Kärlekslista

När går gränsen vid otrohet?
Så krååångligt, har man en partner så håller man sig till den, man håller inte på med någon annan på något vis, inte skickar "gulliga sms" eller "snusk pratar". Det kan bara göra den andra upprörd. Men just otrohet kommer nog vid kyssarna.

Är du romantisk? Ibland faktiskt :)

Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Hmm.. Ingen är perfekt men, han som har det där lilla extra. Med andra ord, som M.

Vad är viktigt i ett förhållande?
Att man trivs med varandra i alla lägen, att man är lojal mot varandra och har tillit till varann! Sen finns det såklart mer men lojalitet och tillit är superduperviktigt!

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång?
Yes

Har du lekt med någons känslor? Aldrig!

Hur många har du varit ihop med? Räknar inte med oseriösa så 1.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? 11 månader och 2 veckor ungefär..

Hur länge var ditt kortaste?  kommer icke riktigt ihåg!

Är du en bra pojk/flickvän? Det är väl lite svårt för mig att svara på..

Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? M.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 17-18 tror jag.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? Nej! Det är bara korkat enligt min mening.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat?
Både och.

Hatar du ditt ex?
Nej, det gör jag inte.

Hur skulle den perfekta dejten se ut? vilken dejt som helst då man har den där pirrande-fjärilar-i-magen-känslan och allt bara flyter på fint .

Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Beror på, inget måste. Jag dör inte precis av att vara ogift ^^

Blir du lätt kär? Nej, jag har jättesvårt att bli kär.

Vad faller du för? Hans ögon och leende.

Vad är det mest avtändande du vet? Hahaha..

Har du fått ditt hjärta krossat? OM jag har..  

Hur raggar du? jag raggar inte - jag är alltid charmig ;D haha..

Vem var din första kärlek? M.

Vad tycker du om one night stands? Haha, inte min stil alls! Nada!


Kommentar.

Amanda om För och efter bilder på håret. 
Väldigt fint det blev! ;-) men det var ju fint innan också.

Svar: Usch nej, hemsk utväxt men tack :)


SJUKT! 800?! Överdriv lagom..


För och efter bilder på håret.

FÖRE: Grymt äcklig utväxt!


EFTER: Supernöjd! (förlåt för sne bild)

Ska försöka börja blogga som vanligt igen.

Men jag kommer inte ta upp vad som har hänt denna vecka. Speciellt inte tisdag - onsdag. Det kommer ta över 1 år innan jag kan bli som vanligt igen, sånt här kan hända vem som helst och nu var det tydligen min tur...

Kom precis ut från duschen och nu ska ladda över lite bilder ifrån min systemkamera.

Bloggpausen fortsätter ett tag till.

Inte för att det kommer hjälpa men.. Nu blir det så! Känner inte för att skriva en massa tråkiga inlägg som endast innehåller dåliga saker.
Jag kommer aldrig bli hel igen, har skadats så himla mycket, har fått ärr som aldrig kommer att försvinna.. Jag kommer aldrig bli den människan jag var för 2 dagar sen..

Inne på intensiven på karolinska..

Juste.. Liv eller död..
Bloggar ifrån min ipod just nu, konstigt nog går det att blogga.. Jaa.. Vad ska jag säga.. Finner inget mer passande ord än att jag är sönderslagen.. Jag är ledsen att säga det här men.. Jag kommer inte klara det här..
Läkarna kommer med morfin strax så måste avsluta nu..


Nu blir det att åka till jobbet.

Hemma om några timmar :)


NYTT.








Hahah....


Allt blir bra till slut och blir det inte det så är det inte slut än.


Fortsätter imorgon!

Hinner inte blogga mer idag. Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig i sängen. Jag är så himla glad! Jag har inte kunnat använda min ipod på ett halvår eftersom att itunes inte har velat funka på min dator. Så helt plötsligt så testar jag itunes igen och då funkar det! Har låst upp min ipod som har vartit låst i flera månader! Har laddat den med ny och fräsh musik så nu är jag riktigt glad! Har saknat den sååååå! Den laddar just nu wiiiiiee! :D

Ni får bilder på håret och mina nya grejer imorgon! Godnatt :)


Händelsen vi donken igår kl 2 på natten..

vi kände för att åka till donken efter bion. Så när vi kom hem så åkte vi med mopparna till donken i väsby. Vi visste inte ifall det var öppet så vi satt på mopparna en stund och väntade på någt slags svar? Då kommer det 4 killar som är riktigt dragna och frågar ifall vi vill ligga med dem.. Sen närmar dem oss och börjar spana och röra vid våra moppar. När dem går in till donken så följer vi med (passade på när dem ändå höll sig borta från mopparna). Det är några personer för oss i kön så vi väntar, jag har full koll på dem framför när jag hör Emelie säga "va fan håller du på med". Jag kollar bak och frågar Emelie vad som är fel, då säger hon att killen bakom henne började taffsa på henne.
Jag ser på Emelie hur arg hon blir. Jag försöker lugna ner henne och säger "skit i dem, vi beställer sen drar vi" hon lyssnar på mig och dem framför oss är strax klara. Plötsligt så känner jag hur någon börjar närma sig mina privatdelar! Jag vänder mig hastigt om, höll på att slå till killen riktigt jävla hårt! Men Emelie drar bort mig och puttar till killen och säger "du rör henne fan inte", innan Emelie håller på att göra något riktigt dumt så smäller jag till killen med hjälmen och går ut till moppen. Då skriker killen "va fan gör du, jag är kung i väsby passa dig" Jag skiter fullständigt i honom och går ut med Emelie och vi börjar röra oss hemåt.

Jävla dragna killar! Han var fan kortare än mig! Hur fan kan man göra så! BEHÄRSKA DIG! Har fortfarande en äcklig känsla i kroppen. Trodde jag såg honom idag när Emelie och jag var ute och åt lunch, fy fan.. Så jäkla glad att jag slog till honom med hjälmen! Skulle gjort mer än så men Emelie stoppade mig. Tur det kanske?
Aja..

Igår + idag.

Igår (Fredag) fyllde min mamma år! Jag gjorde lite ändringar med hennes present, bild kommer!
Städade rummet på morgonen och vid 1 tiden på dagen så kom Emelie till mig med moppen. Jag fixade mig och vi började gå mot stationen för att åka till kista. Det första vi gjorde var att hämta ut biljetterna vi hade bokat. Sen kollade vi runt i affärer. Vi åt även i kista och sen gick vi på bion som började 20:30. Vi såg pirates of the caribbien 3D om jag nu stavade rätt!? xD
Den var grymt bra! Förutom att det knappt var någon 3D i den. Det är faktiskt första gången jag ser en film i 3D. Men kan verkligen rekomendera filmen!

Efter bion åkte vi hem, vi tog ut mopparna och tog en sväng till donken 2 på natten! xD Där hände lite grejer.. (tar det i nästa inlägg)... Efter allt skit där så åkte vi hem och kollade på film sen somnade vi vid 4 ungefär.

Vaknade av morgonråttan Emelie som väckte mig kl 9!!!!! Vi åt frukost och sedan gick vi ner till duschen där vi började färga mitt hår! Var skit nervös hela tiden. Så fort Emelie sa något konstigt så blev jag helt ivrig och frågade om det var något fel. Sen kan jag säga att hon var sämt på att duscha av mig färgen.. xD fick vatten på JUST brösten ingen annanstans, haha Emelie då..! Men jag är supernöjd med resultatet! Men jag är icke klar med håret än! Mer får ni inte veta ;) Emelie kommer i veckan och fixar mer med mitt hår ;) men ni ska få se för och efter bilder på håret hur det ser ut än så länge. Blir inte rädda när ni ser min hemska utväxt jag hade innan bara.. Men nu är den borta. Litade 100% på Emelie, hon är snart färdigutbildad frisör så kände mig ganska lugn men ändå grymt nervös! Första gången jag färgar håret hemma!
Efter färgningen stack vi och åt och efter det var vi så trötta så var och en åkte hem till sig. Har hälsat på mormor och morfar ikväll sen sovit och ätit. Nu sitter jag i sängen och luktar på mitt nya fräsha hår. Nej men, lyssnar på musik just nu men ska stänga av och hämta jordgubbar med glass och därefter kolla på grymma filmer hela natten! MYYYYS!
Presenten till mamma! Hon fick ett kit med en stor parfym, kräm och en liten parfym. Hon hade önskat sig den stora parfymen och så hittar jag ett helt kit med den doften! Hon blev så glad att hon skrev ett brev på morgonen innan hon åkte till jobbet, hon blev så glad :D Presenten var ifrån hela familjen men det var jag som ordnade allt! Jag köpte presenten! Jag ordnade med choklad hjärtan runt presenten mitt i natten! Mamma berättade om hela presenten för sina kompisar så en av hennes kompisar bärde upp mig och kramade om mig och sa "du är så himla gullig, din mamma ska vara stolt över sin dotter som ordnar sånt här fint" Hehe :D















Torsdag - promenaden med Mr.

På dagen var jag i stinsen med Linda som sagt. Kom hem och Mr frågade ifall jag ville träffa honom och ta en promenad med honom. Hoppade in i duschen lite snabbt och sedan träffade jag honom. Han körde bilen till väsby så mötte jag honom. Vi gick först runt åkern vid mig, vi pratade konstant om allt mellan himmel och jord! Sen gick vi till hemköp, sedan till smedby, sedan tillbaka till runby, sedan tillbaka till smedby, sedan förbi väsby centrum och sedan till väsby station. Det kändes i bena efter den långa promenaden. Vi gick runt i HELA 6 TIMMAR! Mötte honom vid 9 tiden på kvällen och kom hem vid 3 på natten! Alltså 6 timmars promenad, shitt ^^
Den promenaden var verkligen behövlig! Kan prata med honom om ALLT! Så jäkla skönt! Lärde känna nya sidor av honom och dessutom var det första gången jag träffade honom om man säger så!

Trodde det skulle bli en ganska tyst promenad men icke de! Vi pratade på som om vi har känt varandra hela livet ^^ Haha sjukt härlig promenad! Vi planerade redan nästa promenad, vart vi skulle gå osv :D Haha, han tror inte jag kommer palla gå med honom hela natten så det ska jag bevisa nästa gång! Ska gå med honom hela natten lång! :)

Men.. Han reser bort till andra sidan jordklotet inatt.. Han blir borta i 3 veckor.. Han skickade precis sista smset innan han reser iväg, buhu! 3 veckor utan prat i telefonen på kvällarna, 3 veckor utan sms med honom, 3 veckor innan nästa promenad med honom!


Bra start på sommarlovet!

I tisdags fick jag äntligen sommarlov! Efter skolan var jag i sollentuna centrum med Johanna en stund sen åkte jag hem och duschade o packade. Tog ett tåg 16:43, mötte Jossan på väsby station och tog tåget med henne till sollentuna tåget stannade mitt ute i ingenstans och där blev vi stående i 20 min, väl i sollentuna mötte vi Olli, Bella och Mylade och gick sedan och köpte pizza.
Och slutligen åkte vi till stället vi skulle spendera kvällen på. Vi grillade, badade och hade det mysigt. Efter en timme kom Oskar, Leo och Henning. Blev matkrig och massa annat. Sen började det regna så vi började packa ihop våra saker och rörde oss mot sollentuna. Oskar och Henning var inte snälla mot mig på vägen dit..! Sen gick det inte att stanna, kryllade av myggor!
Vi rörde oss mot stan, killarna bangade (fult det där lät) men vi andra åkte dit. Men sen vände vi när vi väl var i stan, mötte killarna på tåget mot märsta, snackade lite sen blev det massa kramar och därefter när tåget stannade i väsby gick jag av.
Grymt rolig kväll i alla fall! Nu får ni bilder från avslutningen och kvällen! 
Min avslutnings outfit!






Grillkvällen 14/6.
 












Träffa Mr nu :)

Nu ska jag träffa Mr :) Tror vi ska vandra runt och snacka bara, känns så skönt att jag kan snacka med honom om allt (verkligen allt!).

Annars har jag varit i stinsen idag med Linda. Det blev lite shopping, köpte även mammas present så nu är det avklarat!

Imorgon 06:00 ska jag gå upp och fixa saker till mamma. Har planerat att lägga chokladhjärtan från trappan till köksbordet och sedan bilda ett hjärta med choklad och inuti hjärtat ska hennes present ligga. Haha "romantiska tjejen" nej men! Det blir nog bra :)
Sen på kvällen imorgon ska jag gå på bio med Emelie i kista och efter bion följer hon med mig hem och sover över hos mig :) För på lördag ska hon färga mitt hår! Har köpt hårfärg och allt :D

Oj, nu måste jag dra så inte Mr behöver vänta i timmar på mig, hös senare ikväll kanske!

Mycket som pågår just nu..

Har supermycket att hinna med imorrn. Kommer bli stressigt och känns som att jag kommer glömma allt.. Min hjärna fungerar inte just nu.. Allt händer på en gång och jag hänger inte med alls..

Är ganska deppig nu efter allt jag har fått reda på ikväll. Det gör ont när jag sväljer och det är för att gråten sitter i halsen just nu. Orkar inte gråta för då blir allt bara värre känns det som så sitter och kämpar emot just nu. Får se hur länge jag orkar..

Känns som att jag behöver få träffa dig snart.. Hoppas du vet att det är dig jag menar.. Inte så svårt att lista ut om du tänker efter riktigt noga.


Stress..

Åh vad jag hatar när det blir så här.. Mamma fyller år på fredag och har planerat att köpa en grej till henne som kostar hela 700.. Sen måste jag lägga ut pengar för att kunna köpa fritidskortet så jag kan röra mig under sommaren och den går på 550.. Sen måste jag köpa en annan grej till mamma som jag ska fixa tidigt på fredags morgonen och den kommer gå på 200.. shitt bara det där kommer på gå 1450.. Känns som att alla pengar försvinner där.. Men jag har själv valt att fixa allt till mamma och det är hon värd så jag ska sluta klaga! Eller, jag kan fortfarande klaga på att sl-korten kostar så jävla mycket!
Sen kommer det gå åt 700-800 kr när man ska fylla på pluskortet i augusti, åh herregud.. Nej nu stoppar vi där!

SOMMARLOV!

Äntligen har jag sommarlov! Och äntlingen har jag gått ut 2an! Jag håller på att fixa mig och packar för fullt. Ska ta ett tåg 16:43, möter Olli, Mylade och Bella på tåget så åker vi vidare och köper mat sen vidare till stället vi ska vara på! Taggar inför en grymt rolig kväll med grillning och bad!


Brun utan sol.

Nu har jag ätit upp mina jordgubbar med glass, alltid lika gott!
Idag kollade jag på en dokumentär som handlade om små barn som föddes 4 månader för tidigt och endast vägde 400g! Det var otroligt spännande att se på men också väldigt hemskt eftersom att två barn dog.. Usch, inge kul sånt där..

Imorgon är det äntligen skolavslutning! Sen på kvällen blir det rösjön med några sköna pers! Grilla och bada.

Nu har jag laddat med 3 superbra filmer! Letat som en galning efter dessa filmer men har aldrig funnit dem, men nu så! Nu fann jag alla 3 så nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla på film. Blir svårt att välja vilken jag ska kolla på.. Ilandsproblem! xD




Jordgubbar med glass :)

Nu blir det jordgubbar med glass och till det missade serier :) Har för övrigt hittat ut kläder till avslutningen imorgon, kör på mitt superfina vita linne och jeans shorts till det :) Ryktas om att det ska bli regn imorgon, vi hade regn på förra avslutning också så varför inte ha det igen? haha..

Helgen.

Min helg har varit sjukt rolig! Igår (lördag) var jag med Linda vid kairo hela dagen. Hade med oss massa gott, solade och badade. Det var 18 grader i vattnet, skönt att svalka av sig. Brände mig på ryggen men annars klarade jag mig riktigt bra!

Idag (söndag) var jag så jäkla trött. Vaknade vid 10 och hade 0 ork i kroppen, somnade om och vaknade 12 orkade inte gå upp då heller men var tvungen, kan ju inte sova bort hela dagen.. Fattar inte varför ja var så otroligt trött. Åt frukost och somnade sedan igen.. Åkte iväg en sväng, somnade i bilen.. Asså.. Solen har verkligen tagit all energi ifrån mig!
Ikväll har jag i alla fall varit i kairo med Linda igen. Det blåste och var grymt kallt att åka moppe. Men vi badade i alla fall, inga badkrukor här inte. Jag hade dessutom med min rosa stora badring som vi flöt omkring på. Sen blev det för kallt så vi bytte om och åkte hem.

Och nu ligger jag i sängen ny duschad med datorn på magen. Ska fixa jordgubbar med glass snart och kolla på film. Har sovit så mycket idag så kommer inte kunna somna på ett bra tag. Känns jäkligt onödigt att åka till skolan imorgon, är klar med alla mina arbeten. Imorgon ska vi endast ha en katastrof övning. 1.orna ska fixa olika stationer så ska vi i 2an gå runt med papper och skriva ner vad dem har för diagnos osv. Vi gjorde samma sak när vi gick i 1an, onödigt att komma men men.. På tisdag är det i alla fall avslutning, äntligen!

OPS har 2 missade samtal ifrån Mr ser jag nu.. Ska ringa upp honom nu och sen fixa jordgubbar med glass MIN DROG!



4 juni - den grymma festen!

Lika bra att skriva om festen nu, kommer aldrig bli av annars ^^

Jag skulle egentligen ha min onepiece men ångrade mig i sista sekund. Bestämde mig för att va byggarbetare istället :D lånade pappas byggbyxor, men dem var jätteskitiga och typ 10 storlekar för stora för mig så jag tvättade byxorna i sista sekund och hängde ut dem i solen och hoppades på att dem skulle hinna torka. Och det hann dem! Fick ta ett av mina skärp, mamma fick t.o.m hålla upp byxorna medans jag fixade skärpet, knas xD

Mötte Olli på tåget, vi åkte till stan och åt middag där sen gick vi runt lite och tog sedan tåget till spånga och därefter bussen mot Richard. När vi var framme så hade vi ingen aning hur vi skulle gå så jag ringde Johanna så kom hon och Alex och mötte oss :) Det var endast Leo, Richard, Eve, Alex, Johanna, Olli och jag där än så länge. Sen efter en timme så började det droppa in folk. Sjukt kul att alla hade klätt ut sig. Hockeyspelare, kock, sjöman typ, boxare och allt! Det blev dans för fulla muggar! Man var tvungen att gå ut och ta luft ganska ofta. Natten fortsatte och jag hade så jäkla kul. Skrattade och dansade runt som en gääälning.
Haha Gustav var riktigt knäpp, jag blev utsedd till fotograf en stund och då kom han och förstörde för mig! Han ställde sig framför kameran, höll i mig så jag inte kunde ta kort och sen så sprang han iväg med kameran, den jäkeln! :o Haha, fast han kom tillbaka med kameran lika fort som han sprang iväg med den, så fick jag en kram som förlåt, tur för han! Nejdå, jag är så snäll sååååå :)
Kvällen fortsatte, bestämde mig för att ta en nattbuss vid 3 men Ollis knä började krångla så jag ställde upp och följde med henne så hon slapp åka hem själv. Så vi sa hejdå till alla, många kramar blev de haha ^^ Sen såg jag att en killkompis till mig började skada sig själv så gick genast dit och drog bort honom, sa att han skulle sluta.
Han fortsatte så jag fick ta i rejält och skrika att han skulle sluta. Och då sa han till mig "den ända jag aldrig skulle kunna skada är dig josefine" sen sa han en annan grej, men tror inte att han vill att jag skriver ut det här.

Efter det så drog Erika in mig på toan där Olli var. Jag dog av skratt där inne, det fanns inge papper, toa grejen ramlade av! xD Åh herregud! Jag filmade tydligen, minns inte så mycket xD Jag var inte helt nykter där så jag skrattar helt stört..
Sen var Olli och jag tvugna att åka hem pågrund av hennes knä. Resan hem gick bra, kom hem vid 3 och somnade dirr. Sov hela natten, vaknade dagen där på och hade ont i huvudet hehe... "Man mår som man förtjänar" Festen var riktigt grym! Bästa på länge! Slutet kunde varit bättre men annars GRYMT!
Bilder ifrån festen!





















Hahah på sista bilden kan ni se hur jag ser ut i min pappas byggbrallor xD

Kommer bli en grym dag imorgon!

Nu ska jag kolla på film, orkar inte fixa mer med bloggen nu. Känns som att jag måste skriva om den där festen i lördags snart! ^^
Men nu blir det film, ska försöka slita mig ifrån musiken..

Imorgon ska mamma och pappa på bröllop, och jag ska iväg med Linda hela dagen. Det blir bad, användning av den nya oljan, sola, picnik, bad och massa annat kul. 
Sov sött! :D


Bilder från ikväll!


















Grym fredagskväll!

Ny design som ni ser, enkel och bra :) Har haft en grym fredagskväll!
Som sagt, Ida och jag skolkade lite sista lektionen. Efter skolan tog jag tåget med Olli och Ida mot stan, vi köpte dricka, jag köpte is-chai supergooood!! Sen satt vi oss nere vid vattnet där några studentkillar badade. Haha, dem puttade i varandra med studentmössorna på och allt xD Vi solade och drack våra drickor, sen var jag tvungen att ta ett tåg hem. Väl på t-centralen så ligger det en skakade kille på marken, folk samlades runt och dem ropade i högtalarna "finns det någon sjukvårdskunnig" Man hade sån jäkla lust att gå fram och hjälpa till! Men ambulansen kom efter 5 min så det var lugnt. När jag såg allt, ambulansen, skakande killen, folk runt omkring osv jag kände verkligen att jag har valt rätt linje/yrke. Det är det här jag VERKLIGEN vill syssla med i framtiden. Sjukhus i mitt hjärta!
Nåja, väl hemma så åkte vi till min kusin som tog studenten igår, firade honom lite. God mat och sällskap :)

2 timmar senare var jag hemma. Bytte om till bikini sen gick jag och fixade med moppen. Pappa hade tagit hem 3 bensindunkar till mig, tack snälla pappa! Åkte till kairo med Linda och badade. Blev en hel del bilder. Det var faktiskt 16 grader i vattent, otroligt kallt men skönt efter ett tag. Vi lyssnade på musik i Lindas högtalare, solade, kollade på solnedgången osv, hur mysigt som helst!

Nu håller jag på med designen lite, ny header är fixat, nu är det lite småfix kvar :) Lyssnar på musik för fulla muggar! Ni får bilder i nästa inlägg!
Brorsan och kusinen!


NYTT.

Blev lite "skolk" från sista lektionen idag med Ida. Fick med mig detta ifrån cubus!



Chill

Sitter i skolan och gör nada. Har gjort klart alla arbeten! Känns så jävla skönt, känner mig friiiiii! Om 15 min har jag lunch, på lunchrasten ska jag till sollentuna centrum med Ida och kolla runt lite. Ska kolla om jag har fått in mina pengar ifrån praktiken.
Sista lektion efter lunch ska vi bestämma om studenten! Sen ikväll ska jag åka till min kusin och fira hans student sen bara mysa hemma, skönt!

Friluftsdagen.

Hm jaa.. Den vart okej. Kunde ha blåst lite mindre så jag slapp stå på täcket hela tiden. Men det funkade. Vi åt god pastasallad och sen så badade några i klassen. Var väldigt sugen på att hoppa i själv men jag hade inget ombyte med mig.
Sen i slutet hade vi brännboll, min klass vann woho. Jag har bränt mig ännu mer nu. Stog i solen när vi spelade brännboll i ca 1 timme. Har bränt mig på ryggen nu också, härligt josefine!

Olli tyckte i alla fall att det var kul att åka moppe! xD Hon skrek hela tiden "gupp" "nedförsbacke" uppförsbacke" osv osv osv. Sen skrek "jävlar, vilken fartdåre du är jossan, jag trodde du var lugn men här gasar vi och bromsar fullt ut" Haha, olli känner nog inte riktigt mig så mycket som hon tror ;)
Äsch, nu får ni lite bilder från dagen istället!
Bilderna får tala för sig själva. Kan i alla fall säga att tredje bilden där i hinken är det blod och när man väl har stoppat i handen där så går inte den röda färgen bort för än om 3 dagar haha!

















9 JUNI, FÖRSTA DOPPET!

Höhö, jag lyckades bada i alla fall! Det var superskönt, lite kallt bara men efter ett tag så blev det varmt. Har t.o.m film bevis på att jag badade :)

Åh herregud.. Efter att Linda och jag hade badat så gick vi till någon slags terass och satt oss ett tag i den lilla solen som var kvar. En bit bort ser vi två killar som sitter i solstolar och kollar på oss. Efter ett tag slutar dem och Linda och jag passar på att byta om. Men sen ser vi att dem storglor på oss, verkligen sitter framhukade och stor glor när vi byter om!! Och sen tar dem handen innanför byxorna och börjar runka.. Asså va!? Vad är det för äckliga typer egentligen.. Först glo och sedan börja runka till när Linda och jag byter om! Och inte nog med det! Dem tar upp mobilen och börjar ta kort på oss när vi byter om! Inget liv eller vad?
Vi skyndar oss till moppen och börjar åka, och då börjar killarna sätta sig i bilen. Åkte en bit och stannade sedan för att se så dem inte följde efter, och det gjorde dem inte.

Sen kommer nästa grej.. Kör HELT KORREKT och helt plötsligt så tutar en bil på mig.. Inte nog med det.. Vi stannar i rotebro för att köpa jordgubbar. Som vanligt stod ett gäng killar med moppar en bit bort, vi köper jordgubbar och åker sedan iväg. Vad händer då? Jo... Killarna åker efter oss och försöker tävla.. Jag orkade inte med dem så jag stannade moppen så småungarna kunde åka förbi, och det gjorde dem också, skrek och åkte i världens fart. Suck..

Vilken kväll asså... Bilder ifrån badet kommer nångång i livet ^^

BAD!

Nu blir det att åka och bada, första doppet för min del i år! Jag är dödstrött, höll på att somna när jag körde moppe och då är det riktigt illa.. Men det är för varmt att vara hemma så ska åka iväg med Linda och bada! Haha, får se hur det går med just badandet ^^

Suck..

NU är jag klar med pluggandet.. Gjorde klart hela uppgiften, nu ska jag bara renskriva den sen blir jag av med skiten! Känns ju bra att de flesta får sommarlov imorgon, jag får det först på tisdag men men!
Idag har vi bara haft idrott. Vi hade magdans, fy sjutton vad jobbigt! Det tog verkligen på höftena.
Har i alla fall hunnit duscha ikväll och pratat med Mr.

Imorgon har vi den "stora" friluftsdagen. Jag tar moppen dit, jag hämtar upp olli på väsby station och därefter så kör vi till rösjön. Hoppas bara att bakdäcket håller!
Nu ska jag kolla på en film som det är 15 min kvar på sen ska jag sova.

Blir bättre uppdatering med bilder osv, när jag har mer tid! Ska lägga in en video på Erika, Olli och mig när vi är inne på toan på festen, inte helt nyktra heller haha.. Den bjuder jag på imorgon förhoppningsvis!


FINGERPRINTS


Spik i bakdäcket!

Igår innan Emelie och jag åkte med mopparna till kairo så tvättade jag min moppe. Spolade den och tvättade sedan den med bilshampoo. Precis innan Emelie och jag skulle åka iväg så säger hon att det ser ut som att jag har väldigt lite luft i mitt bakdäck. Pappa kollar och känner på bakdäcket och då upptäcker han att det är en spik rakt igenom däcket! Jahapp, tänkte jag.. Då var det kört.. Men pappa fyller däcket med luft och sedan häller han vatten på däcket där spiken sitter, om det bubblar så läcker det ifrån däcket. Och det bubblade, men väldigt lite. Pappa tyckte att jag kunde åka en sväng till kairo ändå, och luften höll.
T.o.m när jag åkte till sollentuna och hem idag så var det fortfarande mycket luft kvar i bakdäcket. Men vi ska såklart åka med moppen till honda city där dem byter däck.

Och dessutom så var spiken rejält platt, alltså att jag har kört med spiken i däcket ett bra tag. Konstigt? Har inte märkt ett dugg av den där spiken. Jaja, huvudsaken är att den funkar! Och att jag får däcket bytt så fort som möjligt.
Emelie och jag på mopparna igår innan vi åkte iväg. Glad tjej :)

Pluggat klart för idag.

Anledningen till att jag inte har bloggat mer under dagen är för att jag har varit ute och åkte moppe med Emelie. Det var så himla varmt, höll på att dö av värmeslag. Så tog på mig min marinblåa byxdress och åkte med Emelie till sollentuna där hon skulle klippa en person. Fast innan jag åkte ut så tog jag på mig solskydd! Eftersom att jag åkte i linne och inte vill bränna mig mer än vad jag redan är så!
Vi åt mat efter det sen handlade vi jorgubbar.

Nu ikväll har jag pluggat. Men nu tänker jag inte plugga mer, även fast jag borde. Har sovmorgon imorrn till 13:00, idrott i 2 timmar sen slutar jag. Då blir det att åka hem och plugga!


Blev hemma idag.

Så nu vet alla ni som har smsat mig imorse och frågat vart jag var. Har precis käkat lite lunch och nu ligger jag i sängen och kollar på missade serier. Senare under dagen ska jag plugga lite.

NYTT.










Ändrade planer.

Precis när jag skulle ner och duscha så smsade Emelie ifall jag ville åka moppe till kairo. Så vi åkte dit och satt där och kollade på solnedgången :) Vi hade läsk och godsaker som vi smaskade på där, myspys :)
Kom hem nyss ungefär, har precis duschat och pluggat lite. Nu tänker jag icke plugga mer idag! Jag pluggar i skolan imorgon istället.
Jag är ju så klantig och bränner mig igen idag.. Fast den här gången ser jag inte lika "tomatig ut" I alla fall inte i ansiktet, jag tog på mig en keps så jag inte skulle bränna mig så mycket.
Mamma hade glömt att packa ner solskyddet så jag smetade ut mammas läppglans på axlarna + facet! xD Haha! men det var faktiskt solfaktor 25 så varför inte liksom? xD Jag blev jävligt kletig, men annars så funkade det faktiskt! :D

Härligt dag ute med båten. Pappa och jag körde tre i rad, eller vad det nu heter. Jag vann ;) Efter 5 timmar ute i härliga skärgården så åkte vi hem. Tar en timme med bilen hem och när man väl sätter sig i bilen så känner man hur svag man är i hela kroppen.

Nu ska jag faktiskt hämta lite glass, lite väl sent men jag känner att jag behöver lite kallt i mig. Det bräns på benen, magen, bröstet, axlarna, nacken och lite ansiktet så jag behöver massa kallt i mig just nu! Kommer bli ett helvette imorgon med att hitta några kläder som passar, nu när mina ben är brända dessutom så kommer det bli svårt.. Får väl gå naken till skolan? Haha, berättar om min helg imorgon istället.

Three words, eight letters. Say it and i'm yours.

Vilken grym helg jag har haft! Har inte haft tid att blogga men nu så!
Jag ska ner och duscha först, lika bra att göra det nu så håret hinner torka innan läggdags. Jag är superdupermega trött just nu.. Har varit ute i skärgården med båten hela dagen och som jag alltid säger, sjön suger! Skulle kunna sova nu om jag hade lust med det, men efter en kalldusch kommer jag bli lite piggare. Har även bränt mig IGEN.
Hur lyckas jag? Tjaa.. Inte så svårt faktiskt!

Nej.. nu börjar jag bli konstig! Har nog fått för mycket sol idag. Nu dusch sen måste jag plugga lite!


Fix.

Jag har precis ätit lunch och nu håller jag lite smått på att fixa saker inför festen. Jag har ändrat klädsel ;) Jag ska inte ha på mig min onepiece, jag ska ha på mig lite andra saker, mycket snyggare dessutom ;) 17:13 tåget tar jag från väsby, möter Olli på tåget och så åker vi och käkar. Sen åker vi och möter Leo och sedan vidare mot Richard där festen hålls, tagga!

Kläderna jag ska ha ligger ute i solen och torkar just nu, tvättade dem hastigt för att dem var så skitiga, men det är ju inte mina kläder så dem är alldeles för stora för mig xD Det får plats en till person i dem kläderna xD Men jag får väl använda skärp, det blir nog bra!

Nu ska jag kolla lite på film och sen ska jag ner och duscha och hoppas på att kläderna hinner torka, annars är jag illa ute..

Blir nog inte mer bloggning idag, förmodar att det blir att ta nattbussen hem så bloggar mer imorgon med massa bilder!
Ha en superbra lördag! För det ska jag ha! :D

Fråga!

Eddie om Lucia today!:
har du stomipåse :O

Svar: Heh nej, det har jag inte :) Jag hjälpte en patient med sin stomipåse :)

Film för fulla muggar!

Har kollat på twilight, new moon och nu håller eclipse på att ladda. Man kan verkligen inte tröttna på dessa filmer! Kommer ha ångest gånger 1000 när jag har sett den sista filmen som kommer ut nångång i november, tror jag? Vill verkligen inte att filmerna ska ta slut.. Lovar att slutet kommer va sämst, och då kommer man bli så himla arg.. I alla fall jag!
Det är superfint väder ute, men jag känner mig inte riktigt bra så jag ska försöka ta det lugnt idag, ladda inför festen imorgon!
Det värsta är att Olli och jag ska åka till stan först och äta mat innan vi åker vidare till Richard. Jag kommer ju skämmas som satan när jag går runt i stan med min onepiece! Haha jaja, lite får man väl bjuda på sig själv! xD Hahah det blir roligt när alla får se vad Olli ska klä ut sig till ;) Endast jag vet det, VIP!

Haha nej, nu ska jag sluta!
Nu har filmen laddat klart! Ska gå och värma på lite lunch också, mys inomhus!

Haha, den nya sedeln kanske??? xD


Mysig dag.

Idag har jag varit i sollentuna centrum med mamma och mormor. Fick med mig ett par trosor, trekvarts byxor och en volym grej, tack för de mamma <3
Sen så åkte vi och handlade mysmat.
Det var en riktigt söt kille inne i mataffären, såg att han kollade på mig väldigt mycket när jag stod vid frukten, konstigt nog så mötte jag honom hela tiden inne i mataffären, vart jag är gick.. haha!
Sen när vi var framme vid kassorna så var det en lång kö och jag försökte komma förbi en kö med korgen,det var så himla trångt, och helt plötsligt från ingenstans så kommer den där killen och lyfter upp korgen och ställer den i kön jag hade tänkt ställa mig i, haha asså? xD
- Tack, sa jag till honom
han kollar mig rakt i ögonen en lång stund innan han säger "så lite så"

Haha vilken gentleman ;D Tänk om alla killar kunde vara så snälla och bära korgen förbi en massa människor ;) haha!
Och inte nog med det. När vi har betalat allt så ställer jag mig med maten vid ett par stolar för mamma glömde att handla en sak. Och då kommer killen igen! Han kollar jättemycket och struntar i att hans kompis snackar med honom, sen tar han äntlige modet att gå ut ur affären, trodde jag! Han kommer tillbaka och glor på mig igen och låtsas att han ska hämta något, sen går han ut igen. Haha rolig kille! ^^

Nåja! Ikväll har jag ätit en supergod middag med mamma och Jeppe! Och nu har jag precis ätit jordgubbar med glass! Vet inte hur många gånger jag har ätit det den här veckan!?!? Varje dag tror jag! haha galen tjej.. Men jordgubbar är ju sååååååå gott!
Nu ska jag kolla på film och mysa ner mig under täcket.
Antingen så blir det The last song eller New moon, sett båda två men sjukt bra filmer som jag aldrig kommer tröttna på!
Imorgon blir det kanske sjukhuset, går inte in på fler detaljer! På lördag gäller det! Haha, har fortfarande inte smällt att det ska komma 50 pers hem till "R" xD Man kommer inte få plats att röra sig, och jag som ska gå runt i min onepiece! Hur varmt kommer inte det bli?! Haha, det löser sig nog!
Jag ska försöka hinna ta kort på allt nytt här hemma också! Men nu, film!


Myspys :D

Pappa är i Norge och Jeppe åkte precis till en kompis som tog studenten idag, haha Jeppe ska åka limosin (stavning?) in till gamla stan! xD Sen ska dem käka på en restaurang, så Jeppe kommer inte komma hem förrän sent inatt. Vilket betyder att mamma och jag är helt själva hemma! Åh vad mys!
Vi ska börja laga tacos nu och sen ska vi upp och kolla på film, bara mamma och jag :D Sen har vi köpt vanilj glass, färska jordgubbar och färsk mango som vi ska mumsa på ikväll till efterrätt! MYYYYS!

Åh jag är så glad! Min gamla digitalkamera har börjat fungera igen! :D Har lånat ut min rosa skönhet till pappa så han kan ta lite fina kort i Norge :)

Glad tjej!

RSS 2.0