Mitt virus börjar släppa!

Eller är det bara för att jag har tagit tablett ^^ Nej men, det känns som om det håller på att försvinna nu faktiskt! :)
Idag åkte jag till min praktik. Började 12.30. Åkte med vickan dit. Blev lite rörigt men efter 10 min promenad hittade vi till sjukhuset ^^ I världens snöstorm dessutom! Hon skulle till en annan avdelning och jag skulle till avdelningen k.74 :) När jag kom till avdelningen så hälsar jag på min handledare som verkar vara hur bra som helst! Hon var väldigt lugn, förklarade allt bra, visade mig omklädningsrummet, hjälpte mig med kläder och skåp! Men hon skulle på utvecklingssamtal så efter runfturen fick jag åka hem! xD Lite onödigt att åka så lång bit men äsch :) Så jag åkte hem och åt lunch (hann inte det innan jag åkte). Och så har jag bara tagit det lugnt. Vill att halsontet ska försvinna och det verkar det göra nu också, skönt! Men vi får se om det slår till imorrn igen..

Imorrn jobbar jag kväll. Alltså från 14:00 -  21.30. Känns inte så bra att åka hem så sent men ska ta tåget hem med Censie :) Om ingen av oss får sluta tidigare så klart :)

Nu ska jag hämta Ben & jerrys! Haha mamma kom hem med det efter jobbet, hon tyckte jag var så duktig idag, haha ingen aning vad hon menar med det, men glass säger man inte nej till ^^ Och till glassen blir det film så klart! Och idag slår jag till med shrek 4! den nyaste av dem nyaste! :D Ingen aning om jag kommer kunna somna tidigt ikväll, råkade slumra till en timme förut.. Men men! Sovmorgon imorrn så! Ingen stress!


Känns som om det dyker upp massa glassbilder hela tiden ^^ Men det ska bli fler bilder när jag får/köper ny kamera :) Och det blir efter jul. Just nu måste mina pengar gå till julklappar och sen vore det onödigt att köpa en kamera så här dags innan jul om man kanske ändå ska få en ^^ Men efter jul som sagt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0