Blir troligen flytt.

Skoldagen gick ganska snabbt trots alla föreläsningar. Sista föreläsningen orkade jag inte ens vara med på, gick ut och satt mig hos Olli som låg i soffan och mådde lite dåligt. Herregud vad mycket skratt det blev. Putte hade ett riktigt bitch beteende idag! Och Ida störde sig på det som tusan ^^ Han skrev slampa på ett papper och Ida blev helt galen xD Putte började hälla vatten över Ida, det blev spring runt hela skolan. Vattenkrig mellan Ida och Putte. Haha och Olli, jag har inte glömt bort vad du gjorde idag! ;) Va glad att jag inte skriver ut det här ;D

Efter skolan tog jag tåget hem med Olli. Väl hemma hade mamma redan börjat laga våfflor. Gottigott! Och min ONÖDIGA bror kom ner med sin nyyyya dator, haha han har slösat typ 16.000 på en ny dator när han redan har en som fungerar, haha!
Efter maten åkte mamma och jag till täby. Vi växlade pengar på forex som det heter :) Från svenska pengar till sydafrikanska pengar växlade vi ;)
Och galna mamma höll på att köra på en kille!! Hade inte jag skrikit till så aa ^^

Kom hem för 2 timmar sen. Har precis druckit upp mitt te och kollat på missade serier. Just nu lyssnar jag på musik och bloggar :)
Hade planerat att plugga ikväll men icke det.. Jag är väldigt trött.. Har matteprov imorrn och mitt svar till det är att DET KAN TA SIG! :) Jag förstår ingenting! k-formeln, vad är M osv! Säkert superlätt för vissa men supersvårt för mig.. Är inte direkt bra på matte om man säger så.
Skulle behöva hjälp av en speciell person nu, men det är lika bra att jag glömmer den delen.. Kommer aldrig ske..
Nåja! Jag ska roa mig mer film och tidningar nu!
Jag tror jag har bestämt mig.. Tror jag ska ta kortet på SATS iaf. Känns som att allt kommer bli lättare ifall man får slita på kroppen lite. Eller? Det vet vi inte än så kan iaf testa en månad. Ska fråga Mylade om hon kan visa mig hur vissa maskiner fungerar, tur att hon har SATS!

Men åh, nu blev inlägget långt ^^ Äsch! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0