Flex!

Är så glad! Jag fick flex imorgon! Det är typ omöjligt att kunna ta flex på mitt jobb men imorgon gick det! Men ska nog inte säga för mycket, jobbet kan ringa imorgonbitti och vill ha in mig och då har jag inget val. Men tror inte det kommer hända faktiskt. 
 
Så imorgon ska Molly äntligen få bli trimmad. Hennes päls är så tovig, har verkigen försökt borsta varje dag men på sommaren när hon rullar sig i gräset, rullar runt på mattan osv så blir det svårt att hålla det fritt från tovor. Så nu äntligen blir hon korthårig, så varmt med all päls också, skruttis. 
 
Sen ska jag köpa hårfärg och färga mitt hår faktiskt. Har nästan sparat ut till min egen hårfärg nu och den är inte snygg.. Typ gul blond... Inte alls fint så vill fräscha upp det lite. Tyvärr tror jag att jag har en gul ton i mitt hår som alltid kommer göra att min hår tillslut blir gult. Så spelar ingen roll om en frisör eller jag själv gör det, kommer ändå bli gult efter några veckor tyvärr.. Så känner inte för att betala 1600kr på slingor som blir gula. Vi får se hur det blir, alltid spännande med ny hårfärg. 
 
Så här blev Molly efter förra trimmen. Kommer säga att dem ska klippa lite mer på kroppen den här gången, de växer så otroligt fort ut igen. 
 

Dagpass

Fy bubblan, nu ska jag jobba 3 dagpass på rad, ledig en dag och sen jobba hela helgen + heldag på söndag. Hur kunde jag lägga schemat så?? Fy, har verkligen tappat suget att jobba dagpass, inte min grej längre. Natt passar mig mycket bätte, i alla fall när det gäller neo. Så mycket på dagen som måste göras. Nä, nu ska jag bara ta mig igenom den här veckan, nästa vecka blir en chill vecka med 3 nattpass sen har jag semester!!!!!!!!!!!
 
Usch, dags att sova.. Upp om 6 timmar.. 
 
 

Hundpassning

Igår och idag har jag varit hundvakt till en nykläckt yorki. Endast 9 veckor gammal. En kollega behövde hjälp när hon blev indiffad att jobba och en sån liten valp kan inte va ensam hemma. Tur nog var jag ledig och kunde hjälpa till. Var lite orolig hur det skulle gå med Molly men vovvarna blev bästa vänner på ett par timmar. Jag hade hundkorg, kissmatta osv från när Molly var liten så bäddade ordning i korgen, la en madrass på golvet och bäddade för mig. Natten var lite knepig men det var jag redan förberedd på. Valpen som heter Paris ville inte sova på natten. Den ville äta, dricka, kissa flera gånger och även busa. Och så fort den såg Molly ville den leka och hoppa omkring. Så försökte gömma Molly, gick ju sådär eftersom Molly var nyfiken på valpen. Så det slutade med att jag byggde en koja i sängen, gömde Molly lite och försökte få den att sova. Gick ca 30 min en vaknade det igen och samma visa haha.. 
Men när kl var 06 tog jag ut båda i trädgården så dem fick springa av sig. Shitt vad dem jagade varann. Lekte, busade med pinnar och lilla Paris försökte hänga med i svängarna men ramlade hela tiden för det gick så fort. 
 
Idag på kvällen återlämnade jag valpen. Tyckte lite synd om Molly som hade fäst sig vid den så mycket bara på ett dygn. Från att inte våga gå nära den, till att sova bredvid varann, leka och Molly började bli "mammig" för så fort vi tog upp valpen blängde hon på oss och ville alltid hålla koll vart vi gick med valpen. 
 
Man blir ju bra sugen på en till. Men det får vänta. Är så nöjd med Molly och har nyss köpt lägenhet så nja, det får vänta. 
 
Yorki är verkligen världens gulligaste ras! 
 
 
 

Midsommar

För första gången på 2 år var jag ledig på midsommar, annars jobbar jag alltid. 
Hade en lugn med bra midsommar. Var hemma hos vänner, åt, umgicks och hade det trevligt. Jag drack inte eftersom jag tog bilen och skulle hem till Molly sen. Vissa badade och vi skulle köra ägg leken men det blev pannkaka av det hehe.. Men maten var supergod och vädret var superbra. Vi satt ute hela tiden och på kvällen kom solen fram. Riktigt trevlig och skön midsommar. 
 
     
 
 
 

Molly 1 år

Min lilla skruttfia! Vart tar tiden vägen? Allt har gått så fort, bästa tiden i mitt liv. 
Lovade att inte spontanköpa en hund när jag skulle iväg och kolla på en men hur gick det med de? Jag kom hem med en tingad valp haha.. Och glad är jag över det! För när jag skulle hämta henne en vecka efter så var det en familj som försökte sno henne. De påstod att det hade tingat henne och inte den andra hunden. Men grejen var att alla valpar hade olikfärgade snören på sig och Molly hade vit. Dessutom var hon minst i kullen och var ganska mycket mindre än resterande valpar.  
 
Molly är en så klok hund, har inte behövt gå på några kurser om lydnad osv, hon har lärt sig allt själv. Min familj är ingen hundexpert heller eftersom Molly är våran första hund. Hon går i princip helt lös, har aldrig henne lös nära vägen och det kommer jag aldrig att ha. Men på åkrar, våran tomt och i skogen har jag henne lös och hon lyssnar direkt och springer aldrig iväg utan min tillåtelse. 
 
Världens sötaste lilla tjej! Det bästa är att hon alltid kommer vara så liten och go! Hon har växt klart och är fortfarande en liten plutt i storleken. Charmar alla som går förbi också. 
 
Har haft sån tur att få just Molly. Uppfödaren hade egentligen inte bestämt sig om hon ville sälja Molly, hon ville eventuellt behålla henne själv så familjen som var och tittade innan fick inte träffa Molly men sen när vi kom hade hon plockat fram Molly. Lovar att den andra familjen hade tagit Molly annars, hon gick ju inte att motså med sina 560g! 
 
Världens bästa tjej som jag älskar över allt annat! Ska visa bilder från hennes goda måltid ikväll men har inte laddat över bilderna till datorn än så det får bli imorgon. 
      
 
 
 
Har hur många bilder som helst. Alltså bilden när hon ligger i mitt knä, lika stor som min hand, min fina! 

Födelsedagar

I helgen har vi firat mamma som fyllt år och imorgon fyller Molly hela 1 år! Min finaste prinsessa, tiden går för fort. Så imorgon ska jag till stan med Molly och hämta två bakelser och snittar som jag har beställt till henne. Gjort på rent kött, inga konstigheter. Ska bli spännande att se hur allt ser ut och ännu mer spännande vad Molly tycker. 
 
Kommer visa bilder på allt imorgon. Nu ska jag strax sova bredvid min favorit som redan har somnat med tungan ute haha <3 
 

Extrapass

Längesen nu.. Har bara jobbat hela tiden. Under dessa två veckor har jag jobbat 11 nätter. Har knappt sett röken av någon i familjen men nu så. Nu är jag ledig en vecka! Nästan. Tog ett extrapass på fredag men det är bara en singelnatt. I helgen ska jag fira mamma som fyller år och på måndag fyller Molly 1 år!!! Helt sjukt att hon har blivit så stor. Självklart har jag planerat hennes födelsedag. 

Gick av nattpasset imorse och är nu ledig fram till fredag då. Sitter på tåget på väg in till stan. Ska till ersta och skjuta in censorn i mig. Har äntligen fått den. Sen ska jag iväg till ett nytt ställe för att hitta nått till Molly. Och om jag hinner ska jag på dejt med Erica och Tom ikväll. Har dessutom bara sovit 2 timmar, kommer va helt pling plong i skallen idag. 




Extrapass

Längesen nu.. Har bara jobbat hela tiden. Under dessa två veckor har jag jobbat 11 nätter. Har knappt sett röken av någon i familjen men nu så. Nu är jag ledig en vecka! Nästan. Tog ett extrapass på fredag men det är bara en singelnatt. I helgen ska jag fira mamma som fyller år och på måndag fyller Molly 1 år!!! Helt sjukt att hon har blivit så stor. Självklart har jag planerat hennes födelsedag. 

Gick av nattpasset imorse och är nu ledig fram till fredag då. Sitter på tåget på väg in till stan. Ska till ersta och skjuta in censorn i mig. Har äntligen fått den. Sen ska jag iväg till ett nytt ställe för att hitta nått till Molly. Och om jag hinner ska jag på dejt med Erica och Tom ikväll. Har dessutom bara sovit 2 timmar, kommer va helt pling plong i skallen idag. 




Work

Då var det dags att jobba igen då. 3 nätter kör jag nu. 
Inatt har jag inte kunnat sova alls. Så äckligt varmt och Molly flåsade i sömnen pga värmen. Mitt rum är det värsta också, fönster på sidorna där solen lyser hela dagen. De värsta är att det är varmast på dagen och eftersom jag jobbar mycket natt kommer det bli dubbelt så varmt. 
Så jag har bäddat i källaren för mig, vi har ett nyrenoverat rum med egen ingång och där är det lika svalt som i en kyl typ! Där kommer jag sova gott kan man säga! Och när jag har Molly kommer hon ockå sova där, hon kommer må så bra av det. 
 
Så idag har jag segat i sängen hela dagen. Molly är med föräldrarna i skärgården. 
Nu ska jag slänga i mig nått att äta sen börja åka. 
 
Min älskade älskling! 
 

Sista natten

Ikväll går jag på 4e och sista natten. Men är bara ledig en natt sen kör jag 3 nätter igen. Igår var jag tvungen att hjälpa pappa att sjäsätta båten. Hade jobbat hela natten, hann sova en timme innan vi skulle åka och sen kom jag hem 1 igen och försökte sova några timmar. Men det gick bra att jobba på kvällen sen igen. Ångrar att vi inte tog med Molly bara. Hon har en flytväst så hon hade kunnat följa med en sväng med båten för första gången i sitt liv. 
 
Men men, nästa gång! 
Nu är det dags att åka mot jobbet än en gång. Ser riktigt fram emot det!

RSS 2.0