Min härliga dejt!

Tog ett tåg som gick 17:43 från väsby. Mötte min dejt som satt på tåget ;) Vi tänkte antingen åka till stan eller kista. Och vi valde kista för att dem har lite mer mat att välja mellan.
När vi kom fram till kista så var det propat med folk, fanns inte en ändaste plats.. Så vi gick raka vägen till donken där det också var proppat.. Men vi snodde åt oss ett bord!
Efter att vi hade ätit så kollade vi runt i affärer, jag letade efter min sak! Sen upptäckte vi att kista hade fått två nya affärer tror den ena affären hette design eller något sånt. Vi hittade massa plagg vi tyckte om men det fanns bara plagg över 500 ^^ Ett par helt vanliga svarta tights kostade liksom 549:- Så nej! Vi fortsatte till Ö&B! Haha helt sjukt att kista har fått in Ö&B... Men vi kom inte in där.. Det stog vakter vid dörrarna och släppte in en i taget. Det var en jäkla lång kö in dit. Så vi skippade den affären också.

Och det bästa var att jag hittade min grej på åhlens! :D Glad chey! Sen kom vi faktiskt in på Ö&B ;) köpte lite godis där bara :)

Kom hem för inte så längesen. Riktigt mysig lördag! :) Nu funderar jag på att läsa en av mina nya böcker. Men det lutar mer åt att kolla på film och lösa korsord ^^ Vi får se vilket det blir :)

Juste min dejts namn kanske ni vill veta? ;) Och denna person är ju självklart OLIVIA DAHL! ;D
Trevlig kö in till Ö&B ;)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0