Första riktiga dagen på huddinge sjukhus!

Började 14:00 idag. Världens snöstorm ute, icke roligt! Idag har jag mest fått hälsa på alla som jobbar och patienterna. Personalen har ryckt i mig ganska mycket ^^ Alla ville ha hjälp att transortera patienter, hämta patienter från operation osv.
Blev så himla glad när min handledare sa att jag kommer få vara med på en operation nån gång under mina 4 veckor på huddinge! Ska även få vara med på massa undersökningar, få vara med när patienter pratar med dietister osv. Kuligt värre!
När jag och min handledare skulle in och ta hand om en patient tog vi som vanligt på oss förkläde, spritade händerna och på med handskar. Men den här gången blev jag yr, såg dubbelt och blev helt skakis. Så en i personalen kom och tog blodtryck på mig men ingen kunde höra något, alla blev mer stressade för jag skakade som en gris! Dem försökte igen och igen men inget svar fick de. Men till slut gick det och då var mitt blodtryck på 80/70 = alldeless för lågt. De fick hjälpa mig till soffan där det tog 3 olika blodprover på mig. Usch jag vet inte vad som hände där.. Och eftersom det hände så fick jag sluta en timme tidigare. Är fortfarande helt skakis i benen.
Det här hände också när jag var med älsklingen förut. Blev yr, såg dubbelt och började skaka. Nånting är fel och min överbeskyddande mamma vågar knappt låta mig åka ifrån huset imorrn...

Men aja, det här ska inte så stoppa mig. Har pratat med Anton, fick massa bra svar av honom!

Imorrn ska jag stå på gymnasiemässan med Johanna och säkert nån ifrån 3.an. Hade helt glömt bort det så ska ringa min praktik imorrn. Ska träffa Jojan i stan kl 12:00 och då äter vi även lunch i stan och åker vidare tsm till älvsjömässan! Kul kul. Nu blev inlägget lite långt, men det får ni leva med! :) Nu ska jag kolla lite på film och sen sova. Hatar att jag somnar så sent nu för tiden..


Min snygga bricka! Och även nyckeln till omklädningsrummet! Man känner sig inte lite häftig när man går runt med den (A)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0