Ingen övernattning i skolan för min del!

Känns så ofräsht att vakna upp i skolan och sedan ska man gå en hel skoldag också, från 08:30  - 16:00. Så nee.. Jag vaknar hellre upp i min egna säng och åker mot skolan :) Fast det hade varit kul att sova kvar där :) Äta pizza och ha filmkväll med alla vännerna :) Men nu blev det som det blev.

Idag hade vi handboll på idrotten, det var Olli och Josefine som höll i lektionen. Jag hatar egentligen handboll, tycker det är urtråkigt :P Men idag var det faktiskt ganska kul :) Mitt lag vann :D
Efter idrotten åkte jag hem, hann precis sätta mig vid datorn när Emelie smsar att jag ska åka mot sollentuna. Så jaa.. Det var bara att klä på sig och dra sig mot tåget ^^ När jag kom fram i sollentuna ville hon äta middag ute och istället för att alltid åka till kista och äta så åkte vi till stinsen :) Eller vi GICK! Från sollentuna station till stinsen.. Haha det är inte så värst långt men i -17 grader ute så var det väldigt långt!

Vi åt god mat sen åkte vi hemåt :) Vad har jag mer gjort.. Jo, jag har smsat med Mr hela dagen ^^ Intressant va ;) haha nej men, vi pratade konstigt nog om väldigt personliga saker :P Ännu mer intressant va ;)

Nej men tror jag börjar bli lite trött.. Fast det inte känns som det. Kom precis ut ur duschen iaf. Och nu ska jag kolla på missade serier och mumsa på lite tjockis mat :) Nämligen chips, mitt i veckan också haha ^^


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0