Helt slut..

Kom precis hem.. Jag slutade 15:00 idag men kommer hem nu! Och vad beror på det? Jo, sl.. Och störda människor som inte fattar när det inte får plats mer på tåget!
Jag är så himla glad att jag inte ska jobba i helgen.. Det hade jag inte orkat.. Men helgen efter de ska jag jobba, längtar inte.. Idag fick jag iaf ta EKG på en patient och så fick jag vara med på en slags operation. Kläderna man skulle ha på sig på operationen var ju lika tunga som bly! Har super ont i axlarna nu..

En positiv sak är att vi ska äta ching chong mat idag :) Vi ska hämta det från en restaurang :) Jag vet redan nu vad jag ska beställa! + att man kanske får lite exta eftersom Jesper är i Jönköping och nördar dator med kompisar. Så ska man väl kolla på idol ikväll. Har missat 2 avsnitt av en serie som jag ska ta igen senare ikväll. Just nu ligger jag helt död i sängen. Det gör ont i fötterna när man har stått i över 6 timmar.. utan att luta sig eller hålla i något, hälarna är väldigt slitna.

Men nu ska jag nog vila lite tills mamma kommer hem. I helgen måste jag plugga också. Göra klart omvårdnadshistorian och plugga lite matte. NU SOVA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0