Tears. 1% water, 99% feelings.

Är väldigt trött just nu. Skolan idag var okej. Pluggade på som satan, kom ganska långt. Men matten däremot... Den sög ju.. Mer detaljer behöver vi inte gå in på, vet iaf att jag ska göra matteprovet efter sportlovet eftersom att jag inte var i skolan i fredags när vi hade det.
Efter skolan åkte jag hem, sen smsade Emelie om jag ville följa med till kista och det passade ju perfekt eftersom att jag också behövde åka dit. Hon köpte likadan väska som mig fast i blå och jag köpte ett par converse (fake) som var i jeanstyg, ursnygga! För bara 100:- vilket köp! :)
Tåget cpa sig på vägen hem, tog hundra år att komma hem.
Kom hem för en timme sen ungefär. Just nu sitter jag i sängen med datorn på magen och fryser. Men ska strax bädda ner mig i sängen och kolla på film. Har redan börjat kolla på dear john. Vet inte hur många gånger jag har sett den nu.. Men den är så sjukt bra!

Får se ifall det blir mer bloggning idag. Annars hörs vi imorrn! :) Inte långt kvar tills jag ska ha min lilla bloggpaus heller.
Det är något knäppt med min dator. Kan varken kolla på videos från bloggar eller lägga upp bilder på bloggen. Tråkigt utan bild men inget jag kan göra åt det just nu. Hoppas att den skärper sig tills imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0