På tisdag

Shitt vad det var jobbigt att ta sig upp idag efter 5 timmars sömn. Var inte alls sugen på att åka in till stan, ville bädda ner mig och somna om igen. Den här veckan har varit tuff. Har hänt så mycket som sagt och det har tagit hårt på mig. Har haft samtal med läkaren varje morgon innan jag gick hem för att återkoppla och prata. Är såå glad att hon kom in på salen när hon gjorde, hade varit jobbigt att vara själv i allt detta. 
 
Men men, upp från sängen kom jag. Och fick en tatueringstid redan på tisdag! Är såååå glad! Vi fixade texten när jag var där. Typsnitt och storlek. Blev så jäklans nöjd. Tror detta kommer bli asgrymt! Nackdelen är att jag jobbar hela veckan ut så hinner inte sova mycket efter måndagens nattpass och sen jobbar tisdagnatten igen.. Men jag är ju ung som mina kära kollegor säger haha.. 
 
Jag har ju sagt att jag ska lugna mig lite med tatueringar efter den här. Men.. Det börjar redan klia efter fler. Har redan börjat fundera på nästa haha... 
 
Ikväll har jag bara myst framför tvn. Och nu blir det mer mys, serier i sängen, iskall cola zero och jordgubbar på det. En fredagkväll exakt i min smak. 
 
 

Soc anmälning och självmord

Vilken jobbvecka alltså.. Har hänt så hemska grejer och varit med om saker som nästan fått mig att gråta på jobbet. 
Denna veckan fick vi reda på att en vårdarbetare tagit självmord på toaletten på våningen under oss. Alla är helt i chock och självklart säger dem inte mer vad som har hänt. Varje gång man går på toa så tänker man på händelsen, riktigt otäckt. 
 
Sen hände en incident med en mamma när jag jobbade min andra natt. Hon var upprörd och hade sitt barn på bröstet. Hon blev arg över vissa saker och skrek på mig. Sen kom läkaren och förklarade läget och då blir mamman helt galen och kastar barnet i sängen som mamman ligger i. Barnet blir rädd och börjar gråta. Jag får panik och tränger mig fram för att ta barnet och lägga den i sin egen säng. Mamman bryr sig inte alls om barnet utan skriker på läkaren som inte gör som hon vill. Situationen lugnar sedan ner sig men läkaren måste ändå göra en soc anmälan. Okej att bli upprörd men att ta ut det på barnet.. BIG NO! 
 
Så allt detta har tagit hårt på mig. Nu jobbar jag sista natten och det ska bli väldans skönt att vara ledig.
 
Nu ska jag pussa på Molly och göra mig redo för sista natten.
Imorgon är det stan som gäller. Åka till tatueringsstudion och boka tid för tattoo äntligen!
 
 
 

Ny vecka + tidsbokning

Då kör vi natt 1/4 ikväll då. Idag känns ångesten inte lika mycket som igår. Känns rätt skönt att gå och jobba ikväll faktiskt. 
Idag har det varit hur varmt som helst. Tog en 2 timmars promenad med Molly ute i solen. Hennes tunga hängde i slutet så trött hon var. Men sååå skönt ute, blåste dock väldigt mycket. 
Sen har jag varit iväg och tagit prover igen inför att min läkare ska ringa mig så småningom.
 
Och imorgon... Ska jag boka tatueringstid!!! Äntligen säger jag bara. Hoppas att dem har en tid ganska snart. Och då är det andra låret som står på tur. Men denna tatuering kommer nog inte ta 10 timmar haha så tror jag överlever. Fast nu ska jag bland annat tatuera lite på insida lår och där lär det kännas kan jag tänka mig. Men jag är såååå taggad! Som jag har längtat! 
 
Men nu ska jag fixa klart mig och pussa på Molly en miljon gånger. Riktigt taggad på jobb faktiskt! :D 
 
 

Söndag

Den här veckan har gått alldeles för fort. Nu dröjer det tills jag kan vara långledig igen. Men det är bara att kämpa på. Har haft en så mysig helg med mamma. 
 
I lördags var vi på IKEA och kollade runt. Hittade lite smått och gott där till lägenheten. På kvällen åkte jag hem till Linda och umgicks med henne och vovvarna. 
 
Idag har jag mest tagit det lugnt. Så varmt och fint väder så gick en långpromenad med Molly. Hon var tvärslut sen och la sig på golvet när vi kom hem haha gulle. Och ikväll hade Linda och jag våffelmys. Vi skulle haft det igår eftersom det var våffeldagen men vi var så trötta så vi skjöt upp det till idag. 
 
Nu är jag hemma igen. Mollsan sover redan och jag funderar på om jag också ska sova faktiskt. Tycker det är så mysigt att vara uppe sent när alla andra sover. Kolla serier, helt tyst i huset, bädda ner sig i sängen och bara få vara. Men nu är jag så trött så tror att sova lockar mer. 
 
I alla fall. Imorgon är det jobbdags igen. Då kör jag 4 nätter på rad. Inte alls sugen på det.. 
 
 
 
 

Fredag!

Idag har jag sovit ut ordentligt. Somnade redan vid 22 igår och sov som en stock bredvid Mollsan. 
Så idag har jag bara tagit det lugnt. Gått en promenad med Molly i det fina vädret och sen handlat mysmat med mamma. 
Mamma och jag är ensamma hela helgen så ikväll lagade vi crispy burgare, sallad och chilli chesse till. Så jädrans gott. Och snart ska jag öppna en flaska vin som jag har köpt från Carolina Gynning med smak av smultron. Ska bli väldigt spännande. Och till slut så väntar lets dance och därefter finaste familjen som börjar igen. En väldigt skön fredag. 
 
 

Jag lever!

Överlevde bilresan dit och hem yeey! Men det var inte så kul att sitta 10 timmar själv i en bil.. Men att vara på ullared själv var superskönt. Kunde gå vart jag ville, behövde inte tänka på någon annan. 
Bilresan dit går alltid bra, piggnar på mig rätt fort efter alarmet ringer. Jobbigast med resan dit var att det var dimma hela morgonen + tusen långtradare som kör som sniglar.. Så jag var nära på att krocka riktigt ordentligt. Tyckte att vägen var rak och fri, kör om lastbilen och en sekud senare dyker det upp två lampor. Panikbromsar och hinner på håret in bakom lastbilen igen. Där hoppade hjärtat upp i halsgropen kan jag säga. Låg bakom lastbilen hela vägen sen.. 
 
Väl på ullared så hinner jag precis gå ner till hundavdelningen när brandalarmet går.. Typiskt.. Annars flöt det på. Gick igenom allt men la mest tid på det jag behövde. Enligt mig själv så köpte jag inget onödigt. Hittade även saker jag tänkt köpa här hemma men som kostar halva där så jag är riktigt nöjd! 1300kr gick hela kalaset på. Väldigt lite i skillnad mot vad jag fick. 
 
Bilresan hem gick bättre än förväntat. Var klar på ullared redan vid 2 tiden, åt lunch och sen började jag resan hem. Det resulterade i att det var sol hela vägen hem och den höll mig pigg. Brukar annars köra hem i mörker och då är det värrre. Men nu gick det hur bra som helst. Stannade inte nånting på hemvägen så nu har jag ont i händer, rumpa och höger foten. 
 
Kan ju säga att det ska bli skönt att lägga sig i sängen och sova sen. Och få sova med min favorit igen! 
Utsikten på vägen hem! Huuuur underbart! 
 

Ullared

Nu är det dags för mig att sova. Alarmet ringer 02:30 inatt. Känner mig faktiskt trött så hoppas kunna somna nu så får jag i alla fall hyfsat med sömn. Är lite nervös och spänd nu när jag ska åka själv, förhoppningsvis går det bra! 
 
Bilen är kollad och sommardäcken är på. Tanken är full med bensin så det är bara att tuta och köra. 
 
Molly ligger redan bredvid mig och sover men måste lämna upp henne till pappa eftersom jag åker inatt. Allt är packat, plockat fram kläder och frukosten är redo. 
 
 

Fri en vecka

Så otroligt skönt att vara ledig i en heeeel vecka nu! Ledig heeeela helgen också. Jobbet smsade imorse och frågade om jag kunde jobba inatt men svaret blev NEJ. Stolt över mig att jag sa Nej, hade varit ett bra tillfälle att tjäna lite extra pengar annars. Men efter denna långa ledighet så kommer jag jobba ganska intensivt ända till maj så ska ta vara på den här veckan. 
 
Varit iväg till ögonfoto i stan idag. Typiskt så hade dom datastrul just den här dagen så hon kunde inte få fram alla bilderna men jag har fortfarande en liten förändring på ögonen. Gäller att komma igång med diabetesen, skjuta in knappen i armen konstant varannan vecka, äta bättre så BS håller sig stabilt och ta insulin på rätt tider... Men det kommer.. Det vet jag. 
 
Imorgon ska jag till pappas jobb och byta till sommardäck. Och titta till olja, spolarvätska osv. 
Fööööör, natten till torsdag åker jag själv till Ullared..!!! Läskigt men ser fram emot att vara där själv och kunna koncentrera mig på mitt. 
Så idag har jag laddat upp med godis, drickor och frukost som jag äter på vägen dit. 
En utmaning för mig att åka själv men jag måste våga. 
 
Nu ska jag njuta av mitt favorit-sov-sällskap som ligger bredvid mig och snarkar <3 Titta på serier och sen sova ut läääänge imorgon. 
 
 

Upplåtelseavtal check

Lång dag med lite sömn. Gick av nattpasset imorse och hann sova i 4 timmar sen åkte jag och hämtade Molly på pappas jobb. Iväg med henne till trimmis för att rycka bort hår i öronen, sedan hem och vila i en timme för att sen åka och skriva mitt 3e avtal på lägenheten. Avtalet skrevs i en av de nybyggda lägenheterna och oj vad fint det var. Det var en 4a som hade väldigt många likadana inredningsval som mig. Hela köket var exakt samma som jag har valt. Shitt vad jag längtar! Fick även välja garageplats. Sååå glad att jag lyckades få en garageplats! Platserna räcker inte till alla så jag är överlycklig. Sen kostar ju en garageplats 900kr i månaden, dyrt men så värt det. 
 
Så nu är jag rätt så trött.. Hade lugnt kunnat gå och lägga mig nu och sova för natten men det går ju inte riktigt.. Har ju ett nattpass kvar innan jag är långledig. Och imorgon får jag inte sova ut heller, för då ska jag till ögonläkaren inne i stan jippie... Får sova i mitt nästa liv eller nått haha.. 
 
Något positivt är i alla fall att jag ska pilla med ritningar till min nästa tatuering inatt i alla fall. 
 
 
 

Fruktglass

Den här kommer jag njuta av ikväll till en bra serie. Otroligt god och nyttig glass som endast består av frukt! 
 
 
 

Effektiv dag

Strålande sol har det varit idag men det blåste väldigt mycket vilket var synd. 
Har gått två långpromenader med Molly. I slutet blev hon lite lat och glodde på mig "måste jag gå mer mamma". 
Sen har jag lämnat tillbaka lite saker och köpt ben till Molly. 
 
Nu resten av kvällen ska jag bara mysa ner mig i sängen och kolla på film. Har sovit dåligt varje natt sen jag vakade av. Inte kunnat somna förrän 2-3 och sen vaknat 06 och inte kunnat somna om. Första gången det händer mig, brukar alltid funka att vända tillbaka dygnet på en gång annars. Jaja, nån gång måste det knasa också :) 
 
 
 

Avtal

Då var det dags att skriva nästa avtal på lägenheten. Så mycket papper och avtal haha. Har kontaktat mäklaren och även betalat fakturan för mina inredningsval. Nu väntar jag bara på den stora fakturan. 
Och nu får jag ännu mer kli i fingrarna att åka till Ullared. 
 

Tatuering

Nu kliar det rejält i fingrarna efter en ny tatuering. Har redan en på G som jag vill göra. Jag måste bara låna ett slags papper från jobbet som är genomskinligt så kan jag skriva/rita på den och sen hålla pappret mot kroppsdelen där jag vill ha tatueringen. Det var så smidigt sist när jag gjorde tatueringen till Molly. Då ser man exakt hur det kommer att se ut. Inte exakt kanske, är inte lika bra på att rita som tatuerarna men på ett ungefär :) 
 
Och då är det en text jag vill göra på mitt andra lår. Det jag klurar på är om jag vill ha en rad, så texten går runt låret. Eller om jag vill ha två rader så det endast hamnar på framsida lår. Där kommer pappret perfekt in. 
 
Sen har jag även en till, lite mindre tatuering som jag vill göra. Kanske kör båda samtidigt? Inget klår ju mina 10 timmar på min lårtatuering. 
 
Här är pappret jag kommer använda mig av. Hur bra som helst om man är lite osäker på hur det kommer se ut.
 

Fri dagar

Jobbhelg 2/3 avklarat. Och nu är jag ledig tills lördag då jag kör sista jobbhelgen på ett tag. 
Sen har jag ett litet dilemma. Linda kan inte följa med till Ullared nu innan sommaren pga att hon är gravid. Kanske inte har berättat det i bloggen?? Men det är hon i alla fall och ska föda i augusti. 
 
Så mitt dilemma är, vågar jag åka själv dit??? Haha.. Skulle faktiskt vara skitskönt rent ut sagt att åka dit själv, titta hur länge jag vill, vart jag vill och göra precis som jag vill. Men det känns lite läskigt också. Det är ändå 4-5 timmars bilkörning och ditvägen går alltid bra men när jag ska hem sen på eftermiddagen så brukar det vara på gränsen till att jag somnar i bilen.. Och då har jag alltid haft Linda bredvid som jag har kunnat prata med osv. Och om jag åker själv har jag ingen. Känns lite läskigt om jag skulle somna och krocka mitt ute i ingenstans.. 
Men å andra sidan måste man ju chansa lite i livet och det har jag inte direkt gjort när det gäller sånt här. 
 
Så det lutar att åka själv just nu. Reserven är att ta med mamma :) 
Är sugen på att åka redan nästa vecka, har sett såå mycket som jag vill ha därifrån. Snålade sist vi var där eftersom det var så länge tills jag skulle flytta in men nu är det inte lång tid kvar så nu kommer jag inte snåla! :) 
 
 
 

Jobba äta sova

Typ det jag gör nu för tiden. Har i alla fall avverkat 1 helg av 3 på rad. Tog dessutom ett extrapass natten till idag så nu har jag avverkat mina 2 extrapass för mars redan. Men om jag känner mig rätt så lär det bli fler. 
Nu är jag ledig till lördag, ska njuta och ta det lugnt till max. Imorgon ska jag ta med Molly till bromma zoo. Har 500kr där som jag måste använda upp. Blir nog lite godis och kanske något plagg till henne. 
Sen har jag inga fler planer för resterande lediga dagar vilket är otroligt skönt. Bara ta dagen som den kommer. 
 
Nu ska jag titta på serier och mysa ner mig i sängen bredvid min favorit. 
 
Hon sover alltid så sött. Trots att hon har 3 egna täcken i sängen så vill hon alltid ligga på mitt. Kan inte förstå att jag har haft min lilla skrutta i 2 år snart, tiden går verkligen fort. 
 

RSS 2.0