Suck på huddinge sjukhus just nu.

Idag vaknade jag vid 11:00 och hade väldigt ont i halsen och kroppen. Men jag var ändå tvungen att åka till skolan en snabbis och hämta lite papper och kolla upp lite saker. Så nu är allt klart med det. Ringde min praktikplats just nu och min handledare hade gått för dagen så det var ju typiskt.. Måste ringa imorrn kl 10:00 igen.. Men nu har jag iaf fått reda på vad min avdelning är för något! Den heter inte OAK utan den heter ÖAK! Och det var någon avdelning där patienter hamnar efter en operation i magen, det sa Åsa iaf. Det känns lite sådär, jag är inte en sån person som inte tål sjukhus men på en sån avdelning har jag aldrig varit på, så det kan nog bli lite intressant ändå!

Igår ville icke mitt internet fungera på kvällen. Så jag kollade på film ist och la mig hyfsat tidigt. Vi får se hur jag mår imorrn. Måste nog iaf till skolan ifall det blir något knas när jag ringer till Huddinge sjukhus imorrn. Börjar ju praktiken redan på måndag så allt måste vara klart innan dess!

Men nu ska jag kolla på film och bara gosa ner mig under täcket! Och läsa lite bloggar :) Jag hoppas på att mamma köper hem Ben & jerrys till mig, det är bra att äta glass när man är SJUK! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0