydligen? Vaknade upp av att jag halvlåg i stolen. Det var tydligen pågrund av att det var så smärtsamt det dem höll på med men det tyckte jag inte att det var? Jaja, åkte direkt hem sen och vilade i 2 timmar sen åkte jag oh handlade med mamsen.
 
På kvällen var det bowling på schemat med Gurra, Oskar, Olli och Leo. Haha, jag kom sist! Men det var roligt i vilket fall :) På hemvägen regnade det jättemycket och bussen skulle komma om 15 min. Olli och Gurra fick något ryck att trycka på informationsknappen som talar om när bussen går 10000 gånger. Till slut blev det för tjatigt så jag började skvätta vatten på dem med mitt paraply. Olli kunde jag inte klå, men Gurra tog jag allt! Han blev mycket blötare än mig så det kändes bra att vinna den matchen :)
 
På lördagen var jag iväg med mamma på dagen och på kvällen blev det Hellströms. Gurra och jag samåkte dit och när vi kommer fram och ska ställa oss i kön för att komma in så står ingen mindre än Henning i kön. Hade inte träffat honom på 2 månader så det var kul att träffa honom. Väl inne på Hellis så hade Leo hittat ett bord men han förlorade snabbt bordet genom att bli bjuden på alkohol så vi förlorade bordet men killarna var snälla och gav oss bordet sen efter 10 min. Så nu fick Henning, Gurra, Leo och jag plats. Kvällen fortsatte och jag hde verkligen superkul. Leo bjöd mig på min favoritdrink "wild and crazy" heter den och jag fick dessutom en specialare med passionsfrukt och litchi i, så sjuuukt god! Inte nog med det, Leo bjöd mig på fler drinkar så under hela den kvällen brände jag 45 kr ^^ Under kvällen fick jag veta en smaskig hemlighet från både Gurra och Henning!
 
På söndagen tog jag det lugnt, åkte en sväng med mormor och mamma till IKEA. Alltid lika kul att gå runt och kolla på alla saker som finns och drömma sig bort bland all inredning och roligheter.
 
Nu får ni lite bilder från förra helgen istället.
 
 
 
 

Jellyshott, första gången jag smakade på det. Väldigt god faktiskt.
Fint, litet rådjur som chillade på gräsmattan utanför oss

Myser




Väntar på Olli

När hon ringer mig och halvgråter i telefonen så blir man helt tårögd själv.. Det tar verkligen på en när ens närmsta vän mår piss.


31 mars 2012 fyllde min blogg 2 år!!

Hur tusan kunde jag glömma bort det!? Otroligt slarvigt! Jaja, grattis bloggen på din 2års dag! Hoppas det blir många fler år med bilder och uppdateringar! :)


RSS 2.0