Tom och Molly

Varje kväll efter 19 när det är svalare ute går jag en långpromenad med Tom och Erica. Vi går i skogen och vägar där hundarna kan springa lösa och busa med varann. Vi går ungefär i 2 timmar varje gång så hundarna är helt slut på kvällarna. Imorgon ska vi gå promenad igen. Men först ska jag lämna Molly hos Erica så ska vi gå iväg och plocka blåbär, farligt gott med blåbär från skogen. Sen ska vi gå tillbaka och hämta hundarna och gå i 2 timmar igen haha. Hurtiga tjejer! Älskar det, så hitills har jag hållt mitt löfte att gå 1 timme promenad varje dag men har utökat det till 2 timmar istället, ska fortsätta så! 
 
 

Njuter av semestern

Åh vad jag njuter av min semester. Gjort så roliga saker de senaste dagarna. Men... Tro de eller ej, men jag saknar jobbet.. Haha.. Typiskt mig men ska njuta av mina 2.5 veckor som är kvar av semestern. 
 
De senaste dagarna har vi varit ute med båten i skärgården. Även premiär för Molly att åka båt i år. Hon är ganska rädd men de går bättre för varje gång. Jag har bränt mig som vanligt men inte lika illa som det brukar vara haha.. Vi har ätit på ingmarsö krog, otroligt god mat och drink gjord på ingefära. 
 
Idag har det varit sjukt varmt så trots att jag är bränd på rygg, axlar och bröst följde jag med ut med båten. Men jag skötte mig, satt med en tröja över + en tunn scarf runt nacken. Molly blev mer bekväm men fortfarande rädd när det gungar för mycket, vill alltid sitta i knät när vi åker. 
 
Jag älskar skärgårdslivet! 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Den här veckan har jag har verkligen haft en Molly vecka. Har bara gjort massa roliga grejer med henne. Vi åkte på våran första cykeltur tillsammans som gick asbra. Hon njöt i korgen, la sig ner och älskade att det fläktade så skönt i vinden. Sen har jag varje kväll när solen gått ner, gått en långpromenad med henne. Molly har ätit som en gris den här veckan, annars äter hon väldigt lite men jag har lyckats få henne att äta och även dricka massor. Så jag är såå nöjd! 
 
Idag tog jag en cykeltur med henne till en stor äng. Det kom massor av hundar, bland annat en bulldog och två små yorkisar där den ena bara var 5 månader. Molly tokälskade den lilla valpen, hoppade, sprang omkring och busade. Så dit kommer jag verkligen ta med Molly fler gånger. Hon var helt slut, somnade i cykelkorgen på väg hem. Kvällens promenad är avklarad också, riktigt skönt att komma ut och gå på kvällarna när det är svalare ute. När jag cyklar märker jag hur dålig kondition jag har.. Den är riktigt illa haha.. Så ska försöka hålla att gå en promenad på 1 timme som jag har gjort hitills varje dag den här veckan. Och även cykla mera. 
 
 

Semester!!

Äntligen semester! Som jag har längtat! Idag har jag plockat fram min cykel igen efter att ha legat i vedboden i flera år.. Tvättat den och smörjt bromsarna. Dessutom har jag fixat en cykelkorg som Molly ska sitta i. Sen har jag myst hemma hos Linda som flyttat till väsby. Och nyss var jag ute på en promenad med Molly. Provade en kort tur med cykeln och Molly, det gick faktiskt bra haha! spände fast Molly och hon satt så snällt hela tiden, lite rädd var hon nog. 
 
Idag åkte mina föräldrar till Finland i en vecka. 
 
Imorgon ska Jeppe och jag äta lunch hos min farmor. Tänkte faktiskt ta cykeln dit. Sen ska jag till IKEA en sväng. 
 
Men nu ska jag mysa med Molly och njuta av semestern!
 
 

Extra extra

Skulle jobbat natt idag men chefen ringde in mig så 18.00 var jag redan här och ska jobba till 07 hehe. Det blir extra extra pengar där + kort varsel. Känner mig ändå pigg och taggad på att jobba. Känns att semestern är nära nu!


Avtal på min lägenhet!

På måndag ska jag skriva avtal på min lägenhet! Kontraktet är skrivet och klart och nu är det dags för avtalet. Känns som att det börjar närma sig nu fast det är 1 år och 4 månader kvar tills jag flyttar in haha.. Men det känns ändå bra, hinner spara mer pengar, köpa grejer till lägenheten och förbereda allt. 
Är så taggad! Otroligt stolt över mig själv att jag har klarat det här! Köpt egen lägenhet, dessutom nyproduktion! Riktigt riktigt stolt är jag! 
 
Ikväll har Jeppe haft ett par kompisar över. Tjänade 500 kr, köpte en cola till alla och fick 500 kr för de haha! 
 
Imorgon jobbar jag kväll och sen heldag på söndag. Sen kör jag 4 nätter på rad + ett extrapass. Sen SEMESTER!
 
 

RSS 2.0