Lite ledighet.

Nu är jag äntligen ledig i två dagar. Har gått bra att jobba 6 nätter men nu när jag är ledig och kan varva ner kommer tröttheten. Men nu får jag äntligen sova med Molly igen, saknat henne massor! 
Om det är fint väder imorgon så åker jag nånstans med Molly men är det regn så stannar vi hemma och rensar kläder. Ska också titta igenom allt jag har köpt till lägenheten kommer knappt ihåg vad jag köpt haha.. 
 
Så ska bara vila och ta det lugnt dessa dagar. Sen jobbar jag hela helgen igen. Men i juni jobbar jag inte alls mycket. Har också lyckats pricka in så jag är ledig i 11 dagar i sträck i juni! Och sen är det semester! 
 
Angående semestern så har jag faktiskt inget planerat. Funderar på att åka till Ullared igen, så mysigt att vara där. Men annars så får vi se. Blir nog att åka iväg på lite småsaker men utomlands hoppar jag över i år. Satsar allt på lägenheten i år. 
 
Men nu ska jag mysa ner mig bredvid Mollsan och titta på film. 
 
1 år gammal bild. Och snart fyller hon 2 år. Helt sjukt vad fort det går. 
 

Mycket som händer nu.

Nu händer det massor av grejer med JM (min lägenhet). Kallelser, räkningar, möten osv. Nu är det ju bara 6 månader kvar! Samtidigt så jobbar jag en heel del. Den här veckan jobbar jag 6 nattpass och ikväll går jag på min 2a natt så har många kvar innan jag får en dag ledigt.. 
Nu tänkte jag gå ut på en promenad med Mollsan och innan jobbet ska jag hämta ut ett paket. Inget roligt, bara mediciner haha. 

Min älskling

Varmt så in i norden har det varit idag. Skönt för oss men djuren mår nog inte lika bra över det. Molly har varit låg hela dagen. Legat på golvet och försökt hitta svala platser. Men ändå ätit, kissat och bajsat. Men ikväll, alldeles nyss kräktes molly jättemycket. Vatten och maten hon har fått. Så nu ligger hon bara på golvet och vill vara ifred. Mitt hjärta gör så ont när molly mår dåligt. 

Så nu ska jag vara hemma hela kvällen och hålla koll på henne. Se till att hon dricker eftersom hon kräktes mycket vatten. 
Nu blir det talang på tv och mys hela kvällen med filmer och jordgubbar. 



Helt färdig

Nu har jag gått av min 6e natt på rad. Är helt slut i kroppen. Det har varit en skitvecka på jobbet rent ut sagt. Jag har behövt avsluta två bebisar. Första gången jag hade hand om en bebis som skulle avslutas. Så jag mår lite sisådär.. men mer om det senare. Nu SKA jag vara ledig i 5 dagar. Inget extrapass. Ska mysa ihjäl mig med Molly, mysa till Eurovision och bara njuta av lite ledighet. 

För tillfället så är jag på väg till min diabetessjuksköterska för att kolla diabetesen. Den är inte på topp om man säger så. Har en rejäl svacka som snart måste vända. Ikväll har jag planerat att mysa ner mig i sängen med Molly och titta på massor av filmer och serier. 



Helg 3/3

Efter tatueringen i onsdags så ringde jobbet mig och det slutade med ett extrapass så nu har jag gjort mina 2 extrapass för maj redan. Skönt men att jag är inne på min typ 14e natt på rad känns inte särkilt bra. Är så trött att jag knappt håller mig vaken på natten. Sover hela dagen men är ändå trött. Så dags att ta ett brejk från jobbet snart känner jag. Och det får jag först på fredag om en vecka.. Jobbar nu min 3e helg på rad och jobbar varje dag fram till fredag. Herregud alltså. Första och sista gången jag gör så här. mina kollegor tycker att jag är helt knäpp vilket jag är haha.. 
 
Men men snart blir det god mat och sen bege sig till jobbet. 
 
 

2 timmar senare

och jag är klaaaar! Ska visa bilder sen. Är så sjuuuukt nöjd så jag dör!! Och hon ville inte ha en enda krona av mig, gratis tatuering! Så gryyyyyyyymt nöjd. Pratade med henne om nästa tatuering också. Nu kliar det rejält i fingrarna efter fler! Denna tatuering skulle ta 30 min att göra men blev lite ändrade planer så blev precis klar nu efter 2 timmars sittning under nålen. Ska berätta mer sen. Nu ska jag hem och köpa med mig en grymt god lunch sen blir det sängen och sova några timmar! 




På väg till studion!

Utan att ha sovit en blund efter nattpasset. Nu är jag äntligen ledig i två dagar efter 10 nätter. Är helt slut i kroppen. 

Hann precis hem, byta om och nu sitter jag på tåget på väg till tatueringsstudion. Spänd på hur det kommer att kännas men är faktiskt inte nervös. Planerar redan en till tattoo men om den blir innan sommaren eller efter återstår att se. 

Min älskling! Inatt sover jag med mitt allt! 


RSS 2.0