Julledigt

Nu är min 6 dagars ledighet strax slut. Känns inte alls bra, inte redo att börja jobba igen haha.. Men det har verkligen varit behövligt att vara ledig för mig. Har jobbat för mycket de senaste 3 veckorna. Jobbet har jagat mig under min ledighet men jag har sagt Nej varje gång. Behöver vila så mycket som möjligt inför nystarten på barnakuten. Då går jag dag/kväll i 2 månader och under inskolningen kommer jag jobba häcken av mig. De har lagt in pass nästan varje dag. Kanske bra det eftersom jag bara får inskolning en viss tid, men kommer vara helt slut sen. Men jag ser fram emot att börja där, nystart, nya människor och ny arbetsplats. Behöver nog lite förändring känns det som. 
 
Min jul har i allafall varit bra. Firade hos min farmor som vi gör varje år. Dör verkligen för hennes jullmat och julklapparna är jag sååå nöjd med. Ska visa senare. 
Och idag har vi haft minijul hos min mormor. 
 
Imorgon är det dags att börja jobba igen. På dagen ska jag tvätta bilen på pappas jobb och sen ska jag iväg och byta en julklapp. Och på kvällen är det dags att jobba natt igen. Inte redo.. 
 
 

Dags att vara ledig

Efter att ha jobbat varje dag i 3 veckor så skulle jag äntligen få vara ledig i 5 dagar men då ringer jobbet 20:00 på kvällen och säger att jag måste komma in. Det hade trillat in massor av barn. Och jag satt i pyjamas hemma hos Linda och myste, men det var bara att åka hem, byta om och åka till jobbet än en gång. Den natten kände jag mig väldigt trött och kroppen sa verkligen till. Så nu är jag ledig i 4 dagar i alla fall. Ska bli väldans skönt. 
 
Idag ska jag följa med Linda när hon ska tatuera sig. Hennes ena hund dog hastigt i söndags så nu ska hon tatuera in små tassar på handleden. Sen blir det att ta det lugnt hela dagen, de ser jag fram emot! 
 
I helgen åker mina föräldrar iväg så jag har planerat att laga en lyxmiddag till mig själv och sen hitta en bra film att koppla upp på stora tvn och mysa ner mig med godis och god dricka. Ska köpa hundben med basilika till Molly också. 
 
Sen jobbar jag igen på söndag 3 nätter och sen är jag ledig i 7 dagar! Inget exprapass har jag sagt till mig själv. Det räcker med 100% arbete + 6 extrapass under två veckor.. 
 
 

Jobba 200%

Ekar tomt på bloggen. Har jobbat övermycket under dessa två veckor. Inte varit ledig en enda dag. Tror jag är uppe i 130 timmar på bara dessa två veckor och normalt ska jag jobba 74 timmar på två veckor.. så nu börjar man bli lite trött. Men jag går av mitt pass på tisdag och sen är jag ledig i 5 dagar, kan behövas. 


Slutar 07 sen hem och sova några timmar, sen ska jag iväg och ta mitt första cellprov någonsin. Längtar inte.. 



RSS 2.0