Finish!

4,5 timme tog tatueringen igår! Som vanligt går det första timmarna hur bra som helst, känns som massage i början haha. Men sista timmen var kämpig. Då började kroppen säga ifrån och det blödde ganska mycket. Går inte att förklara hur det känns i slutet, man måste själv känna den smärtan. Huvudet hade kunnat fortsätta flera timmar till men kroppen säger verkligen ifrån, lite häftigt faktiskt haha! Det var en kille som höll på att svimma bredvid mig, det är kämpigt att sitta flera timmar, kille som tjej. 
 
Men nu är den gjord och fy satan så nöjd jag är! Har världens bästa tatuerare! Innan jag ens kom hade hon ritat upp den och att hon prickade exakt så som jag ville ha det var otroligt. Kunde inte vara nöjdare! 
 
Resan hem från stan igår gick ju dock inte lika bra.. Tror ingen har missat tågkaoset igår. Jag satt fast på tåget i 1.5 timme innan alla blev avsläppta på häggvik station där ersättningsbussar skulle komma. Men jag kom inte ens ner från plattan för att det var så mycket folk. Stod på stationen i 1 timme innan jag ringde mamma som gulligt kom och hämtade mig. Men det gick inte att komma fram med bilen så var tvungen att gå i 30 min för att mamma ens skulle komma fram med bilen. Heeeeeelt sjuuukt var det.. Nytatuerad var jag ju också. Så var lite skakis efter allt. 
 
Idag har jag bara varit hemma med Mollsan. Tagit det lugnt och inte belastat benet. 
Ska strax hoppa in i duschen och ta bort förbandet som har suttit på i ett dygn nu. Ska bli spännande att se den igen. Första smörjningen är aldrig skön, kommer kännas en del men allt är såå värt detta! Min tatuerare och jag har redan pratat om flera ideer såå vi får väl se ;) 
 
Precis innan, tatueringsshortsen på som alltid!
 
Väntade på bussar som aldrig kom med ett ben som var ömt. 
 
 Kaos i Väsby! 
 
Dags att ta bort förbandet.
 

Nu kör vi

Börjar bli lite nervös nu. Om 50 min ligger jag på bänken än en gång, taggad! 

(null)


Tatuering imorgon!

Har ju helt glömt bort att berätta att jag ska tatuera mig imorgon! Blev lite spontant, hade egentligen en tatueringstid i juni, hon som ska tatuera mig hade ingen tidigare tid men så hörde hon av sig i helgen och sa att hon hade en lucka på onsdag, alltså imorgon! Självklart tog jag den. 
 
Gick av imorse efter 3 nattpass. Har köpt tatueringskräm och även tagit semester på torsdag så tatueringen får lufta och vila. Inte det bästa att sätta på sig landstingslångbyxor dagen efter redan. Så imorgon när det ska bli 26 grader ute kommer jag ligga på bänken i 4-5 timmar. Den kommer placeras på låret, hyfsat stor med tanke på att jag ska ligga i 4-5 timmar. Men jag har gjort det förr så ska nog klara av detta också :) 
Alltid lite nervöst innan. Men så taggad! 
 
Nu ska jag packa väskan. De obligatoriska tatueringsshortsen ska självklart med! 
 
 

Ny vecka

Hänt en hel del sen sist. Balkongen är nästan klar. Plattorna och möblerna är plats, nu är det bara lite småfix kvar, utelyktor och blommor. Trimmat Molly har jag också hunnit med, nu är hon riktigt korthårig, så skönt nu när värmen har kommit. 
 
Jobbar en singelnatt inatt och är sen ledig till lördag. Men imorgon ska några killar komma till min lägenhet och fixa med elementen så jag åker direkt hem till föräldrarna och sover efter nattpasset. Och på eftermiddagen imorgon ska jag till veterinären med Molly och kolla hennes tänder, gör det varje år för att hålla koll så allt ser bra ut, sen ska hon även vaccineras som hon gör varannat år. Hon brukar inte säga ett pip, hon är alltid så duktig och snäll hos veterinären. 
 
Men nu ska jag börja fixa mig och sen åka till föräldrarna för att lämna Molly. 
Bilder på balkongen är på gång!
 
 

RSS 2.0