Körde lite gym hos sötungen igår! :D

Haha, sötisen trodde inte jag orkade lyfta upp den här med en arm, så jg fick väl bevisa att jag klarade det utan problem ;) Känner mig riktigt stark som orkade lyfta upp den, 2.5 kg totalt är den xD haha stark eller vad... (a) Kunde t.o.m kolla på tv medans :D






Hotad av väsby kommun!

Vilka idioter! Det står inte vem som har skrivit det! Det finns ingen kommun-stämpel! Ingenting! Och vi har inte ens fått en varning! Helt plötsligt kommer det här brevet, vem fan vet om det är riktigt eller inte! Står ju inte ett endaste namn!
Och allt det här beror på att våran häck står ut lite på vägen, trafikanterna stör sig på den. Alltså, man får inte ha buskar och sånt som hänger utanför på vägen men alltså, att skicka en sånt hotbrev och inte ens ge oss en varning eller något innan! Det är ju förjävligt! Och jag stör mig som fan på att personen som har kontaktat kommunen inte vågar stå för vem han/hon är! Vi har redan tänkt att klippa häcken men det finns tusen andra saker att göra. Och häcken har inte hängt utanför på vägen länge! Häcken har precis blommat ut, den kanske har varit så där i en vecka, idioter asså.. Stör mig som fan på att ingen jävel har skrivit namn!
Nu tänker jag inte lägga mer energi på det här.


Bra dag!

Dagen har varit mycket bra! Trodde den skulle bli stressig och jobbig, men inte det!
Tog tåget och bussen till rösjön med Mylade. Putte var redan där, han hade tagit bilen. Vi satt oss vid bryggan och pratade tills alla de andra kom. Vi gick först runt på rösjön och kollade runt vart våra stationer ska vara. Olli, Jossan och jag hittade en prima ställe.
Sen så körde vi brännboll. Det var jättekul! Hadis skjöt bollen på en fågel nästan, Stephanie skjöt bollen på Johanna och mig och vissa skjöt ner bollen i vattnet. Och den som skjöt ner den i vattnet var också tvungen att hämta den ;) Sen badade två tjejer i klassen, usch vad kallt!

Tillbaka till skolan och äta lunch och ha betygssamtal med Andreas. Och jag är så jävla glad. Jag fick MVG i slubetyg i idrott!!!!!!! HAPPPPYY!
Johanna och jag åt vår egna lilla lunch ^^ Sen var det dags att röra sig mot badet för att ha simning! Louise och Jeanette höll i simlektionen. Hade min nya prickiga bikini på mig, den satt jättebra på!
Jäklar vilken jobbig simlektion! Det märks hur dålig kondition jag har.. Men det var ändå jätteroligt fast det var jobbigt! Ska nog börja simma oftare, så kul och bra träning också :)
Efter simlektionen fick vi sluta. Tog bussen med Censie, hon stressade mig som fan xD hon bytte om mycket snabbare än mig och sa hela tiden "6 min tills bussen går, 5 min tills bussen går" haha slängde på mig och packade ner allt sen halvsprang vi mot bussen. Som var typ 10 min försenad.. Det är ju typiskt!

Mötte Olli vid sollentuna station och åkte med henne till kista. Hon skulle köpa student present så jag var så snäll som följde med henne. Vi åt även middag där, det var roligt!
Kom hem vid 6 tiden och började plugga. Blev precis klar med pluggandet! Har allså pluggat konstant i 4.5 timme! Känner mig riktigt duktig som blev klar med en uppgift och även en kompletering! Har engelskan kvar att plugga på, men jag tänker inte plugga mer idag!

Nu ska jag unna mig en skål med jordgubbar och glass! Sen ska jag kolla på missade serier. Har sovmorgon till 13:00 imorgon, så himla skönt! Ska lämna in de 2 uppgifterna jag gjorde ikväll sen måste jag sticka till praktiken! Och sen är man ju ledig resten av veckan + måndag! Härligt härligt!
Nu har pappa åkt till Norge så jag ska verkligen umgås med mamma de här dagarna!

Vill tillbaka nu nu nu!!!!!!

Min fartfyllda lördag.

Känner att jag aldrig kommer hinna skriva om min lördag så lika bra att ta tid till det nu.
vid 12 tiden åkte mamma och jag ut och åt lunch. Sen åkte vi vidare mot stinsen där vi shoppade massa kläder. 3 linnen, en byxdress, en jeansjacka och en kofta. Haha det sjuka var att jag fick jeansjackan, byxdressen och linnet för 350 kr tillsammans. Men bara byxdressen kostade 350 xD så fick jeansjackan + linnet gratis! Hahah men jag klagar inte ;)
Vi gick runt i alla möjliga affärer, blev kvar inne i en affär i 2 timmar, provade kläder, ut och in, upp och ner osv osv osv.
Tillslut kände vi oss klara och då var det en timme tills stinsen stängde. Så vi gick och fixade inför mitt körkort. Det börjar närma sig nu :)
Och efter det handlade vi mat.
Haha, minns faktiskt inte så mycket mer vad jag gjorde på kvällen..?
Jaja, orkar inte ta bild på allt nytt ikväll, har inte ens tid till det så en annan dag. Kanske imorgon :)


Kom nyss hem..

Stress.. Jag ska till tre ställen imorgon! Först till rösjön med klassen för att kolla så att allt är fixat och klart till friluftsdagen. Sen tillbaka till skolan, äta lunch och sedan ska vi åka till ett badhus där två pers i klassen ska hålla en lektion. Är inte alls taggad på att bada, men jag får väl göra det iaf.. En positiv sak med det är att jag får testa en av alla mina nya bikinis. Det får bli den prickiga. Jaja! Och slutligen efter badet så ska jag till sollentuna station för att sedan åka till danderyd. Hur fan kommer detta sluta..
Min pappa åker till Norge inatt.. Kommer inte kunna säga hejdå, han ska bara vara borta 5 dagar men ändå.

Idag har jag varit i skolan, mycket som pågår i klassen just nu.. Tråkigt faktiskt.. Fick veta matte nationella, det var superbra enligt mig ^^ Sen har jag jobbat hela kvällen och har just kommit hem. Sötungen var lite jobbig idag.. Han var övertrött så han vred och vände på sig i min famn och kunde verkligen inte somna, fick vagga han och puffa lite på hans rumpa, det gillar han och tillslut så somnar han. Går ner och kollar på tv så länge, men efter ett tag hör jag att han skriker där uppe så det var bara att gå upp dit och hämta ner honom, han ville ligga i famnen hela tiden, så fort jag försökte lägga ner honom i sängen så gallskrek han och höll med all kraft han hade runt min nacke, han ville verkligen inte. Så det var bara att ha honom i famnen tills hans mamma kom hem, inte ens då hade han somnat.. Lite jobbigt men men, det är så ibland. Han är lika söt ändå!

Min kropp kan inte må bra av att jag stressar så här mycket. Det blir inte att sova än på ett bra tag. Måste plugga.. Inte hunnit äta något heller. Bra där (Y)
Nej men.. Jag ska skärpa mig, oroar mig för att jag ska glömma något imorgon..

Jaja.. Inläggen blir tråkiga nu. I helgen är det fest, fick veta att det är tema på festen, haha jag ska komma till festen i min heldräkt xD Aja, är det tema så är de! Haha, kul ändå! Men lycka till med 50 pers hemma hos "R". Kommer ju vara smockat med folk ^^ Aja, nu plugg hela natten!

Gick fortare än jag trodde..

Shitt, nu håller min dator på att paja totalt. Själva musen fastnar ibland, det går inte att ladda över bilder, varken från min systemkamera eller digitalkamera, det går inte med USB-minne. Inget funkar.. Så jag har lite smått panik nu.. Har över 1000 bilder som jag absolut inte vill förlora. Bilder ifrån 2006 osv... Så jag laddar över alla bilder till mobilen nu, konstigt nog så går det att ansluta mobil-sladden?

Har laddat över 500 bilder, ska ladda över alla bilder ifrån mobilen till pappas dator imorgon. Jag hoppas så himla mycket att resten av alla bilderna finns kvar på datorn tills imorgon.. Usch, inge roligt det här..

Så jag har inte tid att skriva mer idag.
Skola imorgon, efter de skyndar jag mig hem för att ladda över bilderna till pappas dator, sen måste jag åka och jobba. Stress på hög nivå just nu..

Men har två bilder ifrån i torsdags när putte, censie, olli, jossan och jag var i rösjön. Putte och Olli hittade en liten spelhall.




Nu blir det duschen!

Efter 5 timmar slit med en sladd så ger jag upp! Har ändå hittat felet, så varför ens lägga mer energi på det då.. Kan bara säga att min dator är totalt paj. Det går inte att ansluta datorn till ett USB-minne, det går inte att ansluta andra sladdar, förutom mobil/kamera sladd. Det funkar iaf men resten funkar inte. Har köpt en ny sladd idag, slet i 5 timmar för att hitta vart felet låg, testar Jespers gamla dator och på 1 min lyckas jag få det att funka. Snacka om sliten dator jag har.. Men det funkar iaf, tråkigt med sladden bara men äsch.. Satsar på en ny dator inom en snar framtid.

Haha, nu började min dator pipa, sådär som om man anslöt något sladd till den, sen försvinner musen helt plötsligt ibland. Det är bara en tidsfråga innan den pajar totalt!

Nu blir det duschen, sen jordgubbar med glass! Ska hinna visa allt jag köpte igår också.

Fråga.

Ida om: Detta blir kvällens film - sett den förr, men den är bra :)
Vill du skicka den filmen till mig ?

Svar: Det borde inte vara några problem :)

Lite fix med ny header.

Den jag har nu är bara tillfällig tills jag har fixat en ny. Men min fantasi är på botten just nu så jag har icke några ideer på vad jag vill ha för header..

Jag är helt slut i kroppen nu. Vilken dag! Mina fötter gör inte lite ont heller ^^ Jag hann med det mesta idag, förutom att pappa glömde att ringa efter min belöning.. Men han lovar att göra det imorgon. Så jag hoppas på att få tid snart. Det är en stor grej jag ska göra, när allt är klart så är en stor del av den gamla Josefine borta ;) Säger inte mer än så ;)

Men nu ska jag vila kroppen lite, bara lägga mig ner i sängen och kolla klart på filmen jag inte hann kolla klart på igår, ca 15 min kvar. Sen kanske jag orkar fixa lite med en header, vi får se!
Bloggar senare om dagen.

I hope so..




Fredag.

Idag har jag varit på sjukhuset hela dagen. Eller, från 08:00 - 14:00.
Min kropp är helt sönderstucken, har åkt in i 4 olika maskiner och fått 10 olika salvor.. Herrgud säger jag bara! Har svinont i huvudet nu men läkaren sa att jag kommer ha de på kvällen.
När jag var klar med allt skit så åkte jag till nästa sjukhus och sedan hem. Skulle ta det väldigt lugnt enligt läkaren, åtminstone 3 timmar efter besöket.
Men jag var tvungen att åka iväg med moppen på lite ärenden. Det är soligt när jag tar ut moppen ur garaget, när jag åker iväg så börjar det spöregna och jag tog ingen jacka på mig, ser ingenting för hjälmen blir täckt av regn, tappar gasfästet pågrund av att det blev för blött osv.. När jag väl är hemma igen så slutar det precis att regna... Aja, bytte om direkt när jag kom in så hoppas på att slippa bli sjuk.

Nu kväll har jag tagit det lugnt, tagit huvudvärkstablett och kollat på talang med brorsan. Sen var det någon dokumentär om en dödlig elektrisk ål som var väldigt intressant att kolla på.

Har även ätit SVENSKA jordgubbar med glass! Första gången jag äter SVENSKA jordgubbar i år. Gott var det, lite sura bara men så ska det vara! Inge socker på jordgubbarna här inte! Då blir dem bara äckliga och tappar smaken.

Ska snart kolla på film. Har laddat med 6 olika filmer. Måste ta det väldigt lugnt hela helgen. Får ju göra saker men får inte stressa eller springa runt. Har tappat räkningen på hur många prover jag tog idag.. Jaja..

Imorgon har jag massa att göra (ska inte stressa) Vettfan om läkaren läser det här, han skrämde mig när han sa "jag håller koll på dig, så försök inte med något nu" usch..

Imorgon ska pappa ringa och fixa min belöning. Eftersom att jag lånade ut mitt nya fina rum till mina kusiner för några månader sen så lovade pappa mig att han skulle betala min slingning på 1500 kr. Men jag har bytt ut det mot en annan grej som kostar lite mer. Men pappa gick med på det iaf :D
Sen ska vi även kolla på en sladd som jag skrev om för ett tag sen, sen ska jag ta ännu fler prover.. Jaja, måste man så måste man!

Höhö, nu är bloggen öppen igen. Hoppas du är nöjd nu Josefine Holmberg ;)


Igår.

Igår var det en lång skoldag. Första lektionen åkte Putte, Censie, Olli, Jossan och jag till rösjön. Vi skulle kolla upp platser, grillplats och sånt till friluftsdagen. Haha, vi tog bilen dit. Putte körde, han har tagit körkort för ett tag sen. Jag satt i mitten (är minst...) och jäklar vad man flög xD Hit och dit, vilken galning till att köra! Nejdå, putte var jätteduktig! :) Körde liiiiite fort bara ^^
Resten av dagen bestod av plugg.. Satt inne i klassrummet i 5 timmar och pluggade! Skrev, skrev, skrev, skrev och skrev..
Haha tillsist sa Halimo
- Shitt vad du skriver tjejen!
-Haha jag vet.. Är inne på min 17e sida nu xD
-VAAAAA!?!?!

Hon skrek över hela klassrummet haha! xD Jag skrev på praktikuppgifter. Det är tre delar, första delen är 10 sidor, andra delen är 4 sidor, tredje delen är 9 sidor. Blev klar med alla delarna på kvällen och hela arbetet gick på 23 sidor! xD Shitt, normal tjej som skriver 23 sidor.. FÖRHAND dessutom!

Sen på kvällen var jag hos min farmor som fyllde år. Vi fikade där och hade det allmänt trevligt :) Sen berättade farmor att hon vill betala hela mitt körkort! :o Ville knappt ta emot de, för mycket.. Men jag lyckades inte, hon gav mig 5000 kr som jag ska lägga ner på körkortet till att börja med, sen skulle jag komma till henne och få mer. Men det tänker jag inte! :o

Sen händer inte så mycket mer.

Öppnar bloggen så länge.

Mycket saker kvar att göra med designen men den ser ändå okej ut än så länge så finns ingen anledning till att ha lösen längre.
Det är mycket knepigare än man tror. Jag kan knappt något om design osv, därför mina headers och allt annat ser så vanliga ut.
Men äsch, spillerill! :D


Håller på med bloggen.

Därför den ser helt cp ut. Hinner inte mer idag.

Nu ska jag smsa med Mr och sedan sova. Imorgon ska jag till min praktik och hämta papper osv.


Detta blir kvällens film - sett den förr, men den är bra :)


Onsdag.

Chill dag i skolan. Började 13:00 med idrott ute på malmvägens fotbollsplan. Halimo höll i lektionen och vi körde nån lek, kommer inte ihåg vad den heter. Skulle kasta bollar på varandra och ha en "hemlig räddare". Riktigt roligt var det men precis när jag tog upp en boll och skulle kasta den så kommer det en boll flygandes i världens fart, rakt på ena bröstet. SATAN vad ont det gjorde! Antingen så var det Censie eller Henning som kastade den, för ingen annan kastar bollar så hårt. Haha, efter de så höll jag händerna på mina bröst för att jag ICKE ville ha fler bollar där! Haha.. Tappade andan en sekund, haha det gjorde faktiskt ont, riktigt ont. Men jag överlevde :)

En timme senare var idrottslektionen slut. Då var det bara att börja traska vidare till idrottshallen och ha ännu en idrottslektion som Vanessa och Ninorta höll i. Ännu fler lekar, killeboll + kinesiska muren.
Och efter den lektionen slutade vi. Jag gick med Olli och köpte dricka på Ica, sen var jag tvungen att gå till bussen för att åka till min praktik.
När jag väl kommer dit så går jag till mitt skåp eller.. Föredetta skåp...... Och hämtar mina inneskor och sen går jag för att leta efter någon i personalen. Men då visar det sig att min handledare är sjuk och då kan jag inte få alla papper i fyllda.. Så det var bara att åka hem igen... Ska komma tillbaka på fredag igen, suck...
Sen när jag skulle hem ifrån danderyd så går bussen bara till edsberg.. Så fick hoppa av där och vänta på nästa buss som gick om 20 min.. Väl i sollentuna så tar jag tåget, tåget stannar i norrviken där vi blir fast i 10 min pågrund av ett tåg framför. En jäkla resa hem blev det iaf...

Åt pannkakor till middag. Och nu sitter jag i min morgonrock, ny duschad. Mina axlar + ansikte börja läka nu eller vad man ska säga. Det flagnar lite på pannan och på vänstra axeln. Men nu kan jag böja axlarna hur jag vill, kan ha på mig min morgonrock utan att det bräns, kan ha på mig vanlig bh nu också. Har haft bh utan band hela veckan för att det ska läka fint. Så om det blir fint väder i helgen och vi åker ut med vår båt igen så ska jag ta på mig en t-shirt som aldrig ska tas av! Och även keps som ska sitta på skallen hela tiden! Ska endast sola det som inte är bränt, och verkligen inte sitta i solen i 2 timmar utan solkräm! Man lär sig av sina misstag ^^ Nu har det röda nästan gått över till brunt. Lite rött men man ser stor skillnad på linjen nedanför bröstet och ovanför!

Men nu ska jag kolla på film sen ska jag sova. Har lång dag imorgon. Massa plugg i skolan och även efter om jag hinner. Min farmor fyller år imorgon också! Så får se ifall jag stannar kvar i skolan och pluggar.

Saknar praktiken redan..

WTF?!


Haha, kvällshumor!

Adam kom först - det gör män alltid


Bilder från igår med Linda.








Igår + idag.

Igår var jag i skolan på dagen. Älskar vårt nya tema, inge plugg, bara massa roliga grejer + idrott nästan varje dag.
Igår på kvällen tog jag moppen med Linda till stinsen där vi köpte jordgubbar och mango.
Haha killen i kassan var rolig.

Grabben i kassan: Åh jordgubbar och mango ser smarrigt ut!
Jag: Haha ja, det är supergott.
Grabben i kassan pratar med en annan som betalade innan mig: Hörru du, jag tror du blir ägd av den här tjejen.
Gubben: Va?
Grabben i kassan: Ja, jordgubbar och mango är mycket godare än ost som du har köpt.
Gubben: Jaha, hahahah det håller jag med om.

Haha, lite rörigt men det var roligt faktiskt ^^
Sen tog vi moppen till vårt ställe där vi satt i solen. Fast jag satt i skuggan, har typ fobi för solen i alla fall nu när jag är så pass bränd.
Vi myste där ett bra tag sen åkte vi hem.

Idag (tisdag) har jag varit i skolan. Olli, jossan och jag har fixat med vår friluftsgrej. Vi ska ordna en friluftsdag för 3.orna + 1.orna. Kan inte säga mer än så eftersom att allt är hemligt och jag har inte koll på ifall det är någon i de klasserna som läser min blogg. Så jag säger inget så länge, friluftsdagen är om 2.5 vecka.

Sen hade Johanna och jag vår idrottlektion idag. Den skulle blivit så mycket bättre men eftersom att vi var tvugna att vara ute på malmvägens fotbollsplan så fick vi göra det bästa av situationen. Jag höll i uppvärmningen + avslutningen och Johanna höll i själva handbollen.
Är riktigt missnöjd för vår lektion var så bra när vi skrev den men nu sprack allt för att vi var tvugna att vara ute.. Aja Andreas gav oss VG+ på lektionen så antar att Johanna och jag får nöja oss med de? Sen fick jag även veta att Louise, Ollis och min idrottsuppgift ligger på VG+! Så jag hoppas på ett MVG i idrott nu!

Hälsouppgiften - MVG
Idrottslektionen - VG+
Idrottsuppgiften - VG+

Sen är det något mer som jag fick MVG på, jag vägrar ta emot ett VG i slutbetyg!
Haha jaja, nog om idrott nu!
Efter skolan åkte Stephanie och jag till vår praktik för att hämta massa papper osv. När vi satt på bussen var vi så jäkla övertrötta så vi garvade åt allt. Och så kom det en kille som satte sig framför oss och jäklar vad han glodde bak på oss! Det var inte så att han kollade lite, han glodde hela tiden spelade inte roll ifall vi glodde tillbaka, han fortsatte att glo och le mot oss. Och då kom Stephanie och jag av oss, vi glömde helt bort vad vi pratade om och det gick några enstaka sekunder innan vi brast i skratt. Vi skrattade oss igenom hela bussresan som var 30 min lång.
Väl på praktiken så är inte min handledare där. Ska åka dit imorgon igen, men Stephanie fick sina papper och omdömen. Och jag är otroligt chockad över hur dåliga omdömen hon fick.. Varje del så stod det endast "ok" på.. Och t.o.m jag märkte hur mycket hon kämpade på praktiken! Och hon var så mycket bättre än mig så jag undrar vad jag kommer få för omdömen..

Nåja, det återstår att se! Nu har jag som sagt jobbat hos sötungen. Det gick superbra, han somnade direkt så la honom uppe i sängen men då höll han fast i mig så jag kom ingen vart.

Imorgon har jag sovmorgon! Börjar 13:00 superskönt! Har idrott i två timmar sen slutar jag. Då ska jag åka till min praktik och lämna nycklar och hämta papper. Jag vill verkligen inte sluta där.. Vill inte lämna alla goa patienter.. Vill inte lämna alla i personalen.. Vill inte lämna stället överhuvudtaget! Galet tråkigt... Jag trivdes verkligen där.. Men Stephanie och jag har bestämt för att hålla kontakten med dem! Eventuellt sommarjobb.

Jaja, nu blev detta inlägg det längsta jag har skrivit på länge! Men men, bara att leva med :) Som sagt, tvingar ingen att läsa!

Slutat jobbet nyss.

Och nu är jag hemma. Har inte hunnit äta någon middag så håller på att koka ägg + te nu. Är inte hungrig så det blir lagom med ägg och te.

Sötungen var så trött idag. Ville hela tiden ligga i famnen och kolla på tv. Sen ringde 4 pers till mig så han vaknade hela tiden av min mobil som darra, men det fixade sig till slut.

Ska gå ut till köket nu och fixa mat, bloggar kanske mer senare.


-

"I just love everything in you.
Every time you laugh or smile
I melt inside.
When i can be with you
i'm the happiest guy in the world.
What i am trying to say,
you mean the world to me
and i love you from bottom of my heart.
I'm sorry for all my mistakes and that i have been jerk.
Three words eight letters.
That means i love you.
I hope that i didn't wake you up.
Sweet dreams darling."


Nu blir det nattinatti.

Första skoldagen imorgon efter 4 veckors praktik + en veckas påsklov. Vill inte tillbaka till skolan.. Men bara ca 3 veckor kvar eller något så jag får väl hålla ut tills dess!
Sen har jag en grej att se fram emot nångång under sommarlovet. Hoppas det blir av då i alla fall.

Nåja, nu ska jag kolla på film en snabbis, sen sova. Har laddat med en blöt och kall handduk som jag ska lägga på ansiktet och axlarna, hoppas det hjälper lite.

Det här hjälpte dock! En stund i alla fall..


Bilder från idag - JÄVLA TOMAT!











Bilderna gör inte rättvisa. Jag är sååååå mycket mer bränd än så där, men bilderna blir så när man tar kort med blixt..

Nytt.








Mina älsklingsskor! Helt sjukt att jag kan gå i dem, utan att ha trampat snett en enda gång! Grymt bra för att vara mig :)

En hel dag ute i skärgården.

Jag är så himla slut, skärgården har tagit all min energi.

Som man säger - sjön suger
.
Och då menar man inte att sjön är sämst, utan att sjön suger åt sig all kraft och energi man har i kroppen. Tro det eller ej, även fast man ligger still i båten hela tiden och solar så går det åt så himla mycket kraft. Man är helt död efter en dag ute i skärgården.

Då kan ni säkert lista ut vad jag har gjort idag. Har åkt med vår båt hela dagen. Vi åkte en bit och la till bland massa öar. Fullproppat med båtar ute. Mamma hade gjort en pasta sallad till lunch som vi mumsade på båten. Sen har satte vi på musik på radion som pappa har kopplat in till vår båt. Sen låg vi och solade i några timmar. Jag låg längst bak i båten på soffan där solen gassade på som mest. Kände efter en timme hur stekhet min kropp började bli men trodde inte att solen tog så mycket så jag fortsatte att sola i en timme. Efter 5 timmar ute i skärgården så åkte vi hemmåt.

Kom hem och kollade mig i spegeln. Blev glad när jag såg att jag hade fått rejält med sol. Åh ja.. "Glad"

Ikväll har jag ätit hemmagjord paj, gott! Att duscha var rena helvettet.. Kunde inte sträcka upp händerna för att tvätta håret, det sved så mycket i axlarna. Så jag fick ta till med en massa knep.
Tog på mig morgonrocken lika fort som jag tog av den. Så fort den kom på så brändes det, gick inte att ha den på. Så fick ta på mig en byxdress som man tar på sig underifrån, sen fick jag skippa axelbanden, har den endast så den täcker brösten. Det här är så sjukt.. Det bräns än och det kommer det göra hela natten.

Men jag får skylla mig själv. Skulle jag solat i två timmar här hemma så skulle jag bara fått lite färg. Men om man solar ute i skärgården så bräns man sönder på en timme, eftersom att vattnet reflekterar. Så ja.. Nu vet ni. Gör inte samma misstag som mig! Ta solkräm på er! Sola endast ansiktet ett litet tag! och även kroppen!

Ska ladda över bilderna ifrån min kamera så ni får bilder om en stund.

Juste, håller på med en ny design också.

Börjar blogga ikväll.

Jag är helt sönderbränd, ser ut som en tomat i ansiktet och axlarna + bröstet svider så in i NORDEN.

Nu ska jag ner och ta en kalldusch!


Märker att många frågar.

Jag vill inte berätta varför jag väljer att ta bloggpaus nu. Det är av personliga skäl. Vissa kanske kan lista ut varför och vissa har ingen aning. Jag kommer ju inte sluta blogga, bara ta en paus i några dagar. Inläggen kommer bli så tråkiga ifall jag skulle skriva nu med mitt beteende.

Så vi hörs om ett par dagar! Högst en vecka!


Tar en bloggpaus.

Av personliga skäl. Vet inte när jag återkommer. Kanske i helgen eller något. Just nu är allt på botten så orkar inte blogga på ett tag nu.


Josefine Nielsen har ett förhållande med Matte B och det är komplicerat..

Har matte nationella imorgon så jag har inte tid att blogga idag. Så ni vet varför uppateringen har varit så dålig. Var i skolan idag och hade matte lektion inför nationella. Då kunde jag mer än jag trodde men nu går det trögt.. Aja, jag blir överlycklig om jag ens får G på nationella.
G gränsen är 12 poäng.

Klockren överskrift! Gjord av Hadis :)

Nu ska jag fortsätta plugga som satan! Tänker inte sova förrän jag fattar allt! Mr får underhålla mig i pauserna :)

Så imorgon blir det nationella i 4 timmar.. Ska köpa dricka + något att äta så jag inte somnar på provet.. Sen stannar jag kvar i skolan och gör klart en uppgift sen måste jag hem för att åka och passa skitungen. Ingen praktik för mig imorgon, vår mattelärare skriver att vi har haft nationella hela dagen så man behöver inte åka till praktiken efter.

Men nu blir det matte + prat med Mr! :) 

Sjönn där patienterna och jag brukar gå vid :)

Jag får skylla mig själv..

Jag är så jäkla trött just nu, fast klockan är halv 12.
Jag pratade med Mr igår i telefon. Vi pratade hela natten ända till 04:00.
Så inte konstigt att jag är trött nu..

Men men! Käkade precis frukost och nu ska jag klä på mig. Vädret ser fint ut när man kollar ut, men när man kollar upp mot himlen ser det inte lika trevligt ut. Kommer nog börja regna.

Men nu måste jag klä på mig! Kan ju inte gå till skolan i bara underkläder heller!

Ledig imorgon - Nej juste, har mattelektion!

Typiskt att vi alltid ska ha nationella/lektion när jag har mina lediga dagar! Men jag måste verkligen vara med imorgon. För på tisdag har vi matte nationella och jag får inte faila på det! Vilket jag kommer göra men i alla fall, haha!

Idag (söndag) har jag vilat ut mig ordentligt! Har kollat på film och myst hela dagen, verkligen vilat upp mig inför sista veckan på praktiken, buhu!
På kvällen gick Jeppe och jag till stationshuset och köpte ching chong mat :D Supergott!
Just nu sitter jag i sängen, nyduschad och lyssnar på musik :) Pratar lite med Mr :)

Ska strax stänga av musiken (det svåraste) och sedan börja kolla på missade serier :)

Vi hörs imorgon :) Mattelektionen börjar 13:00 sen får vi se ifall jag stannar kvar i skolan och pluggar eller ifall jag hittar på något annat :)


Bilderna jag glömt att lägga ut ifrån Lindas och mina turer med moppen :)
























Luftgevär! Jag var GRYM!






Gårdagen (lördag)

Har varit superbra! Tog en rejäl sovmorgon. Senare på dagen åkte mamma och jag iväg och åt lunch ute. Sen åkte vi vidare mot barkarby för att byta min matta (än en gång!).
Åh, jag hade på mig mina nya skor! :D Var tvungen att testa dem och se ifall jag kunde gå i dem! xD Och det gick superbra! Kunde gå hur bra som helst och trampade inte snett en enda gång ;) Ska visa er skorna så fort som möjligt :D Äkta kärlek! Rosa såklart (a).
Haha sen handlade vi en jädrans massa mat. PÅ hemvägen hälsade vi på mormor och morfar, alltid trevligt att träffa dem.

På kvällen åt jag sallad till middag, orkade inte äta mer än de tyvärr. Efter maten så gick Jeppe, pappa och jag ut och skjöt med luftgevär! Första gången jag testade och fan vad grym jag var! :D Vi skjöt på en ölburk, vi testade olika platser och fan vad kul det var! :D
Det bästa var när pappa satt ölburken bakom en tegelsten och man såg endast en liten glimt av burken. Och ifall jag träffade burken på första skottet så skulle jag få 100:- Och vad gjorde jag!?!?! JAG TRÄFFADE! Pappa blev helt chockad och skrek "BRA JOSSAN" haha, kände mig grymt duktig där ;)

Sen kollade hela familjen på eurovision :) Vi hade läsk, godis och chips till de, myspys! Sverige kom på 3e plats, grymt bra egentligen :) Fel låt vann men aa, det blir aldrig den man vill så ^^ Jag hejade faktiskt på Irland (tvilling bögarna). Haha, den låten var grymt bra. Brorsan hejade på moldavien (gruppen med struthattarna..)
Somnade när eurovision var slut :)
Ni får bilderi nästa inlägg :)


Bilder från i söndags - första båtturen!












Haha när man kör fort och allt vatten skvätter upp på sidorna av båten, precis som på den sista bilden. Och när det dessutom blåser, då flyger allt vatten upp på den personen som sitter längst bak. Och någon sekund efter att jag tog den här bilden så flyger allt det där vattnet upp på mig! Blev hur blöt som helst och vattnet var iskallt! Haha men det var ändå en härlig känsla!

FREDAGEN DEN 13e.

Läskigt! Nejdå, har inte haft någon otur alls idag så fredagen den 13e har NADA effekt på mig ;)

Jobbade dag idag. När alarmet ringde 5 imorse så trodde jag seriöst att jag skulle dö. Min kropp orkade inte stå upp, min skalle hängde inte med och illamåendet var på topp! Men jag gick upp ändå, klädde på mig, fixade lunchen sen gick jag mot tåget. Somnade på tåget, somnade på bussen och höll på att somna på jobbet. Herregud alltså..

Men Stephanie och jag försökte pigga upp oss med att spela UNO. Haha, vi blev bara flumiga och började garva åt minsta lilla. När hon tappade ett kort på golvet så blev det asgarv, snacka om trötta tjejer.. Och när man är så trött som vi var så gör det så jäkla ont att skratta! Man orkar verkligen inte skratta, orkade inte ens sträcka mig efter fler kort. Skärpning!
Haha så hela dagen har varit knas. Alla patienter tror säkert att vi är galna som skrattar åt precis allt.. MEN! Till slut kom en patient och räddade oss! Vi spelade ett frågespel där man måste vara kvick i hjärnan och då blev vi pigga igen! Fast istället för att vara trött så blev vi hyper.. Men aa, knas dag med andra ord ^^

Annars då? Fått skjutsa ner + hämtat upp massa patienter ifrån ECT. Stephanie och jag ska äntligen få vara med! På onsdag har vi bokat in oss, så nu kan dem inte slänga ut oss igen, minsann!

Fick sluta vid 4 tiden, somnade på bussen och höll på att missa sollentuna station. Somnade dirr när jag kom hem och vaknade när brorsan kom in och sa att maten var klar. Det blev grillat, gott! Sen har jag bara kollat på talang och myst uppe i soffan med mamma. Pappa kollar på ny båt, han vill ha en stor båt, garanterat större än den vi har nu så vi får väl se. Fast den båten han vill ha kostar ca 4 miljoner och det funkar ju inte! Och även jag kollar på en grej ;) Fast den kommer ta MINST 3 år att spara ihop till, har jag räknat ut så nja.. Vi får se!

Men nu håller jag på att somna.. Måste fixa allt inför sängen och sen kolla en stund på film, alltid mysig med film innan man ska sova! Imorgon ska jag åka ut med mamma och mormor. Hoppas på att jag lyckas få med pappa och Jeppe i helgen så dem kan köpa en speciell sladd till mig! Vet inte vad de heter så ni får veta mer om sladden sen.

Men godnatt! Ska vara snäll och lägga in bilder ifrån i söndags när vi tog vår första tur med båten! JUSTE, har besöksrekord just nu, härligt!


Min nya digitalkamera!






Dubbel jobb idag.

Först praktiken sen stressa hem för att hinna till nästa jobb (passa Amadeus). Jag jobbar dag imorgon så måste sova nu, förlåt för den usla uppdateringen men jag har så mycket att göra. Bättre uppdatering i helgen!

Första gången jag verkligen kände hur adrenalinet kokade och jag var väldigt nära på att..!

Min kväll med Olli igår (tisdag).
Hela tågresan till t-centralen körde Olli och jag en tävling. Hon vann, men jag var inte långt ifrån! Väl i stan så gick vi och hämtade ut biljetterna, sen stack vi och åt middag i stan! Gick runt och kollade i affärer, Olli köpte en plånbok och jag hittade nada.
Filmen var så jäkla bra! Fick gåshud när dem sjöng! Och grät dessutom.. Vill inte avslöja för mycket för det finns säkert folk som inte har sett den filmen och då är det ju inte så bra att jag avslöjar hela filmen ^^ Men jag kan verkligen rekomendera den! Jag har bestämt mig för att se den igen! Kanske inte på bio men jag ska köpa filmen på dvd när den kommer ut.

Filmen var slut 22:30 ungefär. Vi kom lagom till tåget, vi sätter oss på tåget och bredvid oss på andra sidan av tåget så sitter det tre mongos till killar! Dem skriker "KISSIE" till mig och försöker få min uppmärksamhet. En gubbe nyser en bit bort och självklart så ska dem hålla på och härma honom, omogna! Jag ser att en av killarna kollar ner i marken hela tiden och håller för ansiktet, snacka om att han skämdes för hur hans störda kompisar höll på. Och vad fan fick dem KISSIE ifrån?!? Jag liknar inte kissie nånstans, enligt mig. Kroppen, håret, brösten, ansiktet osv, inget av de KISSIE har liknar det jag har så jaa.. Brist på ord eller vad vet jag? Omogna mongos i alla fall. Allt folk runt omkring garvade åt killarna när dem höll på mot mig. Och helt plötsligt slänger en av killarna ut en kommentar "fan vad härligt att vara gay". Alltså..... först skrika KISSIE åt mig och sedan gå på Olli.. Jag blev så jäkla arg.. Jag kände verkligen hur adrenalinet kokade! Det satt i halsgropen på mig och ni ska bara veta hur VÄLDIGT gärna jag skulle velat smälla till dem! Låter lite aggro nu men jag tål inte sånt folk.. Och dem var inte precis 12 år. Dem såg ut att vara äldre än mig och Olli.

Aja! Kom hem vid 12 tiden ungefär. Somnade på direkten.

P.S: Det här inlägget skulle publicerats igår men mitt internet dog tydligen så jag fick skriva om det idag.. Nu måste jag springa till tåget! Jobbar kväll idag!

Nästa jobb..

Kom precis hem från praktiken. Och nu väntar nästa jobb. Om en halvtimme ska jag åka och passa Amadeus. Så nu ska jag äta sen börja åka. Mamma skjutsar så slipper ta bussen :)

Mitt nya påslakan - kärlek!




Bio - hur många lingon finns det i världen.

Hade engelska nationella idag. Hör delen gick urdåligt.. Och läsdelen gick okej. Hoppas på ett G i alla fall. Efter nationella så stannade jag kvar i skolan och gjorde klart en idrottsuppgift som Olli, Lollo och jag hade glömt att lämna in, så det var skönt att bli av med den! Sen påbörjade jag en annan uppgift, ska försöka hinna klart med den så fort så möjligt.
Tog tåget hem med Olli.

Nu är jag hemma och jag har precis duschat och diskat faktiskt! Duktigt :D
Ikväll ska jag gå på bio med Olli, 20:40 börjar bion. Så jag ska ta ett tåg 17:13, Olli möter mig på tåget. Vi ska kolla i sergel så vi åkte till stan och hämtar ut biljetterna först eftersom att vi har bokat, sen går vi och käkar :)
Kommer hem ungefär 11-12 så hinner inte skriva då, därför jag gör det nu :)

Imorgon jobbar jag dag.. 07:00 - 16:00. Så jag kommer vara väldigt trött imorgon när jag kommer hem så sent idag.. Men men! Imorgon ska Stephanie och jag gå ner till PIVA avdelningen, mer än så säger jag inte eftersom att jag inte vet så mycket själv. En grej vet jag och det är att Stephanie och jag inte får gå själva, så det är lite läskigt men grymt spännande! Så jag har verkligen något att se fram emot!
Men nu måste jag torka håret och klä på mig. VILKET VÄDER!!!


Skulle publicerats igår.

De två inläggen under det här skulle publicerats igår men det var problem med blogg.se som säkert andra också har haft.
Man kunde fortfarande skriva inlägg men inget publicerades på bloggen och inga bilder var tillåtna heller. Men nu verkar det funka igen?

Nåja! Jobbade kväll idag. Har varit supervarmt ute. Det var ett stort misstag att ta jeansleggings idag.. Dagen har gått ruskigt fort! På kvällen tog vi en promenad ner till sjön med 6 patienter. Gud så skönt det var! Solen var fortfarande framme och sjönn var ju helt underbar! Tog en bild men orkar icke ladda över den till datorn idag. Senare på kvällen fick Stephanie och jag följa med på en skallröntgen. Tog endast 3 min ^^ Sen när vi kom upp på avdelningen igen så hade det skett en olycka. Skrik, slag och massa spring. Jag fick lite panik ett tag men det lugnade ner sig sen, tur de. Fick sluta en timme tidigare.

Nu är jag hemma och kollar på film. Är inte trött så kan inte sova än även fast jag borde.. Har nationella i engelska imorgon, läs + hör. Är ledig imorgon och typiskt att vi ska ha nationella då.. Aja, bara att gå upp 07:00 på min LEDIGA dag då........... irriterande..

Nåja, nu verkar blogg.se funka igen så. Lägger in bilder ifrån mina nya saker + påslakanet + bilder ifrån båtturen imorgon, för sent att göra det nu.


Första turen med båten idag! :D

Vid 12 tiden började vi lasta in alla grejer till båten och så åkte vi till svinninge där vi har vår båt :) Tog ungefär två timmar innan vi var klara med allt. Vi städade båten, lastade in saker och fixade alla dynor osv :) Sen tog vi en tur med båten i härliga skärgården! :D Vi åkte till vaxholm och solen värmde som satan! Vi var inte ute så länge eftersom att det blåste väldigt mycket.
Och herregud! Jag har bränt mig i ansiktet! Mitt face är helt rött och det bränner, speciellt min näsa! Haha roligt! :D
När vi kom ifrån skärgården så åkte mamma och jag direkt och bytte min matta i barkarby, den var för liten så vi bytte den mot en större :) Kan tyvärr inte visa bild för att blogg.se vägrar låta mig ladda upp bilder. Vi gick även i på IKEA och köpte mängder av ljus, mys!

Nu är jag hemma i alla fall. Har precis gjort klart min middag imorgon till jobbet. Det fick bli pastasallad igen ^^ fast! Med pesto + räkor + chilli fetaost! Gooooottt!
Sen åt jag sista lådan med jordgubbar och glass, mums!

Jag jobbar alltså kväll imorgon, har saknat jobbet riktigt mycket! :o Så längtar riktigt mycket till att jobba imorgon! Skönt att jag får sova ut imorgon också.

Men nu ska jag ladda över lite färsk musik till mobilen så jag har något roligt att göra på den långa bussresan imorgon. Har massa bilder ifrån skärgården idag men jaa.. Nu är det som det är..


Det går inte att ladda upp bilder..

tydligen.. Så kan inte visa mitt nya påslakan.. Eller mina nya grejer.. Eller bilder ifrån idag.. Men men det kanske funkar senare eller imorgon :)

Kan ju börja berätta om min dag igår (lördag). Tog det väldigt lugnt på morgonen. sov till 11 och gick upp för att äta jordgubbar med glass till frukost :D På eftermiddagen åkte mamma och jag ut och åt lunch sen åkte vi vidare till barkarby för att kolla efter en ny kamera. Vi gick in på media markt först och kollade. Över 100 olika digitalkameror hade dem! Kollade först på alla som kostade under 1000:- men alla hade jättedålig bildkvalite. Mamma och jag tog kort på varandra för att kolla bildkvaliten. Sen hittade jag en kamera för 1500:- men en kille som jobbade där sa att den var bra inomhus men dålig utomhus. Så jag kollade vidare tills jag hittade en rosa kamera. Superfin, vi frågade ifall den var bra. Och av alla kameror som fanns så rekomenderade dem rosa. Så vi litade på den och köpte den. Eller, JAG köpte den! 1290:- kostade den + minneskort + kamerväska. Hela altet gick på 1600:-
Jag är supernöjd med min kamera! Har lekt med den lite. Lärt känna den liksom ;) Tagit massa kort både igår och idag och den är superbra! Knallrosa dessutom :D Den fanns annars bara i en ful grön eller silver. Och rosa var snyggaste av alla så den färgen fick det bli! :) Synd att jag inte kan visa den nu.. Men ni får se den imorgon :) Vi var inne i affären i 3 timmar! xD Vi glömde hela tiden bort vilka kameror vi hade testat och vilka som var bra/dåliga,  sjukt hur många de fanns!

Vi åkte hem efter det och åt god mat. På kvällen webbade jag lite med Simon :)

Mysig kväll.

Har haft en mysig kväll med grillat till middag! Har kollat på talang och även twilight med mamma. Hon hade inte sett den och det var år sen jag såg den så.
Just nu ligger jag i sängen med datorn i knät. Den är inte lite het! Så tror jag måste stänga av den strax ^^ Ska kolla på film en snabbis först bara :)

Höll på att somna nyss och då ringer min mobil haha.. Det var Simon som ville prata lite, så nu är jag pigg ^^ Inte bra!

Imorgon ska jag åka till barkarby med mamma och kolla på kameror! Den får max kosta 1000:- men den ska även vara bra och inte se ut som en köttbulle.

Jobbar kväll på måndag så det känns superbra att få sova en dag extra! Men nu ska jag kolla på film sen sova.
Solen höll precis på att gå upp när jag vaknade idag.


Dålig bild. Dagen outfit!


FÖRLÅÅÅÅET!

För dålig uppdatering men jag kom hem så himla sent igår.. Var tvungen att göra mat mitt i natten som jag skulle ha med mig till lunch idag. Det fick bli en enkel pastasallad.

Gick upp som vanligt 05:00. Packade i maten osv. Sen efter ett tag kommer mamma ner och säger "jag skjutsar dig till jobbet". Det var liksom 5 min kvar tills jag skulle börja gå mot tåget och så kommer mamma som en räddande ängel! haha :D
Gick och la mig igen, fick sova EN HEL timme längre! Sen var det grymt skönt att åka bil till jobbet istället för att ta ett tidigt tåg, väntade 15 min på bussen i sollentuna, sitta på en buss i 30 min osv. Härligt!

Idag skulle Stephanie och jag få vara med på en ECT. Vi gick ner med patienten och var väldigt taggade på att få se på något heeeelt nytt! När vi är framme säger en sjuksköterska "vi har ingen ordinarie personal idag så vi tar inte emot några studenter". Amen härligt!! Det var bara att gå upp till avdelningen igen.. Snacka om att Stephanie och jag var besvikna.. Vi har längtat så mycket efter det här.. Aja.
Vi spelade UNO istället på avdelningen :) Sen fick vi följa med och hämta patienterna igen :)
Dagen har flytit på. Under dagen kändes det som att jag dog i någon sekund, fick höra en sån hemsk grej och den var verkligen hemsk! Man måste verkligen tåla att höra sånt här när man jobbar här.

Stephanie och jag har lagt pussel också xD Vi försökte med 750 bitar men gav upp och tog ett med 99 bitar istället. Sen pratade vi med en patient hur länge som helst. Det är så otroligt intressant att prata med honom, man blir helt insatt i det han pratar om, dessutom har han en hemsida med 122.000 läsare! Känner mig lite som V.I.P när han skrev ner hemsidan till mig. 2600 inlägg har han skrivit, galet intressant!

Min handledare var sjuk idag så jag gick med Stephanie och hennes handledare. Vi fick sluta två timmar tidigare. Tog bussen med Stephanie till sollentuna sen tog jag tåget till rotebro så hämtade mamma upp mig där :)
Vi åkte och handlade mysmat till helgen. Sen kollade vi på en kamera till mig. Min digitalkamera har fått fnatt och vägrar sluta hacka och det kostar mer att laga den än att köpa en ny. Har ju min älsklings systemis men ibland när man ska åka nånstans så kanske man inte orkar släpa på den och då är en digitalkamera det rätta valet så ja! Jag SKA hitta en den här helgen!
Vi åkte även till rusta och hittade två underbara påslakan till mig! Ska byta på sängen imorgon så då får ni se på skönheten! KÄRLEK TILL 1000!


Work work!

Kom precis hem från jobbet. Ska strax ut till köket och koka te, sover så himlans bra då.
Har varit i skolan idag på nationella i engelska. Skrivdelen gick sådär, för lite tid enligt mig! 80 min räcker ingenstans.. Sen körde Evelina, Johanna och jag speaking delen så man blir av med den! Ämnet var framtidsplaner.
Det gick hyfsat bra. Hela speaking delen tog 23 min eller något. Man måste minst prata i 15 min så det fixade vi lätt. Vi bad att få sitta själva med endast radion. Kändes mycket lättare då ^^
Skönt att två delar är avklara nu i alla fall! Efter nationella stack Olli och jag till subway. Efter det var det dags att åka till praktiken. Henning tog samma buss så fick lite sällskap en bit. Har lovat att inte säga det han sa till mig på bussen så bäst att jag håller det jag har lovat :D

Praktiken gick bra. Pratat mycket med patienterna, gått ut och badat i sjön med en patient! Och dessutom gick jag vilse i källaren, usch haha ^^

Nu är jag iaf hemma. Jobbar kväll imorgon igen så får sovmorgon! Men jag fattar inte hur jag ska klara mig utan Stephanie...! Hon jobbar dag så jag kommer vara helt själv imorgon på kvällen, buhu!
Men på fredag jobbar vi båda dag så en dag borde jag överleva!

Nu ska jag kolla på missade serier och smsa med Mr :D Och Johanna! Du ska få veta snart ;) håll ut tjejen!

Hittade denna fina kopp igår på Diana och mig :D Är typ 12 år där, haha gulligt :D

LÄSKIGT!

Jag är vaken än.. Kan bero på att jag sov till 3 idag vilket gör att jag inte är trött än. Har smsat med Mr i timmar nu och gör det än.
Jag börjar nästan bli rädd. Han vet mer om mig än jag nånsin kunde ana! Jag blir helt stum av det han skriver till mig, vet inte vad jag ska svara.. :o

En grej han skrev! Som är lite för privat att skriva här.. Men, det är en grej som man måste ta reda på själv, man måste träffa mig och sedan ta reda på den grejen. Och när Mr skriver att han vet, så bad jag honom att bevisa de (trodde att han drev med mig). Men sen bevisar han de genom att skriva exakt! Exakt vad och hur den där grejen går till! Jag blev helt chockad!! Riktigt läskigt om jag får säga det själv!

Jag är helt stum nu.. Har inte svarat honom än, vet inte vad jag ska skriva.. En riktig fullträff av honom!

Jag borde sova för längesen! Har nationella imorgon och måste vara utvilad! Men men, jag får skylla mig själv att jag sov så länge idag.
Dessutom så går det inte att sova nu när det känns som att Mr kan läsa mina tankar :o Haha knas! ^^


Film och te :) och sms med Mr! :D

Imorgon har jag nationella i engelska! Nervös.. Trodde ämnet var att skriva om framtidsplaner men ack så fel jag hade.. Ska även köra speaking delen imorgon också.. Men Johanna och Evelina. Hoppas jag får G i alla fall. Lika bra att köra så man blir av med den!
Sen direkt när jag är klar med nationella så åker jag till jobbet. Jag jobbar kväll imorgon så det passar bra.

Så uppdateringen imorgon kommer bli sämst... Men sånt får man leva med helt enkelt! :)

På fredag kommer jag eventuellt få vara med på en ECT som en patient ska göra! :D ECT är en behandling där man söver ner en patient och ger den el-stötar i några sekunder, man ger oftast ECT till patienter som är i en depression. Spännande!

Men nu ska jag fixa te och hitta någon bra film att kolla på! Har massor av bilder men orkar inte lägga in alla nu, det får bli nån dag då jag har mer tid! :)


Måndag + tisdag.

Igår jobbade jag dag 7-16. Stephanie och jag var med på ronden där läkare, sjuksköterskor och några andra pratar och herrergud.. Både Stephanie och jag somnade!! Alltså, vi satt ju inte sov precis men vi slumrade till hela tiden, så jäkla pinsamt! Under dagen så har vi pratat med patienterna, varit med på inskrivningssamtal osv. Det tog på mig när jag var inne på inskrivningssamtal, när jag fick höra varför patienten vill läggas in, usch inga roliga saker man fick höra. Alla patienter är så himla snälla och glada! Man förstår inte att varför vissa patienter ligger inne på avdelningen, dem verkar må så bra. Riktigt roligt att praktisera där faktiskt!
När jag kom hem så åkte mamma, Jesper och jag till täby för att brorsan skulle till öronläkaren. Efter de så gick vi en sväng inne i täby centrum. Vi käkade även middag där :)
Somnade i bilen på vägen hem, somnade framför datorn medans jag bloggade, somnade när jag höll på och ta kvällssprutan.. Shitt gick och la mig halv 9 eller något :o Helt slut..

Idag (tisdag) så vaknade jag av mitt alarm 07:00. Skulle till skolan och ha mattelektion inför nationella. Kul att man är ledig ifrån praktiken och behöver gå upp 07:00! Men jag var mådde dåligt, kunde ändå ha orkat gå till skolan en stund men jag gjorde inte det. Somnade om och vaknade 15:00. Fick en chock när jag såg hur mycket klockan var! Snacka om trött tjej.. Har kollat på film resten av tiden tills middagen. Efter middagen så åkte jag ut en sväng med mamma. Vi åkte till centrum och sedan till mormor och morfar.
Just så pratar jag med Mr! Är så glad! Har inte pratat med honom på ett bra tag för att det har varit knas med hans mobil men nu så! Nu smsar vi för fullt :D
Duscha nyss och nu sitter jag i min morgonrock och myser i sängen :) När jag duschade så satt det något svart på min höft, såg och kändes precis som en fästing! Bad mamma kolla på det sen och sån tur var så var det ingen fästing! PUUHH!


Somnade precis..

Helt slut.. Ska lägga mig ner och sova nu godnatt!

Häftiga partyskor!

Inget jag skulle köpa men dem var riktigt coola! Har aldrig sett något liknande förr.




Valborg + söndag.

I lördags så var det ju som sagt valborg! Dagen började med att mamma och jag åkte till sollentuna där vi kollade runt i affärer. Fick ett par jeans, t-shirt, linne och hårband av mamma, TACK! (bilder kommer när jag har tid). Vi var i sollentuna centrum hela dagen typ. Sen åt vi lunch ute också, supermys!

På kvällen vid 9 tiden så åkte jag mot Censie där Bella och Evelina var (tror hon hette så i alla fall?) ^^. Vi gick först till en brasa som var den minsta jag nånsin har sett xD Vi gick vidare till nästa brasa som höll på att slocka.. Sen kollade vi runt på iphonen vart det fanns brasor, då hittade vi en i norrviken. Så vi började gå mot bussen. Redan då frös jag ihjäl! På vägen till bussen jagade Oskar mig xD Ringde och smsade så mitt batteri höll på att ta slut.
När vi väntade på bussen körde polisen in mot oss för att kolla så vi inte hade sprit i händerna xD När han väl såg att vi var rena så vinkade han och åkte igen ^^ Vi bestämde oss i sista sekund för att dra till tegelhagen istället, om jag nu minns rätt xD. Där var det en jättestor brasa, träffade en del man kände. Hela jag var en istapp så jag stog längst framme vid brasan, då blev det varmt. Sen hade dem laddat med minljontals smällare. Höll på i minst 10-15 min konstant med smällare (har en liten video på det som jag kommer lägga upp här nångång framöver).
Vid 12 tiden så började vi röra oss hemåt. Henning var med oss också och på vägen till bussen så pratade han för fullt men jag kunde inte lyssna, det var inte ointressant utan det ända jag tänkte på var VÄRME, så jag svarade hela tiden "ja, ja, ja, ja, ja osv osv osv" när Henning pratade med mig, känner mig taskig men jag frös så himla mycket.. Jag och Bella åkte tillsammans eftersom att vi skulle åt samma håll. Alltså det gick inte att gå för mig.. Mina fötter gjorde så himla ont, smart av mig att ta converse, tunna strumpbyxor och en tunn jacka, bra där Josefine (Y).

Kom hem vid 1 typ, blev chockad över att larmet var på hemma. Ingen var hemma så jag gick upp till tvn med en skål med jordgubbar och glass! Myste under 3 varma täcken men jag fick inte upp värmen..
Somnade vid 3 på natten helt iskall. Vaknade flera gånger under natten av att jag frös. Fick verkligen inte upp värmen..

Vaknade dagen därpå (söndag) kl 12. Jag reste mig upp och kände hur hela jag vinglade, jag var dödstrött, la mig ner igen och somnade om, vaknade vid halv 2 och då gick jag upp fast jag var supertrött. Kan ju inte sova bort hela dagen..
Hela söndagen har jag varit med mormor och morfar, kom hem sent därifrån så hann inte träffa Simon..
Har inga bilder ifrån valborg förutom videon på smällarna, den får ni när jag orkar lägga ut den!


Vaken.. Döda mig..

Har inte kunnat sova nånting inatt! Tror det är för att jag hade ångest över att jag skulle upp så här tidigt.. Lång dag, får hoppas på att den går fort. Nu måste jag fixa det sista sen börja gå mot tåget..

Ska upp 05:00 imorgon, tåget går 05:43..

Hata dessa tidiga mornar.. Känns onödigt att sova när jag ändå ska upp snart.. Jag ska bara kolla klart på min film och sen sova..
Min valborg blev lyckad i alla fall, hade riktigt kul!

Imorgon blir det jobb från 07:00 - 16:00.. Sen hem och åka med Jesper till öronläkaren i täby, sen hem och uppdatera er om valborg och massa annat! Håll ut sötnosar <3

RSS 2.0