Höhö besöksrekord nu igen! :D

Statistiken har stigit rejält ikväll :D men iaf!

Som sagt, har bytt avdelning. Men tänker inte skriv ut vilken än ifall det ändras, blir så rörigt med allt då :p Kan skriva ut det när allt är klart! = på måndag :)
Vi åkte iaf till täby och handlade lite. Precis när vi skulle in i mataffären så smsar mammas kompis och frågar om mamma vill med ut och äta. Det är inte så ofta mamma och den kompisen äter ute så självklart gick det bra! Så mamma köpte hem två kebabtallrikar till Jeppe och mig till middag ^^ Pappa var redan hos kompisar och spelade poker och käkade pyttipanna!!! xD Det är något konstigt med pappa och deras poker kvällar! Alltid när de spelar poker så ska de äta pyttipanna! xD Hahah jaja!

Jag har kollat på idol ikväll och massa annat skoj! Och nu ligger jag i sängen i mitt rum :) Imorrn vet jag inte vad som händer men jag har goda aningar ;) höhö!

På måndag ska jag iaf jobba hos Amadeus. Riktigt roligt nu när han känner mig så väl :) Han grinar inte längre, han taffsar xD och somnar i knät hur lätt som helst, och när man försöker smita lägger han sig på en! Gullig liten unge det där! Tror han snart är 2 år :O Ingen koll ^^ 

Men nu får ni lite bilder på mina presenter av min moster! Sen ska jag kolla på film och gosa! :)

 


Ett doftljus som liknar en muffins och luktar vanilj! Och 3 ringar som är lite förstora ^^ Sen fick jag vantar, strumpor, och en väska till mobilen ^^ Men resten orkade jag inte ta kort på :) Men nu vet ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0