Besviken, ledsen, arg..

Över att 16 november inte blev av idag! Åkte dit och ser på skylten att det inte är öppet på lördagar och söndagar! Och har så himla mycket i veckan så vet inte om jag kommer hinna det då! Så det sker eventuellt efter praktiken... Dumma sak! 3 HELA veckor kvar alltså..

Åkte med mamma till stinsen efter det. Fanns inte en ända plats! Det var fullt på parkeringen, i garaget, vid donken och vid mataffären en bit bort! Men vi hittade en plats iaf, vilken tur. Och när vi kommer in så ser vi att Erik saade ska komma dit och sjunga, då fattar man direkt varför det är så mycket folk ^^ Haha, jäklar vad alla småglin skrek och filmade honom, världens kö runt hela stinsen när alla skulle köpa hans skiva, haha..
Jag köpte iaf en body. Tror det heter så iaf ^^ Hade bestämt mig för att jag ska äga en body nångång i mitt liv, och nu har jag en :) Som desutom är jättefin! Ska visa den när jag har mer tid. Och så köpte jag en annan sak. En julklapp till älskling :) Om man ens kan kalla de för julklapp ^^ Det är liksom ingen rolig sak, inget användbart, men när det gäller den här saken så är det tanken som räknas :) Och jag ska desutom ändra och lägga till lite saker så det kommer bli ganska fint :) Tror han kommer tycka om den lite iaf :) KOM IHÅG, TANKEN SOM RÄKNAS!

Mamma gjorde hur god mat som helst ikväll! Till förrätt blev det rostat bröd med gräddfil, rödlök och löjrom! Till varmrätt blev det potatis i ugn och hemmagjorda hamurgare med 4 olika såser! Till efterrätt blev det glass! Mumms!! Men nu är jag ensam hemma.. Jeppe är fortfarande i Jönköping, mamma och pappa gick upp till ett par kompisar så nu är jag helt ensam, tycker inte om det.. Sällskapssjuk!?!? Men nu hade jag faktiskt tänkt visa er några nya kläder :) Och vissa som jag inte ens har visat er förr :) Så håll ut :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0