Min otroligt roliga men knasiga skoldag ^^

Imorse var jag väldigt nära på att stanna hemma igen, halsen gjorde svinont och jag kände mig riktigt svag i kroppen. Men jag åkte till skolan i alla fall, blev jag sämre så var det ju bara att åka hem. Första lektionen var matte och det behövde jag verkligen! Har missat så många lektioner så jag blev jätteglad! Innan matte lektionen började så kom vår rektor in i salen och berättade att det har skapats 3 terminer istället för 2. Vårt sommarlov skulle börja 22 juni och vi skulle börja skolan igen 1 augusti. Och jäklar vilka arga miner det var i klassen när vår rektor berättade det. Men de flesta trodde inte på det eftersom att det är 1 april ;) Lärarna kunde inte sätta handen på hjärtat ens så där blev dem avslöjade ;) Men det var hemsk att hörs, 6 veckors sommarlov är ju ingenting! xD Glad att det bara var ett skämt iaf ^^

Efter att rektorn hade lämnat rummet så kom Åsa in och kollade runt lite. Hon kollade på mig och frågade vad jag gjorde. Haha, jag förstod ingenting, jag satt bara vid bänken och väntade på att matte lektionen skulle börja. Sen frågar Åsa ifall jag kan vara som skriv hjälp till Felicia. Eftersom Felicia har gips på sin högra hand så kan hon inte skriva och hon skulle skriva matte C prov.

Jag behövde verkligen vara med på matte lektionen men jag sa ändå JA för att vara snäll. Så jag skrev allt Felicia bad mig att skriva, det blev hela 5 sidor xD Och jag fattade INGENTING! Det första Felicia sa till mig att skriva var LN 12. Men jag uppfattade fel och skrev ellen 12.. Åh vad jag skämdes där.. Haha fail! Herregud, jag kunde inte hjälpa henne ett dugg heller (får inte göra det eftersom att det var matte C prov) men iaf! Vafan betyder prim tecken? en filur dit, en filur ner haha.. 4x--x-+2-<6-+=29, ungefär sådär såg ett tal ut, jag fattar absolut ingenting haha.. Smart tjej (Y) förstår inte att Felicia kan sånt ^^ Hon tyckte synd om mig eftersom att det var så långa uträkningar, hon sa hela tiden "stackars dig, du får följa med mig till centrumet på rasten så köper jag en smoothie till dig" Men jag sa till henne att jag gjorde det här helt gratis :) 
När Felicia och jag sitter i Åsas rum så kommer helt plötsligt Patrik och Evelina in i rummet och jag ser på deras miner att det har något på gång. Alla i klassen skulle spela upp pjäser idag och Roza som var i deras grupp var tydligen sjuk så dem frågade ifall jag kunde tänka mig och vara med i deras grupp och spela läkare. Kunde jag svara nej ens? ^^ Nej men, jag svara ja på det också ^^ Också av vänlighet ;) Dessutom så slipper jag göra en hemuppgift nu, superbra ändå ju :) 
Jag hade 30 min på mig att lära mig alla repliker, det var inte så många men det var ändå lite klurigt. Haha patrik hade med sig låtsas blod som han smetade ut i ansiktet, blev en grym pjäs :D Östermalmsdialekter, amputerad hand osv, skojigt!  

Som ni ser så har jag haft en rolig men sjukt knasig morgon i skolan ^^ Efter lunchen började Leo kasta godis på mig. så jag hade en hand full med godis när jag slutade skolan.

Slutade 14:00, åkte hem och somnade dirr. Vaknade lite innan middagen. Det blev tacos, åh vad gott det var!

Men som sagt, är fortfarande ensam hemma, vågar inte gå ner (a) Men jag har dricka + annat gott här uppe + dator + tv så jag behöver egentligen inte gå ner. Men jag saknar min säng. Skulle vara mysigt att lägga sig ner i sängen och kolla på en bra film men men, hoppas på att mamma och pappa kommer hem snart så jag kan gå ner ^^ Haha vad larvig jag låter..
Har precis kollat på jag undkom döden, hemskt program.. En tjej som bli kidnappad av en idiot! Hon våldtas, hängs upp i en krok medan han piskar henne, han ger henne samtidigt elstötar och hon har kedjor överallt på sig.. Helt chanslös.. Runt benen, armarna och halsen. Man fick se allt, hur blodet sprutade, hur hon överlevde allt han gjorde mot henne under 3 dagar, hur hon till slut lyckades rymma. Hemskt.. Han blev dömd till 249 år i fängelset men han dog under mindre än ett år av en hjärtinfarkt, rätt åt gubben!

Långt inlägg men värt att minnas :D Lite av det iaf (a)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0