Putte 18 barre!

Festen som var hos Putte i lördags blev lyckad!
Det började med att Johanna kom hem till mig, vi fixade oss tillsammans och tog ett tåg 17.58 om jag inte minns fel. Sen tog vi bålsta tåget mot spånga och sen en buss mot Putte. Alexandra kom och mötte oss.
När vi väl var framme var det några från klassen som hade kommit och Putte såklart. Musiken var i full gång och folk började tagga till.
Det kom fler och fler folk efter en stund, bland annat Puttes kompisar. Väldigt trevliga killar som kom fram och hälsade :)
Vi körde ett par lekar eller vad man ska kalla det. Bland annat öl-spelet och "jag har aldrig". Superroliga lekar faktiskt.
Kvällen fortsatte och folk började bli dragna. Haha några började dricka ifrån Felicias navel ^^ Sen hettade det till bland folken ;) Martin var nog den som hade druckit mest och han började strippa för oss tjejer, vilka skills han hade på att dansa må jag säga!
Åkte hem så jag hann med sista märsta tåget. Kom hem glad och sliten ^^ Åkte hem med två dragna tjejer vid namn Olli och Johanna haha!
Nej, nu får ni bilder ist! Lyckad kväll må jag säga! Massa nya och trevliga människor man fick träffa!




Hehe jaa.. Putte tar sig en slurk från Felicias navel.

Här ligger Putte och Gustav och kramas ;) Love is in the air!

Här började Martin att strippa!

Det får räcka med dem här bilderna så länge. Alexandra har dem flesta bilderna på mig, har inte fått dem än så ni får vänta ett tag till :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0