Tisdag 8 februari.

Det har varit en lugn tisdag med mycket plugg. Eftersom jag inte har fått någon information om friluftsdagen som var idag och min s.k vän skulle smsa mig för mer information, men det gjorde hon inte så istället tänkte jag åka till skolan men kände att det var onödigt eftersom ingen kommer att vara i skolan och kunna hjälpa mig så jag stannade hemma. Mamma har ringt till skolan och förklarat så jag inte får ogiltig frånvaro.

Jag har väl mått lite si så där idag.. Tror det är av tabletterna jag tar.. Men tar den sista ikväll så det är skönt! Mitt huvud känns hur tungt som helst och så gör det lika ont som migrän så det får bli tidig sänggång ikväll, inte för att jag kommer lyckas med det.
Imorrn har jag bara idrott sen slutar jag, börjar 13:00 så jag får en rejäl sovmorgon. På torsdag har jag prov.. Har inte pluggat ett dugg, vet inte ens vad jag ska plugga på men det får gå som det går.

Det kommer bli ganska dålig uppdatering nu under en tid.. Efter allt som har hänt och även fast det har gått en vecka nu sen allt så mår jag lika dåligt, om inte sämre t.o.m så istället för att jag ska tråka ut er med en massa depp inlägg så låter jag bli att skriva.
Mamma kom hem med mina älskade pockys! Hon hittade dem i en ching chong affär i stan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0