Hemma från Simon nu :)

Vi tar allt från början :D
På dagen har jag varit hos min farmor och ätit påskmat. Fick även påskägg (bild kommer). Hahah förrätt, varmrätt, tårta, kakor, efterrätt, fruktsallad.. Haha kommer inte äta mat på år och dagar nu xD

Sen när vi kom hem så åkte mamma och jag till täby centrum för att panta mina småmynt, blev 420:- rikare :D Sjukt hur mycket mynt jag hade, men nu blev jag av med dem!

Som ni förstår så har inte jag ätit någon middag ^^ Får inte i mig något mer idag xD Eller jo, en chai latte fick jag i mig :) HEMMAGJORD! Mamma och jag hittade äkta chai te så nu kan jag dricka det hemma varje dag, den blev riktigt god också!

vid 8 tiden ville Simon att jag skulle komma och följa med honom till affären :) Hade precis tagit på mig mjukiskläder så det var bara att hoppa i tights och en tröja ^^ Åkte till häggvik så mötte Simon mig där vid kiosken :) Han var ju inte LITE brun efter resan! + superlång!
Vi gick till stinsen där han köpte mat till sig, sen gick vi hem till honom så jag fick se hur han bodde. Han bor i stundetlägenhet, han bodde verkligen fint :) Haha, sen visade han mig sina spikskor.
Snäll som han är så följer han med mig till stationen. "finns så skumma personer här" sa han, så snällt! :)
Han väntade även med mig på stationen, sen tog jag tåget hem och nu är jag hemma :)

Lyssnar på musik och pratar med fina människor :) Ska snart kolla på fim och mysa ner mig under täcket, så skönt att få sova i sin egen säng! Dessutom är jag ledig imorgon! :D

Ringde min praktik i torsdags och då hade min handledare gått på semester, så ska ringa dit imorgon och fråga om tider osv. Hade ingen aning om att jag ska ha en KILLE som handledare! :o Herregud.. Jag börjar redan bli nervös.. Nu är det extra viktigt att jag vet hur jag ska bemöta dessa människor, det kan bli så jäkla fel annars, får absolut inte skoja med dem eller le och skratta när dem pratar med mig, måste verkligen vara seriös nu så patienterna får ett bra intryck av mig, dem ska känna sig trygga, men det kommer nog gå bra :) Har läst en massa på internet hur man ska bemöta dem :)

Tack för en toppenkväll Simon! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0