Jobbhelg

Igår innan nattpasset var jag i barkarby med mamma. Kollade efter sängar och hittade faktiskt en jag gillade. Men grejen är.. På mio finns det en madrass jag vill ha och på en annan affär finns sängen jag vill ha. Så om jag köper det separat så blir det ganska dyrt. Men kanske värt det så man får den madrassen man vill ha. Måste snart bestämma mig eftersom det är beställningsvara på sängen. Samma sak med soffan, beställningsvara så måste verkligen bestämma mig nu. 
Annars hittade jag ett påslakan från Gant på rean som fick följa med mig hem och även en del grejer på mio. Så fina saker! 
 
Annars rullar det på på jobbet. Inatt går jag på natt 2/4. 
En sån här säng hade jag tänkt mig. Inte just den men liknande.
Bildresultat för kontinentalsäng med förvaring

En fördel med att jobba natt

Är att man kan boka och göra ärenden på dagen. Hade tid på banken vid 14.00 idag och det hade inte gått om jag jobbat dag/kväll. Så nu är det avklarat känns skönt! Men nu kan jag inte somna om. Är för pigg och längtar efter Molly! Men nu jobbar jag bara en natt till sen jobbar jag hela helgen också. 
 
Så nu tänkte jag titta på film och bara mysa i sängen. Molly kom precis hem så nu är allt komplett
 

Nattmöte

Helt okej BS natt. Nu hoppas vi på en lika bra natt. Nu dags för möte! 



Freestyle libre

Då var det dags att få igång maskinen igen då. Skjöt in sensorn i armen igår och kändes verklingen ingenting så nu sitter den där. Och första natten med den gick faktiskt jättebra. Var lite svajigt i början med BS så jag blev helt slut i kroppen men sen höll det sig mellan 5-6 så jag är ändå nöjd. Och än så länge sitter den kvar, har ett bandage på så den verkligen inte ska lossna. 
 
Nu är jag utvilad och ska strax åka mot jobbet igen. Har nattmöte på jobbet så blir att jobba 11 timmar inatt. Men det ska nog funka! 
Preppar med en supergod sallad inför work! 
 

Uppe med tuppen

Somnade rätt sent igår och vaknade vid 8 imorse och kunde inte somna om. Idag står banken på schemat. Har inte lyckats lämna in mynten än så idag ska jag få det gjort. Sen tänkte jag åka till barkarby och titta på möbler. Inte hittat en soffa som fallit mig i smaken än. Sen kanske jag åker till täby och tittar i en sängbutik jag har hittat på nätet. Vill ha en kontinentalsäng med förvaring i. Har hittat en jättefin säng som jag föll för direkt men står inga priser och dessutom vill man ju provligga i den innan man köper! 
 
Så jag har lite att göra idag men mest roliga saker. Men först banken! 
 
Den 11e augusti var det 2 år sen jag fick hem Molly. Tiden bara springer iväg <3
 
 

Visning

Precis nu har jag mailat ett företag som säljer marmor. Bilden på marmorbordet som jag la upp igår är bland annat det bordet som jag ska titta på. Företaget är privat så man måste kontakta dem för att få komma på visning. Så jag väntar spänt på svar nu. Då blir det mamma och jag som åker. Och jag har en stark känsla att jag kommer shoppa matbord, soffbord och sängbord i marmor innan jag åker där ifrån. Det blir många många många tusenlappar i så fall men fasen vad fin min lägenhet kommer bli. Längtar ihjäl mig! 
 
Vad sägs om denna barstol i marmor till mitt framtida marmor bord? Vem vet, den här kanske också åker ner i shoppingbagen <3 
IMG_8635.PNG

Ny vecka, nya tag

Då var snart min långledighet slut. Och snart börjar min 50 timmars vecka. Men jag är taggad, ska kolla i personalpärmen om det finns några extrapass att ta. Blev så sjuuukt taggad på att jobba ännu mer nu efter mitt lönesamtal. Alla vet att lönerna suger inom vården men det min chef erbjöd mig vart jag helt chokad över. Detta betyder att jag blir kvar på neo ett bra tag till. Väldigt glad över detta! 
 
Nu är det bara 3 månader kvar tills jag flyttar in så innan inflytten i november så har jag proppat in väldigt många pass. Så jag kan vara ledig lite extra när jag får lägenheten och sen i december när julen närmar sig. Så det blir inga fler långledigheter nu fram till november. Men jag är sååå taggad! 
 
 

Marmor i mitt hjärta

De flesta vet nog att jag älskar marmor. Har tittat på ett barbord i marmor i flera veckor nu. Jag VILL beställa den på en gång. Jag är tokkär och kan inte tänka mig något annat matbord. MEN.. Har ju kollat runt hur man sköter själva marmorn och tydligen måste man sköta om den väldigt mycket. Spiller du vin, kolsyra, citron osv på bordet och inte torkar bort det på en gång så blir det märken som inte går bort. Och marmor är inte direkt billigt. Jag är ute efter äkta marmor och det kostar.. 
 
Här är bordet jag har tittat på hur länge som helst. Velar mellan svarta eller vita ben men marmorn ska vara vit. Sen ska jag inte ha dessa stolar till, har hittat några andra fina. 
Men bara marmor bordet kostar 8.900kr haha.. Värt det eller inte?? Kommer man orka underhålla det så ofta som man måste göra?? Åhhh vad jobbigt! haha.. 
 
Vikens Hantverkeri - Strandlyckevägen Barbord 120x60 www.vikenshantverkeri.se - Miljöbild

Lönesamtal

Snart går jag av sista natten och tar långhelg! Varit en pillig natt med ostabila bebisar. Läkaren som jag antar tycker jag har väldigt bra hand om barnen, ville att jag skulle stanna på salen tills bebisen blivit stabil igen. Så absolut, jag satt vid barnet från 21-02. Och visst mådde barnet bättre sen, alla värdena blev bra och bebisen var väldigt nöjd sen. Känns bra att man kan göra skillnad och att läkaren ville att just jag skulle vara där. 

Så nu är jag rätt så trött. Men väldigt nöjd över natten. Så belönade mig själv med pannkakor efter sittningen. 
 
Efter nattpasset vid 07 ska jag ha lönesamtal med min chef. Alltid lika spännande vad hon säger. Sen hem och sova. 
 
 

Möte med JM

Vart pizza hut buffe idag med Linda och Deniz. Sen blev det en cykeltur med Molly för att hämta ut sensorerna och sen en promenad på det. Så nu sover Mollsan gott bredvid mig.
 
Men då var det dags för nästa steg med lägenheten. Imorgon på kvällen är det möte med bland annat JM och min mäklare. Ska prata om vad som händer på inträdesdagen, slutbesiktning osv. Så direkt efter mötet så måste jag åka till jobbet. Och innan allt detta så måste jag till banken och lämna in mynt.. Klumpiga jag hade en hel påse med mynt undangömt av någon anledning så måste skynda att lämna in dem på banken. Och till sist så ska jag komma igång med min freestyle libre imorgon. Motivationen är fortfarande kvar så nu kör vi!
 
Så de ska jag pyssla med imorgon. Men först! Sova ut! Det är A och O när man ska jobba natt. 
 
 

58 timmar

Nu har jag jobbat klart mina 58 timmar på 5 dagar. Inte jobbat så många timmar på så få dagar innan och det kändes i slutet. Sista nattpasset var jag trött och ont i huvudet. 
Kvällpass + nattpass i fredags gick faktiskt helt okej. Jag var illamående när jag vaknade efter 3 timmars sömn men sen när jag kom till jobbet så rullade det på. Hade turen att få ha ganska friska barn så det har varit lugnt på min sal hela veckan. 
 
Men nu är jag ledig i 2 dagar. Så skönt att få sova med Molly igen, hon blir verkligen ledsen när jag åker till jobbet på kvällarna. Och när jag är borta så vill hon ändå sova i min säng. Ibland försvinner Molly och då är hon alltid i mitt rum i sängen. Det är liksom hennes plats och det märks att hon vill vara där. 
 
Ikväll var jag en sväng hemma hos Linda och hälsade på Deniz. Och när jag kom hem hade Molly varit lite lös i magen och hann inte ut. Så hon hade blivit så orolig och skämts så mycket så hon hade gömt sig i mitt rum hela kvällen. Lilla hjärtat! 
Så nu ska jag gosa ner mig bredvid henne och titta på serier. Imorgon ska jag hämta mina freestyle libre sensorer som har kommit på posten. Sen får vi se vad jag hittar på! 
 
 

Kväll + natt

Jaha då kör vi kväll + natt idag då. 3 timmars sömn nu sen åka tillbaka till jobbet igen och köra 18 timmars pass haha. Mina kollegor tycker jag är sjuk i huvudet och det är jag nog också. Men efter dessa 18 timmar och ytterligare 3 nätter till så är jag ledig i ett par dagar! Ska bli skönt. Dags att få lite sömn innan det är dags igen! 




Pigg när man ska sova

Precis innan dagpersonalen kommer håller man på att somna. Men när man kommer hem och ska lägga sig är man minsann pigg. Knas! Var en väldigt lugn första natt. Var resurs så hjälpte till där det behövdes men det var lugnt överallt så jag hann t.o.m smaka nya nocco glassen. Den var god men inte värd 23kr.. 

ska försöka sova nu i alla fall. Längtar efter Mollsan ❤️ 



Pirrig

Om ett tag ska jag börja rulla mot jobbet. Är lite pirrig i kroppen faktiskt. Längtar efter lite rutiner igen. 
Juste.. Tog fram min freestyle libre igår och laddade den. Tog nyss fram mina sensorer och ser att ALLA har gått ut.. Så typiskt.. Så har precis beställt nya som kommer om ca 10 dagar.. Tusan också, jag som var taggad på att sätta igång på riktigt. 
Aja hoppas motivationen är kvar om 10 dagar. 
 
Nu ska jag fixa det sista innan jobbet och sen börja rulla. 
Kommer sakna ihjäl mig efter mitt hjärta! <3
 

Back to work

Då var det slut på ledigheten och semestern. Känns skönt att komma tillbaka till jobbet, orkar faktiskt inte vara ledig mer haha.. Har gjort allt man kan göra i närheten så känner mig bara rastlös av att vara ledig. Så ikväll kör jag igång med natt 1/5. Spännande att se vilka bebisar vi har, om jag känner igen någon. Skönt att träffa kollegorna igen också. Så det ser jag fram emot! 
 
Igår var jag hela kvällen och natten med Linda på danderyd. Hans billi hade inte rört sig alls så han behövde sola mera och när dom skulle ta prover så lyckades dom inte. Så personalen fick ringa neo och så fick dom komma och sticka lilla Deniz. 
Så jag kom hem inatt vid 03 och hämtade Molly. 
 
Nu ska jag bara mysa hemma. Packa väskan och sen duscha inför work. Försöker memorera alla koderna till dörrarna. Kommer säkert vara lite skakigt i början, är ju ändå 4 veckor sedan jag var på jobbet. 
 
 

Danderyd

Idag har jag hälsat på Linda och Deniz på danderyds sjukhus. Man får egentligen inte ta emot besök men Lindas sambo var hemma för att fixa med några saker och dom sa att det var okej för att jag jobbar på neonatalen. Alltså att jag vet vad jag gör typ haha. Så har varit där hela dagen. 
Han är så liten och söt. Han hade gått ner ännu mer i vikt och nu fått gulsot så han låg på en billibed och det var inte det enklaste för Linda att amma honom med den. Vi jobbar väldigt olika på karolinska och danderyd. Han fick absolut inte ta bort billibeden när han skulle amma t.ex. Och det får man göra hos oss på ks. Var helt omöjligt för henne att ta hand om Deniz med hela den mackapären. 
Aja, tycker karolinska är mycket bättre faktiskt, dom visste knappt hur man satt på ögonbindeln. Och inte tillät dem någon napp heller så han skrek så fort Linda la ner honom. 
 
Kom hem ganska nyss och gjorde iordning en god sallad. Nu har jag matkoma och undrar om jag ska sova. Men är en så spännande serie som jag vill titta klart på. Hmm, får se hur jag gör! 
 
Molly tycker inte om veterinären. Sist vi var där innan hon skulle till Finland. 
 
 

Sista semesterdagen

Har mått som vanligt ikväll. Åt en supergod sallad till middag med avocado och sparris till. Testade en ny dressing som jag köpte i Köpenhamn som var riktigt god. 
 
Imorgon börjar alla i familjen jobba igen. Utom jag för mitt första pass är på onsdag. Och då "mjukstartar" jag med 5 nattpass på rad wihoo! Jag längtar faktiskt, känner mig nöjd med min semester och vill tillbaka till rutinerna igen. Så idag är det min sista semesterdag och fram till onsdag är jag bara vanligt ledig. 
 
Så nu ska jag titta på serier och gosa ner mig i min nybäddade säng. Har duschat och bäddat rent sängen efter kalaset inatt.. Så hoppas på en bra natt nu annars vet jag inte vad som är fel. 
 

Dålig natt

Fy vilken dålig natt jag har haft. Typ 30 min efter att jag gått och lagt mig börjar hjärtat slå fort, jag blir illamående och skakar i hela kroppen. Springer upp och spyr, ramlar ihop på toan och blir sittandes där ett bra tag. Benen ville inte sammarbeta så fick krypa in till rummet igen, såg ingenting för synen försvann av någon anledning. Det blir lite bättre när jag lagt mig i sängen igen men hela natten har jag mått illa och noll kraft i kroppen. 
Eftersom jag inte spydde mer så tror jag inte att det är magsjuka. jag tippar på att jag tog lite för mycket insulin till kvällsmålet som gjorde att blodsockret blev alldeles för lågt. Då brukar min kropp reagera så här. Men jag vet inte säkert, nådde inte BS mätaren.. 
 
Så idag har jag varit sängliggande hela dagen. Har druckit vatten som jag har fått behålla och har inte mått illa mer heller. Men jag är riktigt svag i kroppen. Bara att hämta vatten i köket tar all kraft jag har. Måste lägga mig ner sen och vila. Ätit har jag inte gjort men tänkte vänta till kvällen för just nu är jag inte sugen på något alls. 
 
Andra gången det blir så här på en vecka. Alltid på natten och 30 min efter jag gått och lagt mig. Måste verkligen få igång min freestyle libre nu.. 
När man mår dåligt kommer alltid den här lilla bönan och tröstar en. Hon förstår mer än man tror <3 
 

Lördag

Idag har jag varit i arninge och tittat i möbelbutiken. Hittade inga soffor som tilltalade mig men hittade en tv bänk som föll mig i smaken men den var för dyr. Den var vit och sen hade den en marmor skiva. Men 30.000 för en tv bänk är lite för dyrt. Annars hittade jag ett par skor på rean, aja baja har alldeles för mycket skor. Men limegröna, sköna nike skor på rean kunde jag inte låta bli. 
 
Har fått mina presenter från Jesper också. Fick kryddor från malta som jag önskade. Både salt från ön och sen en annan krydda i en fin burk. 
 
Ikväll har jag myst framför friidrott tycker det är riktigt roligt att titta på. Det var ju Bolts sista lopp och han kom 3a. Så det var roligt att se. 
 
Nu ska jag göra en macka och mysa till serier. The vampire diaries står på tur. Är inne på sista säsongen nu.  
 
Vi hann ingen baby shower för Linda. Han valde att komma ut tidigare. Vi får ha en baby shower fast han har kommit haha. 
 

Välkommen till världen Deniz!

Idag har jag bara varit hemma och vilat hela dagen. Kunde inte somna igår för var så nervös för hur det gick för Linda. Så somnade sent och tog en lång sovmorgon. 
Päronen är på Blidö ute i skärgården hela helgen och Jesper kommer hem från Malta inatt. 
Annars har jag bara varit hemma, tagit det lugnt och pratat massor med Linda. 
 
Linda fick sin bebis idag kl 10.03. Kämpat hela natten med värkar. Fått massor av bilder och filmer på honom och han är sååå sööt! Men har är lite liten så hon blir kvar på danderyd till söndag i alla fall. Sen ska jag bannemig hem till henne och ha bebisgos. 
 
Imorgon får jag se vad jag hittar på. Ska berätta mer om Köpenhamn och visa vad jag köpte. 
 
Den här ödlan hittade jag på vägen idag när jag var ute med Molly. Ganska häftigt, första gången jag hittar en ödla i Sverige. 
 

Bebis på G

Har precis kommer hem alltså shitt vilken kväll! Har varit på danderyds förlossning med Linda hela kvällen. Hon skulle bara in på en koll pga att hon började få sammandragningar men tillslut hamnade vi på ett rum där det är dags att föda!!! Hon var öppen 5 cm och hade buktande hinnblåsa. Hennes samob var i uppsala så jag var med Linda hela tiden tills han kom. 
Precis innan jag gick hade hon riktiga värkar som kom var 3e minut och lustgasen använde hon flitigt så jag tror absolut att han kommer inatt. Hoppas bara att han slipper neo och får komma hem <3 
 
Tror ni jag kan sova nu?? Aldrig. Kommer stirra på mobilen hela tiden. Har precis tagit med mig Molly ner till mitt rum så ska försöka sova lite i alla fall. 

Snart Stockholm

Vilken dag! Har varit såå mysigt men nu är man bra trött i fötterna. Varit jättefint väder och underbar shopping. Inte hemma än, sitter fortfarande på snabbtåget. Är hemma typ 01 och då går jag direkt upp och hämtar Molly. Saknat ihjäl mig!! Är såå nöjd med den här dagen! 



Mot Köpenhamn!

Då har vi snart åkt i en timme, 4 timmar återstår. Åker tillsammans med min fina mamma. Känns tryggt för hon kan flytande danska, jag förstår bättre än jag kan prata. Jag älskar verkligen Danmark! Har funderat flera gånger på att flytta dit och jobba på sjukhus där, känner mig mer hemma där än i Sverige. 

Så den här dagen kommer bli sååå rolig! Vi ska bara vara i Köpenhamn över dagen, vi kommer hem inatt runt 01. Vi åker snabbtåg, känns som en karusell när den svänger, hela tåget lutar typ i 90 grader haha! 
Lyfte in Molly till pappa imorse. Svårt att säga hejdå men nästa gång följer Molly med. Min lilla reshund! 



Köpenhamn!

Imorgon går tåget till Köpenhamn!! Min älskade stad, mitt älskade land! Ska bli sååå roligt!! Alarmet ringer om 4 timmar så måste verkligen sova nu. Berättar mer sen på tåget! 


RSS 2.0