Söndag 27 februari.

Imorse vaknade jag av pappa som höll på utanför mitt rum. Då var klockan typ 11:00 så det var lika bra att stiga upp. Gick ner i källaren där mamma rotade i gamla lådor. Vi hittade en låda med gamla band från 1996 som mamma hade spelat in. Ett var med mig, jag var 3 år och sjöng för mamma. Och pratade om att min barndomskompis Malin Sundvall brukade slå mig på dagis hahahha det var så sjukt roligt att höra på! Ska försöka spela in så kan ni få höra lite :D Åh vad man saknar tiderna när man var liten :(

Hehe, men efter det så åkte mamma och jag till täby. Vi åt lunch där och sen till efterrätt blev det världens godaste glass! Idag tog jag smakerna cocos och mango, spelar ingen roll vilka smaker man tar, alla är så sjukt goda! Sen kollade vi i affärer. Jag fick en tvättkorg från åhlens. Så skönt att bara kunna slänga i smuttstvätt istället för att slänga allt på golvet som jag brukar göra ^^ Den var hur fin som helst, vit med massa blommor på.

Vi var i täby i princip hela dagen. Vi kom hem till middagen och varken mamma eller jag var särskilt hungriga då så vi gjorde en supergod sallad till oss två. Och sen har jag bara kollat på solsidan. I veckan ska jag till polisen för att fixa nytt pass ;) Börjar ju bli dags nu.

Nu hade jag tänkt att kolla på film :) Imorgon vet jag inte vad som händer, men på tisdag ska jag in till stan :) Juste angående alla människor jag skulle träffa i helgen, jag sa nej till alla, eller jag frågade ifall vi kunde ses i veckan istället, ville umgås med familjen den här helgen. Så nu vet ni det :)


Kommentarer
Postat av: malin sundvall

HAHAHAHAHAHAHAHA OMG!!

usch jag var så hemsk :(

2011-02-28 @ 21:30:20
URL: http://malinsundvall.blogg.se/
Postat av: Josefine

Hahahahah! Ja, du var riktigt hemsk mot mig på dagis! xD

2011-02-28 @ 22:35:57
URL: http://jjosefineen.blogg.se/
Postat av: malin sundvall

HAHAHA jaaaa :(

2011-02-28 @ 22:44:39
URL: http://malinsundvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0