Irriterande människor..

Stör mig på att mina ex börjar skriva nu när jag är singel! Ingen har någonsin skrivit till mig under ett år nu och helt plötsligt skriver alla "jag älskar dig fortfarande" " Hur mår du"

Asså va?! Varför skriva nu och låtsas att ni bryr er.

Syftar mest på micke och tobbe!

Förstår inte varför ni fortfarande läser..

Vill bara tacka Johanna och Olli som åkte till stan för min skull för att träffa mig och stötta mig. Ni är guld värda! Ni fick mig på bra humör, jag skrattade med er, vi hade kul tsm. Allt blev sämst igen när jag kom hem så klart men imorrn kommer jag till skolan och hoppas på att bli på bättre humör. Vill inte vara hemma alls just nu. För mycket minnen här hemma så påminner om marcus.

Ville bara tacka Olli och Johanna i detta inlägg.

Singel.. Sista inlägget.

Jag vill inte att Marcus Hawkins ska läsa min blogg längre. Så kommer skapa en ny och skriva i den istället. Han har inget med mitt liv att göra längre.. Han tog beslutet att dumpa mig och hade inga förklaringar alls. Nu ska jag inte klandra honom för det här, gjort är gjort..

Kommer inte säga bloggen till någon, kommer låta folk hitta den själv och så hoppas jag på att marcus aldrig hittar den bloggen. Kommer hålla stenkoll på det.
Nu vet ni.

Sollentuna ikväll.

Fast på den sidan jag inte har varit på. Malmvägen heter den, tror alla vet vart det ligger. Har för mig att jag känner någon där? Får leta runt lite, det skadar inte.
Ska dit nångång sent ikväll, så.. nu vet alla vart jag kommer att spendera min kväll.


Måste hem.

Glömde lantus hemma (sprutan)
Orkar inte vänta på bussen som kommer om en halvtimme, så jag går hem. Tar ungefär en timme att gå hem, behöver röra på mig också.

Men kommer inte blogga mer när jag kommer hem.

Uppdatering från Emil.

Nu ska jag kolla på film med Emil och en till, ingen aning vilken vi ska kolla på men det löser sig nog! Vi har pratat heeeeeela låååånga kvällen och Emil har dessutom fått mig på lite bättre humör :)
Glad utanpå med krossad inuti.

Jaja hör väl av mig imorrn antar jag..

Herregud vilken gamal bild Emil hade på mig på sin dator!


Åker till Emil och sover över.

Det behövdes bara det här för att jag skulle bryta ut..

Utstängd..

Har inte fått i mig något att äta och kommer inte äta på ett bra tag heller, väskan är packad.

Nu åker jag till Emil och sover över! Får se om jag blir kvar hos Emil hela veckan..

Nu blir det film!

Efter denna kväll kom jag hem med en del sår och blåmärken på kroppen xD Och jag kom dessutom hem med ett jobb!!!!! :D GLAAAAD CHEY! 
Haha jaa.. vad ska jag säga.. God mat, fint sällskap, brottning, blåmärken, jobb, svett och tårar :D

Haha jag är övertrött ^^
Imorgon är schemat fullspäckat! Åka iväg med en 140cm madrass ÄNDA till ikea och dessutom släpa hem en ny också.. Sen har jag tvingat pappa att fixa mitt SATS kort! Sen måste jag göra massa mer som jag inte orkar skriva ut :)

Sattsade på att det här skulle bli en ganska lugn helg, men icke det ^^ På söndag ska jag hinna träffa Anton OCH Olli! Vet inte hur jag ska få ihop det eller jo, Anton på dagen och Olli på kvällen :) Eller tvärtom! Jajajajaja godnatt!


Haha, bilden får förklara min kväll ^^


Ska sova en stund.

Är så himla trött, höll på att somna på lektionen, dessutom gjorde Johanna massage på mig i nacken och då var det väldigt svårt att hålla sig vaken..

Kom precis hem från jakobsberg och nu ska jag sova i en timme! Så jag orkar gå till restaurangen ikväll :) Sov gott :D

Rast om 15 min.

Har övat på pjäsen min grupp ska spela upp efter rasten. Jag heter Oscar och är en mobbad pöjke ^^
Ska handla frukost igen, och till lunch blir det subway igen ^^ Äcklig mat i skolan så..

Efter skolan ska jag åka till rotebro så hämtar mamma upp mig där så åker vi vidare mot jakobsberg. Dem ringde igår från lampaffären igår, mina lampor har kommit så vi ska åka och hämta dem. Sen handla lite snabbt sen hem och så sticker jag till restaurangen :D
Men nu ska jag avsluta detta, sitter mellan två nördar, johanna spelar på min mobil och Olli spelar på min ipod.

Trött..

Skönt att det är fredag, i helgen ska jag sova ut som tusan! Har klätt på mig än så länge men är typ klar ändå, sminkar mig inte och håret får vara som det är, orkar inte byr mig ett dugg faktiskt ^^ Det är lite kallt ute så det fick bli tjocka tights, rid tights med andra ord ^^

Men jaja, nu ska jag ta ett äpple och vänta på att tiden ska gå. Har redovisning idag, pjäs + babbel.

3e bilden: En bild på någon i din familj.

                       
Hoppade över 2a bilden :)
                                                1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Opps, glömt att blogga igen ^^

Här sitter jag framför datorn helt nyduschad och kollar in andras bloggar men jag glömmer bort att blogga själv haha..
Skolan idag var härlig, kan man säga. Vi skulle gått heldag men vi fick välja om vi ville vara kvar i skolan eller plugga hemma, självklart åker jag hem eftersom jag redan var klar med mina frågeställningar osv :)
Men efter skolan så mötte jag Emelie vid bussarna så åkte i till stinsen, hon skulle köpa någon slags tråd tror jag ^^ Jag köpte inget eftersom att jag inte behöver något just nu :) Förutom träningskläder men det betalar ju inte jag :)
Har inte fått mitt SATS kort än, och det är faktiskt tur för jag har varit så himla trött den här veckan. Jag sover inge bra på nätterna, vaknar hela tiden, kan inte somna i tid och hur trött jag än är så vrider jag och vänder på mig i minst en timme innnan jag somnar.. Så skulle inte orkat träna, så tur att jag inte har fått kortet än!

Imorgon vet jag inte hur uppdateringen kommer att se ut, jag är ju bortbjuden på restaurang imorrn halv 7 så efter skolan ska jag hem och vila lite sen börja göra mig i ordning och åka :)
Men på lördag tror jag det blir bättre uppdatering, ska byta min madrass då också! Härligt!!!!!!

Men nu ska jag måla mina naglar, ska ha samma färger men ska bara fylla i där det håller på att försvinna. Sen ska jag nog kolla på film, kommer somna efter 12 slaget som vanligt, men men två nätter till bara!

I brist på bilder får ni en bild på boken jag ska läsa på engelskan, ingen aning vad jag har gett mig in på men sattsar man på högt betyg så får man öka svårigheten lite, dessutom på engelska ^^

2 frågor kvar bara..

Har snart rast och då blir det att gå ner till cubus och lämna tillbaka en tröja sen blir det att handla frukost med jonis. Just nu gör Johanna en inbakad fläta på mig.

Oj glömde publicera det här inlägget innan jag gick ner till sollentuna centrum ^^ Bytte tröjan och har nu köpt onyttig frukost, som vanligt!
Ska äta det nu sen göra mina 2 sista frågor.

Filmdags :)

Nu är jag klar med allt jag skulle göra. Har hunnit dricka mitt te också, men har märkt att jag inte blir tröttare av att dricka det men äsch, det är såå gott :)

Men nu är det 110% klart att jag reser iväg 19 mars! :D Bara bokningen av flyg kvar :D Fan vad härligt det kommer bli!

Jaja nu ska jag kolla på film, kommer inte kunna somna på ett bra tag (som vanligt). Längtar så in i norden tills jag får min nya madrass!


Får bli ett snabbt inlägg.

Jag har massa att göra ikväll, har hunnit med ganska mycket men har en del kvar. Så uppdaterar er lite snabbt nu.

Igår (tisdag) åkte jag till älsklingen på kvällen. Det började superbra men slutade inte lika bra, Anton var väldigt nära på att hämta mig från Marcus.. Men det ordnade upp sig senare på kvällen.

Idag vaknade jag upp med älsklingen som fortfarande var hemma när han borde vara i skolan! Fy på mig.. Ska icke hända igen, ska se till att han skärper sig!
Åkte till skolan. Vi hade yoga på idrotten, jobbigare än vad jag trodde! Och hur svårt som helst när man är så ovig som jag är ^^
Efter skolan åkte jag hem, skulle bara kolla lite grejer på datorn och sen gå ner och duscha men somnade.. Vaknade vid middagstid och har hunnit duscha och fixat viktiga grejer inför imorrn!

Jag är helt slut nu så ska gå ut i köket och koka te.

Älskling ska iväg i helgen och jag har proppat med grejer att göra då också, så det passade bra.

På fredag är jag bortbjuden på restaurang :D Ska vara fiiiin då :D
På lördag ska vi till IKEA och byta min säng, sover urdåligt.. Jag har en madrass för en 70 kilos människa och jag väger fan inte ens 50! Så den är stenhård för mig, sover dåligt på nätterna och får ont i kroppen av den, det var IKEA som erbjöd den här madrassen till mig, dem kan ta sig! Älska sängen men hata madrassen, ska bli skönt att få en mjukare!

På söndag ska jag träffa Anton, han ville träffa mig efter incidenten igår.. Som det står längre upp i inlägget så var han på väg att hämta upp mig från Marcus, han tog det allvarligare än jag gjorde.. Anton tog det som m.. och blev väldigt arg.. Blev lite tårar från min del men dem gömde jag lika lätt.

Jaja, inlägget blev ganska långt, ska försöka uppdatera mer imorrn! Men har en superlång dag imorrn och ska iväg efter skolan också, så vi får se!



Snabbt inlägg.

Skolan idag gick bra, har (bara) 4 frågor kvar att göra.. Men känner mig nöjd med att jag hann med 5 frågor iaf! Tågen var försenade på vägen hem, tog tåget med två stycken i 1an.
Jag har hunnit duscha, ätit och packat väskan lite smått.
Ska ta 18.58 tåget till älskling och sova över där tills imorrn. Sovmorgon til 13:00 ju ;) Imorgon blir det yoga/joga (haha hur  det nu stavas!). Hahah och jag som inte är vig ett dugg! xD Haha aja får öva lite ikväll på golvet.. tss..

Men jag sitter faktiskt bara i morgonrocken än så länge! Så jag måste rappa på nu! Vi hörs imorgon!

Och engelska läraren kan ju ta sig som bara gav mig ett ynka G på uppgiften..


Onyttig frukost och lite plugg.

Har pluggat hela morgonen, har hunnit med 3 frågor bara men det går iaf framåt, 7 frågor kvar bara xD Johanna och jag gick ner till ica på rasten och köpte onyttig frukost.. Ska passa på tills jag ska börja träna, får då ska jag försöka minska på alla onyttigheter, det kommer gå såååå bra! *host*

Men jaja! Nu ska jag plugga vidare, till lunch går Johanna och jag ner till sollentuna centrum och äter på subway, gottigott!


Ouff! Jag ska stå modell! ;D

Japp, ni läste rätt ;D Fast stå ska jag nog inte xD Snarare gå ^^

Nu blir det film och tortyr!

Nu blir det sällskapsresan igen ^^ Och tortyr, inte för min del då, men för Antons del! Ska försöka sova tidigt idag men jag har något konstigt i mig, kan inte sova innan 12, eller ibland men väldigt sällan. Jaja undra om man blir trött av att dricka te? :O Ska testa att koka lite te och se om jag blir tröttare :)
Åh jag lägtar ihjäl mig, vill ha mitt SATS kort nu och träna dag ut och dag in! Ska bli smal (menar inte att jag är tjock, vill bara minska på magen lite) och få massa muskler! :D
Ska bli så kul att få gå på spinning, dans och massa mer som ingår i kortet :D Sen får man även en väska, vattenflaska och handduk :D
Jaja, ska sluta fresta er nu ;D


Höhö vänta du bara Anton! :D

Jag vet en som kommer åka på råstryk när jag har börjat få lite mer muskler! Spelar ingen roll att han går på MMA, han ska få haha :) ville bara förvarna honom liksom :D

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



1a bilden:
Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

ÅNGEST! HUR SKA JAG GÖRA!?

Jag har världens ångest över mitt hår! Det är snart dags att gå till en frisör och färga mitt hår igen, det gör jag en gång om året eftersom det kostar 1500:- och jag gör alltid det när det börjar bli vår.
Jag har frågat en del kompisar och en del säger att jag ska färga åt det bruna hållet, en annan del säger att jag ska ha kvar som det är och en annan del säger att jag ska färga åt det blonda hållet..
Själv har jag ingen aning!!!

Jag är mer åt att färga brunt. Fast inte helt brunt, typ mellan blond och brun men är fortfarande jätteosäker! Blir jag inte nöjd så måste jag leva med hårfärgen hela året! Är ju inte direkt rik så jag kan lägga ner 3000:- på att färga mitt hår! Inte för att jag skulle det heller men aa. Gash hur ska jag göra!?

Haha sämst vakt..

Vid 5 tiden åkte mamma och jag till barkarby för att byta min kameraväska. Och för att vi skulle se att min kamera skulle passa i någon väska så tog vi med min systemkamera till affären. Vi sa det till personalen i kassen, då dem skrev ett kvitto på att det var min kamera jag hade med mig in i affären. När vi går mot kameraväskorna så ser vi minst 1000 st.. Och inga priser stämde så vi sprang runt och frågade alla i personalen om priserna, haha väldigt pinsamt att komma 210 gånger ^^ Äntligen hittar vi en väska, en svart väska för 499 kr och så var den lime grön inuti. Vi var nu klara att gå till kassan då en vakt ser mig med min kamera runt min hals, han skriker åt mig att släppa allt jag har i händerna och ber mig hålla händerna uppe i luften sen tar han MIN kamera från min hals! och går iväg! Jag springer självklart efter och ber honom att ge tillbaka MIN kamera!

Vakten: Du ska inte vara otrevlig nu, du ska vara glad att jag inte gör något hårdhänt emot dig.
Jag: Men herregud kolla på kameran, den är fan MIN! Är du blind som inte ser det STORA kvittot som sitter på kameran! Tror du mig inte, fråga dem i kassan!
Vakten: Den där lappen satt inte där förut.. Jag ska fråga dem i kassan.

Han frågar dem i kassan och dem säger att kameran till hör MIG! Då ber han om ursäkt och säger att han ska hålla ögonen öppna nästa gång. Hahahaha sämsta vakten ever!
Men aja, vissa borde lära sig lite hyfs! Jag är inte rädd för att bråka :D Men jag bråkar på rätt sätt! :)


Ny utmaning.

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Killen dyker ner till 20 meters djup, på bara ETT andetag!


Hemma från skolan idag.

Magen och illamåendet hade blivit sämre sen igår och mamma ville inte att jag skulle gå utanför dörren ifall något skulle hända så jag tog av mig kläderna jag hade satt på mig och la mig i sängen igen så ringde mamma skolan. Men kunde knappt sova.. Rullade runt i sängen i minst en timme innan jag somnade, vaknade vid 12 och har precis fått i mig lite fil, vågar inte äta så mycket. Men tror allt det här beror på mina pencilin tabletter. Det här är andra gången jag äter pencilin i mitt liv och dessutom stod det bak på kartongen att man kan må illa av tabletterna så det förklarar ju saken.

Men imorrn ska jag till skolan iaf. Hur dåligt jag än mår! Får inte missa mer i skolan, det räcker med att jag missade mattelektionen idag.. Och vi har typ prov om 1-2 veckor, perfekt (Y).

Men jaja! Jag ska kolla på sällskapsresan igen sen bara ta det lugnt.


Jag har världens bästa pojkvän!




Nu blir det film och blodapelsin.

Efter jag hade ätit gick ner och duschade och efter det har jag bara pluggat. Går hur segt som helst.. Har bara gjort en fråga på 1 timme.. Men nu mår jag väldigt dåligt så jag tänker inte plugga mer ikväll. Istället så tänker jag kolla på film och äta en aplesin. Helst av allt skulle jag vilja sova nu men måste vara uppe minst en timme till pågrund av mina jävla pencilin tabletter..
Imorgon är det skola, och jag känner mig så otaggad man kan vara.. Men jaja! Har inge mer att skriva nu.

Btw så har jag besöksrekord nu, det är iaf positivt!


Känns tungt med en ny skolvecka.

Men jag har iaf inga rester att göra, eller jo idrottslektionen men den är snart klar. Men det är inte allt plugg som gör det jobbigt. Det är att gå upp på morgonen som är problemet för mig. Måndagar är alltid värst, kommer knappt orka upp imorrn sen kommer jag gäspa mig igenom hela skoldagen. Men sånt är livet, bara att bita i det sura äpplet liksom.
Jag ska snart äta sen ska jag ner och duscha.
Det blev inga SATS kort idag heller. Pappa ringde imorse till SATS kontor men dem hade inte öppet så vi kunde inte beställa några kort till oss. Så om pappa hinner imorrn så kommer vi troligtvis få korten redan på tisdag.
Det hände egentligen inget av det jag skrev igår. Träningskläderna köper vi i veckan när vi har fått korten och kameraväskan byter mamma och jag imorrn.

Så den här söndagen har jag tillbringat i sängen med sällskapsresan. Har alla filmerna på datorn så har minst 2 stycken kvar att kolla på. Jag ska försöka plugga lite ikväll också, har inte orkat plugga i helgen knappt så nu måste jag sätta fart.
skriver mer senare


Gårdagens shopping.




Min supergoda smoothie!


Skrev förut men det dök aldrig upp.

Skrev ett inlägg förut men det gick inte att få upp det på bloggen, kunde inte heller ladda upp bilder och tillsist kunde jag inte ens logga in på bloggen. Men nu kan jag det tydligen, därför jag inte har skrivit något. Har massa att skriva men orkar inte, gör det imorrn.

Imorgon ska jag iväg med mamma, pappa och köpa SATS kort. Pappa ska även köpa det, perfekt då kan han hjälpa mig med alla maskinerna och så slipper jag träna ensam ibland. Vi ska även köpa träningskläder till både mig och pappa. Sen ska vi byta min kameraväska eftersom den var för liten. Sen ska vi köpa lampa till mitt rum. Mycket att göra imorrn så bäst att sova snart. Håller på att kolla på sällskapsresan just nu, så himla bra!
Lägger upp bilder på det jag ska köpa imorrn.
Ska köpa mer än det här, fler träningsbyxor och lite annat, det här är bara en liten del :)





Ny maträtt på G

Mamma håller på att laga en ny pastarätt. Pappa kom hem med ett recept igår från en kompis så nu håller vi på att laga den :) Hoppas att den är god. Det innehåller massa starka grejer, färsk spenat, räkor, kryddor och lite annat. Det ser väldigt gott ut iaf :)

Uppdaterar mer ikväll :)

When you lose someone ♥

When you lose someone, someone you love. When they break your heart. It's the hardest thing you could ever go through. And no matter how much time has passed, it never really goes away! You may think you're getting better, but then you get a flashback, or hear a song that reminds you of a memory, and it hits you all over again, all at once. Like a stab in the chest. You fall apart, for the hundredth time. And you feel like you just want to crawl under a rock and never come out. You love this person with all of your heart. Even though you know you shouldn't. They hurt you worse than you've ever been hurt. They stole your happiness. But yet, you still want them, and only them. Other people come along and give you chances to move on, but you know you don't want to. It upsets you that you might be moving on, because you promised you never would. And even if they broke all their promises, you want to keep yours.
On top of that, your're terrified. Terrified of getting hurt again. But it's not like it matters anyway, at the end of the day you're still thinking about the person who has left you completely broken. You don't want to miss them anymore. You don't want to love them anymore. But you know you always will.

Photobucket

Imorgon blir det att skaffa SATS kort!

Imorgon står det mycket på schemat! :D
Mamma, pappa och jag ska åka iväg och köpa grejer till mitt rum och sen ska pappa köpa ett SATS kort till mig! :D OM JAG ÄR GLAD! Har inte planerat hur många dagar i veckan jag ska träna. Ifall allt går rätt till börjar jag gymma redan nästa vecka! Har även massa övningar jag ska göra hemma, ifall jag inte kan ta mig till gymmet eller om jag är riktigt lat så blir det iaf träning hemma! Men helgen ska nog vara träningsfri. Måste ha tid att plugga och även vila. Men vi får se hur allt går! :D Nu ska iaf mitt fett bort! och muskler ska in! Hoppas på att hinna skaffa en snygg kropp till "beach 2011" som man kallar det ;)  

Så jag har massa att se fram emot imorrn! Men nu blir det film och äpple! :D
Mina pencilin tabletter..

Vilken dag.. Vilken kväll..

Haha låter negativt men det är de inte! Jag ska försöka ta allt från början.
Akuten finns det inget att prata om. Skolan var lugn, vi fick plugga och sen sluta i princip. Åkte direkt efter skolan med Olli mot barkarby. Hittade absolut inget där, eller jo.. Men var hur dyrt som helst, hela mitt studiebidrag skulle gå då.. Så nej!
Vi stack och åt istället sen åkte vi hemåt. När vi väl var i sollentuna igen så var tågen försenade som tusan, men tur nog kom det ett väsby tåg jag kunde ta.
När jag kom hem blev det en jättegod middag med hummer och massa! Ännu mer mat haha! Jeppe kom hem med en massa kompisar och började festa igen.. Så mamma, pappa och jag gick upp och kollade på lets dance. Vi hade hur kul som helst! Blev inte så mycket tv för någon av oss ^^ Jag ladda ner en grej på min ipod om skyltar i trafiken osv. Först testade jag och det gick faktiskt bra för mig :D Sen ville mamma testa och även pappa därefter och när vi så resultaten så blev det en HEL del skratt från alla oss! Vi pratade hela kvällen, även om att vi eventuellt ska åka till Thailand i vinter (nästa dåra). Men iaf :D Tänk om det blir av liksom!
Men helt plötsligt börjar pappa prata om att åka till Thailand den 4 februari i 10 dagar, i år! Det är ju om prick 2 veckor! :O Jag fattar ingenting! Haha xD

Haha iaf! :D Nu har alla ungdomar gått ut, skönt! Så nu ska jag fortsätta kolla på mr.bean och äta äpple :D
Äsch, nu får ni lite bilder!


Hahah testade en grej på min ipod igår. Skrev in att jag ville gå ner 2 kg (bara spontant!). Men det fick jag tydligen inte ^^

Så här ser min ipod ut efter att jag har återställt den helt och hållet. Den är väldigt förändrad från förut.


Det har redan börjat bryta ut..

Har fått pencilin nu som jag ska ta i 5 dagar. Doktorn tyckte att jag skulle avstå från att ta pencilin idag men det kan han fetglömma! Smärtan har redan brytit ut och ju längre jag väntar med pencilinet, ju ondare kommer det att göra. Min matlust försvann precis, tänkte gå ner till ica och handla frukost med bara jag tänker på mat så får jag spykänsla.. Jävla urinvägsinfektion..
Aja är i skolan nu iaf. Börjar om 5 min men ingen aning vad vi har för lektion. Ska till barkarby med Olli efter skolan, som jag har skrivit i varje inlägg typ.

Men nu ska jag försöka plugga.

Nu så.

Har fått tid 08:50. Mamma ringde till akuten åt mig och dem ville inte prata med henne tydligen ^^ Så jag fick luren och prata lite, hon ställde över 30 frågor.
Mamma har åkt till jobbet, det fick bli pappa som skjutsar mig till löwet sen går jag in själv och fixar det här skitet sen skjutsar han mig till stationen så jag kan ta tåget till skolan.
Så på lunchrasten måste jag till apoteket och hämta ut medicin och sen hoppas jag på att jag ska slippa så så ont jag hade sist! Men det får vi se.

Pappa kommer och hämtar mig om 10 min så måste ta och packa i lite grejer sen börja gå ut.

Hej urinvägsinfektion..

Precis när mitt magont har börjat ge sig så kommer det här, great! Akuten öppnar inte förrän 08:00 så kan inte åka till skolan förrän jag har fått medicin för det här skitet. Men så fort det är klart åker jag till skolan. 
Men medan måste jag vara hemma.


Nu blir det glass och mr.bean! :)

Nu har jag en del spel på min ipod. Den är på laddning just nu inför imorrn. Så nu ska jag lägga mig till rätta i sängen och äta glass till mr.bean filmer :)
Myyyyys på hög nivå! Men ska inte vara uppe så länge till (lycka till med det), måste sova så jag orkar med allt imorrn!
Vi hörs imorrn :) Helgen börjar också bli proppad men finns lite plats fortfarande, ba så ni vet liksom ;)

knäpptjej_93






Vilken kväll!

Hela kvällen har jag försökt få igång min ipod. Och jag lyckades efter 2 timmar! Och nu har jag även lyckats skapa ett gratis konto så nu kan jag ladda ner alla möjliga spel och massa annat roligt till ipoden! :D Är så glad, har velat det här så länge men har aldrig lyckats, och helt plötsligt lyckas jag! Så nu håller jag på att ladda ner spel och massa roligt! Sk fortsätta med det nu! Ville bara skriva ett inlägg och förklara lite varför jag inte har skrivit så mycket.

Imorrn åker jag direkt från skolan mot barkarby med Olli! Sen är det fredag också! Ska ringa massa butiker och fixa en grej imorrn också, mycket på schemat!

Men nu ska jag roa mig med massa nya spel på ipoden sen ska jag hämta min älskade Ben & jerry glass som jag köpte idag efter skolan, vilken myskväll asså ;D

En liten översvämning i sollentuna station, precis vid ingången mot tågen (Y).


3e föreläsningen nu då..

Asså mina öron orkar inte lyssna mer på lärarna. Vi hade först föreläsning om omskärelse i 1,5 timme. Sen hade vi föreläsning om demokrati och diktatur i 1,5 timme. Och nu har vi föreläsning om makt i ca 1 timme.. SEN ska vi få plugga med våra frågor vilken dag asså..
Aja slutar om 2,5, sen ska jag hem och ta det lugnt. Imorgon är det fredag äntligen! Veckorna bara flyger förbi nu. Efter skolan imorrn ska jag åka iväg med Olli till barkarby :) Det blir kuligt! Men nu ska jag försöka öppna öronen en stund.

19 MARS!

Reser jag iväg! Flyger iväg för 3e gången i mitt liv, kommer bort från väsby, bort från sverige, bort från skolan, allt för ett tag! OM jag längtar!


Min kväll.

Har pluggat som satan ikväll. Har precis duschat och snart ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack! :) Imorgon är det en lång dag i skolan med föreläsning om omskärelse, blää.. och massa plugg, slutar 16:00.. Så imorgon blir det min corall röda mjukisdress :) Supermysigt att plugga i den, än att sitta still i flera timmar i jeans.
Haha juste! Igår när jag var på sjukhuset var det ca 10 dagisbarn på sjukhuset som höll i ballonger där det stod diabetes på. Och sen ser jag att alla barnen håller i min diabetes bok! Alla barnen står vid min läkare och när läkaren ser mig så säger han till barnen "tjejen som har gjort boken står där borta" och då springer alla barnen fram till mig och börjar kramas och berättar att mina bok är den bästa boken dem har läst, så himla gulliga barn!!

Men nu ska jag koka te och kolla på familjen annorlunda! ha det bäst :D
Så här ser man ut efter allt plugg.



Lite vad som har hänt under veckan.

Igår (tisdag) hade jag studiedag. Jag tog ett tåg 13.58 till rotebro där mamma hämtade upp mig. Vi åkte till sjukhuset, vi kom visserligen 35 min för tidigt men vi roade oss med korsord och massa prat i väntrummet :) Jag hade tid 15:00 och klockan bara gick, till slut var den 15:30 och ingen hade hämtat oss än så jag gick och pratade med sjuksköterskorna och sa att vi har väntat i en halvtimme på att få komma in. Efter en massa krångel med avbokningar och tider så fick vi komma in! Eftersom att jag inte är 18 än får jag inte åka in själv till sjukhuset tydligen, men det var okej ifall mamma väntade i väntrummet. Så för första gången gick jag in själv och pratade med min sjuksköterska.
Vi pratade om min diabetes, tog Hba1c, vägde och mätte mig.
För er som inte vet vad Hba1c är: så är det ett test på hur min diabetes ligger till, den visar i princip allt. Man ska vanligtvis ha runt 5-6 i Hba1c. Sist jag var inne på sjukan så hade jag 9.6.. Väldigt dåligt.. Men nu hade det sänkts till 8,2!!!!! Blev helt chockad på ett bra sätt! Och ännu mer glad blev jag när vågen visade 47! Jag väger inte ynka 45 kg längre! Vill väga 49 kg sen är jag nöjd, inte mer. Sen längden vill jag inte ens prata om.. Kan iaf säga att jag har blivit kortare åhh!!!
Jaja! Stopp i trafiken på vägen hem, fick nästan panik i bilen, min mage gjorde så satans ont, mamma fick inte kontakt med mig på ett tag så vi skyndade oss hem så jag fick lägga mig ner, då gav det med sig lite.
Åt, duschade och packade väskan sen åkte jag mot älskling. Han spelade sitt nörd spel och jag nördade hans iphone spel, haha. Sen kollade vi på film och myste. Vi somnade nångång vid 02:00 great när älskling skulle upp tidigt till skolan dagen efter..

Onsdag (idag) vaknade vi båda av älskling alarm, men inte gick han upp för det! Han sov vidare! Så fick väcka honom ett x antal gånger haha. Sen gick han upp men bestämde sig för att skippa första lektionen. Fick ligga i hans famn i en hel timme till, det var det värt tycker jag (a). Sen gick han till skolan nån timme senare och jag sov vidare. Vaknade av mitt alarm. Fixade mig och bäddade älsklingens säng. Olli smsade att hon ville äta på subway till lunch i sollentuna. Så åkte mot skolan och åt på subway med Olli mannen. Sen gick vi till skolan och hade en timmes teori innan vi började gå mot idrottssalen. Idag var det Censie som höll i lektionen, hon hade innebandy vilket inte är min starka sida, men hon var super duktig! Är hur rädd som helst för innebandybollar, stenhårda och flyger som bara den.. Så visste att innan den här lektionen var slut skulle jag ha ont nånstans ^^ Och jag hade rätt! Emanuel skjöt en innebandyboll mellan bena på mig! xD Det gjorde riktigt ont faktiskt.
Efter idrotten åkte jag till kista med Olli, jag var ute efter neon nagellack och det fann jag. Det fick bli knallrosa och knallgul ;)
Nä, nu avslutar jag detta inlägg och fortsätter på ett nytt om vad jag har gjort under kvällen!

Marcus<3

Du är anledningen
Till att jag står kvar
Du är meningen i mitt liv
Den enda meningen jag har
Du är mitt syfte
Utan dig står allt stilla
Du är min själ
Du fyller mig med känslor
Du är mitt samvete
Du får mig att tänka rätt
Du är mitt hjärta
Och det är för dig det slår

Lite roligt att ni läser min blogg när dem flesta vet att jag inte kommer att skriva mer i veckan :)

Men nu har jag ändrat mig! Jag har fått tillbaka suget för att blogga. Så jag tar bort frågestunden soch fortsätter blogga som vanligt igen. Förlåt till er som kommenterade i frågestunden men om det var så viktigt att få svar på s får ni fråga igen :) Tar bort frågestunden nu och fortsätter blogga.

Men börjar blogga ikväll för nu ska ja äta sen plugga.

Sista inlägget innan fredag.

Det här blir sista inlägget innan fredag, då min frågestund slutar också. Kan berätta lite kort om vad som kommer hända i veckan hitills.
Måndag (idag): Skolan, hämtade ut mina 10 körlektioner vi får gratis av skolan. Sen kollade vi på en hemsk film.
Tisdag: då har vi studiedag! Ska till sjukhuset vid 15:00. Efter det åker jag hem och duschar sedan åker jag till älskling i lidingö och sover över.
Onsdag: Har sovmorgon till 13:00, har idrott hela dagen. Åker från älskling direkt mot skolan.
Torsdag: PLUGGDAG!
Fredag: Avslutar jag frågestunden och börjar blogga igen förhoppningsvis.

Nu vet ni lite vad som händer i mitt liv denna vecka. Jag tror inte jag är fullt frisk, jag har sovit ända en jag kom hem från skolan till nu, mitt magont blir bara värre, vågar inte äta skolmaten heller.. Men ska till sjukhuset imorrn så får väl fråga min sjuksköterska vad detta kan vara. Sen får vi se om jag kommer hem frisk och kry eller med en massa sladdar och maskiner. Ska fråga om mina blodtrycksanfall jag får 2 gånger i månaden också.
Känns skönt att få sova hur länge man vill imorrn! Sen att jag åker till älskling på kvällen, underbart!
Kanske dyker upp ett enstaka inlägg i veckan ifall jag får suget tillbaka, men det tvivlar jag starkt på. Men nu ska jag gå och fixa lite te och rycka upp mig lite.




Här är tröjan som är grymt för stor. Syns inte så på bilden kanske men den går ner till mina knän.. Dem hade bara M eller större i den så..


Olika läggningar, sjukt intressant enligt mig!

Transsexualism - En person som upplever sig vara av motsatt kön jämfört med sitt biologiska kön. Är en medicinsk diagnos och kan vara ett sätt att identifiera sig.

Transvestism - En person som är transvestit vill tidvis, ofta eller alltid ikläda sig eller använda sig av motsatta könets kläder och/eller andra attribut i syfte att uppnå behag eller i vissa fall sexuellt behag.

Pedofili - När vuxna tänder på barn

Dendrofili - När man tänder på träd och växter

Koprofili - När man tänder på att äta avföring (bajs)

Asexuell - Tänder inte på något.

Voyeurism - Tänder på att se andra ha sex/smygtitta på andra som har sex

Exhibitionism - Tänder på att visa upp sig

Gerontofili - Dragning till åldrade människor

Actrotomofili - Sexuell dragning till amputerade kroppsdelar på andra

Apotemnofili - Önskan att få en eller flera av sina egna friska kroppsdelar amputerade

Axillism - Att tända på sexuell aktivitet i någons armhåla

Dacryfili - Sexuell attraktion av att se sin partner gråta

Emetofili - Sexuell upphetsning av kräkningar

Fetischism - Sexuellt intresse koncenteras på ett föremål som inte normalt anses sexuellt laddat

Frotteurism - Önskan att gnida sig mot någon annan, vid onani eller annars

Hybristofili - Sexuell dragning till kriminella personer

Klysmafili - Att bli sexuellt upphetsad av att få lavemang

Nekrofili - Sexuell dragning till döda människokroppar

Urolagnia - Att tända på att kissa/se någon annan kissa


Min helg med älskling.

Har varit med älskling nästan hela helgen. Vi kollade på bio igår på kvällen, det fick bli Harry Potter, den var helt okej faktiskt. Efter bion åkte vi hem till älskling, vi kom hem nångång på natten. Båda hade ont i magen fast av olika orsaker haha! Vi somnade nästan direkt när vi kom hem.

Idag vaknade vi lite över 11. Låg ett bra tag i sängen sen gick vi upp, eller älskling gick upp och duschade men jag låg kvar i sängen och degade ^^ Vid 3 tiden åkte jag från älskling mot jobbet. Jobbade i 10 min? Onödigt som tusan.. Men åkte iaf hem efter jobbet och hann precis hem då Olli och jag skulle ta ett tåg. Vi åkte till kista och tjockade oss som vanligt. Guuuud vad vi hade mycket att prata om! OCH OLLI HADE SMINK PÅ SIG!!!! blev helt chockad när jag såg henne på tåget! Har aldrig sett henne med smink! Haha hon passade faktiskt i det. I kista hittade jag en mysig tröja (Orkar inte lägga upp bild på det nu). Shitt vad många tjejer det var som kollade in Olli, helt crazy! En i kassan, en i kista, en på tåget.. Herre min skapare!

Jaja, nu är jag hemma och har precis duschat. Nu ska jag kolla på fångarna på fortet. Orkar inte ladda över bilder på min kamera ikväll, har ju tappat suget så det får bli fattigt med bilder nu. Imorrn startar frågestunden.

Bloggpaus eller inte? hm..

Jag orkar inte riktigt blogga längre. Har tappat suget för det. Händer typ inget speciellt om dagarna, alla inlägg handlar typ om samma saker så det blir tråkigt att skriva till slut.. Så jag funderar på om jag ska ha en bloggpaus till helgen eller om jag ska ha en frågestund tills helgen. Problemet är att mina läsare är väldigt dåliga på att kommentera. Läsare har man gott om men kommentera är ni dåliga på faktiskt :)
Tror jag ska ha en frågestund som startar imorrn till fredag. Och då kommer jag alltså inte skriva något där i mellan. Något entaka inlägg kanske men annar inget.

Har precis kommit innanför dörren.

Är hemma från älskling nu, det suger! Alltid så himla svårt att lämna honom! Vi säger alltid "en till puss" men så blir det 3,4,5,6,7,8,9 stycken till.
Men hinner inte skriva mer nu. Ska ta ett tåg som går om en halvtimme och jag har inte hunnit packa mina grejer än. Men bloggar mer när jag kommer hem.
Har börjat tappa sugen på att blogga.. Men lovar att uppdatera ikväll och berätta om min helg med älskling och även hur jag kommer göra, om det blir bloggpaus eller vad det nu blir.
vi hörs!

Sista inlägget.

Har duschat för en stund sen och packat det mesta. Nu väntar jag bara på att tiden ska gå. Måste ta på mig en tröja bara sen är jag helt klar.
Onödigt inlägg, har nada att skriva. Men nu vet ni att det inte kommer bli mer uppdatering idag. Åker hem till älskling efter bion och sover över där. Men imorrn kommer jag nog blogga. Orkar inte ladda över bilder tyvärr, men imorrn får ni bilder, tror jag.

Haha normal grabb..


Nu blir det duschen sen packa.

Har precis kollat klart på filmen eclipse, hur bra film som helst! Tröttnar aldrig på den. Men nu börjar det bli tid att duscha för mig. Gör det nu så kanske mitt hår hinner torka av sig själv. Sen ska jag packa, är nästan klar med det.
Lite senare ikväll åker jag in till stan och mötar sötnosen. Kanske hinner med ett inlägg till innan jag åker.

Blä vad är det som händer.

Godmorgon! Jag vaknade vid 12:00 sömntuta! ^^ På morgonen är det alltid ganska dött på facebook men nu flyger det in vänförfrågningar hela tiden? En efter en, aldrig en lugn stund på fb nu för tiden! Och då kan man fråga såg, vad är det som händer? :)

Jag är trött det märks säkert, eller seg är nog mer rätt. Det är lite dåligt att jag typ har slutat äta frukost. Sen magontet orkar jag knappt äta på hela dagen, konstigt.. Vill veta vad det är jag har råkat ut för. Men nu ska jag glo på någon film, bio ikväll med min mupp! längtar <3


Från bra humör till dåligt.

Jag var på bra humör för 5 min sen. Och nu blev jag på ett dåligt humör. Ingen lust att skriva ut det här varför det blev så, absolut inget som angår alla. Vet inte om jag är arg eller ledsen mest.
Rädd är nog rätta ordet. Men aja.

Jag har myst uppe i soffan hela kvällen. Det har varit mysigt, min mage slutade göra ont vid 8 tiden på kvällen och sedan dess har jag mått jättebra, nu jäklar ska min mage hålla!
Nu ska jag kolla på film och grubbla lite på vad jag precis fick höra. Vi hörs imorrn! Får se hur uppdatering kommer att se ut imorrn eftersom jag innte kommer att vara hemma så mycket imorrn.

Photobucket


11 underbara månader med älskling!

Nu har visserligen klockan hunnit bli över tolv så det blir alltså (igår 14/1-2011) älskling och jag hade 11 månader tillsammans. Kan knappt tro det själv. Men nu har det gått 11 månader! Ett helt år tillsammans om en ynka månad bara! Herregud asså :D Lyckligaste tjejen ever!
Vi hann inte träffas idag men imorrn ska vi träffas och kolla på bio och sedan åka hem till honom och sova över! Min mage får inte svika mig! Dessutom har jag två överraskningar till älsklingen som inte kan vänta längre!

Jag älskar Marcus så himla mycket! Är fortfarande nykär så det sprutar om det! Känslorna bara ökar och ökar, fjärilarna i magen pirrar varje gång jag tänker/ser/ hör honom, är lika nervös varje gång jag ska träffa honom. Jag är en lycklig tjej som har funnit världen bästa pojkvän! Hoppas att vi håller livet ut, ett liv utan Marcus finns inte för mig. Josefine <3 Marcus! Det är så det ska vara. Mitt allt, mitt liv. 
Vi skrattar alltid tillsammans. Vi har det bäst älskling!







Nu blir det mys uppe i soffan.

Jeppe är med kompisar i köket, mamma och pappa ska iväg till kompisar så jag får vardagsrummet för mig själv. Ska ta upp massa isvatten och godis. Och kolla på lets dance om en timme.
Magontet har kommit tillbaka lite, vissa stunder vill man bara dö och vissa stunder går över på 1 minut.

Jag har bokat bio biljetter till älskling och mig imorgon. Och det kan inte magontet stoppa. Hoppas på att det går över tills imorrn, kommer inte klara av att lämna honom i stan och åka hem, vill följa med honom hem till norrtälje! Och det ska jag också!
Men nu ska jag gå upp och mysa framför tvn. Bloggar mer ikväll! med bilder.


Vad tusan ska man göra i en timme!?!?

Asså vi har så sjukt långa lunchraster, kan dom inte korta av rasterna så vi får sluta tidigare! Blev ingen lunch för mig, vill inte riskera att få ont i magen igen av maten så skippade den, åt en rejäl frukost och så har jag ett äpple precis predvid mig som jag kan smaska på.
Jag saknar min älskling.. :( Men imorrn får jag träffa honom! Om inget ändras, vilket det inte kommer göra har jag bestämt!
Men aja, en timme kvar på rasten.. Suck!


Onödig skoldag..

Alla är typ sjuka.. 3 lärare är sjuka och typ alla i klassen är förkylda, mysigt.. Sen har vi nada att göra idag. Vi håller på att jobba med rester men min idrottsuppgift är hemma och har ingen annan rest att göra så jaa.. Har inget att göra.
Och jag vill inte bli sjuk heller! Ska vara med älskling imorrn så vill vara frisk!
Men nu ska jag väl hämta mp3 i skåpet och lyssna på lite musik och glida runt på internet.

Godmorgon!

Vaknade för 15 min sen och är redan helt klar :) Ska strax gå mot tåget, är ganska trött men inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Slutar 14:00 idag sen är det helg!
Hoppas på att vi slipper ha föreläsningar hela dagen. Men nu ska jag strax börja röra mig!

Idag är det en speciell dag! :D

Nu blir det film + korsord.

Ska kolla på hitta nemo snart och under filmen ska jag lösa lite korsord. Mamma kom hem med en korsordstidning till mig.
Jag har även hunnit duscha och målat naglarna, det fick bli varannan blå och ros :) Ser lite clown aktigt ut men jag gillar det :D
Imorgon blir det skola, känns kul faktiskt. Man blir ganska rastlös av att bara sitta hemma. Men imorrn när mitt alarm ringer kommer jag nog inte vilja gå upp ur sängen ^^ Men måste man så måste man.

Men ja! Nu blir det film, korsord och lite sms med Anton :)


3 nya kategorier :)

Nu har jag fixat 3 nya kategorier. Outfits, shopping och tips :) Ni förstår säkert själva vad dem här kategorierna kommer att innehålla.
Imorgon blir det att åka till skolan, det är fredag dessutom! Skönt med helg sen! Ni kommer få lite bilder senare i kväll.

Känns mycket bättre med magen idag :)

Jag sov riktigt länge idag, sömn är viktigt. Sen har jag bara tagit det lugnt i sängen. Jeppe kom ner och ville göra en deal. Om jag gick och köpte mat så skulle han skotta, men det blev tvärtom. Jag fick skotta och han fick gå och köpa mat till oss :) Det tog mycket på krafterna att skotta ^^ Det var extra jobbigt eftersom jag inte har så mycket kraft i kroppen sen igår, men det gick till slut iaf. Jag blev varken yr eller illamående :) Har mått jättebra idag så tror det blir skolan imorgon :)

Om det fortsätter så här bra så blir det att kolla på bio med älskling i helgen och sedan åka hem till honom och sova över. Men det är typiskt att man måste jobba på söndag.. Skulle jobbat igår men fick ringa och avboka. Men men.

Nu ska jag kolla på film som jag har gjort hela dagen. Tror jag ska fixa med lite kategorier ikväll, får se om jag orkar.

Nu blir det film och vatten.

Min mage verkar tillåta mackan som jag åt förut. Har inte ont i magen heller så det är bra. Men ska fortfarande vara hemma imorgon från skolan ifall något skulle hända.
Men nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film. Ska hämta iskallt vatten också, men måste vara försiktig när jag dricker så magen inte börjar göra ont igen.
Godnatt, vi hörs imorrn fina läsare.

Photobucket

Hahahah en förvirrad afrikan!


Min julklapp av älskling.

Lite sent att lägga ut bild på den nu. Men jag lovade att göra det förut så här får ni bilden.


Blir inte akuten ikväll iaf.

Nu är mina gifter nere på 0,2 så nu är det ingen fara alls. Men jag själv mår väl sådär. Magen låter hela tiden, har precis prövat att äta en macka, får se om min mage tillåter det eller inte. Blir hemma från skolan imorgon, ingen bra start för mig.. Men finns inget jag kan göra åt det.
Hade slut på gratis sms och pengarna började sagta men säkert också ta slut så jag försökte ta mig till stationen för att fylla på mobilen. Det gick väldigt bra. Kände mig lite yr när jag kom hem men annars inget. Får hoppas att jag mår bättre imorrn. Och att inget händer i natt igen.
Nu kommer jag lägga ut lite skrämande bilder på min mage. Jag tycker den ser äcklig ut, jag drar inte in magen heller utan den är helt naturlig.. Har svårt att tro det själv att jag ser ut sådär just nu. Btw så är det mina revben som sticker ut där uppe, inget annat.




Ketonerna stiger.

Imorse hade jag 0,8 gifter i mig.
På dagen hade jag 0,6 gifter i mig.
Nu på kvällen har det stigit till 1,1 gifter.. Överstiger det 1,5 så måste jag åka in till akuten, låt mig slippa det! Eftersom att jag har en sjukdom så får jag gå före alla på akuten men jag vill slippa sova över där! Vill slippa ligga på intensiven med massa döende människor!


Varför?

Igår gick jag och la mig med ett leende på läpparna, härlig känsla när man får sovmorgon. Men min natt har varit den värsta på länge. Jag vaknade vid 04.00 av magont. Typ 3 dubbelt så ont som mensvärk. Jag ställde mig upp och blev helt yr och min syn försvann. Såg absolut ingenting. Jag kunde stå i 10 sekunder sen fick jag ingen luft. Pappa hörde mig och kom ner. Jag låg i sängen och skakade och andades som om jag hade sprungit 10 mil...
Dagen har fortsatt så här. Rör jag mig minsta lilla så kommer magontet tillbaka.

Jag försökte gå upp ur sängen och kolla mig i spegeln för att se hur jag såg ut. Hela min mage var typ borta och hela mitt face var grått. Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag vägde mig dessutom och då visade vågen 45,2.. Har alltså gått ner 3.5 kg pågrund av de här natten, är det ens möjligt?

Jaja, det blir ingen mat för mig idag iaf. Har endast druckit en klunk med vatten sen tog det stopp i magen.. Men jag är inte ens hungrig så.
Det har lugnat sig lite nu men blir det värre så blir det att åka in till akuten.

Min snälla bror har kollat till mig hela dagen. Redan vid 10.00 kollade han till mig.
Vi får se hur allt slutar, ska ta ketoner ikväll (då jag kollar om jag har gifter i kroppen). Imorse hade 0,8 gifte i kroppen, ökar det till 1 så måste jag åka in till akuten. Åh hata! Vet inte ens vad detta är för något! Funderar på att gå ut och lägga mig i snön och dö.. Nej men.. Det här är jobbigt..

Du börjar faktiskt skrämma mig lite :P

"babe"

"du och jag"

"vi ses imorgon"

Hahah nja.. du börjar faktiskt bli lite konstig :P

Försöker njuta av mina sista timmar..

Hela kvällen har jag hållt på lite med bloggen. Ska börja lägga in lite grejer från youtube och kanske andra sidor, blir lite roligare för er då :) Sen ska jag börja med kategorier. Men det får jag fixa en annan dag.
Jag har dessutom laddat ner sjukt mycket musik på min musikspelare. Så nu har den fräsh musik och även batterier :) Min ipod är DUM och vill inte starta! Så måste åka till affären med den så får dem faktiskt fixa den!!

Imorrn kan jag sova ända till kl 13:00! Vi börjar skolan då men jag ska åka bort 14:00 så hinner inte till skolan innan. Och jag längtar inte.. Bara att läsa rubriken.. Jag kommer få så satans mycket skäll.. Det kanske blir så att jag blir kvar där över natten, vad vet jag.. Eller så kommer jag hem blodig på magen.. Vi får se.. Ser som sagt inte fram emot det. Usch..

Men nu lämnar vi det! Jag får skylla mig själv att jag ändå åker dit men aja!! Nu ska jag strax stänga av musiken jag lyssnar på och sedan kolla på serier jag har missat, bland annat fångarna på fortet och familjen annorlunda! Ska verkligen njuta av den här kvällen!

Jag har dessutom pluggat ikväll! Blev klar med HELA engelskan, stolt eller vad?!
Nu får ni 3 bilder från helgen!






Älskling våldtar mig på andra bilden!

Ojoj, vart ska man börja ^^

Har varit med älskling hela helgen. Det har varit en supermysig helg! Vi åt som sagt på restaurang i söndags, hur mysigt som helst. Sen har vi verkligen spenderat tid med varann, vilket behövdes.

Igår var jag med Ida i jakobsberg, och sedan åkte vi till kista och åt middag och shoppade lite :) Hittade en jättemysig tröja på cubus som jag köpte. Tröjan var på rea och fanns därför bara i M, L och XL.
Men kunde inte låta bli ändå! Den är väldigt lång och stor för mig men hur skön och mysig som helst. Efter att vi hade varit i kista åkte vi hem till mig. Vi kollade på film, tog kort och mumsade på både glass och popcorn. Vi hade bestämt att vi skulle dygna men det gick ju åt skogen ^^ Vi kunde bara hålla oss vakna till 03:00 sen somnade vi..

Idag vaknade Ida och jag av mitt alarm som ringde 06:50. Det gick inte att gå upp.. Vi låg kvar i sängen i minst 25 min ^^ Sen gick vi upp. Kul med sällskap till skolan.
Vi har haft 2 föreläsningar idag! Hur kan lärarna trycka in det första dagen.. Fick tillbaka omvårdnadshistorian och jag fick VG! :D Så jäkla glad! Har fått VG eller MVG på alla uppgifter i svenska så just nu ser det väldigt ljust ut ;D
Efter skolan åkte jag och Olli till kista. Köpte lite smått och gott där :) Och nu är jag hemma :) Eller, har varit det ett bra tag nu.
Mådde så himla dåligt ett tag. Har inte ätit något förutom i skolan och lite i kista, så det får räcka för idag, får inte i mig ett dugg.. :O
Nu kommer lite bilder som Ida och jag har tagit :) Ni kan vara lugna, ni ska få bilder på älskling och mig senare också :)






Inte så roliga bilder men vill inte lägga ut bilder på Ida innan jag har frågat henne först :)

MVG! MVG! MVG! MVG! MVG!

JAG FICK MVG PÅ IDROTTSUPPGIFTEN! SÅ JÄVLA NÖJD! JAG FÅR LIKSOM ALDRIG MVG TYYYP! GLAD CHEY, NU JÄKLAR SKA MIN IDROTTSLEKTION BLI BRA! :D


Mina ord!

listen to your heart - share love - be a friend

follow your dreams - keep trying - never give up

go your way - act right - stay fair

don't talk about... Do it !


Vilken idiot mamma!!! Stackars unge..


Okej! Ikväll blir det råbloggning!

Men låt mig få vila en stund bara. Jag är helt död i både kroppen och huvudet. Så måste lägga mig ner och vila en stund. Lovar att lägga in massa bilder ikväll. Ska även starta nya grejer på bloggen!

Skola imorrn och här sitter Ida och jag HELT klarvakna, detta kommer inte sluta bra..

Vi ska upp om 5 timmar, ska vi kolla på en till film eller sova? Hmm.. Ida sitter bredvid och läser vad jag skriver och hon röstar på film, och inte vilken film som helst! Utan, hem till midgård. Den blir man riktigt pigg på! Så nu tar vi och flyttar oss mot sängen och kollar på ännu en film.
Skola imorrn (idag), slipper åka ensam till skolan också, wiie :)
Ne, nu ska Ida låna datorn och få blogga litegrann. Har laddat över bilder men orkar inte lägga upp några nu, ni får det imorrn ist :)


Jakobsberg, kista, aquamarine och nu sjukhus.

Det får bli ett snabbt inlägg utan bilder. Min kamera är på laddning så kan inte föra över bilder just nu men imorrn får ni bilder.  
Överskriften sammanfattar dagen. Ida är hemma hos mig nu, hon ska sova över så åker vi till skolan imorrn. Vi har bestämt att vi ska dygna (undra hur det kommer att gå). Men nu ska vi kolla på MASSA filmer och försöka hålla oss vakna!
Förlåt för dålig uppdatering, har haft fullt upp. Men imorrn  börjar skolan och då får jag tillbaka mina vardagliga rutiner och även bättre bloggning :)

Älskling är världens bästa! :)

Vi kom precis hem från restaurangen. Älskling och jag gick till stationen och åt middag tillsammans, hur mysigt som helst! Det kom fram en random kille och började snacka med oss, mest Marcus eftersom dem hade samma intresse angående sport osv. Han var lite dragen men jäkligt snäll :) Vi båda åt kina mat och sen blev det glass med friterad banan, så himla gott!
Efter det gick vi till centrum och köpte choklad och nu är vi hemma. Nu ska älskling få leka lite med datorn, skriver mer ikväll med bilder på älskling dessutom! :)

EN NATT TILL! :D

MARCUS SOVER ÖVER EN NATT TILL! :D 2 underbara dagar/kvällar/nätter med älskling! :D Han skulle egentligen åkt hem idag innan middagen men nu stannar han en natt till! :D Är helt överlycklig, som ett litet barn på julafton haha!
Han gick precis ner för att duscha sen får vi se vad vi hittar på! :D

Igår hade vi en supermysig kväll. Vi gav varandra massage på ryggen med babyolja :) Har lite träningsvärk i ryggen (om man nu kan ha det haha). Har smygtagit en del kort på älskling också så kanske lägger in några ikväll :)

Älskling är sååå söt när han sover! :D

Vi har precis kollat klart på en dinosaurie-film. Den var bra! Men nu orkar vi inte kolla på film mer, haha! Så vi stänger av datorn och lägger oss i sängen och pratar lite ist :) Sen sova när vi blir trötta.
Åh vad jag kommer sova gott inatt! Har världens bästa pojke som ligger bredvid mig! :D
Har ingen bättre bild just nu så ni får en bild på min goda daim-caffe grej! :D


Disney maraton.

Ikväll ska älskling och jag ha disney maraton! :D
Idag har vi bara segat i sängen. Har kollat på filmklipp och spelat lite på älskling mobil. Vi har precis ätit middag och nu vilar vi lite.
Lite senare ska vi göra grönsaker med dipp. Men nu ska jag få tyst på Marcus! Nejdå, har inge mer att skriva bara

Nu blir det mys med film.

Älska att jag har vänt lite halft på dygnet. Marcus kommer imorrn iaf.
Men nu ska jag faktiskt kolla på film och mysa i nybäddade sängen! Mina fingrar är helt slut, har rensat upp alla 100000 bilder i mappar så jag kan hålla ordning på 2010s bider och 2011.

Vill bara försäkra er om att det är mitt lock till kameran som ligger på sängen, inget annat! :)

Här är väskan jag fick av mamma igår :)

Blev väldigt dåliga bilder. Men orkade inte ta bättre bilder ^^ Ni kommer få se mer av väskan i framtiden :) Den kommer iaf från HM och kostade 349 kr. Den finns i marinblå också :)



Hem ljuva hem.

Jag var som sagt ute en stund. Mamma hade ingen grädde hemma så jag fick pallra mig till stationen och köpa det ^^ Mötte Anton vid stationen, hundra år sen jag träffade honom så vi pratade en snabbis innan vi gick åt olika håll :)
Ikväll har jag kollat på let's dance. Haha garvade ihjäl mig på vissa grejer, sen skrattade man lite åt annat också ^^ Mysigt mysigt.
Kom precis ner till mitt kära, nystädade och nybäddade rum :) Mamma kokade jaa vad det nu heter ^^ Det är typ caffe med daim eller nått ^^ Min mormor köpte det till familjen och ingen dricker det och jag hade inte smackat det förr så jag testade det i min älskade mugg och jädrar vad gott det var! Det smakar svagt caffe med svag daim. Inte för söt, inte för mycket caffe smak, perfekt! Den kommer bli en vana att dricka för mig ^^
Haha jaja, nu får ni lite färska bilder, gillar att leka med kameran ^^






När jag kom ut ur duschen tog jag på mig mina tofflor :D och sen satt jag mig uppe i vardagsrummet med iskallt vatten, lite gott och så fick det bli lite cirkus :D


Utgång.

Möta Anton vid stationen. Får se till att blogga mer när jag kommer hem senare ikväll!


Iväg en sväng.

Nu ska jag åka iväg en sväng. Glömde visa väskan mamma köpte till mig igår. Bild på den får ni senare idag. Som det ser ut nu kommer Marcus hit och sover över idag men det kan ändras framåt dagen. Hoppas på det bästa.
Men nu ska jag åk iväg en sväng och fixa lite saker. Skulle jobbat idag egentligen men hon smsade och sa att ungen var sjuk så. Jaja måste åka!


Bilder på middagen jag gjorde.








TA INTE ÅT ER.

För just nu är det mesta dåligt. Inte allt men väldigt mycket. Så om jag verkar dryg, tråkig, arg eller något liknande så TA INTE ÅT ER.
Det är bara inte min dag idag.

Jag ska kolla på bridget jones diary nu. Igår kollade jag på den 2a filmen och den jag ska kolla på nu är den 1a. Bra att kolla baklänges på filmer (Y).
Ni får bilder i ett annat inlägg. Inte så roliga bilder, bara på min lilla middag jag gjorde till mig själv. Men iaf.

Hoppas ni har haft en bättre dag än mig iaf.

Hemma!

Nu är jag hemma. Men nu måste jag skynda mig och ta ut potatisgratängen ur ugnen innan den blir bränd! Så typiskt mig att bränna all mat. Till det blir det rostbiff! :) Jeppe sover, mamma och pappa ville inte ha någon mat, då får man göra sin egen :D haha men skriver senare!

Ska icke sova på LÄNGE.

Imorgon blir det att kanske träffa Ida, om inte så blir det att träffa Anton! Nu ska jag kolla på fler filmer.

Filmen bridget jones och glass till det :)

Nu har jag sökt på en grej i flera timmar, mailat till olika ställen så nu är det på G :) Men nu är jag helt slut i händerna och ögonen så ska kolla på filmen bridget jones och hämta min älskade ben & jerrys glass som mamma köpte till mig idag (a).

Imorgon får vi se hur jag gör med allt. Det blir säkert bra :) Jag har alltid en reservplan ;) Men nu ska jag hämta min glass och ett glas med iskallt vatten! :) Mysig kväll (med mig själv) :(

Får tjocka i mig det här imorgon ist för idag :)

Nu ska det friteras x 2

Har precis ätit en mumsig middag! friterade pommes med kebab, haha! Har aldrig ätit kebab hemma, bara ifrån pizzeria osv. Men det var hur gott som helst. Sen hade vi två olika såser till det och såklart sallad! :) Nu väntas efterrätt som ni ser på bilderna nedanför. Det blir friterade bananer och ananas med vaniljglass! Bilderna är tagna från google men det är precis det vi ska äta strax :) Mamma har även köpt gotti gott till mig som jag ska mumsaa på ikväll, n får bilder på det ikväll :)




blir så trött på sånna här människor...

Micke säger:
Tjeeenare!Alltså, det här kan låta lite galet. Men det är inte menat att du ska ta illa upp, jag är seriös:)Men jag är iaf nyfiken på om du är intresserad av att prata med en riktigt välutrustad kille. Har 27cm och nej, jag ljuger inte. Har bevis på msn xD

Nu blir det att fixa en grej åt älskling :)

Jag vaknade för ca en timme sen ^^ Somnade 03.00 inatt... Kommer aldrig orka upp till skolan om jag fortsätter så här. Aja! Jag har ätit frukost så nu orkar jag ingen lunch ^^ Mamma slutar vid 4 hon kommer och hämtar upp mig då smsade hon precis, ingen aning vad vi ska göra men nått har hon iaf planerat :) Men tills dess så ska jag fixa med älsklingens grej. Han skulle fått den sist han var här men jag hann inte göra klart den. Men har massa nya ideer nu så den kommer bli dubbelt så barnslig ^^ Vi ska träffas på fredag, om bara 2 dagar ungefär! Längtar! Men är osäker på om jag ska ge den då eller om jag ska vänta en vecka då vi har 11 månader.. Hmm.. Men ska påbörja den nu! Skriver mer senare eller ikväll :)

Juste, ni ska få bild på mitt halsband jag fick av älsklingen också!

Nu blir det missinassen :)

Nu har jag fixat mig inför sängen. Nu fattas bara min ben & jerry som ligger och väntar på mig i frysen! Och så klart Marcus.. Det skulle vara perfekt om han var här nu! Slippa sova ensam dessutom, värsta som finns! :O Hehe nästan iaf. Men vi kommer träffas snart igen! Det VET jag!
Nu ska jag försöka hitta någon bra film att kolla på sen mumsa på glass mitt i natten haha ^^

När jag träffade älsklingen så fick jag min julklapp av honom. Det var ett halsband med ett hjärta på! Världens finaste! Det roliga är att storleken på halsbandet är en storlek över barnstorlek, haha och det passade mig! ^^ Helt sjukt. Ska försöka fixa en bild på det imorrn :)

Nu får ni en till bild från nyår. Så där ser jag ut när jag sjunger haha..


Måndag 3/1 - Tisdag 4/1.

Igår (Måndag) kom älsklingen till mig vid 3 tiden ungefär. Vi började att kolla på film, begravd hette filmen. SE ALDRIG DEN! DEN SÖÖÖÖG! Det ända man fick se var en gubbe i en kista! Aldrig något annat, blä film haha! Sen åt vi mat som mamma lagade. Efter maten var vi ganska trötta så vi kollade på en till film ^^ Den var betydligt bättre! :) Sen kom mamma hem med 2 ben & jerrys till oss! :D Så vi kollade på film och mumsade på glass mysigt! Sen fortsatte kvällen. Vi lyssnade på musik och hade det hur underbart som helst! :) Vi somnade nångång vid 2 tiden.

Idag (Tisdag) vaknade vi vid 12 tiden. Vi degade i sängen en stund innan vi gick upp och åt frukost/lunch, brunch med andra ord. En stund senare tog vi en dusch tsm! Sen hann vi bara klä på oss nästan så var hans mamma påväg att hämta honom :( Men klart han ska passa på när han kan få skjuts hem!
20 min efter att Marcus hade åkt smsade Olli att hon var i väsby. Pallrade mig till stationen och gav henne en bamsekram :D Sen åkte vi till kista och åt middag där :) Det blev även shopping för Olli! Hon kan inte låta bli HAHA! Men det blev inget för min del, konstigt nog hehe. När vi skulle hem var tågen försenade som tusan.. Suck på sl!
När jag kom hem har jag bara lyssnat på musik och fixat lite med mina bilder.

Dem här två dagarna med älskling har varit helt underbara. Dem här dagarna kändes väldigt speciella. Vi båda behövde tid för varandra och det fick vi verkligen! Och jag vet att vissa undrar vad som har hänt med tanke på mitt inlägg tidigare förut.
Jag vill inte skriva ut vad som har hänt. Mina närmsta vänner vet om vad som har hänt och det räcker! Men kan säga så här, allt är bra nu. Det är förhoppningsvis inget som kommer att upprepas. Men en sak är kvar! Och när jag kollar den så får vi se hur det slutar med den saken..


Bloggen är inte så glad nu ^^

Fick inte plats med mer bilder tydligen men det där var inte ens hälften av alla bilder jag tog :) Men det räcker nog :) Kanske dyker upp några till senare.
Nu har jag en del att göra. Ska skriva om igår och idag, måste skriva en annan grej (inte här) och sedan börja fixa mig inför sängen. Snabba ryck nu! :)

Haha här en bild på nyår. Ingen aning varför jag ser så knäpp ut? haha!

Vilken sovtyp är du? Jag är fosterställningen :)

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.


NYÅRSBILDER! BOMB!




























MIN BÄSTASTE NYÅRSAFTON!

Förlåt för sämst uppdatering, nu ska jag berätta om min nyår ^^ Lite försenad men äsch, bätte sent än aldrig ;)

Jag vaknade vid 12 tiden. Gick ner och duschade. Jag färgade och noppade mina ögonbryn. Direkt när jag kom upp ur duschen stressade jag med att spraya på nått grejs på mina nya skor så jag kunde gå med dem utomhus. Vid 4 tiden skjutsade mamma mig till stationen så jag kunde fylla på mitt sl kort (plusskort alltså). Sen skjutsade hon mig till centrum där jag skulle möta Jossan. Vi gick direkt till mataffären och handlade saker till ikväll. Sen blev det stress till bussen och även tåget! Gick inte så bra att springa i klackskor, stackars mina fötter... Men vi hann!

Efter massa stress var vi hemma hos Censie! När vi kom in så fick vi hemmagjord chailatte som Censie hade gjort! Hur GOOOOOD som helst! Och till det spelade vi buzz. Hade aldrig spelat det förut och jag sög ju lagom hårt..!!! xD Men det var grymt kul.

Senare på kvällen började vi laga förrätten. Haha, fast jag stod mest och tog kort ^^ Till förrätt blev det bröd i ugnen med en god smörja till som innehöll tomat, rödlök, olja och lite till! Hur god som helst. Sen lekte vi med jaa, vad det nu heter xD Ni får se på bilderna ist som kommer fram senare :)
Sen fortsatte det med varmrätt och därefter efterrätt. Ist för att jag ska skriva om varje rätt så får ni bilder, lättare.
Vi gick ut och smällde lite smällare. En höll på att träffa oss, osmarta flickor som vi är! haha.
Kvällen fortsatte med film och massa mys med godis och läsk. Vi sjöng även singstar och spelade buzz flera gånger om. På tolvslaget gick vi ut på balkongen och skrek med champagnen i glasen haha! Blev inte så bra bilder, min kamera ville inte sammarbeta med mig just då! ^^ Det var massa idioter som inte kunde hantera raketerna. Så en bamse raket flög ist upp på taket och small. Smarta jävlar asså!

Natten fortsatte. Vi åt frukt med choklad fondy (om det nu stavas så?) ^^ Sen blev det ett samtal mellan Jossan och Censie som höll på i 2 timmar! ^^ Alex och jag satt bara och lyssnade och la till lite saker då och då såklart ;)

Vi gick och la oss 06.00 och vaknade igen 12.00. Alla var hur trötta och sega som helst. Jossans mamma kom och hämta oss vid 3 tiden. Direkt när jag kom hem åt jag lite sen degade jag i sängen resten av dagen. Hur trött som helst.

Men det var en jäkligt lyckad nyårsafton. TACK TILL CENSIE, ALEX OCH JOSSAN! SUPER KUL HADE JAG IAF! :D Ni får alla bilder i nästa inlägg!



ALLA TJEJER! TITTA HIT!

Nu är det så att vi har en tjej som är singel för tillfället!
Hon är bi, och är väldigt sugen på en flickvän! Så tycker alla tjejer ska skriva till henne! Hennes nr finns längst ner!
Hon är VÄLDIGT KÅT av sig ;D och hon heter OLIVIA! Riktig snygging också så passa på innan någon annan snor henne! ;)

BOMBA HENNE MED KÅTA SMS, DÅ BLIR HON GLAD! HÄR ÄR HENNES NR!!!!!! 0700455179.

HON BOR I MÄRSTA DESSUTOM! HAFFA HÄR OCH NU!

DET HÄR ÄR INGET SKÄMT! DETTA ÄR PÅ ALLVAR! HAFFA HENNE INNAN JAG BLIR GAAALEN PÅ ER!!!!!! ;D ;D ;D
VILL NI VETA NÅGON SMASKIGT OM HENNE SÅ ÄR DET BARA ATT FRÅGA MIG, JAG VET ALLT OM HENNE ;)
 
HÄR ÄR SNYGGINGEN MED EN IKEA PÅSE PÅ SKALLEN! ;)


Snabbt inlägg.

Jag som trodde jag skulle kunna blogga ordentligt idag.. Men Marcus är påväg och jag sitter i morgonrocken med blött hår! Så jag måste börja fixa mig nu! Rummet är iaf städat, tur det! Men inte jag så jag måste rappa på nu. Om vi har tur dyker det upp ett inlägg senare ikväll!

Okej, ett sista inlägg då! :)

Tjatisar som vill att jag ska blogga mer haha. Ni får ett inlägg till!
Haha ehm.. Jag ska bädda ner mig under täcket och kolla på någon braig film. Sen försöka somna i tid!

Jag vill tacka Censie, Ida, Josefine, Johanna, Johannas brorsa, Anton och Simon! För att ni ställde upp som äkta vänner igår och idag. Det var något av det svåraste jag har varit med om och ni stöttade mig så himla bra! Ni fick mig på bättre humör! Massa tack till er! Skrik till om jag har glömt någon!!

Nu ska jag kolla på film. Imorgon kommer Marcus hit och sover över, det kan behövas!

Har laddat över alla bilder från nyår men orkar verkligen inte ladda upp alla nu. Ni kan få en bild på mig från nyår där jag ser hur konstigt ut som helst!

Haha den bjuder jag på!

Naaaaw gulliga Ida! :D<3

Hon skrev på sin blogg att jag var dagens sötis! Så ha hon lagt in en bild på mig när jag trycker i mig en kebabtallrik! Haha, så gulligt! :D
så här skrev hon: Värdefull, dyrbar, älskad. Hon är älskad av mig för den hon är, hennes tillit till mig är värdefull och hon är dyrbar för mig för den underbara vän hon är. Guulliga Ida!

Jag kollar på film just nu. Jag orkar faktiskt inte blogga idag.. Så det här är sista inlägget. Ska försöka blogga mer imorrn, lovar! Då får jag säkert tid att skriva om nyår osv! förlåt för sämst uppdatering. Men jag har bra anledningar till det! Ni ska få massa bilder imorrn från nyår också!


Nu är det din tur att känna på smärta..!

Hoppas du är nöjd du.. Det här är bara idiotiskt av mig men det gör så jävla ont det du gjorde mot mig. Hur kunde du? Om du ens får se mig igen ska du få se med dina EGNA ÖGON vad jag nu kommer göra mot mig själv nu!

Nu tänker jag åka långt långt långt bort och ... mer behöver ingen veta! Och speciellt inte du.. va nöjd!




1/1-11 bara ettor!

Super rolig rubrik, verkligen (y) Jag är helt död.. Jag kommer somna vilken sekund som helst. Man mår inte tipp topp efter allt heller. Men det var så grymt kul igår! En jäkligt lyckad nyårsafton! Jag kom hem för en stund sen iaf. Fick skjutts hem. Har precis fått i mig lite mat och nu ligger jag helt död i sängen. Men jag får inte somna, då kommer jag inte kunna sova ikväll och jag vägrar vända på dygnet när det är en vecka kvar tills skolan börjar igen.
Vi får se om jag uppdaterar mer idag. Annars gör jag det imorrn med massa bilder. 160 bilder tog jag igår iaf.

RSS 2.0