FIIIIILMIS!

Nu ska jag kolla på en superbra film som jag helt har glömt bort namnet på.. ^^ Det här blir troligtvis sista inlägget :) Nu är det visserligen lördag redan men jag räknar det som fredag :)

Imorgon (lördag) ska jag vara med Linda på dagen :) På kvällen ska jag kolla på melodifestivalen och bara mysa mig ner under en filt :)
Mamma och pappa åker iväg på kvällen för att fira pappa. Han vet endast om att han ska ut och äta med mamma men har vet inte att när han kommer till restaurangen så kommer det vara över 30 pers och överraska honom ;D Jeppe och jag kommer inte att vara med "vuxenfest" hehe.. Men får fira pappa genom att ge mina presenter till honom :)
Reser bort på torsdag redan! Skriver ett inlägg innan jag åker :) Alltså på torsdag, hoppas jag hinner det bara! Vi hörs mina söta läsare :) Det kommer klia i mina fingrar efter bloggning, men jag får inte blogga! ^^

Får se när Mr vill ha sitt pris :) Han vann nämligen mot mig i en tävling och nu ska jag stå för priset också :O haha! Men vi håller på med en tävling nu och jag leder! Den här gången ska jag vinna!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0