LEDIG IMORGON!

Så jäkla skönt! Imorgon har jag planerat att ta en FET sovmorgon! Och när jag vaknar ska jag baka äppelpaj! :)

Resan hem från praktiken idag var ju hemsk.. Någon rysk överdriven människa åkte på motorvägen med en massa polisbilar runt om sig osv, så all trafik stoppades = inga tåg eller bussar gick.. Till sist kom bussen efter en ganska lång väntan och den blev snabb proppad med en massa dagisbarn och det fanns inte luft nånstans på bussen! Höll på att dö, SYRE TACK!
Väl i sollentuna så är tåget försenat och när tåget väl kommer så är det proppat med folk, vinglade omkring på tåget som ett fån, störiga människor skulle tvunget förbi... I de värmen så blev man irriterad på minsta lilla.. I alla fall jag..

När jag klev av tåget kände jag LUFT och FRIHET! Gick direkt hem, kastade av mig alla kläder och hoppade in i duschen ^^ Längesen jag kände mig så där ofräsh!

Nu på kvällen har jag varit i märsta med mamma och handlat :) Köpt allt till äppelpajen jag ska baka imorgon och lite annat :)

När vi kom hem är det fullt hus.. Jeppe sitter med 5 kompisar i köket och dunkar musik och... Jaa.. Behöver jag ens skriva vad han gör?! PÅ EN ONSDAG! Blev rikigt galen, är trött och sliten ifrån allt idag! Inte på humör alls! Tur är så har alla mupparna åkt till stan nu, äntligen lite lugn och ro!

Älska att jag är ledig imorgon! Men däremot jobbar jag kväll på fredag, inte så nice..

Nåja, nu ska jag kolla på film och mysa! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0