Kämpa sista veckorna!

Bara ca två veckor kvar av första terminen nu! Jösses, jag blir fortfarande förvånad hur fort det har gått men än är det inte slut! Har 6 tentor kvar.. Maj månad har varit hemsk med alla tentor, har gråtit vissa dagar och bara velat hoppa av. Har tappat räkningen på hur många tentor jag har haft i maj, tror jag är uppe i 12 st är så länge BARA i maj.. Helt sjukt egentligen. Två stycken i min basgrupp har hoppat av och en av tjejerna pluggade jag väldigt bra tillsammans med. Utan alla mina fantastiska vänner, speciellt 3 personer som verkligen har peppat mig att fortsätta, så hade jag nog hoppat av. Hur roligt det än är att plugga så sliter det som tusan på psyket. Men jag ska fasen klara det sista nu!
Imorgon kör vi skriftlig salstenta i 3 timmar på huden, våra 5 sinnen och temperaturreglering! Tänker inte ge mig!
 
Svaret från de 3 hemtentorna som jag skickade in förra veckan har kommit. Jag blev så glad att jag började gråta haha.. Allt slit, alla timmar jag satt med hemtentorna gav äntligen lite resultat. Mitt första VG <3 Att få alla rätt på frågorna jag svarade på, wow för att vara mig! Jag är inte helt dum i huvudet ändå haha! 
 
 

fullt upp med skolan

Finns ingen tid för något annat på vardagarna än skolan. Jag har sjukt mycket i skolan fram tills att den slutar i juni. Helt sjukt att en hel termin redan har gått! Så tills dess kommer det eka tomt här tyvärr. Jag håller just nu på med 3 hemtentor som ska lämnas in senast lördag. Jag satt till 03 inatt och betade av två stycken, inte så smart av mig. Var helt illamående när jag skulle gå och lägga mig och sov jättedåligt. Ska inte sitta så länge idag, har gjort klart hälften av den sista hemtentan så ska fortsätta lite nu. Vill bara beta av alla så jag kan lägga det bakom mig. Har en skriftlig salstenta på huden och alla sinnen 25/5 som jag vill hinna plugga in. 
Men att gå i skolan är så himla roligt! Bästa beslutet jag tagit, jag mår så bra och allt är så himla intressant! Efter en svacka är jag på väg mot ljusare tider, tror verkligen att 2019 är mitt år <3 
 
 

RSS 2.0