9 månader med Marcus!

Igår nördade älskling och jag lite dator ^^ sen fick jag en födelsedagspresent av älsklingen! min sötnos! Ni får bilder på presenten i slutet av inlägget. Mamma kom in med cider och popcorn och till det kollade vi på en serie på hans dator och sedan gosade vi lite innan vi somnade.

Idag har älskling och jag 9 månader! :D Jag vaknade av att han pussade mig sen somnade vi om och vaknade vid 11:00 då vi gick upp och åt frukost. Sen har vi bara segat och gosat i sängen hela dagen. Det var meningen att han skulle åka hem vid 4-5 tiden. När det nästan var dags att gå upp ur sängen och röra sig mot tåget så blev jag lite ledsen, kom 2-3 tårar och till sist slutade det med att vi tog ett tåg 19:43 ^^ Åkte med honom till stan, så svårt att lämna honom. Blir svårare och svårare för varje gång..
Åkte sedan hem efter det. Tåget var helt proppat, jobbigt när alla puttas och ska trängas hela tiden..

Nu är jag iaf hemma. Har precis duschat och snart ska jag äta upp min Ben & jerrys till någon bra film.

Den här dagen har varit väldigt speciell med älsklingen. Svårt att förklara men när vi ligger i sängen och bara håller om varandra, och helt plötsligt viskar han massa söta saker i mitt öra. Får rysningar så fort jag tänker på det! Älskar honom så jävla mycket! Helt sjukt!

Presenten jag fick!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0