Fredag 26 november.

Idag var det hur jobbigt som helst att gå upp 06:00.. Vaknade till en halvtimme innan alarmet skulle ringa av en jävla plogtraktor! Som plogar precis på andra sidan vägen! På en jävla parkering där det inte ens finns en ynka snöflinga! Jäklar vad sur jag blev! En halvtimme kan göra mycket! Iaf för mig. Men det var bara att gå upp.. Äta frukost och sedan gå mot tåget.

Har redan berättat lite kortfattat vad som har hänt på jobbet. Så det behöver vi inte gå in på igen :) Det blev ändrade planer framåt kvällen. Pappa jobbade med min garderob och han hade redan ätit. Så mamma och jag åkte till en ching chong restaurang och åt där :) Supermysigt! Jag tog "fyra små rätter". Ingen aning vad allt är men det är typ kyckling i en skål, skampi (stora friterade räkor), friterad fläskfile, ris, stark sås, och massa mer. Kanske inte låter så gott men det är de! Ska ta med nån kompis dit nån gång så de får testa :) Inte dyrt heller. Både mammas och min mat inklusiv dricka gick på 274:- Inte dyrt. God mat! Bra service! Helt perfekt!
På hemvägen fick jag även en Ben & jerrys :D Helt galen i glass på vintern konstigt nog haha!

Så ikväll har bara mamma och jag myst framför tv.n helt själva med glass, chips och dricka. Urmysigt. Nu ska jag börja kolla på min försenade serie och lite senare ska jag väl sussa :) 

Men vänta! Det kommer ett nytt inlägg precis efter det här! 16 NOVEMBER SKER IMORRN!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0